alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Σε συγχυσανε παλι?οκ. σίχαμα κι εσύ. σα σωστό ναζιστοπουστράκι. το στυλ ξεγελάει αλλά όχι για πάντα.
Σε συγχυσανε παλι?οκ. σίχαμα κι εσύ. σα σωστό ναζιστοπουστράκι. το στυλ ξεγελάει αλλά όχι για πάντα.
Tο βιωσαμεν σημερον στον υπερτατον βαθμόν.
Ήτο εντυπωσιακόν το γεγονός του λυντσαρίσματος του κ. Παναγιώτη Καμμένου μόλις μία ημέρα μετά την ρητήν προτροπήν του να λυντσαρισθεί έτερος αιρετός άρχων.
Για να ειμαι ειλικρινης φίλε μου, δεν με εκπλησσει και πολυ.τυπε? παρατηρησες ποσο επεσε το ενδιαφερον οταν τελειωσαν τα δελτια των 8???
Φίλε συντονισου λιγο, δεν ειναι δικα της αυτα που εγραψε.Γιατί ο εθνικισμός τούς δίνει μια νέα προοπτική, τελείως διαφορετική από το παλαιοκομματικό κατεστημένο που λυμαίνεται το δημόσιο πλούτο και τις αξίες εδώ και 39 χρόνια. Γιατί απλά, ίσως μπορεί να δώσει λύσεις.
[size=8pt](Φιλική συμβουλή: Μην συνεχίζεις να εκτίθεσαι. Ανακατεύεις φασισμούς, εθνικισμούς, δικτατορίες, στυλιάρια, παλούκια, στιλέτα, πολέμους και δεν έχεις ιδέα τι είναι το καθένα απ' αυτά. Μάθε δυο πράματα πρώτα κι έλα μετά)[/size]
Αμφότεροι ψεύτες λοιπον ή παρεξηγημενοι?όσο εμείς (δεν) πείθουμε ότι μιλώντας για σοσιαλισμό εννοούμε κάτι άλλο, τόσο (δεν) πείθετε κι εσείς....
Πηγή: H συγκλονιστική συνέντευξη του Killah P: «Η Μαύρη Αλήθεια που υπάρχει έξω φοβίζει τους καλλιτέχνες» | iefimerida.gr
Σε συγχυσανε παλι?
κοίτα, μου είναι απολύτως σαφές ότι τα ναζιστοπουστράκια αδελφάκια σου είναι ό,τι πιο σκατόψυχο κυκλοφορεί σε δεκσό (πιο πολύ κι από τον τραβατρόμπα).
όμως λόγω στυλ και ειλικρίνειας το ξέχναγα αυτό σε σχέση με το μπακάλη.
μου το θύμισε ξανά σήμερα.
Ρε μιλατε σοβαρα?..ολοι τα ριχνουν σκοπίμως και εκ του πονηρού στη ΧΑ ενώ το πράμα μιλάει απο μόνο του και οδηγεί ξεκάθαρα στον ανελέητο πόλεμο,αυτόν της ελληνικής α-ράπ σκηνής.
Βουρλιώτης εναντίον Μηδενιστή..ο συγχωρεμένος ηταν φίλος του Μηδενιστή και Ανταρciaς,ο ρολός του κουμμουνιστή r&b γκάνγκστα Βούρλο-τη
στην υπόθεση είναι τουλάχιστον ύποπτος..
Τον εαυτόν σας?Τείνω νὰ ἀπογοητεύω τοὺς ἀνθρώπους.
Αμφότεροι ψεύτες λοιπον ή παρεξηγημενοι?
Ορθόν.καθείς κρίνει. πάντως δεν είναι απαραίτητο να πάνε πακέτο αμφότεροι...
Ναι.Τα πραγματα έχουν αγριέψει στη φάση.Ρε μιλατε σοβαρα?
Τον εαυτόν σας?
κοίτα, μου είναι απολύτως σαφές ότι τα ναζιστοπουστράκια αδελφάκια σου είναι ό,τι πιο σκατόψυχο κυκλοφορεί σε δεκσό (πιο πολύ κι από τον τραβατρόμπα).
όμως λόγω στυλ και ειλικρίνειας το ξέχναγα αυτό σε σχέση με το μπακάλη.
μου το θύμισε ξανά σήμερα.
Ρε μιλατε σοβαρα?
μην σου φαίνεται περίεργο. Όσοι είναι από αυτές τις περιοχές γνωρίζουν για κόντρες ανάμεσα στο Hip-hop και low bap.
Και ποιος δεν θα εξοργιζοταν με την (αποτυχημενη) πλακιτσα εις βαρος αθωου θυματος εν ψυχρω δολοφονιας, πριν καν περασουν 24 ωρες απο το εγκλημα?Σε συγχυσανε παλι?