Welcome! Αν και είμαι Πειραιώτης και δεν έζησα από κοντά όλα τα σκηνικά σε Αμπελόκηπους, Αλεξάνδρας, Κυψέλη, Rebound, Εξάρχεια, Θησείο, Κολωνό, κλπ, ε, κάτι πήρε το μάτι μου.
Σε αναμένουμε...
Έντιτ Victoria Cats ήσασταν ροκαμπιλάδες αν ενθυμούμαι καλώς και συχνάζατε πλατεία Αμερικής και Εξάρχεια/Θησείο. Φοράγατε ομοιόμορφα μπουφάν, αν δεν κάνω λάθος...
Εφτιαξα θεμάτακι και μου το εσβησαν...
Τέλος πάντων,
Καλά θυμάσαι ροκαμπαλίδες είμασταν (και είμαστε),
αράζαμε στο Jamaica στη πλατεία Βικτωρίας.
Λαικά παιδια είμασταν,
γουσταραμε κλασικές μηχανές και μουσική.
Μόλις βλεπαμε σκινάδες δεν λέγαμε τίποτα,απλα τους κοπανάγαμε και τους φέρναμε τις μπύρες στα κεφάλια.
Επίσης και στο Περιστέρι αράζαμε,
Το Περιστερι τοτε(ναι εκει μεγαλωσα), ειχε ισως το πιο κακοφημο ονομα στην πιατσα και μερικα απο τα πιο σκληρα μαγαζια της εποχης(Ρολερ μπολ, Τροϊκα, Ταουερ...) και δυο απο τα πιο σκληρα σχολεια Πανελληνιως(Τα "ηρωικα" ΙΑ' και ΚΓ').
Ηγετική μορφή ο Μακης, ροκαμπιλας απ' το λοφο και μελος των μπλακ ροουζ τεντι μποιζ
Οι skinheads πήγαιναν στην Rebound στο Alarm στο Enterprice και σκάγανε και καμία φορά στο Laluna και στην Obre.
Τα πιο τσογλάνια ήταν Costello, Marnezos, Anatomos, Junior ο κρητικός ο οποίος έβγαλε το μάτι ενός παιδιού με ένα στυλό. Ακολουθούν ο Rocky o Agalitsas, Βυθούλκας.
Στο Θησείο δίπλα στο Wall είχε γίνει μεγάλο σκηνικό,
ο Κοστέλο και η συμμορία του φύγαν αιμόφυρτοι για το νοσοκόμειο.
Είμασταν απο Ροκαμπιλάδες,μέχρι οικοδόμους του ΚΚΕ και απο πανκιά μεχρι τον Λιοφάγο τον χουλιγκάνο.