dinos34
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2016
- Κριτικές
- 17
- Like
- 1.006
- Πόντοι
- 1.026
Και κάθεσαι και απαντάς σοβαρά στον ψυχάκια χρυσαυγήτη τώρα ??
Και κάθεσαι και απαντάς σοβαρά στον ψυχάκια χρυσαυγήτη τώρα ??
Τι ακριβως ξεπεραστηκε δηλαδη? Τι εχει αλλαξει?
Δεν εχω δει τι ακριβως δικογραφο εχει καταθεσει. Υποθετω αιτηση περι διορθωσης ληξιαρχικης πραξης. Θεωρω καμία πιθανοτητα.Η αγωγη που έχει κανει ο αντιγονης τι πιθανότητες έχει να την κερδισει ;
και τι σχεση εχουν αυτα με αυτη καθαυτη την φυση του ανθρωπου
δεν υπαρχει οικογενεια με δυο μαμαδες η δυο μπαμπαδες η αλλος να λεει ειναι το αυτο
αυτα ειναι ανωμαλα πραγματα και ανωμαλο ειναι οτι φευγει απο το φυσικο και η φυση αποριπτει το αφυσικο
αυτα ειναι θεμελιωδη πραγματα
Περαν απο κλισεδακια και πομπωδεις εκφρασεις εχω ελπιδα να ακουσω τιποτα ουσιαστικο ή να το παρατησω?Παγκοσμιοποίηση
Δεν εχω δει τι ακριβως δικογραφο εχει καταθεσει. Υποθετω αιτηση περι διορθωσης ληξιαρχικης πραξης. Θεωρω καμία πιθανοτητα.
Α οχι η μπαλα στην εξεδρα, θελω να μου πεις για τον πολιτικο γαμο το 1983.
Δεν θελω να ειμαι κατηγορηματικος για κατι που δεν εχω δει. Αλλά εχω την εντυπωση οτι δεν εχει καμια σχεση ο νομος που εχει ψηφισθει. Ο νομος αυτος αφορα διεμφυλικα ατομα με ζητηματα ταυτοτητας φύλου, ώστε να επιλεξουν να ανηκουν σε διαφορετικο απο το βιολογικο τους. Δεν ξερω κατα ποσο αυτο μπορει να ερμηνευθει οτι μπορεις να δηλωνεις ΚΑΝΕΝΑ φύλο. Νομιζω η απαντηση πρεπει να ειναι σαφως αρνητικη.ναι αλλα στηρίζεται σε νομο που εχει ψηφισθεί.
Δεν ξερω κατα ποσο αυτο μπορει να ερμηνευθει οτι μπορεις να δηλωνεις ΚΑΝΕΝΑ φύλο. Νομιζω η απαντηση πρεπει να ειναι σαφως αρνητικη.
Να αποφασισεις ομως, η Εκκλησια εχει λογο ή δεν έχει? Ή εχει λογο μονο σε θεματα για τα οποια συμφωνεις μαζι της και δεν εχει για οσα διαφωνεις? Ενηλικοι ανθρωποι ειμαστε.ο γαμος μαστορα αφορα ζευγαρι γυναικας αντρα
οχι αντρων η γυναικων μεταξυ τους
ας το πουνε αλλιως
δεν με νοιαζει αρκει να μην προκαλουν
ουτε να εχουν δικαιωμα για υιοθεσια
Μαλακία ειναι. Αντισυνταγματικο δεν ειναι.τι με παιδευεις τοση ωρα αφου συμφωνεις οτι ειναι
Δεν θελω να ειμαι κατηγορηματικος για κατι που δεν εχω δει. Αλλά εχω την εντυπωση οτι δεν εχει καμια σχεση ο νομος που εχει ψηφισθει. Ο νομος αυτος αφορα διεμφυλικα ατομα με ζητηματα ταυτοτητας φύλου, ώστε να επιλεξουν να ανηκουν σε διαφορετικο απο το βιολογικο τους. Δεν ξερω κατα ποσο αυτο μπορει να ερμηνευθει οτι μπορεις να δηλωνεις ΚΑΝΕΝΑ φύλο. Νομιζω η απαντηση πρεπει να ειναι σαφως αρνητικη.
Πες μου οτι το ακους πρωτη φορα οτι ειμαι δικηγορος. Μεχρι και τα μπανερακια το ξερουν πια.δικηγόρος εισαι;
δικηγόρος εισαι;
Γεια σου Masazonomaxos, ειναι ο Αλεξανδρος !
Τι σχεση εχουν οι γκέι με τους "αφυλους"?Θα ήταν εντελώς αυθαίρετο το κράτος να αναγνωρίσει πως υπάρχει ουδέτερο ή τρίτο φύλο για να ικανοποιεί τα βίτσια του καθενός, μιας και κάτι τέτοιο είναι αντιεπιστημονικό. Αυτά τα κάνουν κάτι Σουηδοί, Καναδοί και Βρετανοί όπου τα λόμπι των γκεϊ είναι πανίσχυρα και επιβάλουν την ατζέντα τους πιο εύκολα από εδώ και στην ακραία της μορφή.
Πες μου οτι το ακους πρωτη φορα οτι ειμαι δικηγορος. Μεχρι και τα μπανερακια το ξερουν πια.
Να αποφασισεις ομως, η Εκκλησια εχει λογο ή δεν έχει? Ή εχει λογο μονο σε θεματα για τα οποια συμφωνεις μαζι της και δεν εχει για οσα διαφωνεις? Ενηλικοι ανθρωποι ειμαστε.