petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 55.759
- Πόντοι
- 41.813
Ρε παλικάρια αλλο η ανανέωση κι αλλο η αλλαγη σε καινουργιο
ποιος ειπε πως θέλει ξανα γιατρους?
εγω ανανεωσα περσι τον οκτωβρη και τα πληρωσα
εγω ανανεωσα περσι τον οκτωβρη και τα πληρωσα
κι εγω αυτο νομιζα ρε φιλε αλλα εδω μιλανε για γιατρους. ξαναγραφω πως εχω διπλωμα, το ροζ το χαρτινο το οποιο δεν εχει ληξει. απλα θελω να το αντικαταστησω με το νεο που μοιαζει με πιστωτικη καρτα και εχει λατινικους χαρακτηρες. θελει γιατρους αυτο το πραγμα;
Εγω δεν πληρωσα γιατρους, ο πετερ αποπανω λεει πληρωσε...
τι να πω?
Απλή αλλαγη σε απλο διπλωμα ρε τυπε?
η εχεις επαγγελματικο και ηθελε ανανεωση?
εχω επαγγελματικο β κατηγοριας που εληγε καθε 5 χρονια - εληξε και πηγα για ανανεωση - πληρωσα 150 ευρω για ολα αυτα που ειπα πριν και η νεα ανανεωση ισχυει για μεχρι τα 65 μου δηλ 20 χρονια+
εχω επαγγελματικο β κατηγοριας που εληγε καθε 5 χρονια - εληξε και πηγα για ανανεωση - πληρωσα 150 ευρω για ολα αυτα που ειπα πριν και η νεα ανανεωση ισχυει για μεχρι τα 65 μου δηλ 20 χρονια+
ρε φιλαρακι επειδη σε βλεπω εχεις καταλαβει τι θελω μπορεις να μου πεις τι εκανες; πηγες κεπ η στο υπουργειο; μιλαμε για αμαξι ΙΧ παντα σωστα;
Πας υπουργειο στη μεσογειων, σου κρατανε το παλιο διπλωμα,
σου δινουνε ενα χαρτι
και σε ενα μηνα θα παρεις καινουργιο
θελει τα παρακάτω:
9. Τι δικαιολογητικά απαιτούνται για την αντικατάσταση παλαιού ισχύοντος εντύπου με το νέο ;
Απαιτείται η υποβολή στην Υπηρεσία Μεταφορών της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης του τόπου κατοικίας σας των εξής δικαιολογητικών :
α) Αίτηση-Υπεύθυνη δήλωση (το έντυπο είναι ανηρτημένο στην ηλεκτρονική διαδρομή
- Οδηγός του Πολίτη - Άδειες οδήγησης- 03.11
β) Απλό φωτοαντίγραφο της παλαιάς ισχύουσα άδειας οδήγησης (και τις πίσω σελίδες)
γ) Φωτοτυπία της Αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου
δ) Μία πρόσφατη έγχρωμη φωτογραφία τύπου διαβατηρίου
ε) Αίτηση Εκτύπωσης Άδειας Οδήγησης (το έντυπο είναι ανηρτημένο στην ηλεκτρονική διαδρομή - Οδηγός του Πολίτη - Άδειες οδήγησης - 03.11
στ) Παράβολο για την εκτύπωση από την Εθνική Τράπεζα αξίας 30 €
ζ) Οποιοδήποτε έγγραφο από το οποίο να αποδεικνύεται η ομάδα αίματος (πιστοποιητικό δημόσιου νοσοκομείου, δελτίο ταυτότητας, Απολυτήριο Στρατού, ιδιωτικό μικροβιολογικό εργαστήριο κλπ) στην περίπτωση που ενδιαφέρεστε να εκτυπωθεί και η ομάδα αίματος.
η) Για διαφορετική μεταγραφή των ελληνικών χαρακτήρων σε λατινικούς σε σχέση με το Πρότυπο ΕΛΟΤ θα υποβάλετε και αντίγραφο της ταυτότητας ή του διαβατηρίου από το οποίο θα προκύπτει η εγγραφή με λατινικούς χαρακτήρες.
Κατά την παραλαβή της νέας άδειας οδήγησης από την αρμόδια Υπηρεσία Μεταφορών της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης που είχατε υποβάλει το αίτημά σας θα πρέπει να καταθέσετε τηην παλαιά άδεια η οποία ακυρώνεται από την υπηρεσία.
εμενα ομως ρε φιλε δεν ειναι επαγγελματικο ειναι επιβατηγο β και δεν εχει ληξει απλα θελω να το κανω με την καινουρια μορφη
ειπαμε μακαρι να ειναι ετσι οπως τα λες και τα υπολοιπα να τα φαει σε![]()
![]()
παρα να τους τα δωσει