Επισκέπτης
μπραβο τυπε δεξιε..(δεν το λεω ειρωνικα)
που το κατάλαβες τύπε;
ψυχολόγος είσαι;
μπραβο τυπε δεξιε..(δεν το λεω ειρωνικα)
δεν διεκδικω το αλαθητο. Ας μου πει ομως καποιος ποιον αλλον εξυπηρετουσε αυτος ο φονος περαν αυτων που επιθυμουν τη ΧΑ εκτος νομου γιατι βλεπουν τα ψηφαλακια να πετανε και να μην γυρνανε![]()
τελείωσες;
να πιάσουμε τώρα και τους ΝΔΠΑΣΟΚΟΥΣ;
αστο διαολο ρε μαλακα και ψαχνω να βρω μηπως παραθεσα εσεναπου το κατάλαβες τύπε;
ψυχολόγος είσαι;![]()
άμα μιλάς σωστά θα σε επικροτώ.![]()
όχι
σήμερα έχετε την τιμητική σας.
ασε μπας και καψουν κι αυτον και ησυχάσει ο τόπος.εσυ εισαι ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ !!!!!!
δεν διεκδικω το αλαθητο. Ας μου πει ομως καποιος ποιον αλλον εξυπηρετουσε αυτος ο φονος περαν αυτων που επιθυμουν τη ΧΑ εκτος νομου γιατι βλεπουν τα ψηφαλακια να πετανε και να μην γυρνανε![]()
στα παπαρια μας τι είναι για σένα.είπα και το ξαναλέω:
ΑΝ ΔΕΝ ΠΕΣΕΙ ΚΑΝΑΛΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ για μένα τα γεγονότα αυτής της μέρας είναι αδιάφορα...
ο στόχος είναι εκεί
κανένας Πέτρος τραγουδιστής κανένας Γιώργος φοιτητής κανένας Μιχάλης τυροπιτάς...
αστο διαολο ρε μαλακα και ψαχνω να βρω μηπως παραθεσα εσενα![]()
![]()
![]()
τρομπα ε τρομπα![]()
![]()
δεν μου λες Σια βλεπουμε?
στα παπαρια μας τι είναι για σένα.
για μια πολιτισμένη κοινωνία η οποιαδήποτε δολοφονία και οι αιτίες της είναι τεράστιο θέμα προς συζήτηση.
Δεν ειναι γνωστη η πολιτικη μου τοποθετηση τύπε?που το κατάλαβες τύπε;
ψυχολόγος είσαι;![]()
τύπε έχω πάρει δεύτερη τηλεόραση 42άρα που παίζει μονίμως ΣΚΑΙ
με ενισχυμένα ηχεία την ώρα των ειδήσεων
Η άλλη τηλεόραση δείχνει αδιάφορα κανάλια...
γιατι???τα καναλια μπαινουν οικονομικα μεσα. Γιατι τα κρατανε ολοι? Γιατι δινουν πακτωλους στα ξεκωλα των πρωινομεσημεριατικων?
Τι δουλεια εξυπηρετουν περαν της "μορφωσης μας" ?
Αν ειχαν δηλαδη απεργια και τα καναλια σημερα, δεν θα γινοταν τιποτα?γιατι???
αν παρατησες τα επεισοδεια κορυφωθηκαν μεταξυ 7-9....ωρα που τα καναλια βγαζουν "ΝΕΑ"....![]()
![]()
![]()
είπα και το ξαναλέω:
ΑΝ ΔΕΝ ΠΕΣΕΙ ΚΑΝΑΛΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ για μένα τα γεγονότα αυτής της μέρας είναι αδιάφορα...
ο στόχος είναι εκεί
κανένας Πέτρος τραγουδιστής κανένας Γιώργος φοιτητής κανένας Μιχάλης τυροπιτάς...
Αν ειχαν δηλαδη απεργια και τα καναλια σημερα, δεν θα γινοταν τιποτα?![]()
μπορει...Αν ειχαν δηλαδη απεργια και τα καναλια σημερα, δεν θα γινοταν τιποτα?![]()
μαλακιστηριτα θες και τα παθαίνεις καρτάκη![]()
![]()
![]()
τυπε? παρατηρησες ποσο επεσε το ενδιαφερον οταν τελειωσαν τα δελτια των 8???Αν ειχαν δηλαδη απεργια και τα καναλια σημερα, δεν θα γινοταν τιποτα?![]()
Το φάντασμα του κτήνους παρουσιάζεται ιδιαιτέρως έντονα στους νέους. Εκεί επιδρά και το marketing. Η επιρροή από τα Μ.Μ.Ε. ενός τρόπου ζωής που ευνοεί το εμπόριο. Κι όπως η εμπορία ναρκωτικών ευνοεί τη διάδοσή τους στους νέους, έτσι και η μουσική, οι ιδέες, ο χορός και όσα σχετίζονται με τον τρόπο ζωής τους έχουν δημιουργήσει βιομηχανία και τεράστια κι αφάνταστα οικονομικά ενδιαφέρονται.