Νέα

Νεκρός ο Σεργιανόπουλος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lagoudakis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 608
  • Εμφανίσεις 42K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

~ Buddha

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
γαμιεται το φεισμπουκ , το λεω κι εγω,
για να βαλεις μια εφαρμογη πρεπει να στειλεις 10-20 προσκλησεις.
αμαν πια νισαφι.

δε με ενοχλει ο λαπλας , ισα ισα ειναι διασκεδαστικοτατος.
η νοοτροπια που εχει με ενοχλει λιγο.
μπηκε εδω μεσα και το εχει κανει γηπεδο.
αν πω εγω , "Σεργιανοπουλος, ο Ροκ Χατσον της Ελλαδας"
θα πει "ποιος Σεργιανοπουλος, για τον πουτσο παραμυθι,πετα τον εκει στη θαλασσα που θελει και κηδεια"

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
41
Πόντοι
2.157
γαμιεται το φεισμπουκ , το λεω κι εγω,
για να βαλεις μια εφαρμογη πρεπει να στειλεις 10-20 προσκλησεις.
αμαν πια νισαφι.

δε με ενοχλει ο λαπλας , ισα ισα ειναι διασκεδαστικοτατος.
η νοοτροπια που εχει με ενοχλει λιγο.
μπηκε εδω μεσα και το εχει κανει γηπεδο.
αν πω εγω , "Σεργιανοπουλος, ο Ροκ Χατσον της Ελλαδας"
θα πει "ποιος Σεργιανοπουλος, για τον πουτσο παραμυθι,πετα τον εκει στη θαλασσα που θελει και κηδεια"
βουδα, πλεον στο θρεντ κανεις αυτο που ξερεις καλλιτερα απ ολους εδω μεσα..

[size=11pt]ψειριζεις τη μαιμου !!!![/size]

εγκώ φτωκό παπαντοπαίντι..

οβερ και αουτ.. :P

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
Buddha ξαναδιαβασε ολα τα μηνυματα απο την αρχη κ μετα γραψε οτι θες..αλλα εγω δεν επιτεθηκα σε κανεναν σεργιανοπουλο..τελοσπαντων ΤΕΛΟΣ ΕΔΩ,ο ass ειπε να μην το κανουμε κωλο κ επειδη εγω το ξεκινησα,το σταματω

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Like
5
Πόντοι
16
Ωραια,αφου δεν εισαι σοβρουλης ας σε φωναζω αρχιδουλη..μπα αστο,προσβαλω ενα μελος με το ιδιο νικ,τεσπα..
Ειπε κανεις οτι ειναι σωστο προτυπο ενα ατομο που κανει χρηση?Αλλα στη σοουμπιζ ειναι πολλοι γνωστοι που κανουν κοκα,εσυ πρεπει να κριτικαρεις αυτον που απεβιωσε την ιδια κιολας μερα?
Κι αλοιμονο,ολοι εχουμε γνωμη..
Δεν σε έβρισα ,τουλάχιστον πρώτος, δεν με ξέρεις , δεν θέλω να σε γνωρίσω και όμως ...  :jerking:
Πασιφανές το επίπεδο κουλτούρας.

Τον τίτλο του τόπικ τον διάβασες? ... απαντώ εγώ .... ΟΧΙ!!!
Τι με ενδιαφέρει τι κάνουν οι άλλοι της σοουμπιζ??? Το ίδιο μαλάκες είναι...
Εδώ το θέμα όμως είναι συγκεκριμένο.

Αλλά όπως πολύ ωραία το διατύπωσες ο ίδιος, το πρόβλημα σου είναι η ..."ίδια κιόλας μέρα"!!!
Τέσπα , όταν μας επιτρέψεις πες το μας ...

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
Δεν σε έβρισα ,τουλάχιστον πρώτος, δεν με ξέρεις , δεν θέλω να σε γνωρίσω και όμως ...  :jerking:
Πασιφανές το επίπεδο κουλτούρας.

Τον τίτλο του τόπικ τον διάβασες? ... απαντώ εγώ .... ΟΧΙ!!!
Τι με ενδιαφέρει τι κάνουν οι άλλοι της σοουμπιζ??? Το ίδιο μαλάκες είναι...
Εδώ το θέμα όμως είναι συγκεκριμένο.

Αλλά όπως πολύ ωραία το διατύπωσες ο ίδιος, το πρόβλημα σου είναι η ..."ίδια κιόλας μέρα"!!!
Τέσπα , όταν μας επιτρέψεις πες το μας ...
Λοιπον κοιταξε να δεις,ΝΑ κι αν θες να με γνωρισεις,ΝΑ κι αν δε θες..
Κι εσυ αρχισες την ειρωνια,για θυμισου καλα..
Και μπορει να μην εχω κουλτουρα οπως λες αλλα καποια πραματα εχω μαθει να τα σεβομαι..

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
Κακαουνάκης: "Μουσουλμάνος ο δολοφόνος του Σεργιανόπουλου. Του έκοψε τον λαιμό για να μην πάει στον παράδεισο"!!!

Την ...αποκάλυψη της χρονιάς την κάνει σήμερα ο Νίκος Κακαουνάκης στην εφημερίδα "Καρφί". Τι γράφει ο άνθρωπος; Ότι ο δολοφόνος του Νίκου Σεργιανόπουλου είναι μουσουλμάνος και του έκοψε τον λαιμό για να μην πάει στον παράδεισο! Δηλαδή αυτή την...

εκδοχή δεν την είχαμε ακούσει ποτέ. Καλό είναι να γίνει αναψηλάφισει όλων των υποθέσεων που έχουν κοπεί λαρύγγια και ξνα κυνηγηθούν όλοι οι Μουσουλμάνοι. Μάλλον έχουν ..ούι να κόβουν κεφάλια για να τους στέλνουν στην κόλαση. Ήμαρτον...

το σχολιο δεν ειναι δικο μου,ειναι copy-paste απο το blog αυτο,μην αρχισετε παλι τις ιστοριες κ βαριεμαι..

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
41
Πόντοι
2.157
το θε'ι'κό το ειπε ενας τραβελος (παολα νομιζω το ονομα του), σημερα σε πρωιναδικο..

..οτι δηλαδη ο τροπος της δολοφονιας, υποδηλωνει ατομο που ειναι κρυφο-γκέουλας....

τα λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.... :tooth:

eeeeee_20000

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
κριμα ηταν ενας απο τους αγαπημενους μου ηθοποιους :)

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
Τελικά έξω από το σπίτι του γνωστού ηθοποιού πιο πολλοί είναι οι δημοσιογράφοι των μεσημεριανών εκπομπών από τους τεθλιμμένους θαυμαστές του, οι οποίοι είχαν οργανώσει μέσω "Facebook"... διαδικτυακό "μνημόσυνο" στην είσοδο του σπιτιού του.
Πήγε ένα παπάς στις 6:00 ο οποίος τέλεσε τρισάγιο στη μνήμη του και τώρα μοιράζουν τα κόλλυβα μαζί με φωτοτυπίες με τους στίχους του αγαπημένου του τραγουδιού το οποίο θα αρχίσουν να τραγουδούν από στιγμή σε στιγμή…

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
Τελικά έξω από το σπίτι του γνωστού ηθοποιού πιο πολλοί είναι οι δημοσιογράφοι των μεσημεριανών εκπομπών από τους τεθλιμμένους θαυμαστές του, οι οποίοι είχαν οργανώσει μέσω "Facebook"... διαδικτυακό "μνημόσυνο" στην είσοδο του σπιτιού του.
Πήγε ένα παπάς στις 6:00 ο οποίος τέλεσε τρισάγιο στη μνήμη του και τώρα μοιράζουν τα κόλλυβα μαζί με φωτοτυπίες με τους στίχους του αγαπημένου του τραγουδιού το οποίο θα αρχίσουν να τραγουδούν από στιγμή σε στιγμή…

με την αστυνομια του φραπε που εχουμε δεν προκειται να βρεθει τιποτα!

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16
με την αστυνομια του φραπε που εχουμε δεν προκειται να βρεθει τιποτα!

Αληθινό περιστατικό χωρίς κανένα ίχνος πλάκας!!!!

Κάθομαι αμέριμνος και διαβάζω κάποια sites. Ξαφνικά βλέπω έξω από το ξενοδοχείο που δουλεύω έναν αστυνομικό με μηχανή να σταματάει!!! Βγαίνω να δω τι γίνεται και ένας μελαμψός αρχίζει να τρέχει... (Ήταν κρυμμένος πίσω από ένα αυτοκίνητο).. Ξεκινάει με τη μηχανή ο μπάτσος και στρίβει δεξιά στο πρώτο στενό που είχε μπει ο υποτιθέμενος κλέφτης. Λέω <<υποτιθέμενος>> γιατί ρώτησα τρεις φορές τον αστυνομικό πριν μου πει ''ναι είναι κλέφτης''... Από πίσω κι εγώ.. Εξαφανισμένος ο αλλοδαπός... Λέμε κάπου θα μπήκε... Ψάχνει μέσα σε μια μάντρα και τίποτα.. Και αντί να στρίψει στο πρώτο στενό αριστερά (απόσταση από το πρώτο στενό μόνο 20 μέτρα) συνεχίζει ευθεία... Που να προλάβαινε ο κλέφτης να διανύσει μια απόσταση 60 περίπου μέτρων σε πέντε δευτερόλεπτα ρε παιδιά; Ο Carl Lewis  ήτανε; Εγώ έμεινα στάσιμος βλέποντας το μπάτσο να απομακρύνεται... Πάει λέω τον έχασε ο μαλάκας... Και ξάφνου τσουπ  το κεφάλι του μπροστά από ένα άλλο αμάξι.... (στο στενό που δεν έστριψε ο αστυνομικός). Φωνάζω ''νάτος νάτος'' αλλά ο μπάτσος που να με ακούσει... Συνέχιζε απτόητος ευθεία.. Μάλλον μόνον ο κλέφτης και ένας περαστικός με ακούσανε.... :headbang: :jerking:
Μόλις ξαναγύρισε ο μπάτσος στο ίδιο σημείο μετά από ένα 10λεπτο του λέω ''σου φώναζα αλλά δε με άκουγες. Πήγε προς τα πάνω... Βρες τον τώρα''..  :jerking:

Υ.Γ. Υπήρχαν σταματημένα σε διάφορα σημεία άλλες τρεις μηχανές και ένα αυτοκίνητο της ΕΛ.ΑΣ. ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΟΛΕ....

dISCO

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
σας μεταφερω τελαιυταιες πληροφοριες απο τον εθνικο σταρ.
μεσα στην εβδομαδα πιθανως θα ανακοινωθει το ονομα του δολοφονου.....
αν πατε μερικες σελιδες πισω θα δειτε πως ο εθνικος σταρ ειχε πει το εξης...
κανενας δεν ειναι υπερανω υποψιας...............
θα μαθετε το ονομα και θα παθετε μουνοπλακα ολοι σας....
πολυ κλαμα ρε παιδι μου επεσε απο το δολοφονο..πολυ κλαμα.....

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.444
Πόντοι
506
κατάλαβα ποιον λες, δεν το πιστεύω

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
αυτό είναι ακόμα φήμη. δεν λέω οτι δεν παίζει το σενάριο, αλλά μην κάνουμε και εμείς σαν τα πρωινάδικα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom