Νέα

Νεκρός ένας 44χρονος στο κέντρο της Αθήνας για μία κάμερα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIM
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 112K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
2 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
1
ΑΥΤΑ ειναι παραμυθια της χαλιμας...
Σιγα μη φερνανε και τον εισαγγελεα του Αρειου Παγου...
Εκτος του οτι μας ειπαν να τον βαρεσουμε "διακριτικα" και καμμια στραβη να γινοτανε,το πολυ πολυ να τον αμολαγανε σε κανα καδο σκουπιδιων...
Αλλωστε εμεις δεν ειμαστε δολοφονοι...Λιγα δοντακια και τη μυτη του σπασαμε για να εχει ενα "ενθυμιο"

Φίλε μήπως είσαι μπάτσος,λέω εγώ...

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
39.691
Πόντοι
25.467
Υποστηρίζουν τους μετανάστες που είναι άνθρωποι.

Να σας υπενθυμίσω ότι και οι Ισραηλινοί είναι άνθρωποι, δεν παρατηρώ όμως τον ίδιο ζήλο, όταν δέχονται πυραύλους.

Επισκέπτης
γιατί εσύ ρώτησες την διεύθυνση του Ρίζου και σου είπαν ότι έχουν στοιχεία?? ή αποδέχεσαι ως θέσφατο τα γραφόμενα του (αληθή ή ψευδή)??

ή μήπως η κοινωνική θέση ορίζει εκ προοιμίου την ενοχή ??
Θες να παίξουμε την κολοκυθιά τώρα;;;;;;

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Τον δυστυχώς άτυχο φίλο έτυχε να τον γνωρίζω, ευτυχώς για μένα όχι πολύ καλά γιατί θα στεναχωριώμουν ακόμα περισσότερα. Ήταν product manager σε γνωστή φαρμακευτική εταιρεία και κατά κοινή ομολογία καλό παιδί.
Τι να πω.... θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του!!!

Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΑΠΡΟΧΩΡΗΤΟ ΠΛΕΟΝ!!

Ας βοηθήσουμε όλοι, ο καθένας με τον τρόπο του, να ξεκουμπιστούν αυτά τα παλιόσκυλα από την Ελλαδίτσα μας. Εγώ ήδη έδιωξα 2 Μαροκινες που ερχόντουσαν σπίτι για καθάρισμα καθώς και έναν αποθηκάριο Αιγύπτιο. Δεν υπάρχει περίπτωση να ξαναδώσω ούτε λεπτό σε φανάρι, καθως επίσης δεν ξαναπάω το αυτοκίνητο μου σε βενζινάδικο που έχει μαυριδερούς, ενημερώνοντας τον ιδιοκτήτη. ( ή γενικά και σε άλλα μαγαζιά)

Έχω παιδικό φίλο που είναι υψηλόβαθμος στην Ε.Α και μου είπε ότι ήρθε οδηγία από τον Παπουτσή που τους λεει να μην τους πολυενοχλούν!!! Άκουσον-Άκουσον!! τα κοπρόσκυλα τι παιχνίδι παίζουν! Επίσης δεν σας λεω τι μου μεταφέρει ότι έχουν πάθει αυτοί οι Ρωσσοπόντιοι που σκότωσαν τους αστυνομικούς μέσα στα κρατητήρια που τους έχουν.

Οσονούπω εξελίξεων...

Κακως τυπε , τετοιες ευκαιριες δεν χανονται
και το λες και παινευεσαι κιολας?  :2funny: :2funny: :2funny:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Μπραβο αντρακλα.

Για ενα τζαμι βαρεσες εναν δεμενο με χειροπεδες. Τοσο κοτα λυρατη εισαι. Ελληνας παντως δεν εισαι.

γτ οι ελληνες ειναι κατι το ιδιαιτερο ή δεν κανουν τετοια ποταπα?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Και το κείμενο λέει μερικά ακόμα στα οποία καλό είναι να κεντράρει κανείς.....

και όσο για τις θεωρίες συνομωσίας των ΜΜΕ και της αστικής τάξης το ΚΚΕ επιμένει να θεωρεί τον λαό μαλάκα και ηλίθιο και ότι μπορεί να καθοδηγηθεί..

δυστυχώς γιαυτούς και ευτυχώς για τον λαό και γνωση έχει και κρίση...

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.988
Πόντοι
3.715
Τον δυστυχώς άτυχο φίλο έτυχε να τον γνωρίζω, ευτυχώς για μένα όχι πολύ καλά γιατί θα στεναχωριώμουν ακόμα περισσότερα. Ήταν product manager σε γνωστή φαρμακευτική εταιρεία και κατά κοινή ομολογία καλό παιδί.
Τι να πω.... θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του!!!

Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΑΠΡΟΧΩΡΗΤΟ ΠΛΕΟΝ!!

Ας βοηθήσουμε όλοι, ο καθένας με τον τρόπο του, να ξεκουμπιστούν αυτά τα παλιόσκυλα από την Ελλαδίτσα μας. Εγώ ήδη έδιωξα 2 Μαροκινες που ερχόντουσαν σπίτι για καθάρισμα καθώς και έναν αποθηκάριο Αιγύπτιο. Δεν υπάρχει περίπτωση να ξαναδώσω ούτε λεπτό σε φανάρι, καθως επίσης δεν ξαναπάω το αυτοκίνητο μου σε βενζινάδικο που έχει μαυριδερούς, ενημερώνοντας τον ιδιοκτήτη. ( ή γενικά και σε άλλα μαγαζιά)

Έχω παιδικό φίλο που είναι υψηλόβαθμος στην Ε.Α και μου είπε ότι ήρθε οδηγία από τον Παπουτσή που τους λεει να μην τους πολυενοχλούν!!! Άκουσον-Άκουσον!! τα κοπρόσκυλα τι παιχνίδι παίζουν! Επίσης δεν σας λεω τι μου μεταφέρει ότι έχουν πάθει αυτοί οι Ρωσσοπόντιοι που σκότωσαν τους αστυνομικούς μέσα στα κρατητήρια που τους έχουν.

Οσονούπω εξελίξεων...

στον 5ο της ΓΑΔΑ λυγίζουν και τ' ατσάλια

Επισκέπτης
Να σας υπενθυμίσω ότι και οι Ισραηλινοί είναι άνθρωποι, δεν παρατηρώ όμως τον ίδιο ζήλο, όταν δέχονται πυραύλους.
Δηλαδή εσύ σήμερα ήθελες να δεις άρθρο γι'αυτό το θέμα;;;;;

Ρε σεις γιατί ότι σας κατεβάσει η κούτρα το γράφετε ως αντεπιχείρημα;;;;;

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Εαν εχει συμβει το γεγονος που περιγραφει ο πιπινομανιακ τοτε μην μας κανει εντυπωση γιατι αυτα ολα τα κοπροσκυλα γινονται και αγριοσκυλα σε καποια στιγμη.Ενταξει εκλεψε,εσπασε στην φυλακη και μετα απελαση.Το να τον πιανεις να τον παραδιδεις αλυσοδεμενο στον αγανακτησμενο εκεινη την στιγμη ανθρωπο που εχει δεχτει την ληστεια να τον ξυλοφορτωνει μεχρι σπασιματος μητης κτλ που περιγραφει και ΜΕΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΒΑΡΙΕΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΔΕΟΝΤΑ ΣΑΝ ΜΑΛΑΚΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ... ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΣ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ... τον αφηνεις ΝΑ ΦΥΓΕΙ και τους λες ειδες τι επαθες αρα μην το ξανακανεις ΑΥΤΟ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΜΕΣΩ ΤΙΣ ΚΛΟΠΗΣ ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΦΟΝΙΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΕ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΤΡΟΜΕΡΟ ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ...
Δηλαδη θες να μου πεις οτι οσοι εχουν γινει φονιαδες,τους εχουν ξυλοφορτωσει σε αστυνομικα τμηματα "αγανακτισμενοι πολιτες"?
Φονιαδες και αγριοσκυλα εχουν γινει πρωτον απο τη πεινα και δευτερον γιατι απο στις χωρες απο τις οποιες  προερχονται,η ανθρωπινη ζωη δεν εχει καμμια αξια...
Επισης συμφωνα με το νομο Καστανιδη,ουτε καν κατηγοριες δε θα του απαγγελθουν στον Εισαγγελεα...Θα φυγει ετσι κι αλλιως σα κυριος..

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.415
Πόντοι
5.006
Και γώ χθες ολη την νύχτα την πέρασα με την μενεγάκη   :fuck1:
Ελεος ρε με τις μαλακίες  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Επισκέπτης
και όσο για τις θεωρίες συνομωσίας των ΜΜΕ και της αστικής τάξης το ΚΚΕ επιμένει να θεωρεί τον λαό μαλάκα και ηλίθιο και ότι μπορεί να καθοδηγηθεί..

δυστυχώς γιαυτούς και ευτυχώς για τον λαό και γνωση έχει και κρίση...
Tρελανέμε άρχοντα,μίλα μου για την αντικειμενικότητα των ΜΜΕ!!!!!!!!!

Σε παρακαλώ,να γελάσω λίγο που το έχω ανάγκη σε τέτοιες εποχές!!!!!!

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Δηλαδη θες να μου πεις οτι οσοι εχουν γινει φονιαδες,τους εχουν ξυλοφορτωσει σε αστυνομικα τμηματα "αγανακτισμενοι πολιτες"?
Φονιαδες και αγριοσκυλα εχουν γινει πρωτον απο τη πεινα και δευτερον γιατι απο στις χωρες απο τις οποιες  προερχονται,η ανθρωπινη ζωη δεν εχει καμμια αξια...

αυτό δεν ισχύει.. ο άνθρωπος διαθέτει νου και ηθική....

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
39.691
Πόντοι
25.467
Αν ο ναυτεργάτης σκοτώθηκε από εγκληματική αμέλεια είναι δολοφονία πάλι.

Και το κείμενο λέει μερικά ακόμα στα οποία καλό είναι να κεντράρει κανείς.....

Δεν διαφωνώ μαζί σας εφ΄όλης της ύλης. Απλώς πιστεύω ότι στην πρώτη περίπτωση ο φόνος είναι προς διερεύνηση (του δόλου εννοώ) , ενώ στην δεύτερη η δολοφονία είναι δεδομένη.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Tρελανέμε άρχοντα,μίλα μου για την αντικειμενικότητα των ΜΜΕ!!!!!!!!!

Σε παρακαλώ,να γελάσω λίγο που το έχω ανάγκη σε τέτοιες εποχές!!!!!!
ίδες να λέω πουθενά ότι τα ΜΜΕ είναι αντικειμενικά?? μου φαίνεται ότι ούτε να διαβάζεις ξέρεις..
αυτό που λέω ότι ο άνθρωπος και νου εχει και κρίση και δεν είναι μπορείς να τον καθοδηγήσεις..

Επισκέπτης
Δεν διαφωνώ μαζί σας εφ΄όλης της ύλης. Απλώς πιστεύω ότι στην πρώτη περίπτωση ο φόνος είναι προς διερεύνηση (του δόλου εννοώ) , ενώ στην δεύτερη η δολοφονία είναι δεδομένη.
Λάθος.

Στην πρώτη περίπτωση ο φόνος πάντα κλείνει ως εργατικό ατύχημα.

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66

μάθε να διαβάζεις καλύτερα καλο μου. Οχι, δεν ειναι ολοι οι φονιάδες πρωην ξυλοφορτωμένα κλεφτρόνια.
Απλά το ξυλοφόρτωμα, η  αυτοδικία και η υπερβολική χρήση βίας απο μη νομιμοποιημένα άτομα, μπορουν να μετατρέψουν ενα κλεφτρόνι σε φονιά (ΔΕΝ ισχύει το αντιστροφο)

Αν δεν το κατάλαβες και πάλι, λυπαμαι. Μήπως εφαγες πολυ ξυλο μικρός για "να στρωσεις" και σου μεινε κανα κουσουρι?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom