Νέα

Νεκρός στα επεισόδια στο Σύνταγμα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 32K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Τί είναι κι αυτό γαμώ τον αντίχριστό μου γαμώ μέσα; Και σε prime time.

Παλία έβλεπα Νίκομ, Ναζλί, Φεριντέ, Οκές και Μουσταφατζάν σε επανάληψη για λόγους περιέργιας και παρατήρησης της κουλτούρας. Είχε και πλάκα. Αυτά ρε τα νέα δε βλέπονται. Έκανα να δω λίγο... Το έκλεισα...
καταλαβαίνεις το επίπεδο τώρα του εκλογικού σου σώματος;

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
καταλαβαίνεις το επίπεδο τώρα του εκλογικού σου σώματος;

Αυτό που κατάλαβα κάποια στιγμή είναι το πόσο ίδιοι είμαστε με τους απέναντι...  :-

Εκφράσεις, χειρονομίες, αγροτική οικογένεια...

Επισκέπτης
Φαντάσου δηλαδή. Ακόμη και με τους δικούς σου πλακώνεσαι.

Ο μόνος πόλεμος που θα μετάσχεις εσύ είναι ο "εμφύλιος". Θέλεις ταξικός πόλεμος στα πλάισια του έθνους, θέλεις ιδεολογικός εσωτερικός.

Το θέμα είναι τί θα πουν οι mutual...

Δεν έχω "δικους μου" λεβέντη μου. Δεν είμαι πρόβατο.
Έχω δική μου αποψη (γίνεται κι αυτο ξέρεις).
Και με τον πατέρα μου τον ίδιο είχα καποια στιγμη χρονια να μιλησω που ηταν οντως δικος μου επειδη είχα αποψη..

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
εγω που βλεπω πολυκατοικια το περναω το επιπεδο ;

Είναι και το "Κορίτσια ο Μάρκουλης" που ανεβάζει!

Τί τα θέλουμ; Το είχε πει ο Σημίτης.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ...

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Και με τον πατέρα μου τον ίδιο είχα καποια στιγμη χρονια να μιλησω που ηταν οντως δικος μου επειδη είχα αποψη..

Τι, του σιγοτραγούδισες το...

:2funny:  :2funny:  :2funny:

ΥΓ: Πάντως κάτι μου λέει ότι πρέπει να ανταλλάξουμε πατεράδες  :grin:

Επισκέπτης
Τί να λέει κανείς...Μολώτωφ μέσα στο εφορμόν πλήθος χωρίς καμμία κάλυψη. Οι αστυνομικοί έχουν κάλυψη. Αυτοί με τα παλούκια ΌΧΙ.

Μολώτωφ σε κάποιον με κοντομάνικο κι επικροτείς.

ΕΥ ΓΕ!
Δεν ηταν εκει"με κοντομανικο",ηταν για συγκεκριμενο σκοπο και λογο.

Σαν εφεδρικο σωμα μπατσων,σε πληρη συνεννοηση με τους κανονικους μπατσους.

Ως"εφορμων πληθος"που γραφεις.

Ουτε οι ιδιοι δεν το αμφισβητουσαν αυτο εκεινη τη στιγμη,οτι εβαλαν πλατη και συνεργαστηκαν με τα ΜΑΤ.

Τυπικοι παρα-κρατικοι δηλαδη.

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

ο μπένι παρενέβη σε εκπομπή του χατζηνικόλα για να την πει στον μπαξεβάνη επειδή άφησε δήθεν υπαινιγμούς για την περιουσιακή του κατάσταση...εκείνος είχε πει για την ανάγκη ελέγχου του πόθεν έσχες των βουλευτών (ως τώρα μόνο το "έσχες" ελεγχόταν???)

επί της ουσίας άλλα λόγια ν'αγαπιόμαστε, έκλεισε όμως το μάτι πονηρά στους δημοσιογράφους ότι θα προτείνει να αναρτώνται στο ίντερνετ και τα δικά τους πόθεν έσχες όπως και των δικαστικών (αντίδραση μικρού παιδιού ή προσπάθεια εκφοβισμού/φίμωσης?)

προσέξτε στο 2.40 που ξεκινάει να πετάξει σαφέστατη μπηχτή στον μπαξεβάνη διότι είναι δημοσιογράφος της κρατικής τηλεόρασης και...μιλάει πολύ, αλλά όταν ο άλλος τσιμπάει και αρχίζει να του λέει "τι εννοείτε?" ο χοντρός αλλάζει πολύ έξυπνα τροπάριο και το πάει στο πόθεν έσχες των δημοσιογράφων της κρατικής τηλεόρασης (βέβαια το μήνυμα που ήθελε το πέρασε :uglystupid: )

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Eχει απαντησει ο Βαξεβανης στις αθλιοτητες του χοντρου.

Η οποία απάντηση είναι απλά υπέροχη... Τον ξεκωλιάζει τόσο ad hominem όσο και θεσμικά.
Ειδικά δύο φράσεις είναι όλα τα λεφτά, κυριολεκτικά και μεταφορικά:
Αλλά ξέρετε τα περί της γυναικός του Καίσαρα. Αν και στην ελληνική Βουλή δίνεται η εντύπωση πως ο Καίσαρας είναι η γυναίκα του βουλευτή, που απλώς έτυχε να έχει προίκα.
Έτσι στο παρελθόν έχουν αποφυλακιστεί, «για την αποσυμφόρηση του σωφρονιστικού συστήματος» ο Μάκης Ψωμιάδης, ένας καναλάρχης και κάποιοι απατεώνες δικηγόροι εκ Θεσσαλονίκης…

+1 στον βαξεβάνη για την απάντηση...
+10.000 για τη σύντροφό του...

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166

Λυπηρό αυτό αλλά συμβαίνει.
Από την άλλη μου φαίνεται κρίμα και άδικο να μην μιλάς με τους δικούς σου για πολιτικές διαφορές...

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Eχει απαντησει ο Βαξεβανης στις αθλιοτητες του χοντρου.

αφού έκανε καραμπάμ η φάση.
και ο άλλος ο γελοίος του έλεγε συνέχεια "είστε πολύ επιθετικός" και μαλακίες, δεν κολλάνε πουθενά οι τύποι απειλούν σαν νταβάδες και μετά θίγονται επειδή ανέβηκε πανό σε ποδοσφαιρικό γήπεδο που τους αποκαλούσε λαμόγια :jerking:

(μήπως όμως το κράτος δεν παρεισφρήσει στις τάξεις των οργανωμένων οπαδών και γι'αυτό φοβάται τι θα γίνει αν ενωθούν οι στρατοί όλων των ομάδων και κατέβουν ένα βράδυ στην βουλή...? αν είναι όντως μη χειραγωγήσιμα αυτά τα πλήθη που μετράνε και κάποιες χιλιάδες ατόμων και είναι μπαρουτοκαπνισμένα από συγκρούσεις με τα ΜΑΤ, πώς θα τους ελέγξει? μάλλον η χθεσινή βεβιασμένη και αψυχολόγητη ενέργεια φανερώνει έναν τέτοιον φόβο, να δούμε τι θα γίνει σήμερα στα υπόλοιπα γήπεδα...)

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
(μήπως όμως το κράτος δεν παρεισφρήσει στις τάξεις των οργανωμένων οπαδών και γι'αυτό φοβάται τι θα γίνει αν ενωθούν οι στρατοί όλων των ομάδων και κατέβουν ένα βράδυ στην βουλή...? αν είναι όντως μη χειραγωγήσιμα αυτά τα πλήθη που μετράνε και κάποιες χιλιάδες ατόμων και είναι μπαρουτοκαπνισμένα από συγκρούσεις με τα ΜΑΤ, πώς θα τους ελέγξει? μάλλον η χθεσινή βεβιασμένη και αψυχολόγητη ενέργεια φανερώνει έναν τέτοιον φόβο, να δούμε τι θα γίνει σήμερα στα υπόλοιπα γήπεδα...)
Ούτε βεβιασμένη ενέργεια είναι ούτε αψυχολόγητη - υπολογισμένη εντελώς μια και δε θέλουν να επεκταθεί αυτή η ιστορία. Η ψυχολογία των μαζών κλπ. :rolleyes:

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.908
Πόντοι
366
Η οποία απάντηση είναι απλά υπέροχη... Τον ξεκωλιάζει τόσο ad hominem όσο και θεσμικά.
Ειδικά δύο φράσεις είναι όλα τα λεφτά, κυριολεκτικά και μεταφορικά:
Αλλά ξέρετε τα περί της γυναικός του Καίσαρα. Αν και στην ελληνική Βουλή δίνεται η εντύπωση πως ο Καίσαρας είναι η γυναίκα του βουλευτή, που απλώς έτυχε να έχει προίκα.
Έτσι στο παρελθόν έχουν αποφυλακιστεί, «για την αποσυμφόρηση του σωφρονιστικού συστήματος» ο Μάκης Ψωμιάδης, ένας καναλάρχης και κάποιοι απατεώνες δικηγόροι εκ Θεσσαλονίκης…

+1 στον βαξεβάνη για την απάντηση...
+10.000 για τη σύντροφό του...

Για την Proton όμως ο Μπαξεβάνης λέει ανοησίες και λαϊκίζει επικίνδυνα.

Δηλαδή θα έπρεπε να την αφήναν να σκάσει και να χάσουν οι καταθέτες τα λεφτά τους.....

Ούτε τα νούμερα που λέει στέκουν.

Τσιμπάει και αυτός ότι κυκλοφορεί στα σκουπιδο-blogs και το αναπαράγει.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Για την Proton όμως ο Μπαξεβάνης λέει ανοησίες και λαϊκίζει επικίνδυνα.

Δηλαδή θα έπρεπε να την αφήναν να σκάσει και να χάσουν οι καταθέτες τα λεφτά τους.....

Ούτε τα νούμερα που λέει στέκουν.

Τσιμπάει και αυτός ότι κυκλοφορεί στα σκουπιδο-blogs και το αναπαράγει.

Το πρόβλημα δεν είναι τόσο αν λαϊκίζει ο Μπαξεβάνης- έχει δώσει και αυτός στο παρελθόν ρέστα στον Άλφα...
Το πρόβλημα είναι όταν ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης- υπουργός οικονομικών συμπεριφέρεται ως κουτσαβάκι και σε αρκετές περιπτωσεις έχει πράγματι βρεθεί πίσω από εξαίσια νομοθετημένες ενέργειες συγκάλυψης διαφθοράς και διαπλοκής...
Και από τη στιγμή που ο μπένυ του επιτέθηκε προσωπικά, το ad hominem του βαξεβάνη είναι ομολουμένως εύστοχο.
Για την ποινική συνδιαλλαγή σε οικονομικά εγκλήματα, θα συμφωνήσω μαζί σου- στην τελική στα οικονομικά εγκλήματα, αν ο ζημιωθείς αποκατασταθεί πλήρως, γιατί να τρέχουμε στα δικαστήρια;

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Για την ποινική συνδιαλλαγή σε οικονομικά εγκλήματα, θα συμφωνήσω μαζί σου- στην τελική στα οικονομικά εγκλήματα, αν ο ζημιωθείς αποκατασταθεί πλήρως, γιατί να τρέχουμε στα δικαστήρια;
Δηλαδη η πραξη σαν ενεργια θα μεινει ατιμωρητη ?

Αν μιλας για την υπεξαιρεση των 51 εκ ευρω απο τον Κο Λαυρεντιαδη, στους μηνες που τα εκμεταλλευτηκε, θα εβγαλε καποια χρηματα ....
Αυτα λοιπον δεν ειναι καρποι εγκληματικης ενεργιας ?

Επεστρεψε τα χρηματα και ολα καλα ?

Τοτε να το κανουν κι αλλοι αυτο, να βγαζουν καποια χρηματα στην πλατη ολων και θα τα επιστρεφουν....
Μιας και θα υπαρχει δεδικασμενο η προηγουμενο....

Τσαμπα κεφαλαιο για ολους δηλαδη....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom