Νέα

Νεκρός ο Σεργιανόπουλος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lagoudakis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 608
  • Εμφανίσεις 42K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Ακριβως,ο καθενας πρεπει να κρινεται απο τη δουλεια του,αν αυτα που κανει στην προσωπικη του ζωη δεν εχουν αντικτυπο στη δουλεια του,τοτε δε νομιζω να υπαρχει προβλημα..
Το οτι γινονται προτυπα στα μικρα παιδια ειναι λαθος των οικογενειων και οχι των ηθοποιων..

tsinouko

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Οκτ 2006
Κριτικές
20
Like
121
Πόντοι
6.045
Ο σεβασμός στους νεκρούς ειναι στοιχειώδες δείγμα πολιτισμού.

~Buddha

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
«Χρησιμοποιώ κάθε φορά μικρές ποσότητες, με το μάτι, χωρίς να τις ζυγίζω, άλλοτε στην οικία μου και άλλοτε κατά τις εξόδους μου ή ακόμη και στα γυρίσματα και γενικώς οπουδήποτε μπορώ, χωρίς να γίνομαι αντιληπτός... Για την κοκαΐνη πληρώνω 65-70 ευρώ ανά γραμμάριο» ανέφερε στην απολογία του και περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια τι συνέβη τη μοιραία Κυριακή. «Γύρω στις 19.00 ο Τάσος μου τηλεφώνησε εκτάκτως, μου είπε ότι θα έλειπε εκτός Ελλάδος όλο το μήνα και ότι ήθελε να μου δώσει από τώρα ακόμη 30 γραμμάρια αντί 2.000 ευρώ, όπως μου είπε, για να περάσω τις γιορτές. Δώσαμε ραντεβού στο Σταθμό Πελοποννήσου στις 10.00 το βράδυ. Μετά το τηλεφώνημα, περί τις 20.00, μετέβην στο ΑΤΜ της Εθνικής Τράπεζας στον Αγιο Αρτέμιο, που βρίσκεται κοντά στο σπίτι μου, έκανα ανάληψη 2.000 ευρώ και επέστρεψα στην οικία μου».

pepe_le_pew

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Θες να μας πεις οτι δε προσβαλουμε το Σεργιανοπουλο επειδη το λεει το αρθρο 666 ξερω γω?..οσο ανεγκεφαλοι ειναι αυτοι που εβριζαν το χριστοδουλο αφοτου πεθανε το ιδιο ειναι ολοι που βριζουν νεκρους..οσο για το πως το αντιμετωπισε το σαιτ απλως προσπερασε το..

ΠΡΙΝ πεθάνει!!!!

Δειγμα πολιτισμου ειναι ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ στον συνανθρωπο γενικότερα!!

Βασικα οταν σκοτωσαν τον Ταχτση
παρα πολλοι θυμηθηκαν οτι ειναι ομοφυλόφιλος και ελαχιτοι  θυμήθηκαν το εργο του  ετσι και τωρα φανταζομαι οτι  πολλοι θα θυμηθουν τον χρηστη κοκαινης παρα τον "καλλιτεχνη"

~Buddha

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
Αποφοίτησε από το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος και πριν προλάβει να χαρεί την ανέμελη νιότη του καταπιάνεται με την Πειραματική σκηνή της Τέχνης στη Θεσσαλονίκη,της οποίας υπήρξε ιδρυτικό μέλος μαζί με τη Λυδία Φωτοπούλου,τη Καρρυοφιλιά Καραμπέτη και τη Φιλαρέτη Κομνηνού.Από εκείνη τη στιγμή ξεκινά η όμορφη περιπέτεια του με την υποκριτική.Μόνος απέναντι στο κοινό.Ή και ανάποδα...!
Στην Πειραματική θα πρωταγωνιστήσει: στο "Όνειρο καλοκαιρινής νύχτας" του Σαίξπηρ (Λύσανδρος),στην "Πόλη" της Λούλας Αναγνωστάκη (Μίμης φωτογράφος),στο "Περιμένοντας τον Γκοντό" (Βλαντιμιέ),στους "Αχαρνείς" του Αριστοφάνη (Δικαιόπολις),στο "Θείο Βάνια" του Τσέχωφ (Άστρωφ) και τέλος στον "Εραστή" του Πίντερ.
Από τα πρώτα του βήματα γίνεται φανερό ότι είχε μια αδυναμία και μια...μικρή προτίμηση στους κλασσικούς,που με τη "μεταγραφή" του στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος θα γίνει πλέον μονομανία: "Γλάρος" του Τσέχωφ (Τρέπλιεφ),"Ιφιγένεια Εν Ταύροις" (Ορέστης),"Νύχτα της Ιγκουάνα" (Σάνον),"Μήδεια" (Ιάσων) και τέλος στα "Έξι πρόσωπα ζητούν συγγραφέα" (γιος).
Στη συνέχεια θα κατέβει στην Αθήνα και στο θέατρο "Αθηνών" θα μεταμορφωθεί σε Ρόμπερτ στο "Πέρα από τον ορίζοντα" του Ευγένιου Ο Νιλ.
Το 2001-2002 πρωταγωνίστησε μαζί με τη Ρένια Λουιζίδου στην θεατρική παράσταση "Νυφικό κρεβάτι".
Η ιδιωτική τηλεόραση στα πρώτα της ξεκινήματα δεν θα αργήσει και πολύ για να τον ανακαλύψει και θα του δώσει πρωταγωνιστικούς ρόλους σε αρκετά αυτοτελή επεισόδια των σήριαλ "Εσύ αποφασίζεις" (Mega),"Ανατομία ενός εγκλήματος" (Ant1),"Έρωτας και πάθος" (Ant1).
Επειδή τα πρώτα δείγματα ήταν θετικά το Mega για να τον τιμήσει τον στέλνει στην...Κένυα για να ζωντανέψει μια εκρηκτική ερωτική ιστορία στο "Άφρικα".Έχει πλέον πάρει το χρίσμα του "επικίνδυνου αρσενικού".Από κει και πέρα τον βλέπουμε στο "Μοιραίο Πάθος" (Ant1) και στην "Παλίρροια" (Mega) να βασανίζει ότι φοράει φουστάνι.Όλες του τις προηγούμενες (τηλεοπτικές) αμαρτίες θα τις πληρώσει μία και καλή για δύο συνεχείς σεζόν στους "Δύο ξένους" (Mega).Ακολουθούν: "Ποτέ δεν είναι αργά" (Ant1),"Alma Libre" (Mega),"Οι στάβλοι της Εριέτας Ζαίμη" (Ant1),"Επαφή" (Mega),"Ο τελευταίος παράδεισος" (Alpha).

~Buddha

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
αιωνια η μνημη του.
[size=5pt]σειρα τωρα εχει ο δημητριος1000[/size]

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Κρίμα...
Τόσο στους Δύο ξένους όσο και στους Σταύλους της Εριέττας Ζαίμη ήταν απολαυστικός...

Η προσωπική ζωή κάποιου, από τη στιγμή που αφενός δεν ηθικολογεί, αφετέρου δεν προσπαθεί να την επιβάλλει σε άλλους με μεθόδους που θυμίζουν προσυλητισμό, δεν μας αφορά...

Και ο μακαρίτης ουδέποτε έκανε κάτι τέτοιο...

αιωνια η μνημη του.
σειρα τωρα εχει ο δημητριος1000

Αν δεν είναι κάποιο κακόγουστο αστείο, έχεις πολύ σοβαρό πρόβλημα, ψυχολογικής φύσεως.

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
O βίαιος θάνατος ενος προσώπου που μας έχει χαρίσει το γέλιο δεν μπορεί παρά να είναι κάτι που κάθε λογικό άνθρωπο θα τον λυπήσει πολύ.

Επισκέπτης
Στους 2 ξένους , πρωταγωνιστούσε μεν ο Σεργιανόπουλος ... η Ντίνα Κώνστα όμως έκλεβε την παράσταση !  ;)

Ομολογώ πάντως οτι ήταν διασκεδαστικός ως ηθοποιός !

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom