alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Δεν καταλαβαινω τι λες τύπε. Εγω απλως αναφερω την ξεροκεφαλη πραγματικοτηταπαίξε γερά !!! θα διεμβολίσεις το συριζα όπου να ΄ναι
Δεν καταλαβαινω τι λες τύπε. Εγω απλως αναφερω την ξεροκεφαλη πραγματικοτηταπαίξε γερά !!! θα διεμβολίσεις το συριζα όπου να ΄ναι
ε καλά ..ανάλογα θα κάνεις και καμιά ντρίμπλα ειδικός άλλωστε είσαι, το σπούδασες !!Δεν καταλαβαινω τι λες τύπε. Εγω απλως αναφερω την ξεροκεφαλη πραγματικοτητα
Μπορούσες απλά να πεις έκανα λάθος, έγραψα κάτι που δεν κολλούσε στη συζήτηση εκείνη τη στιγμή, από το να γράφεις κατεβατα από άσχετα ποστ. Πριν επεμενες ότι είχα γράψει, τώρα που δε βρίσκεις κάτι να παραθέσεις, το γύρισες στον καλαματιανό και εκανες πρόβλεψη.πρόβλεψα ότι παίζεις τον παπά , όχι βέβαια πως έκανα καμιά σπουδαία μαντεψιά, φαινόσουνα έκανες μπαμ !!
θα κάνω άλλη μια πρόβλεψη , ότι μπορεί να χρειασθείς καινούριο πληκτρολόγιο
Έτσι δενμιλησες ποτέ για εμεναπου είμαι κ σόι σουΕκφραζω την ευαρεσκεια μου, που ακομη μια φωνη της λογικης θα ακουγεται εδω μεσα.
Να τους πεις οτι ούτως ή αλλως η ΝΔ δεν θελει συγκυβερνηση με το ΠΑΣΟΚ στις πρωτες καλπες, θελει δευτερες για να ειναι αυτοδυναμη. Εκατο φορες τα εχουμε πει αυτα. Ακομη να τα καταλαβετε? Τι πρεπει να γινει για να αντιληφθειτε οι "πατριωτες" τα αυτονοητα?Με συζητησεις που εχω κανει με ατομα που θα ψηφισαν Κασιδιαρη μου ειπαν οτι θα το ριξουν Συριζα μονοκουκι για να παμε σε δευτερες εκλογες να μην υπαρξει κυβερνηση ΝΔ ΠΑΣΟΚ στις πρωτες .Κουλη ετοιμα σου
Για τον Ανδρουλάκη η καλύτερη τακτική θα είναι να μη συνεργαστεί με ΝΔ. Μια θητεία στη Βουλή, καθαρή αντιπολίτευση με τον ίδιο εκλεγμένο βουλευτή και με χρόνο να πάρει το κόμμα στα χέρια του. Έχει κι άλλες εκλογές να προσπαθήσει για κάτι καλύτερο.Με συζητησεις που εχω κανει με ατομα που θα ψηφισαν Κασιδιαρη μου ειπαν οτι θα το ριξουν Συριζα μονοκουκι για να παμε σε δευτερες εκλογες να μην υπαρξει κυβερνηση ΝΔ ΠΑΣΟΚ στις πρωτες .Κουλη ετοιμα σου
Τύπε, είδαμε τι ετοιμοπόλεμο ήταν το καθεστώς που ψήφισες εσύ.Τωρα, κατι μαλακιες που διαβαζω για εφεδρους που εκαναν σκοποβολη στα χωραφια της Μυτιληνης, καλο το παραμυθακι αλλά δεν εχει δρακο.
Μπορούσες απλά να πεις έκανα λάθος, έγραψα κάτι που δεν κολλούσε στη συζήτηση εκείνη τη στιγμή, από το να γράφεις κατεβατα από άσχετα ποστ. Πριν επεμενες ότι είχα γράψει, τώρα που δε βρίσκεις κάτι να παραθέσεις, το γύρισες στον καλαματιανό και εκανες πρόβλεψη.
Το είπα και πριν, τα παντελόνια είναι περίεργα ρούχα τελικά.
Δεν εχω καταλαβει το τι παιζει γι αυτο ρωταω απο εδω και απο εκει να μαθουμε αυτοι μου λενε να ψηφισουν Συριζα με βαρια καρδια για να πανε στις δευτερες αφου κυβερνηση Συριζα δεν προκειται να σχηματιστει .Προσωπικα θα παω για μεζεδες και τσιπουρα την Κυριακη των εκλογωνΓια τον Ανδρουλάκη η καλύτερη τακτική θα είναι να μη συνεργαστεί με ΝΔ. Μια θητεία στη Βουλή, καθαρή αντιπολίτευση με τον ίδιο εκλεγμένο βουλευτή και με χρόνο να πάρει το κόμμα στα χέρια του. Έχει κι άλλες εκλογές να προσπαθήσει για κάτι καλύτερο.
Αν δεν ψηφίσεις, ενισχύονται όλοι και η ΝΔ .Δεν εχω καταλαβει το τι παιζει γι αυτο ρωταω απο εδω και απο εκει να μαθουμε αυτοι μου λενε να ψηφισουν Συριζα με βαρια καρδια για να πανε στις δευτερες αφου κυβερνηση Συριζα δεν προκειται να σχηματιστει .Προσωπικα θα παω για μεζεδες και τσιπουρα την Κυριακη των εκλογων
α μπράβο !!! τον Έβερτ έλεγε όχι τον Ράλλη , έξοχα !!!!!!Τύπε, είδαμε τι ετοιμοπόλεμο ήταν το καθεστώς που ψήφισες εσύ.
ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕΣ ΤΟ 1996 ;;;
Γιατί ... δεν γούσταρες Έβερτ ;;
ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ... ΣΤΑ ΙΜΙΑ !!!!!!!!
Κι αυτά δεν είναι διηγήσεις. Τα είδαμε.
Εκεί θα είχαν .... πολλά πυρομαχικά .... και τα χρησιμοποίησαν ....
Και είδαμε και το happy end ....
Να τους χαίρεσαι .
Δεν θα τα μαθετε ποτέ σωστα?Τύπε, είδαμε τι ετοιμοπόλεμο ήταν το καθεστώς που ψήφισες εσύ.
ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕΣ ΤΟ 1996 ;;;
Γιατί ... δεν γούσταρες Έβερτ ;;
ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ... ΣΤΑ ΙΜΙΑ !!!!!!!!
Κι αυτά δεν είναι διηγήσεις. Τα είδαμε.
Εκεί θα είχαν .... πολλά πυρομαχικά .... και τα χρησιμοποίησαν ....
Και είδαμε και το happy end ....
Να τους χαίρεσαι .
ποσοι μου το εχουν πει αυτο γαμησετα θα δω θα πιω τσιπουρα να γινω ντιρλα και αν τα καταφερω να παω στο εκλογικο κεντρο θα το ριξω σε αμπε μπα μπλομ εκτος ΝΔ και ΠΑΣΟΚΑν δεν ψηφίσεις, ενισχύονται όλοι και η ΝΔ .
Αν βρεις κάποιο ποστ που να "μου είπαν οι δικοί μου" πριν το δικό σου ποστ για παπά βάλε το να το δούμε κι εμείς.ξεκίνησες με τους δικούς σου ,τους γονείς που ήταν μπλα μπλα κτηνοτρόφοι που τα παράτησαν και κατέβηκαν αθήνα για δουλειά (ποστ 2769)
σου απάντησα για τον παπά (ποστ 2792) μπας και σταματήσεις...
αλλά συνέχισες με τα μπατζανάκια,με πεθερικά μπλα μπλα
και κατέληξες στον πρωτάρη καπετάνιο που πάλι σου είπανε πως έχασε το δρόμο...
δες
δικός σου ποστ 2769
δικό μου ποστ 2792
α μπράβο !!! τον Έβερτ έλεγε όχι τον Ράλλη , έξοχα !!!!!!
ο αλεξ71 ψήφισε πασοκ για να ακούγεται το βράδυ των εκλογών "απόψε πεθαίνει η δεξιά"
Δεν θα τα μαθετε ποτέ σωστα?
Ειπαμε, το 1996 ψηφισα Συνασπισμό και το 2000 ΠΑΣΟΚ.
Και ναι, εχω πει οτι ο Σημιτης ηταν ο καλυτερος πρωθυπουργος της μεταπολιτευσης.
Και ναι, πολυ καλα εκανε και απεφυγε τον πολεμο στα Ιμια.
ΚΚΕ το είχα μπουμπουνίσει εγω το 2009 για τις μαλακίες που έκαναν με τα δαχτυλίδια στη ΝΔ, μήπως εννοούσες εμένα??α μπράβο !!! τον Έβερτ έλεγε όχι τον Ράλλη , έξοχα !!!!!!
ο αλεξ71 ψήφισε πασοκ για να ακούγεται το βράδυ των εκλογών "απόψε πεθαίνει η δεξιά"
Το "αποψε πεθαινει η δεξια" ειναι ενα σαχλό κομματικο συνθημα που δεν σημαινει τιποτα.α μπράβο !!! τον Έβερτ έλεγε όχι τον Ράλλη , έξοχα !!!!!!
Ηθελα πολεμο για την Κυπρο?Α ωραία.
ΜΑς συγχωρείς.
ΨΗΦΙΣΕΣ ΠΑΣΟΚ ΤΟ 2000 ... μετά τα Ίμια .....
Που έριξαν οι τούρκοι το ελληνικό ελικόπτερο .
Επειδή δεν ήθελες πόλεμο.
ΟΤΑΝ ΕΡΙΞΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟΥ.
ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ...........
Τότε, δεν ήθελες πόλεμο !
Το 1974 ... ήθελες πόλεμο όμως ....
για την κύπρο !!!!!!!!
Κατάλαβα !