Όχι φίλε μου. Ανάπτυξη αγροτοκτηνοτροφιας δεν υπήρξε. Οι δικοί μου, τρίτη γενιά κτηνοτρόφων, επί Καραμανλή τα παρατησαν και κατέβηκαν Αθήνα για δουλειά. Αερας κοπανιστος είναι η αγροτική ανάπτυξη και δεν την πετυχε ποτέ κανείς, ούτε καν ο Ανδρέας που κατάφερε να φέρει τεράστιο χρήμα μεσω ΕΕ. Αυτά τα περιβόητα εργοστασια που παρήγαγαν δικά μας προϊόντα, ποια ήταν και γιατί έκλεισαν; Ένα σαθρό οικοδόμημα ήταν, που λειτουργούσε σε προστατευμένο κρατικοδιαιτο περιβάλλον, που μόλις έπεσαν οι δασμοί και βγήκε στο διεθνή ανταγωνισμό κατέρρευσε σαν χάρτινος πύργος. Η Ολυμπιακή ήταν του Ωνάση. Η πρώην χρεοκωπημενη ΤΑΕ δηλαδή, ιδιωτική εταιρεία που το κράτος δεν ήξερε τι στην ευχή να την κάνει και την πασαρε στον Ωνάση. Που οταν την ξαναγύρισε στο ελληνικό κράτος, επί Καραμανλή, ξαναπήρε την κάτω βόλτα.
Όσο για το Κόσοβo, δεν ξέρω αν το αναγνώρισε, αλλά στο ΦΕΚ 238 του 1959, μια χαρά την αναγνώριζε τη Λαϊκή Δημοκρατία της Μακεδονίας, με το Υπουργείο Δικαιοσύνης της οποίας , στο άρθρο 7, υπέγραφε συμφωνία αμοιβαίας Δικαστικής συνδρομής.