Νέα

Νεκρός ο 34χρονος Παύλος Φύσσας στο Κερατσίνι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Τρυποκάρυδος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 122K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Ηταν που ηταν η Αφρικη σκατα. παει να εγκατασταθει και ο Μουσουλμανισμος να τα γαμησει τελειως τα πραγματα.

Υπαρχει ήδη μουσουλμανική μειονότητα, ιδίως στην Μομπάσα.

Στο θρήσκευμα ακολουθούν οι Χριστιανοί (προτεστάντες 45%, καθολικοί 33%, ορθόδοξοι 3%) το 80%, οι Μουσουλμάνοι το 10%, οι παραδοσιακές αφρικανικές θρησκείες και οι ασιατικές θρησκείες το 10%.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Οποιος λεει εχει επανω του την Ελληνικη σημαια η' στα ρουχα του η' τατουαζ θα τον σταματαει η αστυνομια για σωματικο ελεγχο!
τυπε απτην φανελλα της εθνικης στο μπασκετ ειχαν αφαιρεσει την σημαια ;)

Εγγρ.
4 Σεπ 2013
Like
1
Πόντοι
16
Συγγνώμη που δεν συμπληρωσα το "εν καιρώ ειρήνης σε ευρωπαϊκό κράτος με αντιπροσωπευτική δημοκρατία". Με την αριστερά δεν πρέπει να παραλείπεις ούτε τα αυτονοητα.
οταν λες αριστερα βαζεις κι εμενα μεσα;  :2funny: :2funny:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Φυσικά και μόνο εσυ κατάλαβες αυτό που ήθελες να καταλαβεις. Αν ήθελα να εντοπίσω τη διαφορά στην καταγωγή των θυμάτων θα έγραφα ότι δε μας πείραζαν οι μαπες στους Πακιστανούς αλλά μας πείραξαν οι μαπες στους έλληνες αφισοκολλητες του Παμε. Η διαφοροποίηση που έκανα αφορούσε στη γιγαντωση της βίας. Από ξύλο σε δολοφονία. Όσο για το λινκ που παρέθεσες δεν έχει καμία σχέση με το προχτεσινό. Σε εκείνο το περιστατικό η ΧΑ πράγματι μπορεί να μην είχε καμία σχέση. 2 ξεμπαρκοι χτύπησαν μέχρι θανατου έναν αλλοδαπό και στο σπίτι του ενός βρέθηκαν φυλλάδια της ΧΑ. Αν δεν μπορείς να καταλαβεις τη διαφορά με το προχτεσινό όπου μέλος του πενταμελούς Νίκαιας ειδοποιείται μετά από τηλεφωνήματα βουλευτή της ΧΑ και του ντόπιου πυρηναρχη να πάει να σκοτώσει, τσάμπα συζητάμε. Πάλι καλά που δε μου έβαλες και το λινκ της δολοφονίας του Πακιστανού που μετά από ερευνες αποδείχτηκε ότι έγινε από Μαροκινοτυνησιους για ξεκαθαρισμα λογαριασμών.
Μιλαμε για γιγαντωση της βιας δηλαδη, διοτι στις αλλες επιθεσεις δεν μαχαιρωσαν η εστειλαν ατομα σοβαρα στο νοσοκομειο, απλα δεν ετυχε να ειναι εκει μπατσοι για να συλλαβουν τον αγνωστο, χρυσαυγιτη.
Η περιπτωση του Φυσσα απλα δειχνει πιο ξεκαθαρα σε κολλημενα ατομα σαν εσενα τι επικρατει με τους δολοφονους της Χ.Α.
Αμα ολες οι περιπτωσεις ειχαν εξεταστει σωστα, ισως να βρισκανε και ενδιαφερον ευρηματα οπως στην συγκεκριμενη.

Εγγρ.
4 Σεπ 2013
Like
1
Πόντοι
16
τυπε απτην φανελλα της εθνικης στο μπασκετ ειχαν αφαιρεσει την σημαια ;)

κι αυτο στο πλαι τι ειναι;
URL]]

Εγγρ.
4 Σεπ 2013
Like
1
Πόντοι
16
Κατεξοχήν. Μόνο ένας αριστερός θα είχε τετοιο nick και avatar.

εχασες.

εντιτ: οσο κι αν σου φαινεται παραξενο, υπαρχουν μη αριστεροι, κεντροδεξιοι για την ακριβεια οπως η αφεντια μου που απεχθανονται το ναζισμο.

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
43
Πόντοι
66
Μιλαμε για γιγαντωση της βιας δηλαδη, διοτι στις αλλες επιθεσεις δεν μαχαιρωσαν η εστειλαν ατομα σοβαρα στο νοσοκομειο, απλα δεν ετυχε να ειναι εκει μπατσοι για να συλλαβουν τον αγνωστο, χρυσαυγιτη.
Η περιπτωση του Φυσσα απλα δειχνει πιο ξεκαθαρα σε κολλημενα ατομα σαν εσενα τι επικρατει με τους δολοφονους της Χ.Α.
Αμα ολες οι περιπτωσεις ειχαν εξεταστει σωστα, ισως να βρισκανε και ενδιαφερον ευρηματα οπως στην συγκεκριμενη.
Αν δεν κάνω λάθος και στη μαλακία που παρέθεσες οι δύο δράστες συνελήφθησαν άμεσα, το έγκλημα δεν ειναο ορφανό. Αλλά δεν προέκυψε εντολή από τη ΧΑ, ούτε ήταν οργανωμένοι στη ΧΑ. Όσο για το τι καταλαβαίνω εγώ , ασε να το ξέρω καλύτερα από σένα. Στο θρεντ της ΧΑ εχω επανειλημμένα τσακωθεί μαζί τους. Η διαφορά μας είναι ότι εγώ τσακωνομαι και με τα συντρόφια σου την ώρα που εσυ βγαίνεις επιθετικότατος προς τη ΧΑ αλλά κότα λειρατη προς τη βία των λαθρομεταναστών και της αριστεράς. Αν μου παραθέσεις ένα ποστ σου που καταδικάζεις απερίφραστα τις μολότωφ και τις κουκούλες θα το πάρω πίσω. Γιατί εγώ μπορώ να σου παραθέσω 100 ποστ μου που κραζω τη ΧΑ.

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
κι εσυ εχασες.
κεντροδεξιος εγραψα. καμια σχεση με τον προεδρο αντωνη.

Μετά την προσχώρηση της τιτανοτεράστιας Ντόρας στο νεοδημοκρατικό μαντρί και την διάλυση, πρακτικά, του Μανο-Κόμματος δηλώνεις πολιτικά άστεγος, δηλαδή ? (δεν μιλάω καν για Καμμένο για λόγους διανοητικής ευστάθειας)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
κι αυτο στο πλαι τι ειναι;
http://[URL unfurl="true"]www.onsports.gr/media/k2/items/cache/9e7f32dddc0ded67e6f625649e2149ec_XL.jpg[/img[/URL]]
[/quote]κατι που σκεφτηκαν ωστε να φαινεται η σημαια μονο οταν ειναι σηκωμενο το χερι
η σημαια συνηθιζεται να μπαινει μπροστα στο πανω μερος της φανελας

[img]http://[URL unfurl="true"]www.fibaeurope.com/files/%7BB740FF5C-336B-474A-AC2E-0C17E0274676%7Dbig_h.jpg[/img[/URL]]

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
43
Πόντοι
66
Εγγρ.
4 Σεπ 2013
Like
1
Πόντοι
16
Μετά την προσχώρηση της τιτανοτεράστιας Ντόρας στο νεοδημοκρατικό μαντρί και την διάλυση, πρακτικά, του Μανο-Κόμματος δηλώνεις πολιτικά άστεγος, δηλαδή ? (δεν μιλάω καν για Καμμένο για λόγους διανοητικής ευστάθειας)
οπως ακριβως το εγραψες. αστεγος.
εριξα μια ψηφο στον τζημερο, αλλα το ηξερα ηδη απο εκεινη τη στιγμη πως θα πηγαινε χαμενη.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Εγγρ.
4 Σεπ 2013
Like
1
Πόντοι
16
Είσαι ένας γνήσιος κεντροδεξιός που γελοιοποιεί το γέροντα Παϊσιο. Είμαι βέβαιος ότι έχεις και αστική ευγένεια.
κεντροδεξιος δε σημαινει απαραιτητα και χριστιανοπουλο. γνωριζω ο ιδιος πολλους φιλελευθερους αθεους.
ασε που το αντιθετο δεν κολλαει κατα τη γνωμη μου.

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
οπως ακριβως το εγραψες. αστεγος.
εριξα μια ψηφο στον τζημερο, αλλα το ηξερα ηδη απο εκεινη τη στιγμη πως θα πηγαινε χαμενη.

Ελείψει εναλλακτικής ομοίως σκεπτόμενος ... πήρα και γώ τ'αρχίδια μου βέβαια ... το ζήτημα είναι τι ψηφίζει κανείς στις 2 + 1 εκλογές που έρχονται.

Πολιτικά άστεγοι του ελληνικού μπουρδέλου ενωθείτε.

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
Εγγρ.
4 Σεπ 2013
Like
1
Πόντοι
16
Ελείψει εναλλακτικής ομοίως σκεπτόμενος ... πήρα και γώ τ'αρχίδια μου βέβαια ... το ζήτημα είναι τι ψηφίζει κανείς στις 2 + 1 εκλογές που έρχονται.

καλη ερωτηση. παρακαλω την επομενη  :2funny:

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
43
Πόντοι
66
κεντροδεξιος δε σημαινει απαραιτητα και χριστιανοπουλο. γνωριζω ο ιδιος πολλους φιλελευθερους αθεους.
ασε που το αντιθετο δεν κολλαει κατα τη γνωμη μου.
Το δεξιός ακόμα και ως συνθετικό έχει συγκεκριμένο ιδεολογικο φορτίο. Δεξιός σημαίνει εθνιστης ή εθνικιστής και υποστηρικτής κάθε συνεκτικού στοιχείου του έθνους. Ειδικά δε για την Ελλάδα η θρησκεία υπήρξε ο σημαντικότερος παράγοντας διατήρησης εθνικής συνείδησης και δημιουργίας εθνικού κράτους. Ακόμα λοιπόν κι αν δεν είναι χριστιανόπουλο ο δεξιός τρέφει απεριόριστο σεβασμό και στηρίζει τη θρησκεία.
Αν εχεις μπλέξει τα μπούτια σου και εννοείς ότι είσαι σκέτο κεντρώος φιλελεύθερος, υπέρμαχος της αθεΐας και του κοσμικού κράτους της γαλλικής επανάστασης η εμμονή σου να επιλέξεις από τα 1002 πιθανα αβαταρ το συγκεκριμενο δείχνει και προκατάληψη έναντι της ορθοδοξίας. Μάλλον τους μουσουλμάνους που σε κατέκλυσαν και την καταπιεστική Σαρία θα έπρεπε να στηλιτεύσεις και οχι έναν σεβασμιο γέροντα που δεν υπάρχει πια και προσπάθησε μόνο να βοηθήσει το συνάνθρωπό του όσο ζούσε. Με το συμπαθιο αλλα τέτοιους ελληνες φιλελεύθερους να τους χεσω.

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom