Νέα

Νεκρός ο Αλβανός δραπέτης Μαριάν Κόλα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Διαγραμμένο μέλος 113062
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 310
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
Αυτον τον ειχε φερει ο βαρδινογιαννης στον παναθηναικο παλια;;;

Πως εμπλεξε ετσι;;

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
136
Πόντοι
4.215
και ποια η διαφορα;

η διαφορά είναι ότι οι antifa είναι συνήθως καλοζωϊσμένα παιδαρέλια που συνδέουν την εγκληματικότητα με τον πόλεμο ενάντια στην αστική τάξη, ενώ οιΑλβανοί που γράφουν στο "Πρώτο θέμα" ή τρολλάρουν ή προσπαθούν να δείξουν ποιος την έχει μεγαλύτερη. Όπως και 'νάχει η αστυνομία έκανε μεγάλη χάρη σε Ελλάδα και Αλβανία.

Επισκέπτης
και για να εξηγουμαι, το μονο που εκανα ειναι οτι ειχα ενα αυτοκολλητο με την Ελληνικη σημαια στο μηχανακι...
μου την επεσαν, στην αρχη εκανα την παπια (οσοι με ξερουν, ξερουν γιατι) και μολις ειδα οτι δεν υπαρχει αλλος τροπος πηρα την καρεκλα απο το καφε και αρχισε το παρτυ... ολα αυτα εξω απο την δου Δ' Αθηνων

bk1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
26
και για να εξηγουμαι, το μονο που εκανα ειναι οτι ειχα ενα αυτοκολλητο με την Ελληνικη σημαια στο μηχανακι...
μου την επεσαν, στην αρχη εκανα την παπια (οσοι με ξερουν, ξερουν γιατι) και μολις ειδα οτι δεν υπαρχει αλλος τροπος πηρα την καρεκλα απο το καφε και αρχισε το παρτυ... ολα αυτα εξω απο την δου Δ' Αθηνων
καλα ξηγηθηκες,απ την στιγμη που δεν ενοχλεις οποιος πουλαει μαγκιες να τον γαμας

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26
μπραβο φιλε να αγιασει το χερι σου και η καρεκλα, μια απο τα ιδια πριν λιγο καιρο στην καμαρα επειδη εχω στο κρανος μου Ελληνικη σημαια
ενα αναρχοπρεζονι πηγε να μου την πει στην πρωτη σφαλιαρα εκανε παγκοσμιο ρεκορ σπριντ

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26

ασχημες αθλητικες στιγμες με ομορφα αποτελεσματα

Επισκέπτης
καλα ξηγηθηκες,απ την στιγμη που δεν ενοχλεις οποιος πουλαει μαγκιες να τον γαμας
ρε ειναι τα σουπερ μουνια σου λεω, οσο τους δινεις αερα κανουν μαγκιες, οταν δουν αιμα ομως να δεις πως τρεχουν... :2funny:

Α-Ω

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
5.532
Πόντοι
5.565
ξεροχύστε, εξάλλου κοινό μυστικό ότι στις τάξεις σας αριθμείτε αρκετά πρωτοπαλίκαρα Αλβανικής ιθαγένειας που την είδαν ασκέρι του Μιχαλιολάκου.

κι εκεί Καλλιθέα κλπ...έχετε φτιάξει στρατό από δαύτους.

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.454
Πόντοι
786
Αν δεν ξεπατωθούν όλοι - μα όλοι - οι αλλοδαποί νόμιμοι καό παράνομοι , αυτά θα έχουμε. Δυστυχώς , οι πολιτικοί ΜΑΣ , έχουν υπογράψει συμβάσεις καί έχουν κάνει βρώμικες συμφωνίες καί είναι η Ελλάδα εσαεί η χαβούζα των ".........μεταναστών.

Άλλο ή λελογισμένη μετανάστευση καί άλλο ό άναρχος επικοισμός.

Επισκέπτης
ξεροχύστε, εξάλλου κοινό μυστικό ότι στις τάξεις σας αριθμείτε αρκετά πρωτοπαλίκαρα Αλβανικής ιθαγένειας που την είδαν ασκέρι του Μιχαλιολάκου.

φερε μας εναν που γραφτηκε με ταυτοτητα και εγω θα παω στον ανταρσια...
ναι, το πιστέψαμε...
στα παπαρια μου ;)

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26

να ζησετε να τον θυμαστε εμεις θα αρκεστουμε σε ενα σκατα στον λακο του

bk1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
26

θα απαντησω μονο σ αυτο που γνωριζω.η καλλιθεα ειναι η γειτονια μου και σου λεω οτι δεν ξερεις τι γραφεις

Α-Ω

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
5.532
Πόντοι
5.565
δεν έχω κανέναν ενδοιασμό να φαγωθούν κι από τα ποντίκια τύπε, η αχρηστεία των αρχών όμως έχει κι ένα κόστος στις τσέπες μας.
Αν τα βάλεις κάτω θα γράψει πολλά μηδενικά ο λογαριασμός *βάλε κι αυτό το ιπτάμενο που κατέπεσε* κι αν είσαι νοήμων και βλέπεις και διακρίνεις, δεν κυττάς μόνο, το αίσθημα ασφάλειας που σου παρέχει ένα τέτοιο θλιβερό γεγονός εξανεμίζεται από τη σκέψη ότι η παρεούλα αυτή των Αλβανών αλώνισε μια μεγάλη περιοχή και θα μπορούσε αν είχε την κατεύθυνση αυτή, να ρημάξει πολλές ζωές στο διάβα της και απαγωγές κλπ.

Όταν μια φωτιά δεν τη σβήσεις στο 1ο λεπτό, στο 10λεπτο είναι πολύ δύσκολη, στο 1/2ωρο απρόβλεπτη και στην 1 ώρα εντελώς αδύνατο να το χειριστείς.

το ποιος θα ζει να τον θυμάται είναι το σόϊ της 25χρονης και του μπασκίνα στο Δίστομο.

Επισκέπτης
μπραβο φιλε να αγιασει το χερι σου και η καρεκλα, μια απο τα ιδια πριν λιγο καιρο στην καμαρα επειδη εχω στο κρανος μου Ελληνικη σημαια
ενα αναρχοπρεζονι πηγε να μου την πει στην πρωτη σφαλιαρα εκανε παγκοσμιο ρεκορ σπριντ
ρε συ πες μου ομως γιατι;;
περιμενουν υποστηριξη η δεν ξερουν τι κανουν :think:
να σου πω οτι δεν ειμαι κανενα τουμπανο απλα κουβλαω τρελα ειδικα οταν φοβαμαι... αυτοι τι εψαχναν;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom