Νέα

Νεκρός ένας 44χρονος στο κέντρο της Αθήνας για μία κάμερα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIM
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 112K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Ποτε επιτελους θα βρεθει καποιος αγιος ανθρωπος,να σκασει μυτη προς Αγιο Παντελεημωνα και περιξ και να αρχισει να σκοτωνει αδιακριτως μεταναστες?
Να σκοτωσει το πρωτο βραδυ καμμια εκατοστη ετσι απλα για εκφοβισμο...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ποτε επιτελους θα βρεθει καποιος αγιος ανθρωπος,να σκασει μυτη προς Αγιο Παντελεημωνα και περιξ και να αρχισει να σκοτωνει αδιακριτως μεταναστες?
Να σκοτωσει το πρωτο βραδυ καμμια εκατοστη ετσι απλα για εκφοβισμο...

ΑΥτον εννοεις τυπε?  :grin:

Συνημμένα

• Terminator_12.jpg
    Terminator_12.jpg
    69 KB · Εμφανίσεις: 13

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Θα ηθελα να ηξερα αν αυτος που σκοτωσαν ηταν αδερφος σας,αν θα ειχατε την ιδια διαθεση για χιουμορ....

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.459
Πόντοι
25.467
έχω την εντύπωση ότι εννοεί αυτόν...

Τι ορώ;

Ο Εξολοθρευτής και ο Ανασκολοπιστής.

Αντελήφθην. Πάλι θα βάλουμε "αλλοδαπούς" να κάνουν την δουλειά που οφείλουμε να κάνουμε οι εντόπιοι. Δεν διορθώνεστε με τίποτα.  :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Θα ηθελα να ηξερα αν αυτος που σκοτωσαν ηταν αδερφος σας,αν θα ειχατε την ιδια διαθεση για χιουμορ....

Ειχα πει στην μανα μου να μην κανει τυπε
κατι ηξερα  :grin:
μου εμεινε και το σπιτι στην πευκη !!!

honda27

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Τα πραγματα θα φτιαξουν μονο οταν βαλουν σε καραβια μαυρους πακιστανους αλβανους κ.τ.λ. και τους βουλιαξουν μεσο πελαγα οπως οι Ιταλοι.

Τρελό γέλιο τοτε ειχε που οι Ιταλοι ισχυριζόντουσαν οτι εκαναν άσκηση και κατα λάθος πηγε η βολη στο πλοιο.ΜΠΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΠΙΟ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΧΑΖΟΓΚΟΜΕΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΠΟΥΛΙ ΣΤΟ ΝΙΜΟΥ ΤΟΥΣ ΧΡΟΝΙΑΑΑΑΑ ΚΑΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΕ ΥΠΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ....ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΨΕΥΤΟ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΒΛΑΚΕΣ...

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Οι ειδικες δυνάμεις δεν ειναι για να συνδραμουν την αστυνομία, εχουν άλλο ρόλο και τους πληρωνουμε για άλλο λόγο.
Αν οι μπατσοι δεν τα καταφέρνουν, να γινουν αλλαγες στην αστυνομία. Να απολυθουν και να παρουμε άλλους.

Αμαν πια, όποτε τα σκατώνει η αστυνομία, η προσβεστικη, το λιμενικό να φωνάζουμε το στρατό, λες και ειναι ο μαλάκας της υποθεσης. Αν θελουν ας απολυσουν ολους τους άλλους και να κρατησουμε το στρατο. Ας φυγουν και οι 300 να ξανακυβερνησει ο στρατός.

:o

Ώρε μπάσιμο στην ΥΠΟΓΑ λέμεεεεεε!

ΥΓ: Τώρα που πήγαινα γραφείο είδα κλούβα αραγμένη. 5-6 ασπίδες ακουμπισμένες στο όχημα. Κανείς γύρω... "Ε-ρε πούστηδες" είπα από μέσα μου και συνέχισα το δρόμο μου...

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
:o

Ώρε μπάσιμο στην ΥΠΟΓΑ λέμεεεεεε!

ΥΓ: Τώρα που πήγαινα γραφείο είδα κλούβα αραγμένη. 5-6 ασπίδες ακουμπισμένες στο όχημα. Κανείς γύρω... "Ε-ρε πούστηδες" είπα από μέσα μου και συνέχισα το δρόμο μου...

Καλώς σας βρήκα!

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166

αν αναγαγεις σε τοσο προσωπικο επιπεδο καθε εγκλημα που γινεται ανα 2', τοτε μεσα σε 3 μερες θα πας να αυτοκτονησεις.

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16

Aυτο το ειδες? Ο σκουρος πρεπει να χεστηκε πανω του :2funny:

Επισης και ενα αλλο ιστορικο γεγονος που συνεβη χθες, μπατσοι σωζουν την καταληψη των αναρχικων :o Φημες λενε οτι οι αντιεξουσιαστες φωναζαν στους μπατσους "δεν βλεπετε τι γινεται? γιατι δεν κανετε κατι?" :2funny:

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Ειχα πει στην μανα μου να μην κανει τυπε
κατι ηξερα  :grin:
μου εμεινε και το σπιτι στην πευκη !!!
Α...ΟΚ...Καταλαβα...
Στη Πευκη ε?
Ελα να σε φιλοξενησω καμμια βδομαδα στη Πλατεια Αμερικης και να κανεις καθε μερα το σταυρο σου να γυρισεις σωος στο σπιτι και οχι μεσα σε κασα κι υστερα τα λεμε...

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Άιντε, να βάλουνε μυαλό και κάτι κάμπιες που μας τη λένε συνεχώς.

Όλο ψόφα, φακγιου και τέτοια.

:-* :-* :-* :-* :-* :-*

αν αναγαγεις σε τοσο προσωπικο επιπεδο καθε εγκλημα που γινεται ανα 2', τοτε μεσα σε 3 μερες θα πας να αυτοκτονησεις.

σαν ιδέα δεν ειναι κακή, αρκει να γίνει χωρίς εξαιρέσεις η εφαρμογή της.
π.χ. "αν ο αδερφος σου ηταν ενας απο τους μετανάστες που ξυλοκοπήθηκε αναίτια απο χρυσαυγίτες..."

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Α...ΟΚ...Καταλαβα...
Στη Πευκη ε?
Ελα να σε φιλοξενησω καμμια βδομαδα στη Πλατεια Αμερικης και να κανεις καθε μερα το σταυρο σου να γυρισεις σωος στο σπιτι και οχι μεσα σε κασα κι υστερα τα λεμε...

Τυπε φυσικα και αφορα και εμενα το θεμα
Καλοκαιρι ερχεται πως θα τσαρκαρουμε ΦΥλης μετα τις
11-12  :grin:

Εχεις τσαρκαρει ποτε μονος σου 3 το πρωι στην αχαρνων?
μονο εγω και 2 μαυροι ητανε , μεγαλη βραδια τοτε
ενας θεος ξερει πως γλιτωσα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom