Sexynhsioths
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 16
- Πόντοι
- 1
Καλά ρε παιδιά 250+ σελίδες για να λέμε μαλακίες για έναν άπλυτο ανθέλληνα;;!! ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ!! ΑΠΛΑ ΕΝΑΣ ΛΙΓΟΤΕΡΟΣ!! ΤΕΛΟΣ!!
Καλά ρε παιδιά 250+ σελίδες για να λέμε μαλακίες για έναν άπλυτο ανθέλληνα;;!! ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ!! ΑΠΛΑ ΕΝΑΣ ΛΙΓΟΤΕΡΟΣ!! ΤΕΛΟΣ!!
το UK πως το αφησες?
Αμα ήσασταν Βεδουίνοι θα βαζατε φωτογραφιες ποιος εχει τις πιο πολλες καμηλες για να δουμε ποιος είναι πιο πλούσιος και ποιος μετραει στη κοινωνια;
Σοβαρά τώρα ποσά θες τον μήνα δεν θα κάνεις τίποτα απλώς θα σε βγάζω και θα λες ότι λες εδώ στους φιλοξενουμενους μου.Πες απλά ένα νούμερο μπορώ να γίνω πολύ γενναιόδωρος όταν θέλω να αποκτήσω κάτι...
ΥΓ:Μην ακούσω μαλακίες του τύπου ο Λάκης ανήκει στον λαό του bou θα τον πάρω σπίτι μου ΤΕΛΟΣ!
Η πρόταση παραμένει σκέψου το...γιατί για να είσαι 24 ΩΡΕΣ ΤΟ 24ΩΡΟ στο bou προφανώς είσαι αργόσχολος, θα βγάλεις καλά λεφτά
Να πω και εγώ δύο λόγια μιας και έχω δική μου δουλειά στο εξωτερικό σε χώρα με αρκετούς Έλληνες.
Κατ' αρχάς οι Έλληνες που έχουν έρθει τα τελευταία χρόνια και κατάφεραν να ενταχθούν έχουν ένα επίπεδο ζωής λίγο χειρότερο από τους Αλβανούς στην Ελλάδα και λίγο καλύτερο από τους Πακιστανούς στα φανάρια,για τα δεδομένα της χώρας.Αυτό που πέτυχαν δηλαδή,είναι να μπορούν να συντηρούν τον εαυτό τους χωρίς να τους μένει κάτι.Όμως στους δικούς τους από ντροπή λένε πόσο καλά είναι εδώ πόσο ανώτερο επίπεδο ζωής έχει η χώρα κ.τ.λ. ότι λένε δηλαδή και οι μετανάστες που έρχονται στην Ελλάδα στους δικούς τους στο Πακιστάν,Αυγανιστάν κ.τ.λ. Δεν λέω ότι είναι όλοι έτσι αλλά η συντριπτική πλειοψηφία που έχει έρθει στα χρόνια της "κρίσης".
Αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό επειδή κουβαλάνε την μαλακισμένη ελληνική νοοτροπία.Για παράδειγμα μαθαίνουν για τις "ελληνικές" επιχειρήσεις της χώρας και έρχονται να ζητήσουν δουλειά νομίζοντας ότι έχεις υποχρέωση να τους προσλάβεις επειδή είναι συμπατριώτες σου.Στην δικιά μου εταιρεία τις περισσότερες φορές τις συνεντεύξεις τις κάνουν ημεδαποί και συνέχεια τους τονίζουν ότι είναι Έλληνες όπως ο ιδιοκτήτης της εταιρείας και αν μπορούν να τον συναντήσουν...δηλαδή δεν προσπαθούν να αποδείξουν ότι είναι οι καλύτεροι για να πάρουν την θέση.Η εντολή που έχω δώσει είναι αυτοί οι υποψήφιοι να απορρίπτονται αμέσως εξηγώντας τους το λόγο.Το αποτέλεσμα είναι να λαμβάνω συχνά οργισμένες επιστολές του τύπου ότι οι Έλληνες δεν αλληλοβοηθιούνται γι'αυτό και η χώρα μας έχει φτάσει σ'αυτό το σημείο και λοιπές ανοησίες.
Αυτό που δεν αντιλαμβάνονται είναι ότι όσοι έχουν σημειώσει επιτυχίες στο εξωτερικό το έχουν καταφέρει επειδή επιλέγουν τους καλύτερους χωρίς να κάνουν "χαρές".Αν γινόταν αυτό στη χώρα μας σίγουρα δεν θα είχαμε φτάσει σ'αυτό το σημείο.Αυτή είναι η φασόν απάντηση που τους αποστέλλεται η δε ανταπαντήσεις τους έχουν πολύ γέλιο...ή καλύτερα είναι για γέλια και για κλάματα καθώς εκεί φαίνεται όλη η νοοτροπία του νεοέλληνα.
Ένας μεγάλος μύθος είναι ότι η νέα γενιά είναι πολύ μορφωμένη,με πτυχία από τα χαμηλού επιπέδου ελληνικά πανεπιστήμια.Πανεπιστήμια που δεν χρειάζεται να παρακολουθείς τα μαθήματα για να πάρεις πτυχίο,πανεπιστήμια που αν ανήκεις σε κάποια φοιτητική παράταξη παίρνεις πτυχίο χωρίς εξετάσεις,πανεπιστήμια που μπορείς να αγοράσεις την πτυχιακή σου εργασία,με λίγα λόγια πανεπιστήμια που σε πολλές περιπτώσεις το πτυχίο δεν αντιπροσωπεύει απολύτως τίποτα. Έλα όμως που στις χώρες που δεν έχουν φτάσει στο δικό μας σημείο καλείσαι να αποδείξεις τις γνώσεις σου...εκεί αρχίζει το δράμα.Μην ανοίξω το θέμα της εμπειρίας...στις αποτυχημένες ελληνικές εταιρείες.Όλοι οι επιτυχημένοι επιχειρηματίες έχουν καταφέρει να αυξήσουν την περιουσία τους μέσα στην κρίση εκτός από τους Έλληνες (πλην εξαιρέσεων).Δείτε την σχετική λίστα του Forbes πως έχουν κατρακυλήσει οι Έλληνες επιχειρηματίες και μιλάω για τρανταχτά ονόματα.Άρα μιλάμε για "εμπειρία" πάνω σ'ένα αποτυχημένο μοντέλο.
Επειδή στις προηγμένες χώρες για να τα κατεφέρεις πρέπει να αποδεικνύεις καθημερινά ότι είσαι ανώτερος,όχι ίσος, ΑΝΩΤΕΡΟΣ από τους ημεδοπούς,ελάχιστοι πετυχαίνουν οι υπόλοιποι αντιμετωπίζονται όπως οι Πακιστανοί στην Ελλάδα (συμπεριλαμβανομένης της εργατικής εκμετάλλευσης).Δεν μιλάω για τους 3ης ή 4ης γενιάς μετανάστες όπου εκεί το ποσοστό που πετυχαίνει είναι υψηλότερο, βέβαια αυτοί δεν έχουν νεοελληνική παιδεία.
Συνεπώς για το αν θα φύγεις θέλει πολλή σκέψη...
Και κάτι άλλο η συντριπτική πλειοψηφία όσων τα έχουν καταφέρει έχουν πτυχίο ή μεταπτυχιακά/διδακτορικά ξένης χώρας και εργασιακή εμπειρία στο εξωτερικό ή κεφάλαιο.
Azimut είναι...46-68 πόδια max...
Η πρόταση ισχύει θα γίνεις ο προσωπικός μου γελωτοποιός να λιγδώσει λίγο το εντεράκι σου
Γιατί ενα call girl να ρίξει τη τιμή του?Έτσι θα προσελκύσει μη ευκατάστατους πελάτες.Αν κάποιος δυσκολεύεται να βρει 150-300 ευρώ που ζητάνε τα call girl τότε είναι σίγουρο ότι δεν θα ζητήσει ποτέ ραντεβού μεγάλης διάρκειας ή πολυήμερη συνοδεία,που θα επιφέρει μεγαλύτερο κέρδος στο call girl (Που είναι και το ζητούμενο από την πλευρά τους).Γιατί λοιπόν να χάνει το χρόνο της με μπαντίριδες και να μην τους αποκλείει μέσω της υψηλής τιμής?
Υ.Γ. Πρώτη φορά γράφω κάτι στο forum γιατί θεωρώ καρμιριά να συζητάμε για μείωση τιμών.
Τι κάθεστε και κάνετε τέτοιες αναλύσεις;Τα πράγματα είναι απλά.Στις πουτάνες δίνουμε από αυτά που μας περισσεύουν. Όποιος δίνει από το υστέρημά του και στερεί από τον εαυτό του και την οικογένειά του πολύτιμους πόρους είναι απλά ένας ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ
Τώρα σε όποιον περισσεύουν 5-10 ευρώ θα πάει στο Μεταξουργείο,σε όποιον περισσεύουν 20 ευρώ θα πάει στη Φυλής, σε όποιον περισσεύουν 50 ευρώ θα πάει σε στούντιο (το πώς μπορεί κάποιος να πηδήσει σ'αυτούς τους χώρους είναι άλλο θέμα βέβαια-εγώ δεν μπορώ) και ούτω καθεξής...
Οι κοπέλες του χώρου κάνουν τις επιλογές τους και καθορίζουν την τιμή ανάλογα με το πόσα θέλουν ή μπορούν να βγάλουν, πόσα ραντεβού θέλουν τον μήνα και τι πελάτες θέλουν.
Τώρα το θέμα εμφάνιση, υπηρεσίες και συμπεριφορά είναι καθαρά υποκειμενικό και ειδικά για την απόδοση της κοπέλας και τη συμπεριφορά της μπορεί να υπάρχουν διαφοροποιήσεις από πελάτη σε πελάτη. Εξάλλου δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είναι άνθρωποι και όχι μηχανές.
Γι'αυτούς τους λόγους δεν βλέπω το λόγο ύπαρξης του συγκεκριμένου θρεντ.
Η Κομαντάτ Μαρία ηταν η γιαγιά τύπε??Η γιαγιά μου σκότωνε φασίστες και εσύ τους ψηφίζεις ρε άπλυτε???
τι έγινε τύποι, γιατί φρενάρατε; Δεν θα συνεχίσετε τον αυτοεξευτελισμό σας, να περάσω γελώντας το βράδυ...
Δες τι λαρτζιλίκι πουλάει ο τύπος ....
και ψάχνοντας μερικά post του τυχαία ...
Ο ΤΥΠΟΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΡΙΚ ΝΤΙΚ ΠΩΣ ΛΕΓΟΤΑΝ ........
Μάλλον είναι ο ίδιος ........
Τέλος αγαπητό μου παιδί ΞΕΚΟΛΛΑ έξω είναι η πραγματική ζωή βγες από το σπίτι για να γαμήσεις όχι τον Φύσα όχι τους αριστερούς,δεξιούς κ.τ.λ. αλλά τη ΖΩΗ μπορείς να την βάλεις κάτω και να τις αλλάξεις τα φώτα; Εκεί είναι η μαγκιά αν όχι θα γαμάς μια ζωή πίσω από ένα PC ψευδώνυμα...
Μην ταυτίζεις την πραγματική ζωή μ'ένα ψευδώνυμο "karnezis" "zeljko" κ.ά. και συγχίζεσαι χωρίς λόγο...
Ρε μεγάλε αυτές τις φωτο να τις δείξεις και στο γιατρό σου να σου πει τι έχεις...
Ε...ρε κάτι βλαμμένοι που ζουν ανάμεσά μας.
Δεν μένω στην αθηνα :S αλλά που ξέρεις εσύ για κωλομπαραδες μαύρους? κάνε όπως νομίζεις,οντως δεν διάβασα παραπισω,απλα είδα μία μουφα φωτό με 50αρικα κ είπα να σχολιαζω.Σαν τις φωτό για τα ουφο που εν έτη 2016 οι φωτό ντοκουμέντο είναι 4 πίξελ.Τη γνώμη σου μπορείς να την βάλεις στον κώλο σου.
Για πουτάνες δεν έχουμε δει να γράφεις τίποτε, οπότε άντε στα τσακίδια.
Μπορείς να πας και με τους φίλους σου , στα εξάρχεια
που σας ξεκωλιάζουν στο πάρκο ναυαρίνου οι πάκηδες και άλλοι μαυριδεροί κωλομπαράδες, πιστοί του αλλάχ που ξεκωλιάζουν πουστάκια σαν εσένα.
Στην Ελλάδα είμαι και θα είμαι μέχρι τα Χριστούγεννα,με διάλείματα κάποια ταξιδάκια αναψυχής και κάποια επαγγελματικά... γιατί έχω την πολυτέλεια να το κάνω είμαι αφεντικό του εαυτού μου όπως σου αρέσει να λες κι εσύ...σου εύχομαι μια μέρα να τα καταφέρεις κι εσύ..απαραίτητες προϋποθέσεις να αφήσεις το pc και να πίνεις όλο το γαλατάκι σου...
Να πω και εγώ δύο λόγια μιας και έχω δική μου δουλειά στο εξωτερικό σε χώρα με αρκετούς Έλληνες.
Κατ' αρχάς οι Έλληνες που έχουν έρθει τα τελευταία χρόνια και κατάφεραν να ενταχθούν έχουν ένα επίπεδο ζωής λίγο χειρότερο από τους Αλβανούς στην Ελλάδα και λίγο καλύτερο από τους Πακιστανούς στα φανάρια,για τα δεδομένα της χώρας.Αυτό που πέτυχαν δηλαδή,είναι να μπορούν να συντηρούν τον εαυτό τους χωρίς να τους μένει κάτι.Όμως στους δικούς τους από ντροπή λένε πόσο καλά είναι εδώ πόσο ανώτερο επίπεδο ζωής έχει η χώρα κ.τ.λ. ότι λένε δηλαδή και οι μετανάστες που έρχονται στην Ελλάδα στους δικούς τους στο Πακιστάν,Αυγανιστάν κ.τ.λ. Δεν λέω ότι είναι όλοι έτσι αλλά η συντριπτική πλειοψηφία που έχει έρθει στα χρόνια της "κρίσης".
[size=12pt]Τι δεν θα έχουμε μνημόσυνο [/size][size=14pt]όπως με τον Λάκη; [/size]
ΘΑ ΣΕ ΓΑΜΗΣΟΥΝ ΠΑΛΙ , ΚΙ ΑΛΛΟ , ΟΙ ΛΑΚΗΔΕΣ ΠΟΥ ΣΕ ΓΑΜΑΝΕ ΜΙΑ ΖΩΗ !!!!!!!