Αλεκος2
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 23
- Πόντοι
- 16
Ποτε επιτελους θα βρεθει καποιος αγιος ανθρωπος,να σκασει μυτη προς Αγιο Παντελεημωνα και περιξ και να αρχισει να σκοτωνει αδιακριτως μεταναστες?
Να σκοτωσει το πρωτο βραδυ καμμια εκατοστη ετσι απλα για εκφοβισμο...
ΑΥτον εννοεις τυπε?
έχω την εντύπωση ότι εννοεί αυτόν...
έχω την εντύπωση ότι εννοεί αυτόν...
Θα ηθελα να ηξερα αν αυτος που σκοτωσαν ηταν αδερφος σας,αν θα ειχατε την ιδια διαθεση για χιουμορ....
Τα πραγματα θα φτιαξουν μονο οταν βαλουν σε καραβια μαυρους πακιστανους αλβανους κ.τ.λ. και τους βουλιαξουν μεσο πελαγα οπως οι Ιταλοι.
Οι ειδικες δυνάμεις δεν ειναι για να συνδραμουν την αστυνομία, εχουν άλλο ρόλο και τους πληρωνουμε για άλλο λόγο.
Αν οι μπατσοι δεν τα καταφέρνουν, να γινουν αλλαγες στην αστυνομία. Να απολυθουν και να παρουμε άλλους.
Αμαν πια, όποτε τα σκατώνει η αστυνομία, η προσβεστικη, το λιμενικό να φωνάζουμε το στρατό, λες και ειναι ο μαλάκας της υποθεσης. Αν θελουν ας απολυσουν ολους τους άλλους και να κρατησουμε το στρατο. Ας φυγουν και οι 300 να ξανακυβερνησει ο στρατός.
:o
Ώρε μπάσιμο στην ΥΠΟΓΑ λέμεεεεεε!
ΥΓ: Τώρα που πήγαινα γραφείο είδα κλούβα αραγμένη. 5-6 ασπίδες ακουμπισμένες στο όχημα. Κανείς γύρω... "Ε-ρε πούστηδες" είπα από μέσα μου και συνέχισα το δρόμο μου...
Ειχα πει στην μανα μου να μην κανει τυπε
κατι ηξερα
μου εμεινε και το σπιτι στην πευκη !!!
Θα ηθελα να ηξερα αν αυτος που σκοτωσαν ηταν αδερφος σας,αν θα ειχατε την ιδια διαθεση για χιουμορ....
Καλώς σας βρήκα!
ωραιες εποχες τοτεΑς φυγουν και οι 300 να ξανακυβερνησει ο στρατός.
ΥΓ: Τώρα που πήγαινα γραφείο είδα κλούβα αραγμένη. 5-6 ασπίδες ακουμπισμένες στο όχημα. Κανείς γύρω... "Ε-ρε πούστηδες" είπα από μέσα μου και συνέχισα το δρόμο μου...
Α...ΟΚ...Καταλαβα...Ειχα πει στην μανα μου να μην κανει τυπε
κατι ηξερα
μου εμεινε και το σπιτι στην πευκη !!!
Άιντε, να βάλουνε μυαλό και κάτι κάμπιες που μας τη λένε συνεχώς.
Όλο ψόφα, φακγιου και τέτοια.
αν αναγαγεις σε τοσο προσωπικο επιπεδο καθε εγκλημα που γινεται ανα 2', τοτε μεσα σε 3 μερες θα πας να αυτοκτονησεις.
Α...ΟΚ...Καταλαβα...
Στη Πευκη ε?
Ελα να σε φιλοξενησω καμμια βδομαδα στη Πλατεια Αμερικης και να κανεις καθε μερα το σταυρο σου να γυρισεις σωος στο σπιτι και οχι μεσα σε κασα κι υστερα τα λεμε...