Γεροντας Πιθηκισιος
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2013
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
ωραιος τυπος ο τζι
ωραιος τυπος δε λεω, αλλα τιποτας ρε τυπε.
ωραιος τυπος ο τζι
Το δεξιός ακόμα και ως συνθετικό έχει συγκεκριμένο ιδεολογικο φορτίο. Δεξιός σημαίνει εθνιστης ή εθνικιστής και υποστηρικτής κάθε συνεκτικού στοιχείου του έθνους. Ειδικά δε για την Ελλάδα η θρησκεία υπήρξε ο σημαντικότερος παράγοντας διατήρησης εθνικής συνείδησης και δημιουργίας εθνικού κράτους. Ακόμα λοιπόν κι αν δεν είναι χριστιανόπουλο ο δεξιός τρέφει απεριόριστο σεβασμό και στηρίζει τη θρησκεία.
Αν εχεις μπλέξει τα μπούτια σου και εννοείς ότι είσαι σκέτο κεντρώος φιλελεύθερος, υπέρμαχος της αθεΐας και του κοσμικού κράτους της γαλλικής επανάστασης η εμμονή σου να επιλέξεις από τα 1002 πιθανα αβαταρ το συγκεκριμενο δείχνει και προκατάληψη έναντι της ορθοδοξίας. Μάλλον τους μουσουλμάνους που σε κατέκλυσαν και την καταπιεστική Σαρία θα έπρεπε να στηλιτεύσεις και οχι έναν σεβασμιο γέροντα που δεν υπάρχει πια και προσπάθησε μόνο να βοηθήσει το συνάνθρωπό του όσο ζούσε. Με το συμπαθιο αλλα τέτοιους ελληνες φιλελεύθερους να τους χεσω.
κατι που σκεφτηκαν ωστε να φαινεται η σημαια μονο οταν ειναι σηκωμενο το χερι
η σημαια συνηθιζεται να μπαινει μπροστα στο πανω μερος της φανελας
http://[URL unfurl="true"]www.fibaeurope.com/files/%7BB740FF5C-336B-474A-AC2E-0C17E0274676%7Dbig_h.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
ελα ρε τυπε, μη βλεπουμε παντου φαντασματα. μια χαρα εμφανιση ειχε η εθνικη και η σημαια μια χαρα φαινοταν.
μη βλεπουμε παντου ρεπουσηδες.
Το διπολο πλεον ειναι παγκοσμιοποιηση η οχι.Και το μονο κομμα που αντιστεκεται σαυτην ειναι η ΧΑ.Ακόμα για δεξιούς και αριστερούς λέτε?
ΤΟ δεξιός δεν εχει κανένα νόημα, δεν υπάρχει δεξιά.
Δε σημαίνει τίποτα. ΤΟ ψεύτικο δίπολο πασοκ νδ τελείωσε και ήρθε το αληθινό ουσιαστικό Χρυσή Αυγή-Κομμουνοαριστεροαναρχοδημοκράτες.
Ή με τους Έλληνες ή εναντίον τους.
Εδώ ξηλώσανε την δημοτική αστυνομία για να μην μπορεί το αυτιστικό να επιτελέσει έργο όταν θα γίνει δημαρχάρα!ΑΛΗΤΕΣΞεκληριζουν ολη την ηγεσια της Αστυνομιας οι γελοιοι.Παντου εφιαλτες ΧΑ βλεπουν οι τιποτενιοι.
Μονο που εχουν πεσει ολοι πανω στη ΧΑ,βρωμοκομματα,κολοκαναλα,σκατοφυλλαδες και εθνικοι εργολαβοι,φτανει και παραφτανει να τους ξαναψηφισουμε.
Ελα ντε.Δικιο εχεις.Εδώ ξηλώσανε την δημοτική αστυνομία για να μην μπορεί το αυτιστικό να επιτελέσει έργο όταν θα γίνει δημαρχάρα!ΑΛΗΤΕΣ
Οι αριστεροί έχουν εμπάθεια με την ελληνορθοδοξια. Οι κεντρώοι ιστορικα στην Ελλάδα ήταν και αντικομμουνιστες και θεοσεβουμενοι. Στη χειρότερη περίπτωση ένας κεντρώος είναι ουδέτερος απέναντι σε όλες τις θρησκείες. Όταν κάτι τον τσιγκλαει να χτυπήσει το χριστιανισμό, κάτι τρέχει.αν το προβλημα σου ειναι το συνθετικο δεξιος στον αυτοπροσδιορισμο μου ως κεντροδεξιος, να μη σου χαλασω το χατηρι. οχι πως το παιρνω πισω, αλλα αν κατα τη γνωμη σου το δεξιος ακομη κι ως συνθετικο σημαινει αυτα που εγραψες, μπορεις να με χαρακτηριζεις κεντρωο φιλελευθερο.
οχι ομως κι αριστερο. δεν εχουμε και προηγουμενα.
Ελα ντε.Δικιο εχεις.
Οι αριστεροί έχουν εμπάθεια με την ελληνορθοδοξια. Οι κεντρώοι ιστορικα στην Ελλάδα ήταν και αντικομμουνιστες και θεοσεβουμενοι. Στη χειρότερη περίπτωση ένας κεντρώος είναι ουδέτερος απέναντι σε όλες τις θρησκείες. Όταν κάτι τον τσιγκλαει να χτυπήσει το χριστιανισμό, κάτι τρέχει.
Τι πελάτης ρε τυπε; Εμένα στα αρχιδια μου. Αλλά αν δεν είσαι αριστερός, είσαι το πολύ κεντροαριστερός. Κανε το τεστακι να μάθεις τι είσαι για να μη δηλώνεις και αλλα αντ' άλλων.αντε, πες με λοιπον αριστερο. οτι θελει ο πελατης.
Καλα,κατσε με το Καμινη τοτε τον εγκεφαλο...+1000 (για το αυτιστικο)
Τι πελάτης ρε τυπε; Εμένα στα αρχιδια μου. Αλλά αν δεν είσαι αριστερός, είσαι το πολύ κεντροαριστερός. Κανε το τεστακι να μάθεις τι είσαι για να μη δηλώνεις και αλλα αντ' άλλων.
Το συγκεκριμένο τυπε νομίζω είναι του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου και τουλάχιστον στην περίπτωση μου έπεσε 100% μέσα.
σιγα μην κανω και κανενα τεστ του μενς χελθ για να δω αν γαμαω γυναικες ρε τυπε.
τερματισες τον μετρητη νουδουφροσυνης τυπε?Το συγκεκριμένο τυπε νομίζω είναι του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου και τουλάχιστον στην περίπτωση μου έπεσε 100% μέσα.
τερματισες τον μετρητη νουδουφροσυνης τυπε?
Το συγκεκριμένο τυπε νομίζω είναι του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου και τουλάχιστον στην περίπτωση μου έπεσε 100% μέσα.