apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
δεν θα την παταξει ο δενδριας τυπε? :SΚι εγω συμφωνω οτι θα χασει ψηφους μετα το χθεσινο.
Αν σε ενδιαφερει, μπορω να το αναλυσω.
δεν θα την παταξει ο δενδριας τυπε? :SΚι εγω συμφωνω οτι θα χασει ψηφους μετα το χθεσινο.
Αν σε ενδιαφερει, μπορω να το αναλυσω.
τα φιλαράκια σας χαιρετάτε πάλι αριστεροΟΥΓΚ?τουρκοι,σκοπιανοι,εβραιοι,μασονοι, χριστιανοι, εχουν μεγαλο καταλογο και τον ανανεώνουν συνεχεια
Οταν οι Περσες ηταν στο φορτε τους, μολις 300 ανθρωποι βρεθηκαν στις Θερμοπυλες για να τους σταματησουν.δεν θα την παταξει ο δενδριας τυπε? :S
Μου δίνεις πάσα,
κάποια στιγμη θα ανοίξω θέμα για την Χ.Α και τα σκηνικά τότε την δεκαετία του 80 για να μαθουν οι νεότεροι και να θυμηθούν οι παλιότεροι.
Victoria cats λέγατε και κλαίγατε χρύσα βλαμμενα
Τωρα που εφαγε το πρωτο χτυπημα, θα πεσουν ολοι πανω της. Και τέλος.
Οταν οι Περσες ηταν στο φορτε τους, μολις 300 ανθρωποι βρεθηκαν στις Θερμοπυλες για να τους σταματησουν.
Οταν ομως βρεθηκαν με μεγαλες απωλειες, τοτε στις Πλαταιές βρεθηκαν 50.000 Ελληνες.
Η Κωνσταντινουπολη βρεθηκε αντιμετωπη με 400.000 στρατο, ΜΟΝΟ οταν ειχε μονο 7.000 υπερασπιστές. Οταν ηταν ακμαζουσα, ποτέ δεν πηγαν τοσοι να την καταλαβουν.
Αυτο κατι σημαινει.
Οτι πρεπει να γινει πρωτα ενα "σπασιμο" της ανοδου με καποιον, εστω τυχαιο λογο, και τοτε ερχονται ξαφνικα ολοι να πεσουν πανω στο πληγωμενο θηριο.
Ετσι και τωρα. Η ΧΑ ειναι ζαλισμενη, καπως σε "αφασια" μετα απο αυτο που εγινε. Ειχε καλομαθει να ανεβαινει συνεχεια και να μην την επηρεαζει τιποτα. Τωρα που εφαγε το πρωτο χτυπημα, θα πεσουν ολοι πανω της. Και τέλος.
Καθε αλλο ειμαι ,δεν εχουν χωρο στην Ελλαδα το λικνο της δημοκρατιας η μαρξιστοναζιστικες σας μαλακιεςτα φιλαράκια σας χαιρετάτε πάλι αριστεροΟΥΓΚ?
ε καλά είπα ότι πρόκειται για σοβαρό ομιλητή!Ας προσπαθησω να εξηγησω λοιπον.
Ο Ελληνας ψιλογουσταρει τους "ανωδυνους" τσαμπουκαδες.
Γουσταρει να βλεπει καποιους θρασεις τύπους να βριζουν τους παντες και ψιλοταυτιζεται, λεγοντας "ετσι μπραβο, χωστε τους τα". Ετσι λοιπον ανεβασε (βλακωδως φυσικα) την ΧΑ.
Αισθανομενος οτι εχει καποιον να βριζει εντος βουλης, οπως θα ηθελε να βρισει και αυτος.
Οταν ομως το πραγμα φτανει στο αιμα, το θεμα αλλαζει. Ο Ελληνας δεν το θελει το αιμα. Τον αγριευει. Εχει πληρωσει ποταμους αιματος για ανοησιες στο παρελθον και δεν θελει κανεναν να του τα θυμιζει αυτα.
Γι αυτο τωρα σοκαριστηκε. Ε οχι και αιμα, σου λεει. Παύει να ειναι διασκεδαστικο ετσι.
Γι αυτο λοιπον, η Χρυση Αυγη τελειωσε προχθες. Χτυπησε ενα "νευρο" του Ελληνα, που ειναι ταμπου.
λοιπόν χρυσαβγά? έχετε καναν άλλο αντίπαλο εκτός από αριστερά και μετανάστες?
κι αν ναι γιατί δεν κάνετε τσαμπουκάδες κι εκεί?
μήπως γιατί δε σας παίρνει?
Αυτό πιστεύω κι εγώ φίλε αλλά δεν βλέπω να το βλέπουν...2 good 2 be true
καλά ετούτον δεν είναι να τον παίρνει κανείς στα σοβαρά!Αλλάξαμε τροπάρι πιπικο? Είπαμε εφοσον βαραει αριστερούς βαράει λαμόγια και τοκογλύφους.
Η ΧΑ δεν αντλεί μονο από την Δεξια.ε καλά είπα ότι πρόκειται για σοβαρό ομιλητή!
το πρώτο ποστ με επιχειρήματα (άσχετα αν συμφωνώ ή όχι) μετά από δεκάδες κραυγές αριστεροΟΥΓΚ!
στο θέμα μας λοιπόν!
δεν ξέρω αν η λέξη έλληνας για σένα σημαίνει μόνο δεξιός ή περιλαμβάνεις όλους τους έλληνες!
Αν λοιπόν εννοείς όλους τους έλληνες τότε δεν είδα καμιά πτώση ποσοστών ούτε στο ΚΚΕ ούτε στο σίριζα παρά τα ποτάμια αίματος τις τελευταίες 2-3 δεκαετίες από αριστερά κοπρόσκυλα!
ακόμα και τώρα αν ρωτήσεις πώς αισθάνονται για τις τόσες και τόσες δολοφονίες θα σφυρίζουν αδιάφορα οι πιο μετριοπαθείς, θα προτάσσουν συνθήματα ΕΑΜ ΕΛΑΣ ΜΕΛΗΓΑΛΑΣ, ή κονσερβοκούτια κοκ οι πιο ΟΥΓΚ.
Δεν ξέρω λοιπόν πού βασίζεις τον ισχυρισμό σου ότι από ένα νεκρό θα αλλάξουν άποψη εκατοντάδες χιλιάδες έλληνες σε μία μέρα, τη στιγμή που (δυστυχώς) έχει συνηθίσει το μάτι τους τόσα χρόνια απ το αίμα!
Επιπλέον το αίμα ενός αριστερού,αναρχικού,χούλιγκαν ή όπως αλλιώς θα δει η κυρά κούλα το δύστυχο θύμα δεν εξισώνεται με τους δεκάδες τραμπουκισμούς, βιασμούς, κλεψιές,νταβατζηλήκια και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς ότι έχει βιώσει τα τελευταία χρόνια και απ τους λαθρους και απ τα μπουμπουκάκια των εξαρχείων με τις κουκούλες και τις μολότωφ.....
Τώρα αν με το έλληνες εννοείς μόνο τους δεξιούς, ίσως έχεις κάποιο δίκιο.
ναι μόνο που τώρα για τη χα δε νομίζω να έχει φτάσει ακόμα στο ζενίθ της ανόδου της.Οταν οι Περσες ηταν στο φορτε τους, μολις 300 ανθρωποι βρεθηκαν στις Θερμοπυλες για να τους σταματησουν.
Οταν ομως βρεθηκαν με μεγαλες απωλειες, τοτε στις Πλαταιές βρεθηκαν 50.000 Ελληνες.
Η Κωνσταντινουπολη βρεθηκε αντιμετωπη με 400.000 στρατο, ΜΟΝΟ οταν ειχε μονο 7.000 υπερασπιστές. Οταν ηταν ακμαζουσα, ποτέ δεν πηγαν τοσοι να την καταλαβουν.
Αυτο κατι σημαινει.
Οτι πρεπει να γινει πρωτα ενα "σπασιμο" της ανοδου με καποιον, εστω τυχαιο λογο, και τοτε ερχονται ξαφνικα ολοι να πεσουν πανω στο πληγωμενο θηριο.
Ετσι και τωρα. Η ΧΑ ειναι ζαλισμενη, καπως σε "αφασια" μετα απο αυτο που εγινε. Ειχε καλομαθει να ανεβαινει συνεχεια και να μην την επηρεαζει τιποτα. Τωρα που εφαγε το πρωτο χτυπημα, θα πεσουν ολοι πανω της. Και τέλος.
τις ίδιες πρακτικές είχε και πριν και μια χαρά τους απορρόφησεΗ ΧΑ δεν αντλεί μονο από την Δεξια.
Αλλά ειναι δεδομενο οτι για να φτασει στα μεγαλα νουμερα που επιθυμουσε, θα επρεπε να "απορροφησει" μεχρι και μετριοπαθεις δεξιους.
Με τετοιες πρακτικες βεβαια, αποκλειεται...
Νομιζω συνεννοηθηκαμε.
Αλήθεια....μετριοπαθείς αριστεροί δεν υπάρχουν?Η ΧΑ δεν αντλεί μονο από την Δεξια.
Αλλά ειναι δεδομενο οτι για να φτασει στα μεγαλα νουμερα που επιθυμουσε, θα επρεπε να "απορροφησει" μεχρι και μετριοπαθεις δεξιους.
Νομιζω συνεννοηθηκαμε.
Η ΧΑ δεν αντλεί μονο από την Δεξια.
Νομιζω συνεννοηθηκαμε.
ναι μόνο που τώρα για τη χα δε νομίζω να έχει φτάσει ακόμα στο ζενίθ της ανόδου της.
Να σου πω κάτι φίλε μου?
η χα από 400χιλ ψήφους σήμερα φτάνει σύμφωνα με δημοσκοπήσεις κοντά στο εκατομμύριο.
Οι υπόλοιποι 600χιλ είναι κατά κύριο λόγο νεοδημοκράτες που δεν μπορούν να συγχωρέσουν στην ηγεσία της ΝΔ, όχι τόσο το μνημόνιο και τις κωλοτούμπες του Αντώνη, αλλά το ότι συγκυβερνά ΚΑΙ με τα λαμόγια του ΠΑΣΟΚ αλλά ΚΑΙ με την αριστερά των ρεπούσηδων.....
Όσο λοιπόν θα έρχονται χαράτσια, εφορίες, πιστωτικές, πετρέλαια και ένα σωρό άλλοι δυσβάσταχτοι λογαριασμοί,ενώ ο Αντωνης δίνει 1 εκατομμύριο για να φτιάξει γραφεία ο χοντροβενιζέλος μην περιμένεις να ιδρώσει το αυτί κανενός ψηφοφόρου επειδή ένας μαλάκας μαχαίρωσε έναν ανάρχα.
Υ.Γ. η κίνηση Δένδια να πάει στον εισαγγελέα για να βγάλει εκτός νόμου την χα πιστεύω ότι συμφωνείς πως ήταν τραγικά άστοχη.
Γιατί Χρυσή Αυγή; Τι σχέση έχει το Ερμητικό Τάγμα της Χρυσής Αυγής (Golden Dawn) του πασίγνωστου σατανιστή Άλιστερ Κρόουλι με ένα... «ελληνικό εθνικιστικό κίνημα»;