memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
τι αλλο να εγραφαν? καμια συνταγη για σουτζουκακια?Καλά, οι μαλάκες στην Καλαμάτα μόνο συνθήματα έγραψαν?
τι αλλο να εγραφαν? καμια συνταγη για σουτζουκακια?Καλά, οι μαλάκες στην Καλαμάτα μόνο συνθήματα έγραψαν?
Το προβλημα με οσα λεει το κωμα ειναι το εξης:Ειναι πανευκολο για το καθε βλαμμενο εθνικι τυπου Αντυπα να τα αναπαραγει αυτουσια,να κανει το κωμα ρομπα,και να μην μπορει να εντοπιστει η τρολια.
Για τετοια ΧΑΛΙΑ μιλαμε.
Δεν φταιω εγω αν καηκες γραφοντας μαλακιες περι αναρχοαπλυτων και μειονοτητων που επρεπε εδω και δεκαετιες να εξαφανιστουν:Απ'οτι φαινεται τα εθνικια ειστε πιο βλαμμενα και απο τους καδρονοφορους του κωματος.πσσσσσσσσσσσσσ
θα πάρεις προαγωγη όπως πας ηρακλή.
Θα φύγεις επιτέλους από το πεζοδρόμιο....
Δεν φταιω εγω αν καηκες γραφοντας μαλακιες περι αναρχοαπλυτων και μειονοτητων που επρεπε εδω και δεκαετιες να εξαφανιστουν:Απ'οτι φαινεται τα εθνικια ειστε πιο βλαμμενα και απο τους καδρονοφορους του κωματος.
Κατι τετοιο δεν σε ρωτησε κανεις,και ουτε ενδιαφερει κανεναν.Ποτε δεν ειπα πως ειμαι επισημος εκπρόσωπος.
Φιλικα προσκείμενος είπα όποτε ρωτήθηκα.
EXEIΣ καταλαβει οτι πλεον δεν αξιζεις καν τον κοπο!ετσι δεν ειναι?αντε πιασε καμια κουβεντουλα με τον 33α...αιντα φασιστακι,να λετε για τιποτα σταυρους που καιγοντε ωραια και για αρειες φυλες, ξερετε εσειςΠοτε δεν ειπα πως ειμαι επισημος εκπρόσωπος.
Φιλικα προσκείμενος είπα όποτε ρωτήθηκα.
...και η ερωτηση μου εξακολουθεί να μην απαντάται απο τα απλυτο-ασφαλιτάκια του φορουμ.....
EXEIΣ καταλαβει οτι πλεον δεν αξιζεις καν τον κοπο!ετσι δεν ειναι?αντε πιασε καμια κουβεντουλα με τον 33α...αιντα φασιστακι,να λετε για τιποτα σταυρους που καιγοντε ωραια και για αρειες φυλες, ξερετε εσεις
Κατι τετοιο δεν σε ρωτησε κανεις,και ουτε ενδιαφερει κανεναν.
Αυτα που γραφεις σχολιαζονται,οχι το τι εισαι-που δεν σε ξερουμε κιολας.
ΕΓΙΝΕ καλη προσπαθεια ομως ;)γι αυτο μαλλον σας φωναξανε την επομενη!Μαλάκάκο, θα μας μπεις γιατί δεν μπήκες στη βουλή την Τετάρτη που σου ειχαμε αφησει χωρο;
Για την ακριβεια το αναφερεις ξανα πισω απο την σχετικη ασφαλεια του πισι.Καθένας κρίνεται γι αυτά που γράφει... αλλα επειδή με εχουν ρωτησει κιόλας, το αναφέρω ξανα.
ΕΓΙΝΕ καλη προσπαθεια ομως ;)γι αυτο μαλλον σας φωναξανε την επομενη!
τον μισθο σου εσυ να τσακωνεις και αγιος ο θεος!Ναι σαν τις προηγούμενες φορές...
πισω απο την σχετικη ασφαλεια του πισι.
Αμα σου λειπει καμμια παντοφλα,στην εχει παρει ο μεμος,αχαχαχαχαχαχαχαχα.Τι εχουμε εδω????
Παρτακι,παρτακι???
Αμα σου λειπει καμμια παντοφλα,στην εχει παρει ο μεμος,αχαχαχαχαχαχαχαχα.
Εχει πεσει μεσα καραμπαμ λεμε....
ααααααααχαχαχχαχαχαχαχαχααχαχαχχαχ
Πού θα πάρουμε τσιχλοφύσιγγα είπαμε?
αμα είναι τάκη να ρθετε εσεις φχαριστώ ΔΕ ΘΑ ΠΑΡΩ.