Νέα

Νεκρός ο Αλβανός δραπέτης Μαριάν Κόλα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Διαγραμμένο μέλος 113062
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 310
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
Δ

Διαγραμμένο μέλος 113062

Επισκέπτης
Αν ειναι δειγμα πατριωτισμου το να πανηγυριζουν καποιοι για τον θανατο ενος Αλβανου παραβατικου, δεν απορω καθολου γιατι αυτος ο τοπος και ο λαος παει κατα διαολου.

Οταν σε γαμαει ο Σοιμπλε και η Μερκελ, οι συμμαχοι σου μωρε στα Ευρωπας, ειναι καλυτερα ?

ωραία λογική αφού σε γαμάνε κάποιοι  γιατί δεν αφήνεις και άλλους να σε γαμάνε... :uglystupid: :uglystupid:

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.269
Πόντοι
506
Ο δε μαλακας Τριανταφυλλοπουλος με τις αριστερες ανησυχιες που διαμενη σε επαυλη στην Εκαλη και δεν ξερει ποσα λεφτα εχει ,  αναρτησε στο Ζουγκλα οτι εκτελεστηκε ο Κολα . Εκτελεση ειναι οταν σκοτωνεις εναν αοπλο πολιτη οπως εκτελουσαν οι ναζι . Στο τελος-τελος θα τον κανουν και ηρωα

Επισκέπτης
Ρε μικροτσουνα κομπλεκα τσουτσεκια που τρωτε τη μια καρπαζια μετα την αλλη και το μονο που κανετε, ειναι να κλαιγοσαστε στο internet, αντε και στις παρεες σας αν εχετε, ο Αλβανος ηταν μακραν πιο μαγκας απο σας. Διαλεξε ενα δρομο και οπως εγραψε κι ο Λακης, τραβηξε μεχρι το τελος. Το ηξερε το τελος του, για αυτο τον λεω μαγκα, ουτε παρακαλεσε να τον λυπηθουν ουτε εκανε πισω. Τις θεσεις μου για τη λαθρομεταναστευη τις ξερετε, παρολα αυτα του αναγνωριζω οτι ηταν μαγκας πεθανε αντρικια, ενω οι περισοτεροι απο εσας θα "πεσετε" σαν αρωστα κοτοπουλα.

Ηλιθιε ΠΑΣΟΚε βολτερο φερε την αδερφη σου ή τη γυναικα σου να δεις αν μου σηκωνεται.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Ρε μικροτσουνα κομπλεκα τσουτσεκια που τρωτε τη μια καρπαζια μετα την αλλη και το μονο που κανετε, ειναι να κλαιγοσαστε στο internet, αντε και στις παρεες σας αν εχετε, ο Αλβανος ητνα μακραν πιο μαγκας απο σας. Διαλεξε ενα δρομο και οπως εγραψε κι ο Λακης, τραβηξε μεχρι το τελος. Το ηξερε το τελος του, για αυτο τον λεω μαγκα, ουτε παρακαλεσε να τον λυπηθουν ουτε εκανε πισω. Τις θεσεις μου για τη λαθρομεταναστευη τις ξερετε, παρολα αυτα του αναγνωριζω οτι ηταν μαγκας πεθανε αντρικια, ενω οι περισοτεροι απο εσας θα "πεσετε" σαν αρωστα κοτοπουλα.

Ηλιθιε ΠΑΣΟΚε βολτερο φερε την αδερφη σου ή τη γυναικα σου να δεις αν μου σηκωνεται.

:tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
Ρε σκατα να μην σωσει και λιωσει ο βρωμοπουστας και οι ομοιοι του

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.269
Πόντοι
506
Ρε μικροτσουνα κομπλεκα τσουτσεκια που τρωτε τη μια καρπαζια μετα την αλλη και το μονο που κανετε, ειναι να κλαιγοσαστε στο internet, αντε και στις παρεες σας αν εχετε, ο Αλβανος ηταν μακραν πιο μαγκας απο σας. Διαλεξε ενα δρομο και οπως εγραψε κι ο Λακης, τραβηξε μεχρι το τελος. Το ηξερε το τελος του, για αυτο τον λεω μαγκα, ουτε παρακαλεσε να τον λυπηθουν ουτε εκανε πισω. Τις θεσεις μου για τη λαθρομεταναστευη τις ξερετε, παρολα αυτα του αναγνωριζω οτι ηταν μαγκας πεθανε αντρικια, ενω οι περισοτεροι απο εσας θα "πεσετε" σαν αρωστα κοτοπουλα.

Αν και δεν συμφωνω με τον Λακη για τα πολιτικα του φρονιματα γιατι δεν μου αρεσουν τα ακρα  δεξια-αριστερα εντούτοις μπορω να πω οτι εχει πολυ σωστες αποψεις σε πολλα θεματα .

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
242
Πόντοι
86
Ο δε μαλακας Τριανταφυλλοπουλος με τις αριστερες ανησυχιες που διαμενη σε επαυλη στην Εκαλη και δεν ξερει ποσα λεφτα εχει ,  αναρτησε στο Ζουγκλα οτι εκτελεστηκε ο Κολα . Εκτελεση ειναι οταν σκοτωνεις εναν αοπλο πολιτη οπως εκτελουσαν οι ναζι . Στο τελος-τελος θα τον κανουν και ηρωα

αυτος ο γλιτσας πως την εχει γλιτωσει μεχρι τωρα απο τιποτε γρηγορες.. απορίας άξιον είναι..

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366

Εκτός από κατουρημένες φούντες που πίνεις, όταν έπινες και πρέζες μάλλον είχες μπερδέψει το ξυνό με το ακουαφόρτε.

Μόνιμη διανοητική βλάβη.

novas98

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2012
Like
47
Πόντοι
16

Εκτός από κατουρημένες φούντες που πίνεις, όταν έπινες και πρέζες μάλλον είχες μπερδέψει το ξυνό με το ακουαφόρτε.

Μόνιμη διανοητική βλάβη.
Ετσι ειναι το φορουμ τυπε κανει τις κοτες αντρες και τους ανικανους γαμιαδες  :2funny:

seminole

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2008
Κριτικές
6
Like
29
Πόντοι
16

Μην λες την λεξη ΜΑΓΚΑΣ για τυπους σαν τον αποθανοντα.Μαγκας ηταν ο Κυριος αυτος που σεβοταν τους αλλους και ειχε ηθος.Εχετε μπερδεψει τις κουραδες με τα λουκουμια σημερα.Αν ηταν Μαγκας θα καθοταν στην φυλακη για τον πρωτο φονο που εκανε οπως εκανε ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΜΑΓΚΑΣ Ο ΑΚΗΣ ΠΑΝΟΥ....Αντε με τις μαλακιες περι μαγκιας.Εχει γινει το καθε μουνοπανο επαναστατης και σκοτωνει κοσμο.Μαγκια του θα ηταν οταν σκοτωθηκε η κοπελιτσα να παραδωθει μονος του.ΤΟΤΕ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΑΓΚΑΣ......Αι στο διααλοο

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Μην λες την λεξη ΜΑΓΚΑΣ για τυπους σαν τον αποθανοντα.Μαγκας ηταν ο Κυριος αυτος που σεβοταν τους αλλους και ειχε ηθος.Εχετε μπερδεψει τις κουραδες με τα λουκουμια σημερα.Αν ηταν Μαγκας θα καθοταν στην φυλακη για τον πρωτο φονο που εκανε οπως εκανε ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΜΑΓΚΑΣ Ο ΑΚΗΣ ΠΑΝΟΥ....Αντε με τις μαλακιες περι μαγκιας.Εχει γινει το καθε μουνοπανο επαναστατης και σκοτωνει κοσμο.Μαγκια του θα ηταν οταν σκοτωθηκε η κοπελιτσα να παραδωθει μονος του.ΤΟΤΕ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΑΓΚΑΣ......Αι στο διααλοο
α μπραβο.

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
242
Πόντοι
86

+1  :thumbsup:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom