Νέα

Νεκρός ένας 44χρονος στο κέντρο της Αθήνας για μία κάμερα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIM
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 112K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
Μετα το χτεσινο εχει αλλαξει το κλιμα,σημερα μπηκε σε ενα καφε ενας μαυριδερος που πουλαγε κατι αρχιδιες και τον πεταξε ο ιδιοκτητης με τις κλωτσιες εξω ενω μεχρι τωρα τους αφηνε να σουλατσαρουν,το θεμα ειναι οτι θα την πληρωσουν με την μαλακια που εγινε και ατομα που ισως δεν φταινε

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
μάθε να διαβάζεις καλύτερα καλο μου. Οχι, δεν ειναι ολοι οι φονιάδες πρωην ξυλοφορτωμένα κλεφτρόνια.
Απλά το ξυλοφόρτωμα, η  αυτοδικία και η υπερβολική χρήση βίας απο μη νομιμοποιημένα άτομα, μπορουν να μετατρέψουν ενα κλεφτρόνι σε φονιά (ΔΕΝ ισχύει το αντιστροφο)

Αν δεν το κατάλαβες και πάλι, λυπαμαι. Μήπως εφαγες πολυ ξυλο μικρός για "να στρωσεις" και σου μεινε κανα κουσουρι?
Τοτε οταν τους πιανουμε,να τους ριχνουμε ποινες "χαδια",μηπως και νομισουν οτι ειναι αδικη η ποινη και εξοργιστουν...

Επισκέπτης
ίδες να λέω πουθενά ότι τα ΜΜΕ είναι αντικειμενικά?? μου φαίνεται ότι ούτε να διαβάζεις ξέρεις..
αυτό που λέω ότι ο άνθρωπος και νου εχει και κρίση και δεν είναι μπορείς να τον καθοδηγήσεις..
Τα ΜΜΕ σε ποιους ανήκουν σε τίποτα εργάτες;;;;

Η μάζα πλάθεται ανάλογα με το πως την θέλουν κάποιοι,λίγοι αναπτύσουν σωστή κριτική σκέψη.

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Μετα το χτεσινο εχει αλλαξει το κλιμα,σημερα μπηκε σε ενα καφε ενας μαυριδερος που πουλαγε κατι αρχιδιες και τον πεταξε ο ιδιοκτητης με τις κλωτσιες εξω ενω μεχρι τωρα τους αφηνε να σουλατσαρουν,το θεμα ειναι οτι θα την πληρωσουν με την μαλακια που εγινε και ατομα που ισως δεν φταινε
Γιατι?Αυτος που σκοτωσανε "εφταιγε"?

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
17
Πόντοι
166
ίδες να λέω πουθενά ότι τα ΜΜΕ είναι αντικειμενικά?? μου φαίνεται ότι ούτε να διαβάζεις ξέρεις..
αυτό που λέω ότι ο άνθρωπος και νου εχει και κρίση και δεν είναι μπορείς να τον καθοδηγήσεις..

Βλεπεις πολλους τετοιους γυρω σου ?

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Τοτε οταν τους πιανουμε,να τους ριχνουμε ποινες "χαδια",μηπως και νομισουν οτι ειναι αδικη η ποινη και εξοργιστουν...

κ παλι δεν καταλαβες τπτ. κ στο εξηγησε κ αναλυτικοτατα.

honda27

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
γτ οι ελληνες ειναι κατι το ιδιαιτερο ή δεν κανουν τετοια ποταπα?

Μαλλον επρεπε να του μιλαγε με το σεις και με το σας.<<Γιατι αξιοτιμε κυριε πηγατε να με κλεψετε? Σας παρακαλώ παμε για ενα καφε να σας κερασω να σας εξηγησω γιατι ειναι απαραδεκτη η πραξη σας.>>Συγνωμη που ειρωνευομαι αλλα πραγματικα σου ευχομαι να μην σου τυχει κατι ασχημο.Διοτι τοτε θελω να σε δω πως θα αντιδρασεις.Ολοι εκ του ασφαλους μιλατε.

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
μάθε να διαβάζεις καλύτερα καλο μου. Οχι, δεν ειναι ολοι οι φονιάδες πρωην ξυλοφορτωμένα κλεφτρόνια.
Απλά το ξυλοφόρτωμα, η  αυτοδικία και η υπερβολική χρήση βίας απο μη νομιμοποιημένα άτομα, μπορουν να μετατρέψουν ενα κλεφτρόνι σε φονιά (ΔΕΝ ισχύει το αντιστροφο)

Τον πετάμε στον κάδο και τερμα να 'ούμε.

Οι νεκροί δε σκοτώνουν...

Επισκέπτης
Γιατί ίσως,παίζει κ να φταίνε;;;;

Ας πούμε ο συγκεκριμένος μαύρος σε τί έφταιγε;;;;

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

τυπε μην την πληρωσουν  μονο τυπακια οπως ο μαυρος στο 1.35
τα σπαει το παλικαρι , μεγαλη μορφη  :2funny: :2funny: :2funny:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.452
Πόντοι
25.467
Δηλαδή εσύ σήμερα ήθελες να δεις άρθρο γι'αυτό το θέμα;;;;;

Ρε σεις γιατί ότι σας κατεβάσει η κούτρα το γράφετε ως αντεπιχείρημα;;;;;

Εγώ σχολιάζω το ότι υπάρχουν  διακρίσεις στο ποιός είναι άνθρωπος και στο ποιός όχι, ανάλογα με τον "πολιτικό" χώρο. Κάτι που θεωρώ άν όχι ανεπίτρεπτο, τελείως παράλογο.

Πάρα ταύτα θα απαντήσω στην ερώτησή σας γιατί έχω την αρχή να μήν υπεκφεύγω.
Σήμερα όχι. Κάποια στιγμή, ναι.

Επισκέπτης
Εγώ σχολιάζω το ότι υπάρχουν  διακρίσεις στο ποιός είναι άνθρωπος και στο ποιός όχι, ανάλογα με τον "πολιτικό" χώρο. Κάτι που θεωρώ άν όχι ανεπίτρεπτο, τελείως παράλογο.

Πάρα ταύτα θα απαντήσω στην ερώτησή σας γιατί έχω την αρχή να μήν υπεκφεύγω.
Σήμερα όχι. Κάποια στιγμή, ναι.
Στην αναμονή λοιπόν κ μετά αν δεν δείτε μπορείτε να κατακρίνετε όσο σκληρά θέλετε.

sexpistols

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Like
1
Πόντοι
1
Δηλαδη θες να μου πεις οτι οσοι εχουν γινει φονιαδες,τους εχουν ξυλοφορτωσει σε αστυνομικα τμηματα "αγανακτισμενοι πολιτες"?
Φονιαδες και αγριοσκυλα εχουν γινει πρωτον απο τη πεινα και δευτερον γιατι απο στις χωρες απο τις οποιες  προερχονται,η ανθρωπινη ζωη δεν εχει καμμια αξια...
Επισης συμφωνα με το νομο Καστανιδη,ουτε καν κατηγοριες δε θα του απαγγελθουν στον Εισαγγελεα...Θα φυγει ετσι κι αλλιως σα κυριος..

σε καμια περιπτωση δεν λεω αυτο.Ειπα ομως οτι εαν εχει γινει το συμβαν που περιγραφεις δεν ειναι η λυση του προβληματος αλλα δυστηχως ειναι συνεχεια του.εαν τον ειχες κοπανισει την ωρα που σε εκλεβε και τον παρεδιδες στην αστυνομια ΤΟΤΕ ΘΑ ΣΟΥ ΕΔΙΝΑ 100000000 ΔΙΚΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.αυτα ολα τα κοπροσκυλα δεν ειναι σωνει και ντε φονιαδες.Ναι ειναι πεινασμενοι,ναι η ανθρωπινη ζωη για αρκετους απο αυτους εχει αλλη αξια απο οτι φανταζομαστε ομως σε καμια περιπτωση καποιος που διαπτρατει μια απλη ληστεια δεν ειναι και φονιας ταυτοχρονα.Με το περιστατικο που περιγραφεις ο ιδιος απλος ληστης ευκολα ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΣΑΡΚΑ ΓΙΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΚΟΥΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΟΜΑΧΑΙΡΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥ....

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Δε μπορω να καταλαβω τη λογικη κομμουνιστοφασισταριων...

η ονδεροουντ δεν εχει καμια σχεση με κομμουνισμο.
αλλα εισαι τοσο γιδι, που τα βλεπεις ολα μεσα απο το πρισμα της μαλακιας σου κ αγνοεις βασικες ανθρωπινες αξιες.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
η ονδεροουντ δεν εχει καμια σχεση με κομμουνισμο.
αλλα εισαι τοσο γιδι, που τα βλεπεις ολα μεσα απο το πρισμα της μαλακιας σου κ αγνοεις βασικες ανθρωπινες αξιες.

με πριξαρχιδισμο εχει  :grin:
εχει εφεση στο κυρηγμα και απο πραξεις 0
εχουμε φαει στην μαπα και τετοιους τυπους - τυπισσες.
Χειροτεροι απο τους αλλους ειναι  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom