Νέα

νεο διπλωμα οδηγησης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mounologos59
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
M

mounologos59

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παλικάρια αλλο η ανανέωση κι αλλο η αλλαγη σε καινουργιο

ποιος ειπε πως θέλει ξανα γιατρους?

κι εγω αυτο νομιζα ρε φιλε αλλα εδω μιλανε για γιατρους. ξαναγραφω πως εχω διπλωμα, το ροζ το χαρτινο το οποιο δεν εχει ληξει. απλα θελω να το αντικαταστησω με το νεο που μοιαζει με πιστωτικη καρτα και εχει λατινικους χαρακτηρες. θελει γιατρους αυτο το πραγμα;

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
21
Πόντοι
16
κι εγω αυτο νομιζα ρε φιλε αλλα εδω μιλανε για γιατρους. ξαναγραφω πως εχω διπλωμα, το ροζ το χαρτινο το οποιο δεν εχει ληξει. απλα θελω να το αντικαταστησω με το νεο που μοιαζει με πιστωτικη καρτα και εχει λατινικους χαρακτηρες. θελει γιατρους αυτο το πραγμα;

Εγω δεν πληρωσα γιατρους, ο πετερ αποπανω λεει πληρωσε...
τι να πω?

OP
OP
M

mounologos59

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Εγω δεν πληρωσα γιατρους, ο πετερ αποπανω λεει πληρωσε...
τι να πω?

ρε φιλαρακι επειδη σε βλεπω εχεις καταλαβει τι θελω μπορεις να μου πεις τι εκανες; πηγες κεπ η στο υπουργειο; μιλαμε για αμαξι ΙΧ παντα σωστα;

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
55.759
Πόντοι
41.813
Απλή αλλαγη σε απλο διπλωμα ρε τυπε?
η εχεις επαγγελματικο και ηθελε ανανεωση?

εχω επαγγελματικο β κατηγοριας που εληγε καθε 5 χρονια - εληξε και πηγα για ανανεωση  - πληρωσα 150 ευρω για ολα αυτα που ειπα πριν και η νεα ανανεωση ισχυει για μεχρι τα 65 μου δηλ 20 χρονια+

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
21
Πόντοι
16
εχω επαγγελματικο β κατηγοριας που εληγε καθε 5 χρονια - εληξε και πηγα για ανανεωση  - πληρωσα 150 ευρω για ολα αυτα που ειπα πριν και η νεα ανανεωση ισχυει για μεχρι τα 65 μου δηλ 20 χρονια+

Αλλο αυτο φιλε μου, κι αλλο αυτο που θελει το αλλο παλικάρι
γι αυτο σε ρωτησα...

OP
OP
M

mounologos59

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2013
Like
0
Πόντοι
0
εχω επαγγελματικο β κατηγοριας που εληγε καθε 5 χρονια - εληξε και πηγα για ανανεωση  - πληρωσα 150 ευρω για ολα αυτα που ειπα πριν και η νεα ανανεωση ισχυει για μεχρι τα 65 μου δηλ 20 χρονια+

εμενα ομως ρε φιλε δεν ειναι επαγγελματικο ειναι επιβατηγο β και δεν εχει ληξει απλα θελω να το κανω με την καινουρια μορφη

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
21
Πόντοι
16
ρε φιλαρακι επειδη σε βλεπω εχεις καταλαβει τι θελω μπορεις να μου πεις τι εκανες; πηγες κεπ η στο υπουργειο; μιλαμε για αμαξι ΙΧ παντα σωστα;

Πας υπουργειο στη μεσογειων, σου κρατανε το παλιο διπλωμα,
σου δινουνε ενα χαρτι
και σε ενα μηνα θα παρεις καινουργιο

θελει τα παρακάτω:

9. Τι δικαιολογητικά απαιτούνται για την αντικατάσταση παλαιού ισχύοντος εντύπου με το νέο ;

Απαιτείται η υποβολή στην Υπηρεσία Μεταφορών της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης του τόπου κατοικίας σας των εξής δικαιολογητικών :
α) Αίτηση-Υπεύθυνη δήλωση (το έντυπο είναι ανηρτημένο στην ηλεκτρονική διαδρομή
- Οδηγός του Πολίτη - Άδειες οδήγησης- 03.11
β) Απλό φωτοαντίγραφο της παλαιάς ισχύουσα άδειας οδήγησης (και τις πίσω σελίδες)
γ) Φωτοτυπία της Αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου
δ) Μία πρόσφατη έγχρωμη φωτογραφία τύπου διαβατηρίου
ε) Αίτηση Εκτύπωσης Άδειας Οδήγησης (το έντυπο είναι ανηρτημένο στην ηλεκτρονική διαδρομή - Οδηγός του Πολίτη - Άδειες οδήγησης - 03.11
στ) Παράβολο για την εκτύπωση από την Εθνική Τράπεζα αξίας 30 €
ζ) Οποιοδήποτε έγγραφο από το οποίο να αποδεικνύεται η ομάδα αίματος (πιστοποιητικό δημόσιου νοσοκομείου, δελτίο ταυτότητας, Απολυτήριο Στρατού, ιδιωτικό μικροβιολογικό εργαστήριο κλπ) στην περίπτωση που ενδιαφέρεστε να εκτυπωθεί και η ομάδα αίματος.
η) Για διαφορετική μεταγραφή των ελληνικών χαρακτήρων σε λατινικούς σε σχέση με το Πρότυπο ΕΛΟΤ θα υποβάλετε και αντίγραφο της ταυτότητας ή του διαβατηρίου από το οποίο θα προκύπτει η εγγραφή με λατινικούς χαρακτήρες.
Κατά την παραλαβή της νέας άδειας οδήγησης από την αρμόδια Υπηρεσία Μεταφορών της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης που είχατε υποβάλει το αίτημά σας θα πρέπει να καταθέσετε τηην παλαιά άδεια η οποία ακυρώνεται από την υπηρεσία.

Βασικά τις αιτησεις θα τις βρεις και εκει:
ενα παραβολο να παρεις απο μια εθνικη τραπεζα 30 ευρω
και φωτο να βγαλεις που κοστιζουν κανα 8 ευρω το πολυ
και οτι φωτοτυπιες σου λεει
καλου κακου πηγαινε σ ενα κεπ και επικυρωσε τες

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
55.759
Πόντοι
41.813
τι να πω κι εγω το ροζ διπλωμα ειχα και μου εδωσαν πλαστικο και μολις ειπα γιατι ειναι τωρα τοσο μακρια η ληξη μου απαντησαν οτι εχει αλλαξει ο νομος για τα επαγγελματικα

OP
OP
M

mounologos59

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Πας υπουργειο στη μεσογειων, σου κρατανε το παλιο διπλωμα,
σου δινουνε ενα χαρτι
και σε ενα μηνα θα παρεις καινουργιο

θελει τα παρακάτω:

9. Τι δικαιολογητικά απαιτούνται για την αντικατάσταση παλαιού ισχύοντος εντύπου με το νέο ;

Απαιτείται η υποβολή στην Υπηρεσία Μεταφορών της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης του τόπου κατοικίας σας των εξής δικαιολογητικών :
α) Αίτηση-Υπεύθυνη δήλωση (το έντυπο είναι ανηρτημένο στην ηλεκτρονική διαδρομή
- Οδηγός του Πολίτη - Άδειες οδήγησης- 03.11
β) Απλό φωτοαντίγραφο της παλαιάς ισχύουσα άδειας οδήγησης (και τις πίσω σελίδες)
γ) Φωτοτυπία της Αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου
δ) Μία πρόσφατη έγχρωμη φωτογραφία τύπου διαβατηρίου
ε) Αίτηση Εκτύπωσης Άδειας Οδήγησης (το έντυπο είναι ανηρτημένο στην ηλεκτρονική διαδρομή - Οδηγός του Πολίτη - Άδειες οδήγησης - 03.11
στ) Παράβολο για την εκτύπωση από την Εθνική Τράπεζα αξίας 30 €
ζ) Οποιοδήποτε έγγραφο από το οποίο να αποδεικνύεται η ομάδα αίματος (πιστοποιητικό δημόσιου νοσοκομείου, δελτίο ταυτότητας, Απολυτήριο Στρατού, ιδιωτικό μικροβιολογικό εργαστήριο κλπ) στην περίπτωση που ενδιαφέρεστε να εκτυπωθεί και η ομάδα αίματος.
η) Για διαφορετική μεταγραφή των ελληνικών χαρακτήρων σε λατινικούς σε σχέση με το Πρότυπο ΕΛΟΤ θα υποβάλετε και αντίγραφο της ταυτότητας ή του διαβατηρίου από το οποίο θα προκύπτει η εγγραφή με λατινικούς χαρακτήρες.
Κατά την παραλαβή της νέας άδειας οδήγησης από την αρμόδια Υπηρεσία Μεταφορών της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης που είχατε υποβάλει το αίτημά σας θα πρέπει να καταθέσετε τηην παλαιά άδεια η οποία ακυρώνεται από την υπηρεσία.

το θεμα ειναι ρε φιλε πως πρωινα δουλευω και αυτα τα γαμιολια οι δημοσιοι ειναι μονο πρωι ανοικτα. για αυτο ρωταω αν μπορω να το κανω στα κεπ που ειναι ανοικτα και απογευματα. μπορω να στειλω αλλον να το κανει για μενα;

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Δεν ξερω για ΚΕΠ φιλε μου, ρωτα, ισως γινεται.

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
55.759
Πόντοι
41.813
εμενα ομως ρε φιλε δεν ειναι επαγγελματικο ειναι επιβατηγο β και δεν εχει ληξει απλα θελω να το κανω με την καινουρια μορφη

αμα δεν εχεις επαγγελματικο τοτε μαλλον δε θες 150 και θες τα 30 του πλαστικου

στα κεπ πας σιγουρα και κανεις τη δουλεια σου (εγω εκει πηγα)

και αλλος παει αντι για σενα με εξουσιοδοτηση παλι απο το κεπ ομως
αν θες γιατρους ομως δεν παει ο αλλος στο γιατρο  :grin: :grin:

ωσπου να εκδοθει το νεο σου επικυρωνουν το παλιο σε μια φωτοτυπια και κυκλοφορεις νομιμα και κανει ενα μηνα να βγει περιπου

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
55.759
Πόντοι
41.813
ειπαμε μακαρι να ειναι ετσι οπως τα λες και τα υπολοιπα να τα φαει σε  :fuck2: :fuck2: :fuck2: παρα να τους τα δωσει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom