tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
Εγω ξερω οτι δυο μερες ελειψε ο Geo Dol στην Αθηνα και ειδατε τι εγινε.
ετιμωρήθει δια την κακοτυχία που έφερε δεόντως σήμερα το μεσημέρι ;)
Εγω ξερω οτι δυο μερες ελειψε ο Geo Dol στην Αθηνα και ειδατε τι εγινε.
παρα πολυ σωστη η τοποθετηση σου...Τι λες παιδι μου?
Δεν εχεις μαθει οτι οι αριστεροι εχουν εμμονη στο να περιφερουν τα φερετρα των νεκρων τους εδω και δεκαετιες?
Αυτοι τωρα βρηκαν θεμα για μια δεκαετια τουλαχιστον. Ο νεος Λαμπρακης βρεθηκε.
ειχε οντισιον τυπεΕγω ξερω οτι δυο μερες ελειψε ο Geo Dol στην Αθηνα και ειδατε τι εγινε.
εδώ που τα λέμε το ΚΚΕ μόνο κίνδυνο δεν αποτελεί, έχει περιέλθει σε αφασία, καμμία σχέση με την δυναμική της ΧΑ
ο ΣΥΡΙΖΑ επίσης πολύ πιο λάιτ, δεν υπάρχει σύγκριση
Μην ψαχνεις λογικες εξηγησεις στην μισαλλοδοξια.
Δεν τα ξερεις καλα. Το χτυπημα εγινε γιατι ο ενας ηταν ραπερ και ο αλλος low bap. ;)εδω εχουμε ακουσει πως το μαχαιρωμα εγινε για το ματς, αυτο σου εκανε εντυπωση εσενα;
φυσικα και δεν σοβαρολογουσα αγαπητε.
Αμ το αλλο για την hip-hop?εδω εχουμε ακουσει πως το μαχαιρωμα εγινε για το ματς, αυτο σου εκανε εντυπωση εσενα;
φυσικα και δεν σοβαρολογουσα αγαπητε.
Nαι ρε συ. Και οταν του την ειπα του αλλουνου, με ειπε και προβατο που δεν ξερω να βλεπω στο παρασκηνιο.Δεν τα ξερεις καλα. Το χτυπημα εγινε γιατι ο ενας ηταν ραπερ και ο αλλος low bap. ;)
τυπε υπαρχει βαθια συνωμοσια της παγκοσμιας ραπ σκηνηςNαι ρε συ. Και οταν του την ειπα του αλλουνου, με ειπε και προβατο που δεν ξερω να βλεπω στο παρασκηνιο.
Ο ΣΥΡΙΖΑ για μένα είναι εθνικά και πολιτικά επικίνδυνος διότι συσπειρώνει το σύνολο των εν υπνώσει αριστερών τραμπούκων ...
ειχε οντισιον τυπε
Οριστε??????????????ναι... και συνάντηση με κάτι φάπες..
Ο ΣΥΡΙΖΑ για μένα είναι εθνικά και πολιτικά επικίνδυνος διότι συσπειρώνει το σύνολο των εν υπνώσει αριστερών τραμπούκων ...
αφου του εχουν πει οτι θα ειναι ο νεος παπακαλιατης τυπεναι... και συνάντηση με κάτι φάπες..
Μην ψαχνεις λογικες εξηγησεις στην μισαλλοδοξια.
Οριστε??????????????
που το εμαθες αυτο τυπε?ακου που σου λέω... έμαθα ότι είχε συνάντηση με το teras1956
αφου του εχουν πει οτι θα ειναι ο νεος παπακαλιατης τυπε
κι εκτος αυτου ο κανελλος εχει στειλει το ''παιδι του'' να σπουδασει στο εξωτερικο σε ακριβο φυσικα σχολειο...αριστερα του κωλου!!!
που το εμαθες αυτο τυπε?