Νέα

Νεκρός ένας 44χρονος στο κέντρο της Αθήνας για μία κάμερα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIM
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 112K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
Aυτο το ειδες? Ο σκουρος πρεπει να χεστηκε πανω του :2funny:

Επισης και ενα αλλο ιστορικο γεγονος που συνεβη χθες, μπατσοι σωζουν την καταληψη των αναρχικων :o Φημες λενε οτι οι αντιεξουσιαστες φωναζαν στους μπατσους "δεν βλεπετε τι γινεται? γιατι δεν κανετε κατι?" :2funny:

στο δευτερο βιντεο στο ντου στο σπιτι ειναι μεσα αναρχες;

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
23
Πόντοι
16
η αφροδιτη αλ σαλεχ του ιμπραημ πηρε θεση για το συμβαν?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Τι ορώ;

Ο Εξολοθρευτής και ο Ανασκολοπιστής.

Αντελήφθην. Πάλι θα βάλουμε "αλλοδαπούς" να κάνουν την δουλειά που οφείλουμε να κάνουμε οι εντόπιοι. Δεν διορθώνεστε με τίποτα.  :grin:

θέλουμε να κάνουμε εισαγωγή τεχνογνωσίας  ;) ;) ;)

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Τυπε φυσικα και αφορα και εμενα το θεμα
Καλοκαιρι ερχεται πως θα τσαρκαρουμε ΦΥλης μετα τις
11-12  :grin:

Εχεις τσαρκαρει ποτε μονος σου 3 το πρωι στην αχαρνων?
μονο εγω και 2 μαυροι ητανε , μεγαλη βραδια τοτε
ενας θεος ξερει πως γλιτωσα...
Εμενα μου ανοιξανε το αμαξι στο μεταξι ενα βραδυ,αλλα ημουνα τυχερος που τους τσακωσε η αστυνομια..
Ευτυχως μου παραδωσανε στο αστυνομικο τμημα και κατι μικροπραγματα που μου ειχαν κλεψει...
Βεβαια τη ζημια στο σπασμενο τζαμι τη πληρωσα απο τη τσεπη μου...
Αξιζε ομως για την ηδονη που μου προσεφεραν οι μπατσοι,οταν μου εφεραν μπροστα μου δεμενο με χειροπεδες τον εναν απο αυτους...
Επι 10 λεπτα τον βαραγα με μανια μεχρι που λιποθυμησε αιμοφυρτος...Του εσπασα μυτες,δοντια...
Για να δουμε...Θα το ξανακανει?

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Εχει ΤΟΣΗ σημασια αν ο ατυχος ειχε νεογεννητο παιδι ή οχι; ΟΥΤΩΣ ή αλλως φευγοντας απο αυτον τον αδικο κοσμο τοσο αδοξα αφηνει ΠΑΝΤΑ ΠΟΝΟ, ειτε ειναι παιδια ειτε γυναικα ή γενικα καποιοι ανθρωποι που τον αγαπανε και τον εχουν αναγκη. Ας μην μνημονευουμε (τα ΜΜΕ κυριως) το θεμα της οικογενειας, ΔΕΝ βοηθα σε κατι περα απ το να οργιζει παραπανω τον κοσμο. Το θεμα ειναι αν υπαρχει ή οχι η ικανοτητα απο πλευρας αστυνομιας να γινει κατι. Στη δολοφονια των δικων τους στου Ρεντη δεν αργησαν ωστε να εξιχνιασουν την υποθεση και να συλλαβουν σχεδον ολη τη συμμορια, τωρα τι γινεται;

ΥΓ: Μια και αναφερθηκε το θεμα Λαζοπουλου-Αρβυλαδων να σημειωσω κατι σωστο που ακουσα. Καλοι χρυσοι, ευχαριστοι, οκ αλλα τελικα το διδυμο αυτο εχει καταντησει το "υπνωτικο" του Ελληνα, "διαμαρτυρηθηκε ο Λαζοπουλος, κουνησα καταφατικα το κεφαλι, καυτηριασε η Αρβυλα τα κακως κειμενα, συμφωνησα, οκ τωρα ωρα για υπνο. Ε λοιπον αυτο δεν ειναι τιποτα, η κατασταση θελει ΜΕΤΡΑ, θελει συζητησεις επι του θεματος, θελει κινητοποιηση απο τον καναπε και τη βολη μας. Αν δεν ειναι ηδη αργα...

honda27

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Εμενα μου ανοιξανε το αμαξι στο μεταξι ενα βραδυ,αλλα ημουνα τυχερος που τους τσακωσε η αστυνομια..
Ευτυχως μου παραδωσανε στο αστυνομικο τμημα και κατι μικροπραγματα που μου ειχαν κλεψει...
Αξιζε ομως για την ηδονη που μου προσεφεραν οι μπατσοι,οταν μου εφεραν μπροστα μου δεμενο με χειροπεδες τον εναν απο αυτους...
Επι 10 λεπτα τον βαραγα με μανια μεχρι που λιποθυμησε αιμοφυρτος...Του εσπασα μυτες,δοντια...

Αδερφε μου με συγκινησες.. :rockon: :rockon: :rockon:ΤΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΔΙΝΑ ΝΑ ΗΜΟΥΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΣΟΥ.ΧΑΛΑΛΙ ΤΟ ΤΖΑΜΙ..ΤΟ ΞΥΛΟ ΠΟΥ ΕΡΙΞΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΠΛΥΜΑ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΣΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΖΑΜΙ

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
:o

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166

:o Τι;

Και οι αστυνομικοί τί έκαναν; Τον κρατούσαν;

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Αδερφε μου με συγκινησες.. :rockon: :rockon: :rockon:ΤΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΔΙΝΑ ΝΑ ΗΜΟΥΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΣΟΥ.ΧΑΛΑΛΙ ΤΟ ΤΖΑΜΙ..ΤΟ ΞΥΛΟ ΠΟΥ ΕΡΙΞΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΠΛΥΜΑ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΣΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΖΑΜΙ
Δεν ημουνα μονος μου...Ηταν και αλλοι δυο συναγωνιστες μπουρδελιαρηδες που τους ειχαν ανοιξει και αυτων τα αμαξια...Βαραγαμε κι 3 μαζι...Ο ενας το κλωτσαγε συνεχεια στα αρχιδια...
Καλα του εκανε του πουστη..
:o Τι;

Και οι αστυνομικοί τί έκαναν; Τον κρατούσαν;
Ειχαν διακριτικα αποσυρθει στο διπλα δωματιακι...Δεν ειδαν...Δεν ακουσαν τιποτα...

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
εγω σε αναλογη περιπτωση εμεινα μονο με τη ζημια!
60 ευρω στο φτερο οταν "οργωσα" εναν που δηθεν εδενε τα κορδονια του στη μεση του δρομου..

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
σαν ιδέα δεν ειναι κακή, αρκει να γίνει χωρίς εξαιρέσεις η εφαρμογή της.
π.χ. "αν ο αδερφος σου ηταν ενας απο τους μετανάστες που ξυλοκοπήθηκε αναίτια απο χρυσαυγίτες..."

καλως ηρθες αρχικα!

προφανως γινεται χωρις εξαιρεση. την επισημανση ομως αυτη χωρις κανενα λογο/αφορμη, μονο σαν λαδι στην φωτια μπορω να την εκλαβω. κ τελος, αυτην την καραμελα *αν ηταν συγγενης σου κτλ* μονο κατι ακροδεξια χριστιανοπουλα τη λενε. οποτε ηταν περιττη.

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
URL]]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom