Νέα

Νεκρός ο 34χρονος Παύλος Φύσσας στο Κερατσίνι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Τρυποκάρυδος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 122K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.838
Πόντοι
19.795
καλα πολεμιστε στα διαδυκτιακα χαρακωματα, καντε ενδοξους ιντερνετικους τσαμπουκαδες...και αυριο πρωι βαλτε ξυπνητηρι για να πατε στις δουλειες σας. Απλα ενω εσεις θα συνεχισετε τη μερα σας η μανα του φυσα και των 2 παιδιων αυτων αυριο θα ξυπνησουν με τα παιδια τους σκοτωμενα.

Αν αυτο δεν σας αγγιζει απλα απεχουμε πολυ. Καλο σας βραδυ.
:thumbsup: Τα ειπες ολα φιλε. Ετσι απλα. :idiot:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.778
Πόντοι
41.129
καλα πολεμιστε στα διαδυκτιακα χαρακωματα, καντε ενδοξους ιντερνετικους τσαμπουκαδες...και αυριο πρωι βαλτε ξυπνητηρι για να πατε στις δουλειες σας. Απλα ενω εσεις θα συνεχισετε τη μερα σας η μανα του φυσα και των 2 παιδιων αυτων αυριο θα ξυπνησουν με τα παιδια τους σκοτωμενα.

Αν αυτο δεν σας αγγιζει απλα απεχουμε πολυ. Καλο σας βραδυ.

τα εκαρομμυρια που εισεπραξε η οικογένεια του φυσσα απο τις ασφαλιστικες τα εχεις ακούσει ? και εγω αμα έπαιρνα τόσα ακομα θα έκλαιγα απο τη μερα που πεθανε δε θα σταματαγα.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.081
Πόντοι
6.515
τα εκαρομμυρια που εισεπραξε η οικογένεια του φυσσα απο τις ασφαλιστικες τα εχεις ακούσει ? και εγω αμα έπαιρνα τόσα ακομα θα έκλαιγα απο τη μερα που πεθανε δε θα σταματαγα.

:coffee:

γιατι τυπε, ασφαλίζονται οι ραπερ για κινδυνο από μαχαίρωμα?  :think:

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765

γιατι τυπε, ασφαλίζονται οι ραπερ για κινδυνο από μαχαίρωμα?  :think:
τύπε φήμες λένε οτι σκηνοθετησε το θανατο του για να εισπράξει χοντρα ασφαλιστρα,φαση τουπακ κέτσ,εγω δε τα πιστευω

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.778
Πόντοι
41.129

γιατι τυπε, ασφαλίζονται οι ραπερ για κινδυνο από μαχαίρωμα?  :think:

μεσα ολα ειναι στο συμβόλαιο ακομη και αυτό να δεχτεί χτύπημα απο φανατικο θαυμαστη του. ειχε παρει την ιδεα απο την ιρινα σαγιακ που ειχε ασφαλίσει τα μπουτια της.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.140
Πόντοι
42.697
3 χρονια εχουν περασει και ακομα να δικαστει ο δολοφονος
σκατα στο ελληνικο κρατος
χωρα-κρατος της πλακας

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
3 χρονια εχουν περασει και ακομα να δικαστει ο δολοφονος
σκατα στο ελληνικο κρατος
χωρα-κρατος της πλακας

Για το δολοφόνο της Μαρφίν λες ;
Είναι 6 χρόνια ......

ή για τον δολοφόνο στο Νέο Ηράκλειο ;
Αυτός δεν θα δικαστεί , γιατί δεν θα τον πιάσουν ποτέ.

karnezis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2012
Κριτικές
11
Like
639
Πόντοι
531

Ξέρω ... θα μας πεις ότι έχεις πλατινένιες american express, χρυσες visa , διαμαντένιες mastercard ... αλλά οι βίζιτες παίρνουν , μετρητά και υπάρχουν και άλλοι ... χώροι διασκέδασης , εφόσον λες ότι είσαι καλτ ... που παίζουν μετρητα ....

πήρες τα αρχίδια μου τωρα. θα δω αν θα συνεχίσω μαζί σου να ασχολούμαι στο μέλλον.

Όπως είπα και σε άλλον , έχεις φάει πολυ γαμήσι σε όλη σου τη ζωή και το ξέρεις ότι θα συνεχίσεις να τρως γαμήσι.ΕΤΣΙ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ.

Φυσικά όποιος έχει πάει ΜΌΝΟ μέχρι το χωριό του δεν ξέρει ότι υπάρχουν βίζιτες που παίρνουν κάρτα...

Άλλο αφού θέλεις μετρητά...

Η πρόταση ισχύει θα γίνεις ο προσωπικός μου γελωτοποιός να λιγδώσει λίγο το εντεράκι σου;

Συγνώμη από τους υπόλοιπους για την φωτό ξέρω ότι είναι γελοίο αλλά μόλις βρήκα το νέο ιντερνετικό παιχνιδάκι μου...

Συνημμένα

• 20160919_110812 (722 x 489).jpg
    20160919_110812 (722 x 489).jpg
    88,8 KB · Εμφανίσεις: 25
  • 20160919_110642 (833 x 512).jpg
    20160919_110642 (833 x 512).jpg
    112,4 KB · Εμφανίσεις: 22

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Φυσικά όποιος έχει πάει ΜΌΝΟ μέχρι το χωριό του δεν ξέρει ότι υπάρχουν βίζιτες που παίρνουν κάρτα...

Άλλο αφού θέλεις μετρητά...

Η πρόταση ισχύει θα γίνεις ο προσωπικός μου γελωτοποιός να λιγδώσει λίγο το εντεράκι σου;

Συγνώμη από τους υπόλοιπους για την φωτό ξέρω ότι είναι γελοίο αλλά μόλις βρήκα το νέο ιντερνετικό παιχνιδάκι μου...
Tυπε μου, δεν μετρησα τα πενηνταρακια
αλλα εχω περισσοτερα μωβ απο εσενα και πλουσιος δεν ειμαι

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
ξοφλήσατε κουμουνια θα σας κανουν οι κινεζοι ανθρώπους  :orchestra:

Ενας λαός που ειναι ξεφτιλισμενος υστερα απο 40 χρόνια πασοκισμου και πολυτεχνειου αυτα του αξιζουν,να τον γαμανε οι Κινεζοι,αυριο οι Αραβες μεθαυριο οι Τουρκοι και καλα θα του κάνουν,σα τους γκαζμαδες που φωναζαν επειδη οι άπλυτοι δε τους αφηναν να υποστειλουν σημαια,αμα δε ξηγηθεις σε αυτα τα σκουληκια Ωραιοκαστρο αλλά κυρίως Αμαρυνθος  :s&m_3: αυτά παθαίνεις

karnezis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2012
Κριτικές
11
Like
639
Πόντοι
531
Tυπε μου, δεν μετρησα τα πενηνταρακια
αλλα εχω περισσοτερα μωβ απο εσενα και πλουσιος δεν ειμαι

Να είσαι καλά να τα χαίρεσαι...

Εγώ απλώς σήκωσα το γάντι...στη γελοία πρόκληση

Τα μωβ είναι κομπόδεμα τα πενηντάρικα είναι για ξόδεμα  ;) απλώς έβαλα ένα μωβ για ντεκορ  :)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Να είσαι καλά να τα χαίρεσαι...

Εγώ απλώς σήκωσα το γάντι...στη γελοία πρόκληση

Τα μωβ είναι κομπόδεμα τα πενηντάρικα είναι για ξόδεμα  ;) απλώς έβαλα ένα μωβ για ντεκορ  :)

Δεν ταιριάζει το χρώμα ρε. Βάλε περισσότερα πράσινα.  Ο τραλαλάκη τρελκαινεται

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
τυπε που χαθηκες? ανησυχησε εδώ ο κοσμος  :think:

Παίκτη μου άλλαξε λίγο το ωράριο και δεν σας πετυχαίνω μέσα.  Χώρια που επί δίμηνο είχα επίθεση σε ανηλεες κυνήγι αιδοίων εδώ στο Λουξεμβούργο

Eclectic

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2014
Like
26
Πόντοι
0
ξοφλήσατε κουμουνια θα σας κανουν οι κινεζοι ανθρώπους  :orchestra:

Επιτελους μια σοβαρη ειδηση , μια φυσιολογικη απαντηση μιας εταιρειας σε ενα φτηνοπολιτικαντικο αιτημα. Αν επιτελους η σιωπηλη πλειοψηφία βγει μπροστα και στηριξει τα αυτονοητα απεναντι σε οσους τοσα χρονια βγαινουν και μιλανε εξ ονοματι του λαου , της αριστεράς,  της δημοκρατίας , ή οτι άλλο,  χρησιμοποιωντας απλα και μονο τις λέξεις αυτές για να φανούν και να εξυπηρετησουν μονο προσωπικα τους οφέλη  , ισως τελικα υπαρχει ελπιδα.

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom