Νέα

Νεκρός ο 34χρονος Παύλος Φύσσας στο Κερατσίνι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Τρυποκάρυδος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 122K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.064
Πόντοι
7.865
Ποιός του υποστήριξε; (το δολοφόνο). Εγώ πάντως (επειδή εμένα παρέθεσες) όχι!
Ούτε και είπα πως είναι "καλό παιδί". Γελοίο κουτσαβάκι είναι και με την πράξη του αυτή του αρμόζουν τα ισόβια (ελείψει μεγαλυτέρας ποινής, την οποίαν προσωπικώς και υποστηρίζω για κάποια ειδεχθή ή κατ' επανάληψιν εγκλήματα), τα οποία και θα λάβει!

Δεν θα συμφωνήσω μόνο στο ότι η βλακεία και ο φανατισμός δεν είναι θέμα νοημοσύνης ή τουλάχιστον και νοημοσύνης, διότι ασφαλώς και ένας βλάκας κάνει φόνο χωρίς ουσιαστική αιτία πολύ πιο εύκολα από κάποιον νοήμονα. Αλλά αυτό είναι άλλη συζήτηση (που αν θέλεις την κάνουμε κάποια φορά ωστόσο)
Μίλησα γενικώς περί υποστήριξης μελών του νήματος,όχι απο μέρους σου.Απλά παρέθεσα τη δική σου δημοσίευση γιατί μου έκανε εντύπωση(καλή).Αυτό.-

Patgatra

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Κριτικές
21
Like
49
Πόντοι
16

Λόγω της προηγούμενης έντασης στην περιοχή έχουν φτάσει αστυνομικοί της ΔΙΑΣ.

Όμως επειδή, είναι λίγοτεροι από τους συγκεντρωμένους, δεν επεμβαίνουν.

Την στιγμή που ο δράστης τράβηξε μαχαίρι, μια γυναίκα αστυνομικός της ΔΙΑΣ κατεβαίνει και τρέχει φωνάζοντας προς το σημείο του φονικού. Όμως το κακό έχει ήδη γίνει. Η γυναίκα, ρίχνει τον δράστη στο έδαφος του βάζει το όπλο στην πλάτη και του περνάει χειροπέδες.

[/quote]

Γαμώ τα πατελόνια που φοράτε...καθίστε να κοιτάτε....ή μηπως ήταν φίλοι σας?
Σας ξεβράκωσε μια γκόμενα..ξεφτύλες...

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
iceman88 ακριβώς.

ο 45χρονος δράστης ομολόγησε.

''Όλη την ευθύνη για τη δολοφονία του 34χρονου μουσικού Παύλου Φύσσα ανέλαβε ο 45χρονος Γ.Ρ. που συνελήφθη από αστυνομικούς λίγο μετά το περιστατικό στο Κερατσίνι λίγο μετά τα μεσάνυχτα.

Σύμφωνα με την αστυνομία ο 45χρονος ομολόγησε ότι εκείνος σκότωσε με μαχαίρι τον 34χρονο, ενώ δήλωσε στους αστυνομικούς πως είναι μέλος της Χρυσής Αυγής.

Από την πρώτη στιγμή μετά την άγρια δολοφονία στο Κερατσίνι οι φίλοι του θύματος, αλλά και οι μάρτυρες της δολοφονίας είχαν μιλήσει για πολιτικά κίνητρα.

Ο 34χρονος μουσικός είχε πάει με τη μνηστή του και φίλους του σε καφετέρια στην Αμφιάλη και παρακολουθούσε τον αγώνα του Ολυμπιακού. Κάτι είπε κάποιος από την παρέα του για την Χρυσή Αυγή.

Αφού τελείωσε ο αγώνας, βγήκε έξω από την καφετέρια και υπήρξε διαπληκτισμός με κάποιους τους οποίους είχαν ενημερώσει τηλεφωνικά όσοι άκουσαν τις συζητήσεις στην καφετέρια.

Στην περιοχή βρίσκονται περίπου 20 ή και περισσότερα άτομα με στρατιωτικά παντελόνια. Δυο από αυτούς σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες κρατούσαν και ρόπαλα. Ο Παύλος Φύσσας, ανεβαίνει την Παναγή Τσαλδάρη με την κοπέλα του. Λόγω της προηγούμενης έντασης στην περιοχή έχουν φτάσει αστυνομικοί της ΔΙΑΣ.

Ένα αυτοκίνητο καταβαίνει την Παναγή Τσαλδάρη ανάποδα στο ρεύμα. Βγαίνει ο δράστης, πλησιάζει τον Παύλο Φύσσα και του καρφώνει το μαχαίρι στην καρδιά.

Την στιγμή που ο δράστης τράβηξε μαχαίρι, μια γυναίκα αστυνομικός της ΔΙΑΣ κατεβαίνει και τρέχει φωνάζοντας προς το σημείο του φονικού. Όμως το κακό έχει ήδη γίνει. Η γυναίκα, ρίχνει τον δράστη στο έδαφος του βάζει το όπλο στην πλάτη και του περνάει χειροπέδες.

Οι μάρτυρες μιλούν για ακροδεξιούς που είχαν στόχο να χτυπήσουν τον 34χρονο που ήταν γνωστός για το αριστερό του παρελθόν και για τους αντιρατσιστικούς του στίχους.

Λίγο μετά τις 10:00 με ανακοίνωσή της η αστυνομία ενημέρωσε ότι ο 45χρονος ομολόγησε την πράξη του.''

Αισχοςςςςςςς αφησαν οι αστυνομικοι να γινει ολο αυτο;;Αν ηταν στην θεση του φυσσα ενα πολιτικο προσοπο θα ειχαν πεσι μπιστολιες και 8α ειχαν εξαφανηστη αυτα τα 5 με 10 ανθρωπακια που λεει στο αρθρο...

dirty lover

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2010
Like
3
Πόντοι
16
...η πολη μας εχει αγριεψει πολυ τελευταια ,αυτο ομως δεν πρεπει να μας κανει αναισθητους και εξοικειωμενους ,δεν πρεπει που να παρει ο διαολος...

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206

Και με την "ευκαιρία" να και το πανώ από τον σύλλογο εκπαιδευτικών "Νίκος Πλουμπίδης"!

Το σάιτ αυτό "φωνάζει" από μακριά πως δεν έχει και την αντικειμενικότητα της "Monde" ή της "Washington Post".
Παραείναι "στρατευμένο" για να πιστέψουμε πως όσα λέει έχουν γίνει έτσι ΑΚΡΙΒΩΣ! ;)

OP
OP
Τρυποκάρυδος

Τρυποκάρυδος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Like
440
Πόντοι
166
http://[URL unfurl="true"]www.theinsider.gr/images/stories/KOINONIA/Resized/pavlos_fyssas.jpg[/img[/URL]]
[MEDIA=youtube][/MEDIA]

[URL unfurl="true"]www.theinsider.gr[/URL]

violetta24

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2012
Like
1
Πόντοι
16
Και με την "ευκαιρία" να και το πανώ από τον σύλλογο εκπαιδευτικών "Νίκος Πλουμπίδης"!

Το σάιτ αυτό "φωνάζει" από μακριά πως δεν έχει και την αντικειμενικότητα της "Monde" ή της "Washington Post".
Παραείναι "στρατευμένο" για να πιστέψουμε πως όσα λέει έχουν γίνει έτσι ΑΚΡΙΒΩΣ! ;)

βρες μου εσυ ενα σαιτ που τα λεει διαφορετικα ;)

Εγγρ.
17 Μαΐ 2013
Κριτικές
3
Like
16
Πόντοι
16
...η πολη μας εχει αγριεψει πολυ τελευταια ,αυτο ομως δεν πρεπει να μας κανει αναισθητους και εξοικειωμενους ,δεν πρεπει που να παρει ο διαολος...

η χώρα είχε αγριέψει εδώ και δεκαετίες προς το ένα μόνον άκρο και τώρα που τα πράγματα έφτασαν στο απροχώρητο ήρθε και το άλλο άκρο στα πράγματα.

αυτό.

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16
Λόγω της προηγούμενης έντασης στην περιοχή έχουν φτάσει αστυνομικοί της ΔΙΑΣ.

Γαμώ τα πατελόνια που φοράτε...καθίστε να κοιτάτε....ή μηπως ήταν φίλοι σας?
Σας ξεβράκωσε μια γκόμενα..ξεφτύλες...

Πολυ πιθανόν, οι μισοι διας ειναι χρυσαυγιτες, μην ειναι και παραπάνω....

violetta24

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2012
Like
1
Πόντοι
16
Το Ποντίκι Web
''«Είμαι Χρυσαυγίτης» ομολόγησε ο δολοφόνος του 34χρονου (ΒΙΝΤΕΟ)

Τη δολοφονία του 34χρονου Παύλου Φύσσα τα μεσάνυχτα της Τρίτης στο Κερατσίνι καθώς και ότι είναι μέλος της Χρυσής Αυγής παραδέχτηκε, σύμφωνα με την αστυνομία, ο 45χρονος  Γιώργος Ρουπακιάς που είχε συλληφθεί μετά από το περιστατικό.

Την ίδια ώρα οι άνδρες της αστυνομίας παρουσία εισαγγελέα πραγματοποίησαν έφοδο στα κεντρικά γραφεία του ακροδεξιού κόμματος στην Κατεχάκη, αλλά και στα γραφεία στο Σταθμό Λαρίσης. Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Παναγιώτης Ηλιόπουλος, που βρέθηκε στα γραφεία της Κατεχάκη, πάρκαρε σε διάβαση αναπήρων και έδιωξε τους αστυνομικούς προκειμένου να φτάσει στα γραφεία του κόμματός του, κάτι που τελικά κατάφερε... Δεκάδες πολίτες έχουν συγκεντρωθεί στο σημείο της επίθεσης εκφράζοντας την καταδίκη τους για την δολοφονική επίθεση.

Στις 12 το μεσημέρι αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις από την αστυνομία.

Ο Παύλος Φύσσας ανήκε στον αριστερό χώρο και ήταν γνωστός ως Killah P καθώς ασχολούνταν με τη χιπ χοπ μουσική. Πριν υποκύψει στα τραύματά του στο Τζάνειο νοσοκομείο όπου είχε μεταφερθεί, πρόλαβε να υποδείξει τον δράστη πάνω στον οποίο κατά τη σύλληψή του βρέθηκε ένα μαχαίρι.

Το επεισόδιο σημειώθηκε γύρω στις 12.10 το βράδυ σε καφετέρια επί της οδού Παναγή Τσαλδάρη 60 και Ξάνθου στο Κερατσίνι. Σύμφωνα με μαρτυρίες, το θύμα και η παρέα του κυνηγήθηκαν από περίπου 25 άτομα με μαύρες μπλούζες, μετά το τέλος του αγώνα του Ολυμπιακού.

Κατά τη διάρκεια της συμπλοκής επήλθε και ο τελικά θανάσιμος τραυματισμός του 34χρονου.

Στον τόπο της δολοφονίας συγκεντρώθηκαν περίπου 200 άτομα από τον αντιφασιστικό χώρο, ενώ προγραμματίζεται αντιφασιστική συγκέντρωση στις 18:00 το απόγευμα.''

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
66
είπε κανένας ότι δεν ειναι εγκληματικά και τα 2? :think:

αλλά γιατί τόσο σθένος για την σύγκριση?
αδυνατείς να κατηγορήσεις ακροδεξια σε ενα συγκεκριμενο συμβαν χωρις να αναφέρεις και την αναρχοαριστερα?

Γιατι εαν ναι, τοτε μαλλον δεν εισαι αντικειμενικος αρκετά.
Σε δικαιολογώ γιατί δεν έχεις παρακολουθήσει από την αρχή τη συζήτηση που ξεκίνησε σε άλλο thread. Εγώ λέω ότι κάθε μορφή βίας από όπου κι αν προέρχεται είναι καταδικαστέα. Το μαχαίρι του Χρυσαυγιτη είναι απολύτως το ίδιο πράγμα με τη μολότωφ του ακροαριστερου. Ο παπιουλης μας βγαίνει λαβρος κατά της χρυσαυγιτικης βίας (και καλά κάνει) την ίδια ώρα που δεν καταδικάζει τη μολότωφ της Μαρφιν και περιορίζεται στην καταδίκη της υπεύθυνης πυρασφάλειας της τράπεζας (κακώς κάνει). Τα δύο μέτρα και δύο σταθμα του ήθελα να καταδείξω.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206
βρες μου εσυ ενα σαιτ που τα λεει διαφορετικα ;)

Ε πως; Η Ναυτεμπορική π.χ. που βρήκα πρόχειρη στο google, κρατάει πολλές επιφυλάξεις για το πώς ακριβώς έγιναν τα γεγονότα. To ίδιο και η Καθημερινή και τα Νέα.
Τώρα εσύ βέβαια μπορεί να εμπιστεύεσαι περισσότερο το newsit.gr, αλλά εμένα θα μου επιτρέψεις να θεωρώ τις άλλες πιο έγκυρες πηγές.
Σε λίγο θα κάνει δηλώσεις η Αστυνομία εξ άλλου και θα μας πει την άποψή της. Ή μπας και νομίζεις πως θα θελήσει να "καλύψει" την Χ.Α.;
Ξέρεις ποιός είναι πολιτικός προϊστάμενος της ΕΛ.ΑΣ. υποθέτω. ;)

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
Ο μικροεμφυλιος ειναι κοντα πλεον

αναμενομενο..την ρημαξανε την ελλαδα μας

πορνεια, χασισια, φτωχεια, ανεργια, φασιστες αριστεροι και δεξιοι...

και οι υπαιτιοι κανουν αθλοπαιδειες...

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.105
Πόντοι
5.006
Η διάκριση είναι ότι ο ένας πέταξε τη μολότωφ για τον πολιτικό του αγώνα ενώ ο άλλος μαχαίρωσε από ρατσιστικό μίσος; Ε λοιπόν σου εχω νέα. Και οι δύο είναι εγκληματικά αρχιδια και τους πρέπει ισόβια κάθειρξη. Τα δικα σου ναι μεν αλλά νομιμοποιούν τέτοιες ενέργειες.
κατι αντιστοιχο με τη γνωστη και γελοια αποψη οτι ειμαστε ολοι κατα της βιας... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
προφανως και η φραση ειμαι κατα της βιας δεν ισχυει,εκτος και αν εισαι ηλιθιος....
παντως τα τελευταια χρονια οι λοβοτομημενοι εχουν πολλαπλασιαστει επικινδυνα...φραση οπως ¨ειμαι κατα της βιας¨ ή ¨η θεωρια των δυο ακρων¨ το αποδεικνυουν περιτρανα....

violetta24

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2012
Like
1
Πόντοι
16
Ε πως; Η Ναυτεμπορική π.χ. που βρήκα πρόχειρη στο google, κρατάει πολλές επιφυλάξεις για το πώς ακριβώς έγιναν τα γεγονότα. To ίδιο και η Καθημερινή και τα Νέα.
Τώρα εσύ βέβαια μπορεί να εμπιστεύεσαι περισσότερο το newsit.gr, αλλά εμένα θα μου επιτρέψεις να θεωρώ τις άλλες πιο έγκυρες πηγές.
Σε λίγο θα κάνει δηλώσεις η Αστυνομία εξ άλλου και θα μας πει την άποψή της. Ή μπας και νομίζεις πως θα θελήσει να "καλύψει" την Χ.Α.;
Ξέρεις ποιός είναι πολιτικός προϊστάμενος της ΕΛ.ΑΣ. υποθέτω. ;)

γιατι δεν βαζεις τις σχετικες ανακοινωσεις μιας και εκανες τον κοπο να τις βρεις?

voucheristas

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2013
Like
0
Πόντοι
16
κατι αντιστοιχο με τη γνωστη και γελοια αποψη οτι ειμαστε ολοι κατα της βιας... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
προφανως και η φραση ειμαι κατα της βιας δεν ισχυει,εκτος και αν εισαι ηλιθιος....
παντως τα τελευταια χρονια οι λοβοτομημενοι εχουν πολλαπλασιαστει επικινδυνα...φραση οπως ¨ειμαι κατα της βιας¨ ή ¨η θεωρια των δυο ακρων¨ το αποδεικνυουν περιτρανα....

Προσωπικά δεν βάρεσα ποτέ κανέναν. Επίσης τα άκρα εξ'ορισμού εξυπηρετούν κάποιες καταστάσεις, άσχετες συνήθως με τα πραγματικα προβλήματα και μάλιστα οδηγούν σε χειρότερα αποτελέσματα. Ιστορία speaking

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom