Επισκέπτης
μπραβο τυπε δεξιε..(δεν το λεω ειρωνικα)
που το κατάλαβες τύπε;
ψυχολόγος είσαι;
μπραβο τυπε δεξιε..(δεν το λεω ειρωνικα)
δεν διεκδικω το αλαθητο. Ας μου πει ομως καποιος ποιον αλλον εξυπηρετουσε αυτος ο φονος περαν αυτων που επιθυμουν τη ΧΑ εκτος νομου γιατι βλεπουν τα ψηφαλακια να πετανε και να μην γυρνανε
τελείωσες;
να πιάσουμε τώρα και τους ΝΔΠΑΣΟΚΟΥΣ;
αστο διαολο ρε μαλακα και ψαχνω να βρω μηπως παραθεσα εσεναπου το κατάλαβες τύπε;
ψυχολόγος είσαι;
άμα μιλάς σωστά θα σε επικροτώ.
όχι
σήμερα έχετε την τιμητική σας.
ασε μπας και καψουν κι αυτον και ησυχάσει ο τόπος.εσυ εισαι ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ !!!!!!
δεν διεκδικω το αλαθητο. Ας μου πει ομως καποιος ποιον αλλον εξυπηρετουσε αυτος ο φονος περαν αυτων που επιθυμουν τη ΧΑ εκτος νομου γιατι βλεπουν τα ψηφαλακια να πετανε και να μην γυρνανε
στα παπαρια μας τι είναι για σένα.είπα και το ξαναλέω:
ΑΝ ΔΕΝ ΠΕΣΕΙ ΚΑΝΑΛΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ για μένα τα γεγονότα αυτής της μέρας είναι αδιάφορα...
ο στόχος είναι εκεί
κανένας Πέτρος τραγουδιστής κανένας Γιώργος φοιτητής κανένας Μιχάλης τυροπιτάς...
αστο διαολο ρε μαλακα και ψαχνω να βρω μηπως παραθεσα εσενα
τρομπα ε τρομπα
δεν μου λες Σια βλεπουμε?
στα παπαρια μας τι είναι για σένα.
για μια πολιτισμένη κοινωνία η οποιαδήποτε δολοφονία και οι αιτίες της είναι τεράστιο θέμα προς συζήτηση.
Δεν ειναι γνωστη η πολιτικη μου τοποθετηση τύπε?που το κατάλαβες τύπε;
ψυχολόγος είσαι;
τύπε έχω πάρει δεύτερη τηλεόραση 42άρα που παίζει μονίμως ΣΚΑΙ
με ενισχυμένα ηχεία την ώρα των ειδήσεων
Η άλλη τηλεόραση δείχνει αδιάφορα κανάλια...
γιατι???τα καναλια μπαινουν οικονομικα μεσα. Γιατι τα κρατανε ολοι? Γιατι δινουν πακτωλους στα ξεκωλα των πρωινομεσημεριατικων?
Τι δουλεια εξυπηρετουν περαν της "μορφωσης μας" ?
Αν ειχαν δηλαδη απεργια και τα καναλια σημερα, δεν θα γινοταν τιποτα?γιατι???
αν παρατησες τα επεισοδεια κορυφωθηκαν μεταξυ 7-9....ωρα που τα καναλια βγαζουν "ΝΕΑ"....
είπα και το ξαναλέω:
ΑΝ ΔΕΝ ΠΕΣΕΙ ΚΑΝΑΛΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ για μένα τα γεγονότα αυτής της μέρας είναι αδιάφορα...
ο στόχος είναι εκεί
κανένας Πέτρος τραγουδιστής κανένας Γιώργος φοιτητής κανένας Μιχάλης τυροπιτάς...
Αν ειχαν δηλαδη απεργια και τα καναλια σημερα, δεν θα γινοταν τιποτα?
μπορει...Αν ειχαν δηλαδη απεργια και τα καναλια σημερα, δεν θα γινοταν τιποτα?
μαλακιστηριτα θες και τα παθαίνεις καρτάκη
τυπε? παρατηρησες ποσο επεσε το ενδιαφερον οταν τελειωσαν τα δελτια των 8???Αν ειχαν δηλαδη απεργια και τα καναλια σημερα, δεν θα γινοταν τιποτα?
Το φάντασμα του κτήνους παρουσιάζεται ιδιαιτέρως έντονα στους νέους. Εκεί επιδρά και το marketing. Η επιρροή από τα Μ.Μ.Ε. ενός τρόπου ζωής που ευνοεί το εμπόριο. Κι όπως η εμπορία ναρκωτικών ευνοεί τη διάδοσή τους στους νέους, έτσι και η μουσική, οι ιδέες, ο χορός και όσα σχετίζονται με τον τρόπο ζωής τους έχουν δημιουργήσει βιομηχανία και τεράστια κι αφάνταστα οικονομικά ενδιαφέρονται.