Επισκέπτης
και ποια η διαφορα;δεν νομίζω ότι είναι Αλβανοί αλλά περισσότερο antifa/trolls.
και ποια η διαφορα;δεν νομίζω ότι είναι Αλβανοί αλλά περισσότερο antifa/trolls.
μοιρασες πονο παιχταρα μουαχαχα προχθες εφαγα πεσιμο απο 2 αλβανια και εναν αντιφα, τα ιδια ελεγαν και ακομα κλαινε...![]()
![]()
![]()
κατι καρεκλιες και 2 μπουνιδια στον αντιφαμοιρασες πονο παιχταρ μου
ξεροχυνωκατι καρεκλιες και 2 μπουνιδια στον αντιφα![]()
![]()
και ποια η διαφορα;
και για να εξηγουμαι, το μονο που εκανα ειναι οτι ειχα ενα αυτοκολλητο με την Ελληνικη σημαια στο μηχανακι...ξεροχυνω![]()
καλα ξηγηθηκες,απ την στιγμη που δεν ενοχλεις οποιος πουλαει μαγκιες να τον γαμαςκαι για να εξηγουμαι, το μονο που εκανα ειναι οτι ειχα ενα αυτοκολλητο με την Ελληνικη σημαια στο μηχανακι...
μου την επεσαν, στην αρχη εκανα την παπια (οσοι με ξερουν, ξερουν γιατι) και μολις ειδα οτι δεν υπαρχει αλλος τροπος πηρα την καρεκλα απο το καφε και αρχισε το παρτυ... ολα αυτα εξω απο την δου Δ' Αθηνων
μπραβο φιλε να αγιασει το χερι σου και η καρεκλα, μια απο τα ιδια πριν λιγο καιρο στην καμαρα επειδη εχω στο κρανος μου Ελληνικη σημαιακαι για να εξηγουμαι, το μονο που εκανα ειναι οτι ειχα ενα αυτοκολλητο με την Ελληνικη σημαια στο μηχανακι...
μου την επεσαν, στην αρχη εκανα την παπια (οσοι με ξερουν, ξερουν γιατι) και μολις ειδα οτι δεν υπαρχει αλλος τροπος πηρα την καρεκλα απο το καφε και αρχισε το παρτυ... ολα αυτα εξω απο την δου Δ' Αθηνων
ρε ειναι τα σουπερ μουνια σου λεω, οσο τους δινεις αερα κανουν μαγκιες, οταν δουν αιμα ομως να δεις πως τρεχουν...καλα ξηγηθηκες,απ την στιγμη που δεν ενοχλεις οποιος πουλαει μαγκιες να τον γαμας
ναι, το πιστέψαμε...αχαχα προχθες εφαγα πεσιμο απο 2 αλβανια και εναν αντιφα, τα ιδια ελεγαν και ακομα κλαινε...![]()
![]()
![]()
Αν δεν ξεπατωθούν όλοι - μα όλοι - οι αλλοδαποί νόμιμοι καό παράνομοι , αυτά θα έχουμε. Δυστυχώς , οι πολιτικοί ΜΑΣ , έχουν υπογράψει συμβάσεις καί έχουν κάνει βρώμικες συμφωνίες καί είναι η Ελλάδα εσαεί η χαβούζα των ".........μεταναστών.
φερε μας εναν που γραφτηκε με ταυτοτητα και εγω θα παω στον ανταρσια...ξεροχύστε, εξάλλου κοινό μυστικό ότι στις τάξεις σας αριθμείτε αρκετά πρωτοπαλίκαρα Αλβανικής ιθαγένειας που την είδαν ασκέρι του Μιχαλιολάκου.
κι εκεί Καλλιθέα κλπ...έχετε φτιάξει στρατό από δαύτους.
στα παπαρια μου ;)ναι, το πιστέψαμε...
να ζησετε να τον θυμαστε εμεις θα αρκεστουμε σε ενα σκατα στον λακο τουξεροχύστε, εξάλλου κοινό μυστικό ότι στις τάξεις σας αριθμείτε αρκετά πρωτοπαλίκαρα Αλβανικής ιθαγένειας που την είδαν ασκέρι του Μιχαλιολάκου.
να ζησετε να τον θυμαστε εμεις θα αρκεστουμε σε ενα σκατα στον λακο του
θα απαντησω μονο σ αυτο που γνωριζω.η καλλιθεα ειναι η γειτονια μου και σου λεω οτι δεν ξερεις τι γραφειςξεροχύστε, εξάλλου κοινό μυστικό ότι στις τάξεις σας αριθμείτε αρκετά πρωτοπαλίκαρα Αλβανικής ιθαγένειας που την είδαν ασκέρι του Μιχαλιολάκου.
ρε συ πες μου ομως γιατι;;μπραβο φιλε να αγιασει το χερι σου και η καρεκλα, μια απο τα ιδια πριν λιγο καιρο στην καμαρα επειδη εχω στο κρανος μου Ελληνικη σημαια
ενα αναρχοπρεζονι πηγε να μου την πει στην πρωτη σφαλιαρα εκανε παγκοσμιο ρεκορ σπριντ