Νέα

Νεκρός στα επεισόδια στο Σύνταγμα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 32K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
νταξ, δεν ειναι ακριβως το ιδιο, οι ρεμουλες δεν επηρρεασαν αμεσα τον μεσο πολιτη

ομως....

ακομη και σημερα μιλουν και θυμουνται την κατοχη οσοι την εζησαν...
λες;
εγώ πάλι λέω όχι.

Hirayama

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2011
Like
3
Πόντοι
16
αδερφε ο έλληνας ξεχνάει πολύ εύκολα.
σε 10 χρόνια αυτά θα θεωρούνται μακρινό παρελθόν.
όπως το χρηματιστήριο
οι ρεμούλες των ολυμπιακών
ακόμα ακόμα τη ζίμενς ξέχασαν...

πρακτικά ένας λαός με παιδεία και άλλη νοοτροπία δεν υπήρχε περίπτωση τώρα να έχει μετά απο όλα αυτά ακόμα τον γαπ και τον βενιζέλο να του καθορίζουν τις τύχες του.

όλοι ξεχνάμε γρήγορα όταν τα μεσοδιαστήματα των καταστροφών είναι μεγάλα !

όταν ομως αρχισει να βρεχει... πουτσαις, τότε δε σ' αφηνει ο πόνος στα οπίσθια να ησυχασεις !

Και τωρα τελευταια με το Μπενυ, παραεβρεξε ! Δε σου λεω για προδοσιες και τα λοιπά δικα μου πατριωτικα κολληματα, αλλά τους γάμησε την τσέπη ! Κι αυτο ειναι η ψυχη του Νεοέλληνα.

Ξαδερφακι μου, φολα Πασοκ κι Ανδρεολάγνος, μου ελεγε απόψε ότι πρεπει να φυγουν άμεσα οι Πασοκοι γιατι του γαμησανε τη συνταξη....

Αυτο τον εννοιαξε από όλα ! Το οτι δε μπορει πια να κερναει ουζα στο καφενειο σαν Ελληναρας και να το παιζει μούρη...

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
λες;
εγώ πάλι λέω όχι.
λεω,

γιατι αυτη τη φορα στοχος δεν ειναι το κρατικο χρημα, ειναι η ιδια η επιβιωση και η ιδια η ιδιωτικη περιουσια του πολιτη...το ποσο δεμενος ειναι ο Ελληνας με το σπιτι και το χωραφι του δε νομιζω οτι χρειαζεται αναλυση.... το αν θα δεχθει ο οποιοσδηποτε ανθρωπος στον πλανητη την μεταβαση απο την ευμαρεια στην πεινα ειναι αυτονοητο...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
όλοι ξεχνάμε γρήγορα όταν τα μεσοδιαστήματα των καταστροφών είναι μεγάλα !

όταν ομως αρχισει να βρεχει... πουτσαις, τότε δε σ' αφηνει ο πόνος στα οπίσθια να ησυχασεις !

Και τωρα τελευταια με το Μπενυ, παραεβρεξε ! Δε σου λεω για προδοσιες και τα λοιπά δικα μου πατριωτικα κολληματα, αλλά τους γάμησε την τσέπη ! Κι αυτο ειναι η ψυχη του Νεοέλληνα.

Ξαδερφακι μου, φολα Πασοκ κι Ανδρεολάγνος, μου ελεγε απόψε ότι πρεπει να φυγουν άμεσα οι Πασοκοι γιατι του γαμησανε τη συνταξη....

Αυτο τον εννοιαξε από όλα ! Το οτι δε μπορει πια να κερναει ουζα στο καφενειο σαν Ελληναρας και να το παιζει μούρη...
αυτό όμως δεν εχει κοινωνικό βάθος. είναι πρόχειρο και επιφανειακό.
προσωπικά θεωρώ ότι εάν κυβερνούσε ο σαμαράς και έκανε τα ίδια δεν υπήρχε περίπτωση ούτε μια στο εκαστομμύριο να μην ψήφιζε ο πατερας μου νδ.
αντίστοιχα παραδείγματα πασοκ υπάρχουν.
απο τη στιγμή που η ιδεολογία η πολιτική έχει την ταμπέλα της θρησκευτικής πίστης δεν υπάρχει μέλλον.
τουλάχιστον άμεσο μέχρι να ακολουθήσουν γενιές που θα ξεφύγουν απ τις αγκυλώσεις.
όταν υπάρχει πυρήνας στο ΚΚ πυρήνας στο πασοκ και πυρήνας στη νδ που ακόμα και σε πόλεμο 1 μύριο είναι τσιμενταρισμένοι εκεί αλλαγές μεγάλες και ανατροπές μην περιμένεις.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
αδερφε ο έλληνας ξεχνάει πολύ εύκολα.
σε 10 χρόνια αυτά θα θεωρούνται μακρινό παρελθόν.
όπως το χρηματιστήριο
οι ρεμούλες των ολυμπιακών
ακόμα ακόμα τη ζίμενς ξέχασαν...

πρακτικά ένας λαός με παιδεία και άλλη νοοτροπία δεν υπήρχε περίπτωση τώρα να έχει μετά απο όλα αυτά ακόμα τον γαπ και τον βενιζέλο να του καθορίζουν τις τύχες του.
Οι ρεμούλες δεν επηρεαζαν φυσικα την αποψη του ψηφοφορου, αφου δεν επηρεαζαν και τη ζωη του.
Και δεν την επηρεαζαν επειδη τα δανεικα ερρεαν αφθονα και υπηρχε χρημα για ολους.
Τι τον ενοιαζε τον Ελληνα η Ζιμενς, αν αυτος ειχε τον καλό μισθο του και το (δανεικο) σπιτι του?
Ακομη και το χρηματιστηριο, ο κοσμος ειχε λιγο πολυ αποδεχτει οτι ηταν ενα ρισκο που πηρε και δεν του εφταιγε κανενας που καποιοι αποδειχτηκαν καλυτεροι παικτες απο αυτον.
Το τωρινο σοκ ομως θα διαπερναει την ελληνικη κοινωνια για 30 χρονια τουλαχιστον.
Το να μειωσεις μισθο σε Ελληνα και το να φτασεις την ανεργια 23% ηταν ενα ταμπου που δεν ηταν προετοιμασμενος να δικαιολογησει για κανενα λογο.
Εδω ο Ελληνας εδωσε 11 μοναδες στον ΓΑΠ επειδη του εταξε αυξησούλες 2%, ενω ο Καραμανλης εταξε παγωμα. Φαντασου δηλαδη τι αποστροφη ενιωσε ο Ελληνας για το ΠΑΓΩΜΑ. Πόσο μαλλον τωρα που εχει...μείωση.
Όντως μόνο η γερμανικη κατοχη μπορει να συγκριθεί με το σοκ που υφισταται η ελληνικη κοινωνια σημερα.

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Οι ρεμούλες δεν επηρεαζαν φυσικα την αποψη του ψηφοφορου, αφου δεν επηρεαζαν και τη ζωη του.
Και δεν την επηρεαζαν επειδη τα δανεικα ερρεαν αφθονα και υπηρχε χρημα για ολους.
Τι τον ενοιαζε τον Ελληνα η Ζιμενς, αν αυτος ειχε τον καλό μισθο του και το (δανεικο) σπιτι του?
Ακομη και το χρηματιστηριο, ο κοσμος ειχε λιγο πολυ αποδεχτει οτι ηταν ενα ρισκο που πηρε και δεν του εφταιγε κανενας που καποιοι αποδειχτηκαν καλυτεροι παικτες απο αυτον.
Το τωρινο σοκ ομως θα διαπερναει την ελληνικη κοινωνια για 30 χρονια τουλαχιστον.
Το να μειωσεις μισθο σε Ελληνα και το να φτασεις την ανεργια 23% ηταν ενα ταμπου που δεν ηταν προετοιμασμενος να δικαιολογησει για κανενα λογο.
Εδω ο Ελληνας εδωσε 11 μοναδες στον ΓΑΠ επειδη του εταξε αυξησούλες 2%, ενω ο Καραμανλης εταξε παγωμα. Φαντασου δηλαδη τι αποστροφη ενιωσε ο Ελληνας για το ΠΑΓΩΜΑ. Πόσο μαλλον τωρα που εχει...μείωση.
Όντως μόνο η γερμανικη κατοχη μπορει να συγκριθεί με το σοκ που υφισταται η ελληνικη κοινωνια σημερα.

Πω πω... πως τα λέτε έτσι και δεν ντρέπεστε...  :cheesy:

Αυτο που περιγραφετε θα μπορουσε να ειναι η αποτυπωση της πραγματικοτητας.. αλλα υπο αλλες συνθηκες..

διοτι δεν ειναι ακριβως ετσι οπως τα λετε... ( "αντικειμενικά" και "αληθοφανή" βεβαίως)  :cheesy:

Αν λάβω μάλιστα και υπόψιν μου τις "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ" σας ευαισθησίες και την "ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ" σας
οπως και την δικια σας ΑΝΟΧΗ σε καταφορες παραβιασεις του συντάγματος.. και της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ..

Μαλον ειστε με τους "ΑΝΤΙΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΥΣ" της αντιπερας οχθης η οποια θελει να διαπραγματευτεί την ΚΑΤΟΧΗ :grin:

αλλα ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΔΕΝ την ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΕΣΑΙ ... ΚΥΡΙΕ Alex  ;)

οποτε η κολυμβυθρα του ΣΙΛΟΑΜ δεν σας ΒΑΠΤΙΖΕΙ  :2funny: :2funny:

διοτι ειστε η άλλη όψη του ίδιου ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ .......ΚΥΡΙΕ Alex  ;)

αυτα  ;)

"ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ" ΔΗΛΑΔΗ  :uglystupid:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Το κρίσιμο δίλημα δεν έχει ακόμη τεθεί επί τάπητος.
Σύντομα θα τεθεί όμως ...

ο έλληνας θα αναγκαστεί να επιλέξει ανάμεσα σε δύο λύσεις:

1)να πεθάνουν μερικά εκατομμύρια έλληνες για χάρη της δημοκρατίας ...
2)να πάει στο διάολο η δημοκρατία , για να σωθούν οι έλληνες και η ελλάδα ...

μέχρι τώρα η προπαγάνδα των ΜΜΕ μας είχε πείσει για τα καλά
ότι 1η προτεραιότητα είναι η ... Δημοκρατία ...
και ότι ΚΑΘΕ ΘΥΣΙΑ είναι ανεκτη υπέρ της !!!!!

Η πείνα , η εξαθλίωση και η εθνική ταπείνωση
μπορεί να υπενθυμίσουν ότι 1η προτεραιότητα
ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ως εμβίων όντων

ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΒΙΩΣΗ

και να πάει να γαμηθεί η δημοκρατία
τα κόμματα και οι τσάτσοι τους ...

Θα ζήσουμε μέρες του 1936 ...

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Και τι προτείνεις πέραν της Δημοκρατίας?

Εγώ συμφωνώ ότι η "προεδρευομένη κοινοβουλευτική" δημοκρατία..όπως την τρώμε στη μάπα από τη μεταπόλιτευση και έπειτα..έχει αποτύχει..
Πρόκειται για ολιγαρχία..αφού λίγα τζακια μας κυβερνουν συνέχεια τις τελευταίες δεκαετίες..που απλά εναλλάσσονται στις θέσεις εξουσίας..

Ομως καθε τι πέρα της Δημοκρατίας είναι επικίνδυνο αν θέλουμε να εκφραζόμαστε τουλάχιστον ελεύθερα.. (το μόνο που μας απόμεινε...)

Επισκέπτης
Ομως καθε τι πέρα της Δημοκρατίας είναι επικίνδυνο αν θέλουμε να εκφραζόμαστε τουλάχιστον ελεύθερα.. (το μόνο που μας απόμεινε...)

Τι μας απομένει ;;;;;
Μπορείς να εκφραστείς ελεύθερα για τα χαράτσια ;;;;;;
Που ;;;
Με ποιό τρόπο ;;;;;

Ωστόσο βλέπω ότι η προπαγάνδα υπέρ της δημοκρατίας
και το παραμύθι ότι υπέρ της αξίζει κάθε θυσία
κρατεί ακόμη καλά.

Πρέπει να έχουμε νεκρούς από πείνα ,
αρρώστιες και κρύο (του χρόνου με πετρέλαιο 1,60€ το λίτρο)
για να ξεπεραστεί αυτή η πεποίθηση/πόρωση
που δημιουργήθηκε με την υπέρ της δημοκρατίας προπαγάνδα.

ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ
ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ
ΜΕ ΕΝΑ ΑΥΤΑΡΧΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ
ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΕΚΦΡΑΣΗΣ
ΑΡΚΕΙ
να είχα 15% ΦΠΑ, μέγιστο φορολογικό συντελεστή 20%
και να μην είχα χαράτσια ακινήτων , τέλος υπέρ ΟΑΕΔ,
φόρο μεγάλης ακίνητης περιουσιας,
φόρο πολυτελείας , τους φόρους που έβαλαν σε ΙΧ , τσιγάρα ποτα , περαίωση κτλ.

ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙ Η "ΕΚΦΡΑΣΗ"

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Και τι προτείνεις πέραν της Δημοκρατίας?

Εγώ συμφωνώ ότι η "προεδρευομένη κοινοβουλευτική" δημοκρατία..όπως την τρώμε στη μάπα από τη μεταπόλιτευση και έπειτα..έχει αποτύχει..
Πρόκειται για ολιγαρχία..αφού λίγα τζακια μας κυβερνουν συνέχεια τις τελευταίες δεκαετίες..που απλά εναλλάσσονται στις θέσεις εξουσίας..

ψευδαίσθηση αγαπητέ...

Το επικίνδυνο είναι το ΣΗΜΕΡΙΝΟ όπου εκφράζεσαι.. και βεβαιως "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ".... Σε γράφουν στα @@ τους  ;)

Π.Χ τοτε είχαμε ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ εδω..

και τοτε πτωχεύσαμε, αλλα τουλάχιστον ΔΕΝ ΞΕΥΤΕΛΙΣΤΗΚΑΜΕ.. και δεν ξεπουληθήκαμε..

Οπότε σκέψου..

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Πρέπει να έχουμε νεκρούς από πείνα ,
αρρώστιες και κρύο (του χρόνου με πετρέλαιο 1,60€ το λίτρο)
για να ξεπεραστεί αυτή η πεποίθηση/πόρωση
που δημιουργήθηκε με την υπέρ της δημοκρατίας προπαγάνδα.

Εγώ πάντως από τα πεπραγμένα των "ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ"
συμπεραίνω ότι θέλουν να  ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ τους ΕΛΛΗΝΕΣ

αυτός είναι ο στόχος...

"ΔΗΜΟΚΤΑΤΙΚΑ ΒΕΒΑΙΩΣ" γιατί αλλιώς δεν τους παίρνει, ούτε αυτούς ούτε τα αφεντικά τους  ;)

Επισκέπτης
Εγώ πάντως από τα πεπραγμένα των "ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ"
συμπεραίνω ότι θέλουν να  ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ τους ΕΛΛΗΝΕΣ

αυτός είναι ο στόχος...

"ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΒΕΒΑΙΩΣ" γιατί αλλιώς δεν τους παίρνει, ούτε αυτούς ούτε τα αφεντικά τους  ;)

Δεν διαφωνώ κάπου.
Το ίδιο ακριβώς πιστεύω κι εγώ ...
Το θέμα είναι θα τους αφήσουμε ;;;;;;

ή θα τους κάνουμε τον τάφο εδώ ;;;;;
ανώνυμο ...

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Εντάξει συμφωνώ πως ζούμε μια ψευδαίσθηση δημοκρατίας.. Μας κυβερνούνε πολιτικοί μαριονέτες των τραπεζών, του κεφαλαίου...που τους σιγοντάρουν μεγαλοεκδότες.
Και συμφωνώ πως ακόμα και αν "εκφραζόμαστε" μας φράφουν στα @@ τους!

Αλλά ποιος μου εγγυάται πως ένα απολυταρχικό καθεστώς δε θα κάνει τα ίδια? Που θα βρεθεί ο πεφωτισμένος ηγέτης που συγκεντρώσει την εξουσία πάνω του και θα κάνει τις αλλαγές που πρέπει.

Και άλλωστε για να ανατραπεί ένα καθεστώς, δε χρειάζεται απλά λαϊκή εξέγερση με απεργίες και φλώρικες διαδηλώσεις που προκαλούν καταστροφές και ταλαιπωρούν τον κόσμο. Χρειάζεται ένοπλη εξέγερση...βία στοχευμένη...και οπωσδήποτε αίμα.
Ο λαός όμως δεν είναι δοκιμασμένος σε αυτά. Εγινε ράθυμος πάνω στο καναπέ του, στη δουλίτσα του, στο πληκτρολόγιο του.
Δεν γνωρίζω την ηλικία σας..αλλά η δικιά μας γενιά δεν είναι δοκιμασμένη, αλλά βολεμένη απλά αμπελοφιλοσοφεί στα blogs και απλά βρίζει για να ξεσπάσει. Ούτε καν δουλεύει για το σύνολο.
Ολοι παρτάκηδες είναι. Ο λαός πρέπει να κοιτάξει πρώτα τον εαυτό του στον καθρέπτη πριν εξεγερθεί ενάντια σε μια Δημοκρατία που βολεύτηκε...
Αν έχει λίγη τσίπα..θα φτύσει αυτό το είδωλο...

Επισκέπτης
Εντάξει συμφωνώ πως ζούμε μια ψευδαίσθηση δημοκρατίας.. Μας κυβερνούνε πολιτικοί μαριονέτες των τραπεζών, του κεφαλαίου...που τους σιγοντάρουν μεγαλοεκδότες.

Αλλά ποιος μου εγγυάται πως ένα απολυταρχικό καθεστώς δε θα κάνει τα ίδια? Που θα βρεθεί ο πεφωτισμένος ηγέτης που συγκεντρώσει την εξουσία πάνω του και θα κάνει τις αλλαγές που πρέπει.

Στην παρούσα φάση
δεν φοβάσαι για χειρότερα
εκτός από την απίθανη περίπτωση της δικτατορίας του προλεταριάτου
που ισοδυναμεί με επιστροφή στην εποχή των τροφοσυλλεκτών.
Κάθε άλλη λύση
θα είναι καλύτερη από το σημερινό χάλι.
Και επί τέλους
επί χούντας
ο παπαδόπουλος και ο πατακός δεν έβαζαν το δημόσιο να νοικιάσει
το κτίριο της πεθεράς του αδελφού τους
ενώ δεν χρειαζόταν για χρήση από το Τ.Τ.
ενώ υπάρχουν άλλα δύο στα 200μ στη σαλόνικα ...

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Δεν διαφωνώ κάπου.
Το ίδιο ακριβώς πιστεύω κι εγώ ...
Το θέμα είναι θα τους αφήσουμε ;;;;;;

ή θα τους κάνουμε τον τάφο εδώ ;;;;;
ανώνυμο ...

Ο τάφος τους τύπε, πρέπει να γίνει στο ΝΑΟ ΤΟΥΣ  ;)

και να ΓΚΡΕΜΙΣΤΕΙ κιόλα.. ο ΝΑΟΣ γιατί τίποτα δεν πρέπει να μας θυμίζει το καθεστώς τους.

ΠΟΥ ΤΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕ ΟΛΑ.

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16

Και άλλωστε για να ανατραπεί ένα καθεστώς, δε χρειάζεται απλά λαϊκή εξέγερση με απεργίες και φλώρικες διαδηλώσεις που προκαλούν καταστροφές και ταλαιπωρούν τον κόσμο. Χρειάζεται ένοπλη εξέγερση...βία στοχευμένη...και οπωσδήποτε αίμα.
Ο λαός όμως δεν είναι δοκιμασμένος σε αυτά. Εγινε ράθυμος πάνω στο καναπέ του, στη δουλίτσα του, στο πληκτρολόγιο του.
Δεν γνωρίζω την ηλικία σας..αλλά η δικιά μας γενιά δεν είναι δοκιμασμένη, αλλά βολεμένη απλά αμπελοφιλοσοφεί στα blogs και απλά βρίζει για να ξεσπάσει. Ούτε καν δουλεύει για το σύνολο.
Ολοι παρτάκηδες είναι. Ο λαός πρέπει να κοιτάξει πρώτα τον εαυτό του στον καθρέπτη πριν εξεγερθεί ενάντια σε μια Δημοκρατία που βολεύτηκε...
Αν έχει λίγη τσίπα..θα φτύσει αυτό το είδωλο...

Τυπε στην Ελλαδα κανενα "ΑΠΟΛΥΤΑΡΧΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ" δεν εκανε, αυτα που εκανε η "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ"

ουτε τη ΣΑΠΙΛΑ ΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ

ΚΑΝΕΝΑ..

αντιθετα ο απλος λαος περασε καλυτερα με αυτους, και δεν προδωθηκε κιολα, και δεν τον ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΑΝ.

Ιστορικα μιλαμε στην ελλαδα  ;)

ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΜΩΣ..

Γιατι ως γνωστον το πολιτευμα απο μονο του ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ οι ανθρωποι ΛΕΝΕ..  ;)

Επισκέπτης
Ο τάφος τους τύπε, πρέπει να γίνει στο ΝΑΟ ΤΟΥΣ  

και να ΓΚΡΕΜΙΣΤΕΙ κιόλα.. ο ΝΑΟΣ γιατί τίποτα δεν πρέπει να μας θυμίζει το καθεστώς τους.

ΠΟΥ ΤΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕ ΟΛΑ.

Εδώ διαφωνώ απόλυτα!
Γιατί να καταστραφούν τα παλαιά ανάκτορα ;;;;
Να χρησιμοποιηθούν απλά για το σκοπό που χτίστηκαν !!!!!
Όχι για μπουρδέλο.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Εδώ διαφωνώ απόλυτα!
Γιατί να καταστραφούν τα παλαιά ανάκτορα ;;;;
Να χρησιμοποιηθούν απλά για το σκοπό που χτίστηκαν !!!!!
Όχι για μπουρδέλο.
δεν ειναι κακη ιδεα τυπε :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom