Νέα

Νεκρός ο 34χρονος Παύλος Φύσσας στο Κερατσίνι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Τρυποκάρυδος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 122K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.182
Πόντοι
34.538
Ξεκληριζουν ολη  την ηγεσια της Αστυνομιας οι γελοιοι.Παντου εφιαλτες ΧΑ βλεπουν οι τιποτενιοι.
Μονο που εχουν πεσει ολοι πανω στη ΧΑ,βρωμοκομματα,κολοκαναλα,σκατοφυλλαδες και εθνικοι εργολαβοι,φτανει και παραφτανει να τους ξαναψηφισουμε.

Εγγρ.
4 Σεπ 2013
Like
1
Πόντοι
16
Το δεξιός ακόμα και ως συνθετικό έχει συγκεκριμένο ιδεολογικο φορτίο. Δεξιός σημαίνει εθνιστης ή εθνικιστής και υποστηρικτής κάθε συνεκτικού στοιχείου του έθνους. Ειδικά δε για την Ελλάδα η θρησκεία υπήρξε ο σημαντικότερος παράγοντας διατήρησης εθνικής συνείδησης και δημιουργίας εθνικού κράτους. Ακόμα λοιπόν κι αν δεν είναι χριστιανόπουλο ο δεξιός τρέφει απεριόριστο σεβασμό και στηρίζει τη θρησκεία.
Αν εχεις μπλέξει τα μπούτια σου και εννοείς ότι είσαι σκέτο κεντρώος φιλελεύθερος, υπέρμαχος της αθεΐας και του κοσμικού κράτους της γαλλικής επανάστασης η εμμονή σου να επιλέξεις από τα 1002 πιθανα αβαταρ το συγκεκριμενο δείχνει και προκατάληψη έναντι της ορθοδοξίας. Μάλλον τους μουσουλμάνους που σε κατέκλυσαν και την καταπιεστική Σαρία θα έπρεπε να στηλιτεύσεις και οχι έναν σεβασμιο γέροντα που δεν υπάρχει πια και προσπάθησε μόνο να βοηθήσει το συνάνθρωπό του όσο ζούσε. Με το συμπαθιο αλλα τέτοιους ελληνες φιλελεύθερους να τους χεσω.

αν το προβλημα σου ειναι το συνθετικο δεξιος στον αυτοπροσδιορισμο μου ως κεντροδεξιος, να μη σου χαλασω το χατηρι. οχι πως το παιρνω πισω, αλλα αν κατα τη γνωμη σου το δεξιος ακομη κι ως συνθετικο σημαινει αυτα που εγραψες, μπορεις να με χαρακτηριζεις κεντρωο φιλελευθερο.
οχι ομως κι αριστερο. δεν εχουμε και προηγουμενα.

Εγγρ.
4 Σεπ 2013
Like
1
Πόντοι
16
κατι που σκεφτηκαν ωστε να φαινεται η σημαια μονο οταν ειναι σηκωμενο το χερι
η σημαια συνηθιζεται να μπαινει μπροστα στο πανω μερος της φανελας

http://[URL unfurl="true"]www.fibaeurope.com/files/%7BB740FF5C-336B-474A-AC2E-0C17E0274676%7Dbig_h.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

ελα ρε τυπε, μη βλεπουμε παντου φαντασματα. μια χαρα εμφανιση ειχε η εθνικη και η σημαια μια χαρα φαινοταν.
μη βλεπουμε παντου ρεπουσηδες.

Επισκέπτης
Ακόμα για  δεξιούς και αριστερούς λέτε?

ΤΟ δεξιός δεν εχει κανένα νόημα, δεν υπάρχει δεξιά.
Δε σημαίνει τίποτα. ΤΟ ψεύτικο δίπολο πασοκ νδ τελείωσε και ήρθε το αληθινό ουσιαστικό Χρυσή Αυγή-Κομμουνοαριστεροαναρχοδημοκράτες.

Ή με τους Έλληνες ή εναντίον τους.

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.182
Πόντοι
34.538
Ακόμα για  δεξιούς και αριστερούς λέτε?

ΤΟ δεξιός δεν εχει κανένα νόημα, δεν υπάρχει δεξιά.
Δε σημαίνει τίποτα. ΤΟ ψεύτικο δίπολο πασοκ νδ τελείωσε και ήρθε το αληθινό ουσιαστικό Χρυσή Αυγή-Κομμουνοαριστεροαναρχοδημοκράτες.

Ή με τους Έλληνες ή εναντίον τους.
Το διπολο πλεον ειναι παγκοσμιοποιηση η οχι.Και το μονο κομμα που αντιστεκεται σαυτην ειναι η ΧΑ.
Γι αυτο τη στηριζουμε.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Ξεκληριζουν ολη  την ηγεσια της Αστυνομιας οι γελοιοι.Παντου εφιαλτες ΧΑ βλεπουν οι τιποτενιοι.
Μονο που εχουν πεσει ολοι πανω στη ΧΑ,βρωμοκομματα,κολοκαναλα,σκατοφυλλαδες και εθνικοι εργολαβοι,φτανει και παραφτανει να τους ξαναψηφισουμε.
Εδώ ξηλώσανε την δημοτική αστυνομία για να μην μπορεί το αυτιστικό να επιτελέσει έργο όταν θα γίνει δημαρχάρα!ΑΛΗΤΕΣ

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
43
Πόντοι
66
αν το προβλημα σου ειναι το συνθετικο δεξιος στον αυτοπροσδιορισμο μου ως κεντροδεξιος, να μη σου χαλασω το χατηρι. οχι πως το παιρνω πισω, αλλα αν κατα τη γνωμη σου το δεξιος ακομη κι ως συνθετικο σημαινει αυτα που εγραψες, μπορεις να με χαρακτηριζεις κεντρωο φιλελευθερο.
οχι ομως κι αριστερο. δεν εχουμε και προηγουμενα.
Οι αριστεροί έχουν εμπάθεια με την ελληνορθοδοξια. Οι κεντρώοι ιστορικα στην Ελλάδα ήταν και αντικομμουνιστες και θεοσεβουμενοι. Στη χειρότερη περίπτωση ένας κεντρώος είναι ουδέτερος απέναντι σε όλες τις θρησκείες. Όταν κάτι τον τσιγκλαει να χτυπήσει το χριστιανισμό, κάτι τρέχει.

Εγγρ.
4 Σεπ 2013
Like
1
Πόντοι
16
Οι αριστεροί έχουν εμπάθεια με την ελληνορθοδοξια. Οι κεντρώοι ιστορικα στην Ελλάδα ήταν και αντικομμουνιστες και θεοσεβουμενοι. Στη χειρότερη περίπτωση ένας κεντρώος είναι ουδέτερος απέναντι σε όλες τις θρησκείες. Όταν κάτι τον τσιγκλαει να χτυπήσει το χριστιανισμό, κάτι τρέχει.

αντε, πες με λοιπον αριστερο. οτι θελει ο πελατης.

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
43
Πόντοι
66
αντε, πες με λοιπον αριστερο. οτι θελει ο πελατης.
Τι πελάτης ρε τυπε; Εμένα στα αρχιδια μου. Αλλά αν δεν είσαι αριστερός, είσαι το πολύ κεντροαριστερός. Κανε το τεστακι να μάθεις τι είσαι για να μη δηλώνεις και αλλα αντ' άλλων.

Εγγρ.
4 Σεπ 2013
Like
1
Πόντοι
16
Τι πελάτης ρε τυπε; Εμένα στα αρχιδια μου. Αλλά αν δεν είσαι αριστερός, είσαι το πολύ κεντροαριστερός. Κανε το τεστακι να μάθεις τι είσαι για να μη δηλώνεις και αλλα αντ' άλλων.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
σιγα μην κανω και κανενα τεστ του μενς χελθ για να δω αν γαμαω γυναικες ρε τυπε.

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
43
Πόντοι
66

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Το συγκεκριμένο τυπε νομίζω είναι του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου και τουλάχιστον στην περίπτωση μου έπεσε 100% μέσα.
τερματισες τον μετρητη νουδουφροσυνης τυπε? :grin:

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.363
Πόντοι
786
μ' έβγαλε πρώτα οικ. πράσινους και μετά λάος :think:

Εγγρ.
4 Σεπ 2013
Like
1
Πόντοι
16
Το συγκεκριμένο τυπε νομίζω είναι του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου και τουλάχιστον στην περίπτωση μου έπεσε 100% μέσα.

αν εσυ περιμενες απο ενα τεστ του απθ να καταλαβεις που πατας και που βρισκεσαι ιδεολογικα, αυτο δε σημαινει πως ισχυει το ιδιο και για τους υπολοιπους.
ασε που δεν εχω και κανεναν λογο να σε πεισω. και στην τελικη, η ιδεολογια ειναι οτι μας γεμιζει την τσεπη. αν αυριο μεθαυριο κυβερνησει το κκε και με κανει γραμματεα υδρογονανθρακων και φυσικων πορων δεν εχω κανενα προβλημα να γινω και σταλινας.
απλα τα πραγματα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom