Νέα

Νεκρός ο 34χρονος Παύλος Φύσσας στο Κερατσίνι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Τρυποκάρυδος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 122K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786
και τι σημασία έχει το ύψος της μισθοδοσίας τους ?   αφορά μόνο τους βουλευτές ....

γκιαούρηδες και γιουνάνηδες ειναι οι κατοικοι του τόπου .....

Δηλαδή δεν αφορά τους γκιαούρηδες και γιουνάνηδες αυτού του τόπου που τους ψήφισαν? :)

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
Aστούλη Ελαφροδεξιέ άσε τα ποιηματάκια που σου προβάρει ολημερίς η τροϊκά κ τα καθεστωτικά παπαγαλάκια των ΜΜΕ. Υπάρχει κόσμος που ήταν στο 0,22% της Χ.Α που τόσο υποτιμητικά το αναφέρεις ενώ εσύ ζούσες τον μύθο σου στην Ελλάδα την τελευταία 15ετία ενώ η πατρίδα γέμιζε λαθρομετάναστες.

Ναι, και είναι όλοι τους νεοναζί. Ανήκεις σε αυτούς;

Επισκέπτης
Τσακωθείτε με την ησυχία σας ραγιάδες!
Ασχετη ερωτηση μπαρμπα, αλλα το θεσπεσιο κι ηδονικο κωλαρακι που εχεις για avatar μηπως ανηκει στην Katsumi?
Ρωταω γιατι θυμαμαι μια τσοντα της και τετοια ωρα μακρυα απο την Πατριδα, αστα ΠΙΚΡΑ!
Και περισσοτερο ΠΙΚΡΑ & απογοητευση νοιωθω οταν διαβαζω τετοιες ειδησεις. Εχω την αισθηση οτι ζω σε μια εντελως διαφορετικη χωρα παρολο που λεγεται Κυπρος.
Προσπαθηστε να μεινει κατι ορθιο στην Ελλαδα για να ερχομαστε καποιες στιγμες. Θα ειναι ευχης εργον για τους κακους γειτονες που καραδοκουν σε καθε γωνια ωστε να υλοποιησουν τα υπουλα σχεδια τους, αν γινει η Ελλαδα Αιγυπτος.
Καλο απογευμα σε ολους & ολες.

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
43
Πόντοι
66
Aστούλη Ελαφροδεξιέ άσε τα ποιηματάκια που σου προβάρει ολημερίς η τροϊκά κ τα καθεστωτικά παπαγαλάκια των ΜΜΕ. Υπάρχει κόσμος που ήταν στο 0,22% της Χ.Α που τόσο υποτιμητικά το αναφέρεις ενώ εσύ ζούσες τον μύθο σου στην Ελλάδα την τελευταία 15ετία ενώ η πατρίδα γέμιζε λαθρομετάναστες.
Κι εσύ στο 0,22%; Δεν έχω πετύχει ένα χρυσαυγίτη εδώ μέσα που να ψήφισε πρώτη φορά ΧΑ μετά το 2009. Όλοι στην επανάσταση και στον αγώνα εδώ και 10ετίες. Πού σκατά ήσαστε κρυμμένοι και δε σας παίρναμε χαμπάρι εμείς οι ελαφροδεξιούληδες;

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
Εγώ μιλάω για την Γ' Ελληνική δημοκρατία που έχουμε σήμερα (1974-2013). Αν κάνουμε ιστορική αναδρομή από το 1821, έχω ράμματα για πολλούς.

Δεκτό. Αλλά μην ξεχνάς ότι το ιστορικό συνεχές είναι αδιαίρετο και κάθε περιοδοποίηση εξ' ορισμού ελλιπής. Και η μετεμφυλιακή-προδικτατορική περίοδος δεν είναι 1821. Οι σημερινές πολιτικές παρατάξεις είναι σε μεγάλο βαθμό σαρξ εκ σαρκός των τότε...

sbl

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
2
Πόντοι
16

Μήπως είσαι ο πορνόπαπος?
Όταν αρχίσει να διώκεται στην ελλάδα το πολιτικό πιστεύω εκάστου ίσως σκεφτώ να απαντήσω.
Προς το παρόν εισαγγελείς στα αρχίδια μου δεν βάζω. Μόνο κάτι τύπους σαν και σένα γράφω εκεί.

sbl

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
2
Πόντοι
16
Κι εσύ στο 0,22%; Δεν έχω πετύχει ένα χρυσαυγίτη εδώ μέσα που να ψήφισε πρώτη φορά ΧΑ μετά το 2009. Όλοι στην επανάσταση και στον αγώνα εδώ και 10ετίες. Πού σκατά ήσαστε κρυμμένοι και δε σας παίρναμε χαμπάρι εμείς οι ελαφροδεξιούληδες;

Δεν συχνάζουμε Γλυφάδα κολλεγιόπαιδο. Λίγο δύσκολο αυτό απολογητή του Πάκη Παυλόπουλου, του κουρασμένου της Ραφήνας, του Ρουσόπουλου και του Κεφαλογιαννεϊκού.

υγ: Πάραλειψις  ο Αντώναρος...

Heinz W Guderian

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2012
Like
2
Πόντοι
16
Εσένα ποιά ήταν η αντίστασή σου από το 1981 που η αριστερά πήρε την εξουσία μέχρι το 2010; Ο σκασμός που έβγαζες λόγω της μάσας που μοίραζε ο δικομματισμός; Πότε αποφάσισες να βγεις στο βουνό και να κάνεις το 0,22% της Χρυσής Αυγής 15%; Όταν κόπηκε το χαρτζιλίκι και θυμήθηκες την ιδεολογία και την επαναστατική γυμναστική; Η αστική δεξιά πλέον όπως κάνει ντου σε κάθε αναρχοαυτόνομο στέκι και συλλαμβάνει κάθε τσουτσέκι που φαντασιώνεται αντάρτικο πόλης, έτσι θα σας κόψει κι εσάς τα κουλά από τη ρίζα αν πάτε να δημιουργήσετε εμφύλιο και θέσετε σε κίνδυνο το πολίτευμα.
υπάρχει κι εδώ εξήγηση. Δεν είναι τόσο απλό όσο το λες.
Όλοι αυτοί που μπήκαν τώρα στη χα δεν είναι υποχρεωτικά οι βολεμένοι των περασμένων δεκαετιών.
Αντίθετα μάλιστα.
και εξηγούμαι....
Απ το '81 και μετά πέρασαν τριαντακάτι χρόνια
Η γενιά λοιπόν των σημερινώ 20άρηδων, 30άρηδων και ακόμα και 40άρηδων και κάτι τότε ήταν παιδιά ή αγέννητοι. Μεγάλωσαν δε σε συνθήκες αποκλεισμού απ το πρασινοκόκκινο ΠΑΣΟΚιστάν.Οι γονείς του κάτι είχαν προλάβει να φτιάξουν πριν οι κάθε λογής ξεβράκωτοι αγωνιστές με τα ζιβάγκο, στραγγίξουν τη χώρα.
Τα αντανακλαστικά της δεξιάς ανύπαρκτα. Ακόμα και σε συνθήκες ακραίες για την ελληνική πραγματικότητα με μίζες και κλεψιές (περίπτωση Κοσκωτά όπου όλα τα πράσινα ερπετά βγήκαν αθώες περιστερές) η όποια προσπάθεια κάποιας καλής πολιτικής, αντιμετωπίστηκε με βία και ανατροπές! (βλ σταμουλοκολάδες με ξεβρακώματα στην κυβέρνηση Μητσοτάκη)
Όταν λοιπόν μια ολόκληρη γενιά ανθρώπων μεγαλώνει βλέποντας γύρω του απ τη μια αρπακτικά, με πρασινοκόκκινες φορεσιές και απ την άλλη μετριοπαθείς και συμβιβασμένους αλλά και αδύναμους γαλάζιους, τότε μοιραία κάποια στιγμή θα φορέσει μαύρα.
Η περίπτωση που λες των πρώην βολεμένων και νυν χρυσαυγιτών είναι θαρρώ ελάχιστο και μόνοι τους θα εγκαταλείψουν....η κατάσταση είναι ακόμα στην αρχή της. Ο χρόνος θα κάνει το ξεκαθάρισμά του.....

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786
Ασχετη ερωτηση μπαρμπα, αλλα το θεσπεσιο κι ηδονικο κωλαρακι που εχεις για avatar μηπως ανηκει στην Katsumi?
Ρωταω γιατι θυμαμαι μια τσοντα της και τετοια ωρα μακρυα απο την Πατριδα, αστα ΠΙΚΡΑ!
Και περισσοτερο ΠΙΚΡΑ & απογοητευση νοιωθω οταν διαβαζω τετοιες ειδησεις. Εχω την αισθηση οτι ζω σε μια εντελως διαφορετικη χωρα παρολο που λεγεται Κυπρος.
Προσπαθηστε να μεινει κατι ορθιο στην Ελλαδα για να ερχομαστε καποιες στιγμες. Θα ειναι ευχης εργον για τους κακους γειτονες που καραδοκουν σε καθε γωνια ωστε να υλοποιησουν τα υπουλα σχεδια τους, αν γινει η Ελλαδα Αιγυπτος.

Να σου πω την αλήθεια, ούτε ξέρω ποιανής είναι αλλά... δεν το σκέφτηκα καθόλου όταν είδα την κωλάρα αυτή! Ξαφνικά μου άρεσε και η φάτσα της, κι ας μην την έχω δει :)

Όσο για την τοποθέτησή σου, θα συμφωνήσω μαζί σου. Έτσι πρέπει να γίνει. Αλλά από ότι βλέπεις και μόνος σου, είναι μάλλον too late!

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
43
Πόντοι
66
Δεν συχνάζουμε Γλυφάδα κολλεγιόπαιδο. Λίγο δύσκολο αυτό απολογητή του Πάκη Παυλόπουλου, του κουρασμένου της Ραφήνας, του Ρουσόπουλου και του Κεφαλογιαννεϊκού.
Ούτε εγώ. Σε λαϊκή γειτονιά μένω. Απλά εγώ δεν έγινα επαναστάτης όταν μου κόψανε το χαρτζιλίκι.
Τον Παυλόπουλο και το Ρουσόπουλο δεν τους ψήφισα το 2007. Αλλά μάλλον είναι τιμή να με αποκαλεί απολογητή του Παυλόπουλου ένας απολογητής του Χίτλερ, του Χες και του Γκαίμπελς.

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66

και τους ακούω ρε πούστη μου όλους να χρησιμοποιούν τη λέξη πατρίδα και πατρίδα..
εγώ από την άλλη ήθελα να ξερα πριν παίσει πείνα που την είχαν όλοι τους γραμμένη την "πατρίδα"  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
Μήπως είσαι ο πορνόπαπος?
Όταν αρχίσει να διώκεται στην ελλάδα το πολιτικό πιστεύω εκάστου ίσως σκεφτώ να απαντήσω.
Προς το παρόν εισαγγελείς στα αρχίδια μου δεν βάζω. Μόνο κάτι τύπους σαν και σένα γράφω εκεί.

Σε ρωτάω επειδή όταν η ΧΑ ήταν στο 0,22% ήταν μία καθαρά εθνικοσοσιαλιστική-νεοναζισιτκή οργάνωση, όχι όπως τώρα που το κρύβει και κοροϊδεύει τον κάθε πικραμένο.

sbl

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
2
Πόντοι
16
Ούτε εγώ. Σε λαϊκή γειτονιά μένω. Απλά εγώ δεν έγινα επαναστάτης όταν μου κόψανε το χαρτζιλίκι.
Τον Παυλόπουλο και το Ρουσόπουλο δεν τους ψήφισα το 2007. Αλλά μάλλον είναι τιμή να με αποκαλεί απολογητή του Παυλόπουλου ένας απολογητής του Χίτλερ, του Χες και του Γκαίμπελς.

Συνέχισε το παραμύθι κολλεγιόπαιδο της λαϊκής γειτονιάς και των λογικών νοικοκυραίων.
Για να χάσεις μια μάσα, πρέπει κάποτε να την είχες. Και υπήρξε κόσμος που δεν την είχε ποτέ παπαγαλάκι. Το ξέρω ότι σου φαίνεται αδιανόητο. Λογικό είναι αυτό για κάποιον χειροκροτητή του Πάγκαλειου μαζί τα φάγαμε.
Ε λοιπόν τίποτα δεν έφαγα μαζί σου παγαλάκι του Πρετεντέρη, ραγιά της Αριστεράς.

Heinz W Guderian

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2012
Like
2
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
είσαι ωραίος! δεν παίζεσαι!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

όσον αφορά το υπόλοιπο, τις ίδιες ανησυχίες έχω κι εγώ ειδικά μάλιστα τώρα που το σκέφτομαι σοβαρά τους επόμενους 2 μήνες να επιστρέψω στην πατρίδα μετά από 15ετή απουσία και να επενδύσω το κατιτίς που έβγαλα στην ξενιτιά......αλλά μ αυτά που γίνονται κωλώνω....ίσως να μην είναι ακόμα η ώρα.

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
43
Πόντοι
66
υπάρχει κι εδώ εξήγηση. Δεν είναι τόσο απλό όσο το λες.
Όλοι αυτοί που μπήκαν τώρα στη χα δεν είναι υποχρεωτικά οι βολεμένοι των περασμένων δεκαετιών.
Αντίθετα μάλιστα.
και εξηγούμαι....
Απ το '81 και μετά πέρασαν τριαντακάτι χρόνια
Η γενιά λοιπόν των σημερινώ 20άρηδων, 30άρηδων και ακόμα και 40άρηδων και κάτι τότε ήταν παιδιά ή αγέννητοι. Μεγάλωσαν δε σε συνθήκες αποκλεισμού απ το πρασινοκόκκινο ΠΑΣΟΚιστάν.Οι γονείς του κάτι είχαν προλάβει να φτιάξουν πριν οι κάθε λογής ξεβράκωτοι αγωνιστές με τα ζιβάγκο, στραγγίξουν τη χώρα.
Τα αντανακλαστικά της δεξιάς ανύπαρκτα. Ακόμα και σε συνθήκες ακραίες για την ελληνική πραγματικότητα με μίζες και κλεψιές (περίπτωση Κοσκωτά όπου όλα τα πράσινα ερπετά βγήκαν αθώες περιστερές) η όποια προσπάθεια κάποιας καλής πολιτικής, αντιμετωπίστηκε με βία και ανατροπές! (βλ σταμουλοκολάδες με ξεβρακώματα στην κυβέρνηση Μητσοτάκη)
Όταν λοιπόν μια ολόκληρη γενιά ανθρώπων μεγαλώνει βλέποντας γύρω του απ τη μια αρπακτικά, με πρασινοκόκκινες φορεσιές και απ την άλλη μετριοπαθείς και συμβιβασμένους αλλά και αδύναμους γαλάζιους, τότε μοιραία κάποια στιγμή θα φορέσει μαύρα.
Η περίπτωση που λες των πρώην βολεμένων και νυν χρυσαυγιτών είναι θαρρώ ελάχιστο και μόνοι τους θα εγκαταλείψουν....η κατάσταση είναι ακόμα στην αρχή της. Ο χρόνος θα κάνει το ξεκαθάρισμά του.....
Η ανάλυσή σου δεν επιβεβαιώνεται από τα ποιοτικά στοιχεία των δημοσκοπήσεων. Η Χρυσή Αυγή παίρνει 2% από το ΚΚΕ, 7% από τη ΝΔ, 7,6% από το Σύριζα και 3-4% από τον Καμμένο. Τέμνει οριζόντια το πολιτικό σύστημα της Ελλάδας και αποτελείται στη συντριπτική πλειοψηφία από ανθρώπους που πιέζονται πολύ οικονομικά και κοινωνικά λόγω της πτώχευσης του 2010. Όλοι αυτοί ζούσαν καλύτερα στην προμνημονιακή εποχή χάρη στα δανεικά των ελληνικών κυβερνήσεων. Δε θυμάμαι μια διαδήλωσή τους τότε ενάντια στον υπερδανεισμό και την δημοσιονομική κατάρρευση της χώρας. Αντίθετα θέριεψαν στην πάνω και κάτω Πλατεία Συντάγματος, στις διαδηλώσεις υπέρ της επιστροφής στον παλιό τρόπο ζωής.

sbl

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
2
Πόντοι
16
Σε ρωτάω επειδή όταν η ΧΑ ήταν στο 0,22% ήταν μία καθαρά εθνικοσοσιαλιστική-νεοναζισιτκή οργάνωση, όχι όπως τώρα που το κρύβει και κοροϊδεύει τον κάθε πικραμένο.

Σε λυπάμαι πραγματικά. Διότι ο αγώνας σου είναι μάταιος πλήρως.
Είναι αδύνατο να πολεμήσεις κάτι που σε καμμία περίπτωση δεν μπορείς να καταλάβεις.
Και για αυτό η ήττα σας είναι βέβαιη. Από τα Κολλέγια, τα Ψυχικά, από τις διεθυντικές θέσεις και το μαύρο χρήμα είναι άρκετά δύσκολο να αντιληφθείς το πόσο υποφέρει ο λαός.
Πόσο μάλλον όταν είσαι και συνυπεύθυνος για την κατάσταση αυτή με πράξεις ή παραλείψεις σου δεκαετιών.

georgetsl

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
16
και τους ακούω ρε πούστη μου όλους να χρησιμοποιούν τη λέξη πατρίδα και πατρίδα..
εγώ από την άλλη ήθελα να ξερα πριν παίσει πείνα που την είχαν όλοι τους γραμμένη την "πατρίδα"  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

πριν κριση ολοι γραμμενη ειχαν την πατριδα ...ε ,και ?? τι σημαινει αυτο ??? να μην ψηφισει κανεις τιποτα??? δηλαδη τα υπολοιπα κομματα ,δεν ειναι χειροτερα απο την ΧΑ ??? και ποιος μας εφερε στο καταντι της κρισης ?η ΧΑ ?? κανε μας την χαρη τωρα......ολο μαλακιες ειπωνονται .......οταν σε "σφαζουν" με το γαντι οι αλλοι ,ειναι καλα ??? οταν βουτανε φραγκα και οδηγουν κοσμο σε φτωχεια και αυτοκτονια ....εκει δε φταινε ???? οταν αλλοι εγκληματιες αλλων κομματων σκοτωνουν ,ληστευουν και βιαζουν .....εχεις δει να βαζουν λεζαντα οι εφημεριδες ,οτι πασοκατζης σκοτωσε κομμουνιστη π.χ. ?????

Heinz W Guderian

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2012
Like
2
Πόντοι
16
Η ανάλυσή σου δεν επιβεβαιώνεται από τα ποιοτικά στοιχεία των δημοσκοπήσεων. Η Χρυσή Αυγή παίρνει 2% από το ΚΚΕ, 7% από τη ΝΔ, 7,6% από το Σύριζα και 3-4% από τον Καμμένο. Τέμνει οριζόντια το πολιτικό σύστημα της Ελλάδας και αποτελείται στη συντριπτική πλειοψηφία από ανθρώπους που πιέζονται πολύ οικονομικά και κοινωνικά λόγω της πτώχευσης του 2010. Όλοι αυτοί ζούσαν καλύτερα στην προμνημονιακή εποχή χάρη στα δανεικά των ελληνικών κυβερνήσεων. Δε θυμάμαι μια διαδήλωσή τους τότε ενάντια στον υπερδανεισμό και την δημοσιονομική κατάρρευση της χώρας. Αντίθετα θέριεψαν στην πάνω και κάτω Πλατεία Συντάγματος, στις διαδηλώσεις υπέρ της επιστροφής στον παλιό τρόπο ζωής.
7,6% απ το σύριζα ή εννοείς απ το ΠΑΣΟΚ?
όλοι αυτοί που περιγράφω πόσο % πιστεύεις ότι είναι και πού πήγαν ιδεολογικά τότε?
το υπόλοιπο ποσοστό της χα από πού προέρχεται? 0,2% ήταν μέχρι προχθές....

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Την υπόθεση δεν την ξέρω. Αλλά δίνω μεγάλες πιθανότητες ο Χρυσαυγιτης να ήταν γαύρος (έχουν πολλαπλασιαστεί οι χρυσαυγιτες στη θύρα 7 τα τελευταία χρόνια) και ο Ανταρσυανος βαζελος (επίσης έχουν πολλαπλασιαστεί οι αναρχοαριστεροι στη θύρα 13 μετά τις δολοφονίες Φιλοπουλου - Γρηγοροπουλου). Χτες ο γαύρος τον ήπιε 1-4 και προφανώς ο ένας έκανε καζούρα στον άλλο. Όταν γύρισε η κουβέντα στα πολιτικά, θα πέταξε ο Ανταρσυανος τίποτα ναζί, φασίστα, χιτλερικε και ο αλλος τον καθαρισε. Το πιο πιθανό σενάριο.
εγινε ο εκρηκτικος συνδιασμος ποδοσφαιρου και πολιτικης τυπε

sbl

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
2
Πόντοι
16
Η ανάλυσή σου δεν επιβεβαιώνεται από τα ποιοτικά στοιχεία των δημοσκοπήσεων. . Αντίθετα θέριεψαν στην πάνω και κάτω Πλατεία Συντάγματος, στις διαδηλώσεις υπέρ της επιστροφής στον παλιό τρόπο ζωής.

Τα ποιοτικά στοιχεία των δημοσκοπήσεων δείχνουν ότι είστε 3ο κόμμα στις ηλικίες ως τα 44.
Που δείχνει ότι αυτοί οι άνθρωποι πρώτον ούτε προλάβαν κάποια μάσα κ δεύτερον θα σας λιανίσουν που με τις επιλογές ή τις παραλείψεις τους καταστρέψατε το μέλλον.
Ετοιμάσου να το δεις να έρχεται.

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom