Νέα

Νεκρός ο Αλβανός δραπέτης Μαριάν Κόλα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Διαγραμμένο μέλος 113062
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 310
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

drax

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
36
Like
187
Πόντοι
896
Το θέμα είναι ότι προτού τελικά να τον φάνε (όλοι αυτοί έχουν κακό τέλος αργά ή γρήγορα) έκανε πολύ κακό. Και πέρα από τις πράξεις και τα εγκλήματά του, μας γελοιοποίησε και σαν κοινωνία. Να μην μπορεί η αστυνομία να τον εντοπίσει και να τον πιάσει τόσο καιρό και να ζουν στην Βοιωτία και την Εύβοια με τον φόβο. Δεν έβγαιναν από τα σπίτια τους..........για ένα ρεμάλι κωλοαλβανό και την βρωμοσυμμορία του.

bk1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
26
ελα μωρη τρελα ελληνικη αστυνομια :rockon:καθαρισε αλμπανια και τους υποστηρικτες τους να ησυχασουμε

Επισκέπτης
Το θέμα είναι ότι προτού τελικά να τον φάνε (όλοι αυτοί έχουν κακό τέλος αργά ή γρήγορα) έκανε πολύ κακό. Και πέρα από τις πράξεις και τα εγκλήματά του, μας γελοιοποίησε και σαν κοινωνία. Να μην μπορεί η αστυνομία να τον εντοπίσει και να τον πιάσει τόσο καιρό και να ζουν στην Βοιωτία και την Εύβοια με τον φόβο. Δεν έβγαιναν από τα σπίτια τους..........για ένα ρεμάλι κωλοαλβανό και την βρωμοσυμμορία του.
προτιμουσες να ειχε φυγει για Αλβανια;;;
Εγινε κατι ρε φιλε αυτη την αστυνομια εχουμε, με αυτον τον εξοπλισμο και αυτην την ηγεσια. Οτι μπορει κανει...
και παλι καλα να λεμε

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
Εγω παντως θα προτιμουσα να μην θρηνουσαμε ελληνες πολιτες νεκρους ,και να εμπαινε ενα τελος με την συνεχως αυξανομενοι εγκληματικοτητα

drax

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
36
Like
187
Πόντοι
896
προτιμουσες να ειχε φυγει για Αλβανια;;;
Εγινε κατι ρε φιλε αυτη την αστυνομια εχουμε, με αυτον τον εξοπλισμο και αυτην την ηγεσια. Οτι μπορει κανει...
και παλι καλα να λεμε

Θα προτιμούσα να τον είχαν πιάσει νωρίτερα ή να τον είχαν φάει νωρίτερα. Να σου πω την αλήθεια καλύτερα που τον έφαγαν και δεν τον έπιασαν κατά τη γνώμη μου. Αλλωστε νομίζω ότι κι αυτός προτιμούσε να πεθάνει παρά να πάει φυλακή. Αλλά δεν μπορώ να δεχτώ το "και πάλι καλά να λέμε" που λες. Συγνώμη αλλά δεν μου αρκεί.
Κρίμα για τον αστυνομικό που πυροβολήθηκε. Ξέρω ότι είναι μέσα στη δουλειά τέτοιοι κίνδυνοι αλλά ...........τι να λέμε τώρα, γάμησέ τα!!!!!! Μακάρι να πάνε όλα καλά με το παλικάρι.

The Lover

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2005
Like
416
Πόντοι
36
..Ένδοξη Ε.Α. μόνο 4 μήνες χρειάστηκε, και δεν έχει ολοκληρώσει ακόμα.......!!!

Επισκέπτης
Θα προτιμούσα να τον είχαν πιάσει νωρίτερα ή να τον είχαν φάει νωρίτερα. Να σου πω την αλήθεια καλύτερα που τον έφαγαν και δεν τον έπιασαν κατά τη γνώμη μου. Αλλωστε νομίζω ότι κι αυτός προτιμούσε να πεθάνει παρά να πάει φυλακή. Αλλά δεν μπορώ να δεχτώ το "και πάλι καλά να λέμε" που λες. Συγνώμη αλλά δεν μου αρκεί.
Κρίμα για τον αστυνομικό που πυροβολήθηκε. Ξέρω ότι είναι μέσα στη δουλειά τέτοιοι κίνδυνοι αλλά ...........τι να λέμε τώρα, γάμησέ τα!!!!!! Μακάρι να πάνε όλα καλά με το παλικάρι.
ρε ντραχ τυπε τα παιδια δεν εχουν εμπειρια σε τετοιου ειδους επιχειρησεις, γι αυτο λεω παλι καλα που δεν πεθανε και κανενας αλλος...

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
Βλεποντας το βιντεο συμπερανω οτι ειναι πολυ δυσκολο να βρεθουν οι αλβανοι με τετοια πυκνη βλαστηση και μεσα στην νυχτα ειναι σαν να ψαχνεις βελονα στα αχυρα . Αντι να κατηγορούμε την αστυνομια καλυτερα να αναλογιστουμε το δυσκολο εργο που επιτελουν .

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Γι αυτον τιμωρια δεν ηταν ο θανατοs.....Μαλλον  "αποδραση"
Τιμωρια θατανε να σερνοτανε μεχρι τα βαθεια γεραματα στην φυλακη

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
244
Πόντοι
86

η καταληξη της υποθεσης εχει το θετικο οτι λειτουργει αποτρεπτικά για ατομα της φαρας του.. ξερουν οτι δεν προκειται να την γλυτωσουν πλεον σε αναλογες περιστασεις.. γιατι μη γελιεσαι.. οι φυλακές ειναι γεματες απο καλοπαιδα της κατηγοριας του που οσο ηταν ελευθερος κανανε τα ιδια σχεδια..  

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66
Έχουν μπει κάτι Αλβανά στο protothema.gr και γράφουν από κάτω στα σχόλια πίπες, ότι τον σκοτώσατε πισώπλατα, ότι δεν είστε Έλληνες αλλά μπάσταρδοι Αλβανοί (Αρβανίτες), ότι οι Αλβανοί σας γαμάνε τις γυναίκες και άλλα ωραία.
Τώρα τους γαμάς και τους υπόλοιπους ή δε τους γαμάς; Ήρθαν εδώ ψωραλαίοι ημιάγριοι και τους μετράγαμε τα παϊδια από την πείνα και τώρα γίνανε γαμπροί και DJ και παίζουν λαδωμένοι ρακέτες στο Σχοινιά και μας τη λένε κι από πάνω οι γαμώ-την-Αλβανία-τους-και-κάθε-τι-Αλβανικό.

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26
σκατα στον λακο σου αλβανε
πουτανας γιε

Ζητω τα ΕΚΑΜια μας

karamba

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2009
Like
12
Πόντοι
6
Μπράβο  :rockon: :rockon: :rockon: στην ΕΛ.ΑΣ. μάστορες γιατί και αυτοί έχουν τραβήξει πολλά με μειώσεις μισθών κλπ. Κι όμως τόσο καιρό δεν σταματήσαν να κυνηγάνε τους μαλάκες και θα συνεχίσουν μέχρι τον τελευταίο.

serapis

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
31
Like
9
Πόντοι
2.007
Αν δεν ξεπατωθούν όλοι - μα όλοι - οι αλλοδαποί νόμιμοι καό παράνομοι , αυτά θα έχουμε. Δυστυχώς , οι πολιτικοί ΜΑΣ , έχουν υπογράψει συμβάσεις καί έχουν κάνει βρώμικες συμφωνίες καί είναι η Ελλάδα εσαεί η χαβούζα των ".........μεταναστών.
Εγω παντως θα προτιμουσα να μην θρηνουσαμε ελληνες πολιτες νεκρους ,και να εμπαινε ενα τελος με την συνεχως αυξανομενοι εγκληματικοτητα

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
Έχουν μπει κάτι Αλβανά στο protothema.gr και γράφουν από κάτω στα σχόλια πίπες, ότι τον σκοτώσατε πισώπλατα, ότι δεν είστε Έλληνες αλλά μπάσταρδοι Αλβανοί (Αρβανίτες), ότι οι Αλβανοί σας γαμάνε τις γυναίκες και άλλα ωραία.
Τώρα τους γαμάς και τους υπόλοιπους ή δε τους γαμάς; Ήρθαν εδώ ψωραλαίοι ημιάγριοι και τους μετράγαμε τα παϊδια από την πείνα και τώρα γίνανε γαμπροί και DJ και παίζουν λαδωμένοι ρακέτες στο Σχοινιά και μας τη λένε κι από πάνω οι γαμώ-την-Αλβανία-τους-και-κάθε-τι-Αλβανικό.
Δεν φταινε αυτοι για αυτα που λενε φταινε αυτοι που τους δωσανε το δικαιωμα να τα λενε

Επισκέπτης
αχαχα προχθες εφαγα πεσιμο απο 2 αλβανια και εναν αντιφα, τα ιδια ελεγαν και ακομα κλαινε... :2funny: :2funny: :2funny:

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
136
Πόντοι
4.215

δεν νομίζω ότι είναι Αλβανοί αλλά περισσότερο antifa/trolls.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom