1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
ναι ...Είσαι και στο HR του κώματος?
Human Retalia......
ναι ...Είσαι και στο HR του κώματος?
πιο κάτω;Χλωμο.
... εχει κ'αλλα...να χαρω εγω κουμμουνισταρα,και σαιτ που ποσταρει...Κοιταξε,και εγω τον ειχα για τρολ μεχρι προτινος,να πω την αληθεια.
δεν υπάρχουν ρε μαλακα τα μουνιά
πιο μουνιά και πα τους μπάτσους είναι τα αρχιδια.
κυρίως γιατί σφετερίζονται και τον τίτλο των λαικών αγώνων.
σκατόπουστες.
μαλάκ δε μπορείς να διαννοηθείς τι μίσος έχω γι αυτά τα μουνιά που 40 χρόνια είναι μέσα στη βουλή και σαράντα χρόνια κοροιδεύον τον κόσμο με ριζοσπαστικά και φιλολαικά και επαναστατικά μανιφέστα ΤΗΣ ΠΟΥΤΣΑΣ.
Νάτσε, ξέρεις τί σκέφτομαι?
χου ρε αρχίδι
αρκετά παίξαμε με τα σκύβαλα και σήμερα...
... εχει κ'αλλα...να χαρω εγω κουμμουνισταρα,και σαιτ που ποσταρει...
Εχεις να προτεινεις κατι καλυτερο ή μονο να αφοριζεις ξερεις ? Μηπως εισαι της σχολης του Π. Κωστοπουλου, ολοι ιδιοι ειναι και η πολιτικη δεν ειναι της μοδας ?
Αχαχαχαχα,μας επιασε κωτσους το εθνικι,παραθετω το ποστ.... εχει κ'αλλα...να χαρω εγω κουμμουνισταρα,και σαιτ που ποσταρει...
Αν είναι δυνατόν!!!
550 σελίδες για μια μειονότητα που έπρεπε να την έχουμε εξαλείψει εδω και 10ετίες !!!!
Επ' ευκαιρίας πάρτε κι ένα ενδιαφέρον link Εθνοπροδότες
Για πε..
είδες ποιός του είπε και μπράβο;Είναι του Κανελικού ρεύματος ρε παπάρα... Ελλάς - Ορθοδοξία κιετσ'... "Εμείς την Παναγιά την έχουμε αρχιστράτηγο"...
αααααααααααααααααχαχααχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχχαχα16 μέλ και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτο το θέμα...
Αχαχαχαχα,μας επιασε κωτσους το εθνικι,παραθετω το ποστ.
Εχεις να προτεινεις κατι καλυτερο ή μονο να αφοριζεις ξερεις ? Μηπως εισαι της σχολης του Π. Κωστοπουλου, ολοι ιδιοι ειναι και η πολιτικη δεν ειναι της μοδας ?
:o16 μέλ και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτο το θέμα...
Εγώ ξέρω έναν άλλο Κωστόπουλο...
Τον πηγαινα τον Μητσαρα...Εγώ ξέρω έναν άλλο Κωστόπουλο...
Έπασχε και αυτός από πολιτική μυωπία και οπορτουνισμό...
Τον πηγαινα τον Μητσαρα...