antipa
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
σκουπίδι όσο έχω δουλεψει 20 χρόνια σε ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ εταιρείες δεν εχει δουλεψει όλη η λέρα για το κόμμα σου γαμώπουστα.
Αχαχαχαχαχαχα εδω γελάμε ολοι παρεα!!!
σκουπίδι όσο έχω δουλεψει 20 χρόνια σε ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ εταιρείες δεν εχει δουλεψει όλη η λέρα για το κόμμα σου γαμώπουστα.
καλησπερα...
ξερεις πολλους κουκουεδες να αποκαλουν τους α/α,απλυτους, οπως ο "συντροφος" αντυπας?
δεν υπάρχουν ρε μαλακα τα μουνιάΤο κώμα πληρώνει μπόνους για αριθμό ποστ?
Παρακρατος=Παρα τω Κρατος.
Καποια στιγμη αντιστραφηκαν οι ρολοι και εβαλαν τα ΜΑΤ πλατη στο τιμημενο κωμα.
ελα να γελάσουμε όλοι ρε αρχίδι.Αχαχαχαχαχαχα εδω γελάμε ολοι παρεα!!!
Τα περί γερμανοτσολιάδων κτλ μου ακούγονται τόσο αστεία όσο το να με πει καμια γριούλα "τεντυμπόη και παλιοχαρακτήρα"...
Κάτι σε τσιράκι του ντόπιου και ξένου κεφαλαίου και απολογητή των μονοπωλίων θα ακουγόταν καλύτερο.
Αντίπα, θυμάσαι???
Δεν ξεχάσαμε τον θαυμασμό σας παλαιότερα για τα επιτευγματα της ναζιστικής Γερμανιας Κε Στρειτ.
Προκειμένουν να εκδηλώσετε τον αντικουμουνισμό σας, ειστε ικανος μέχρι και κουκουλα να φορέσετε ....
Να μην ξεχναμε και τα πουλεν του καπεταν-Γιωτη.Αντίπα, θυμάσαι???
Προκειμένουν να εκδηλώσετε τον αντικουμουνισμό σας, ειστε ικανος μέχρι και κουκουλα να φορέσετε ....
μαλάκ δε μπορείς να διαννοηθείς τι μίσος έχω γι αυτά τα μουνιά που 40 χρόνια είναι μέσα στη βουλή και σαράντα χρόνια κοροιδεύον τον κόσμο με ριζοσπαστικά και φιλολαικά και επαναστατικά μανιφέστα ΤΗΣ ΠΟΥΤΣΑΣ.
αααααααααααααααααααααχχαχαχααχαχαχχαχαχααχχαχααΝα μην ξεχναμε και τα πουλεν του καπεταν-Γιωτη.
Τις μεγαλες ελπιδες για το κωμα-τοτε.
τώρα που διαλύονται τα κόμματα ούτε θυρωρός δε θα μπορείς να κάτσεις.
χου ρε αρχίδιΕ πέστο απο την αρχη ρε φασιστακο να ξέρουμε και με ποιους μιλάμε.
ΥΓ: στο βιογραφικο σου να βάλεις και την 18ωρα απασχόληση στο φορουμ "μπουρδελα"
Ε πέστο απο την αρχη ρε φασιστακο να ξέρουμε και με ποιους μιλάμε.
ΥΓ: στο βιογραφικο σου να βάλεις και την 18ωρα απασχόληση στο φορουμ "μπουρδελα"
Και μετά, και μετά???
http://[URL unfurl="true"]www.antinews.gr/wp-content/uploads/2011/08/zolotas22.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Κι άλλα σκουπίδια..
Πες του ρε μαλέα να μου στείλει ένα βιογραφικό του ο αντίπας.
Κάτι θα κάνουμε..
Χλωμο.στις επομενες εκλογές θα μιλανε πάλι για λαοθάλασσα που θα πνίξει το κεφάλαιο επειδή πήραν 15%