Νέα

Νεκρός ένας 44χρονος στο κέντρο της Αθήνας για μία κάμερα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIM
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 112K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Παναγιά μου ενα σκληρό αντράκι!!!! Πες μου όμως να ξεροχύσω... Πόσο ΑΝΗΜΠΟΡΟΣ να αντιδράσει ηταν ο κλέφτης. Ποσο καβλα ειναι να χτυπας κάποιον που δεν μπορει να ανταποδώσει? Και ακόμη ποσο περισσότερο ηδονικό ειναι να ξεσκίζεις κάποιον επειδη σου εκλεψε μερικά μικροπράγματα!!
Το χάρηκες πολύ ε? Ε, υπομονη μεχρι να ξαναβρεις μπροστα σου κανα σιδηροδέσμιο.

Μην κυκλοφορείς μόνος τα βραδια όμως ε? ειναι επικινδυνα εκει εξω! Κυκλοφορουν και άτομα χωρίς χειροπεδες και μπορεί να κάνουν κακο στο ευαισθητο δερματακι σου.

Πωπω!! Ε βεβαια, το άλλο που θα έλεγα είναι αυτο. ΠΟΤΕ ΜΗ ΒΑΡΑΣ ΜΟΝΟΣ! το σπορ ειναι ομαδικο.

δεν μπορεις να τους βαρας και μαλιστα ετσι δεμενους , κανεις καταχρηση εξουσιας εχουν δικαιωματα αυτοι  :2funny:

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Κάτι τέτοιο μου ήλθε κι εμένα στο νου. Τεσπα, δεν κρίνω.

Εγώ ήθελα να δω τί σκατά θα έκανε ο αστυνομικός υπηρεσίας εάν πέθαινε αυτός που λιποθύμησε. Άμα μπλέκονταν ιατροδικαστές και λοιπαί δημοκρατικαί δυνάμεις... Πώς διάλο άφησε να γίνει κάτι τέτοιο...
ΑΥΤΑ ειναι παραμυθια της χαλιμας...
Σιγα μη φερνανε και τον εισαγγελεα του Αρειου Παγου...
Εκτος του οτι μας ειπαν να τον βαρεσουμε "διακριτικα" και καμμια στραβη να γινοτανε,το πολυ πολυ να τον αμολαγανε σε κανα καδο σκουπιδιων...
Αλλωστε εμεις δεν ειμαστε δολοφονοι...Λιγα δοντακια και τη μυτη του σπασαμε για να εχει ενα "ενθυμιο"

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Και ποιος λέει ότι ο ναυτεργάτης δεν σκοτώθηκε λόγω συνθηκών προστασίας του που αμελήθηκαν από την εταιρεία ως περιττές δαπάνες;;;;

Για πες ρε άρχοντα.....

Κατά τα άλλα είναι δεδομένο ότι έχει ξεσαλώσει ο κάθε φασιστοβαρεμένος κ θέλει αίμα μαύρων σαν νέος Χίτλερ!!!!!

Αν τον σκοτώναν τίποτα νονοί ή κανένας πορτιέρης δεν θα έτρεχε κάστανο φυσικά.

κανένας δεν λέει ούτε το ένα ούτε το άλλο.. και γιαυτό ο Ρίζος λέει μαλακίες προεξοφλώντας αυτό που τον συμφέρει...

και όσο για το δεύτερο μην ξεχνάς το τι έγινε με τον Αυστραλό που σκοτώσανε οι μπράβοι στην Μύκονο.. αντε παραπέρα λοιπόν που θα μας πείς ότι έχουμε και επιλεκτικές ευαισθησίες...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Υποστηρίζουν τους μετανάστες που είναι άνθρωποι.
ώ όλοι οι υπόλοιποι είναι κεφαλαιοκράτες, φασίστες, αστοί, μικροαστοί κλπ κλπ που πρέπει να εκλείψουν...

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Θα συμφωνησω για το κακομοιρη το ναυτεργατη...
Γιατι να μη γινει "θεμα" οπως ο Γρηγοροπουλος ας πουμε που καψανε την Αθηνα?
Οντως..2 μετρα και 2 σταθμα...

Επισκέπτης
κανένας δεν λέει ούτε το ένα ούτε το άλλο.. και γιαυτό ο Ρίζος λέει μαλακίες προεξοφλώντας αυτό που τον συμφέρει...

και όσο για το δεύτερο μην ξεχνάς το τι έγινε με τον Αυστραλό που σκοτώσανε οι μπράβοι στην Μύκονο.. αντε παραπέρα λοιπόν που θα μας πείς ότι έχουμε και επιλεκτικές ευαισθησίες...
Ο Ρίζος να έχει τίποτα στοιχεία κ να γράφει όσα γράφει δεν παίζει εεε,προπαγανδιστές μόνο;;;;;

Όχι δεν έχετε επιλεκτικές ευαισθησίες προς θεού.....σε κανέναν μήνα ούτε το ονομά του δεν θα θυμάστε,τώρα θα φάτε όσο μπορείτε από το πτώμα πολιτικά!!!!!

Εγγρ.
2 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Εκτος του οτι μας ειπαν να τον βαρεσουμε "διακριτικα" και καμμια στραβη να γινοτανε,το πολυ πολυ να τον αμολαγανε σε κανα καδο σκουπιδιων...
Αλλωστε εμεις δεν ειμαστε δολοφονοι...Λιγα δοντακια και τη μυτη του σπασαμε για να εχει ενα "ενθυμιο"

:grin:

sexpistols

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Like
1
Πόντοι
1
Εαν εχει συμβει το γεγονος που περιγραφει ο πιπινομανιακ τοτε μην μας κανει εντυπωση γιατι αυτα ολα τα κοπροσκυλα γινονται και αγριοσκυλα σε καποια στιγμη.Ενταξει εκλεψε,εσπασε στην φυλακη και μετα απελαση.Το να τον πιανεις να τον παραδιδεις αλυσοδεμενο στον αγανακτησμενο εκεινη την στιγμη ανθρωπο που εχει δεχτει την ληστεια να τον ξυλοφορτωνει μεχρι σπασιματος μητης κτλ που περιγραφει και ΜΕΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΒΑΡΙΕΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΔΕΟΝΤΑ ΣΑΝ ΜΑΛΑΚΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ... ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΣ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ... τον αφηνεις ΝΑ ΦΥΓΕΙ και τους λες ειδες τι επαθες αρα μην το ξανακανεις ΑΥΤΟ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΜΕΣΩ ΤΙΣ ΚΛΟΠΗΣ ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΦΟΝΙΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΕ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΤΡΟΜΕΡΟ ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Ο Ρίζος να έχει τίποτα στοιχεία κ να γράφει όσα γράφει δεν παίζει εεε,προπαγανδιστές μόνο;;;;;

στο κείμενο που παρέθεσες δεν δίνει και κανένα στοιχείο παρά μόνο αφορισμούς...

Όχι δεν έχετε επιλεκτικές ευαισθησίες προς θεού.....σε κανέναν μήνα ούτε το ονομά τους δεν θα θυμάστε,τώρα θα φάτε όσο μπορείτε από το πτώμα πολιτικά!!!!!

γιατί εσύ πόσους θυμάσαι πέρα από τον Γρηγορόπουλο ???

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.453
Πόντοι
25.467
Και ποιος λέει ότι ο ναυτεργάτης δεν σκοτώθηκε λόγω συνθηκών προστασίας του που αμελήθηκαν από την εταιρεία ως περιττές δαπάνες;;;;

Για πες ρε άρχοντα.....

Κατά τα άλλα είναι δεδομένο ότι έχει ξεσαλώσει ο κάθε φασιστοβαρεμένος κ θέλει αίμα μαύρων σαν νέος Χίτλερ!!!!!

Αν τον σκοτώναν τίποτα νονοί ή κανένας πορτιέρης δεν θα έτρεχε κάστανο φυσικά.

Επιτρέψτε μου αγαπητέ, αλλά εδώ υπάρχει μια ειδοποιός διαφορά. Ο Ναυτεργάτης πράγματι σκοτώθηκε (ίσως και από εγκληματική αμέλεια). Ο άλλος μακαρίτης δολοφονήθηκε.

Επισκέπτης
στο κείμενο που παρέθεσες δεν δίνει και κανένα στοιχείο παρά μόνο αφορισμούς...

γιατί εσύ πόσους θυμάσαι πέρα από τον Γρηγορόπουλο ???
Και επειδή στο κείμενο δεν δίνει στοιχεία αλλά μόνο αφορισμούς τα στοιχεία δεν υπάρχουν.....γιατί δεν ρωτάς την διεύθυνση ριζοσπάστη να το τσεκάρεις;;;;

Κανέναν δεν θυμάμαι,τί είμαι γω ''ευαίσθητος'' σαν εσάς;;;;;

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775

Μπραβο αντρακλα.

Για ενα τζαμι βαρεσες εναν δεμενο με χειροπεδες. Τοσο κοτα λυρατη εισαι. Ελληνας παντως δεν εισαι.

Επισκέπτης
Επιτρέψτε μου αγαπητέ, αλλά εδώ υπάρχει μια ειδοποιός διαφορά. Ο Ναυτεργάτης πράγματι σκοτώθηκε (ίσως και από εγκληματική αμέλεια). Ο άλλος μακαρίτης δολοφονήθηκε.
Αν ο ναυτεργάτης σκοτώθηκε από εγκληματική αμέλεια είναι δολοφονία πάλι.

Και το κείμενο λέει μερικά ακόμα στα οποία καλό είναι να κεντράρει κανείς.....

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Και επειδή στο κείμενο δεν δίνει στοιχεία αλλά μόνο αφορισμούς τα στοιχεία δεν υπάρχουν.....γιατί δεν ρωτάς την διεύθυνση ριζοσπάστη να το τσεκάρεις;;;;

γιατί εσύ ρώτησες την διεύθυνση του Ρίζου και σου είπαν ότι έχουν στοιχεία?? ή αποδέχεσαι ως θέσφατο τα γραφόμενα του (αληθή ή ψευδή)??

ή μήπως η κοινωνική θέση ορίζει εκ προοιμίου την ενοχή ??

grazydog

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Τον δυστυχώς άτυχο φίλο έτυχε να τον γνωρίζω, ευτυχώς για μένα όχι πολύ καλά γιατί θα στεναχωριώμουν ακόμα περισσότερα. Ήταν product manager σε γνωστή φαρμακευτική εταιρεία και κατά κοινή ομολογία καλό παιδί.
Τι να πω.... θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του!!!

Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΑΠΡΟΧΩΡΗΤΟ ΠΛΕΟΝ!!

Ας βοηθήσουμε όλοι, ο καθένας με τον τρόπο του, να ξεκουμπιστούν αυτά τα παλιόσκυλα από την Ελλαδίτσα μας. Εγώ ήδη έδιωξα 2 Μαροκινες που ερχόντουσαν σπίτι για καθάρισμα καθώς και έναν αποθηκάριο Αιγύπτιο. Δεν υπάρχει περίπτωση να ξαναδώσω ούτε λεπτό σε φανάρι, καθως επίσης δεν ξαναπάω το αυτοκίνητο μου σε βενζινάδικο που έχει μαυριδερούς, ενημερώνοντας τον ιδιοκτήτη. ( ή γενικά και σε άλλα μαγαζιά)

Έχω παιδικό φίλο που είναι υψηλόβαθμος στην Ε.Α και μου είπε ότι ήρθε οδηγία από τον Παπουτσή που τους λεει να μην τους πολυενοχλούν!!! Άκουσον-Άκουσον!! τα κοπρόσκυλα τι παιχνίδι παίζουν! Επίσης δεν σας λεω τι μου μεταφέρει ότι έχουν πάθει αυτοί οι Ρωσσοπόντιοι που σκότωσαν τους αστυνομικούς μέσα στα κρατητήρια που τους έχουν.

Οσονούπω εξελίξεων...

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166

Πάντως αυτό που λες μου φαίνεται τελείως εκτός πραγματικότητας. Άκου σε κάδο σκουπιδιών άτομο που θα μπει για κράτηση σε αστυνομικό τμήμα και θα πεθάνει από ξυλοδαρμό πολιτών ενώ είναι ακόμη σε κράτηση...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom