Bastounovlaxos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουν 2007
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
Και σκέτος παντογνωστης ο περσονας
Ναι ρε αν έχω τομπούλο κι αυτή λέμε..
Να πιάσει και η κυρά σφουγγαρίστρα, να διώξω κι εγώ τ'αλβανά απ'το μαγαζί γιατί είναι πουστόγαυροι και μου το παίζουν πρωταθλητές.
Τομπούλο λέμεεεεεεεεεεεεεεε
ωραία η ιδέα σου! Οι αλλοδαποι πριν μαχαιρώσουν να παιρνουν μια μινι-συνεντευξη απο τα θυματά τους.
Πως δεν το ειχαμε σκεφτει ως τωρα?
Δεν νομιζω οτι τιθεται θεμα οικονομικης βοηθειας.
Γιατρος ειναι η κοπελα.
Σκατοσμπρωχτη,ξυνομουνα φαε κανα λουκανικο μπας και ηρεμησεις. Αντε με την λογοτεχνια σου εδω μεσα.
Σωστος φιλε μουΕγώ το αποφάσισα.Χρυσή Αυγή θα ψηφίσω.Και εγώ είμαι από τα Πατήσια μια περιοχή που υποφέρει απο κάθε λογής παράνομο..Έναν Έλληνα ρε γαμώτο δε βλέπω πια!Και στο σχολείο που πήγαινα οι μισοί είναι αλλοδαποί.
Δεν θέλω άλλο να φοβάμαι να βγαίνω έξω το βράδυ μη με σφάξουν για το κινητό μου ή το πορτοφόλι.Στα παπάρια μου.Ας ψηφίσουν οι Κολωνακιώτες ΠΑΣΟΚ και ΝΔ..Επειδή δεν είμαι κάφρος να πάρω το τσεκούρι και να τους κυνηγάω θα τους αντιμετωπίσω με νόμιμα πολιτικά μέσα.Άντε γιατί δεν πάει άλλο...
μπα θα ειναι υποψιασμενοι,εκτος αν τους πουνε οτι τους πανε κρουαζιερα στα ελληνικα νησιαΤα πραγματα θα φτιαξουν μονο οταν βαλουν σε καραβια μαυρους πακιστανους αλβανους κ.τ.λ. και τους βουλιαξουν μεσο πελαγα οπως οι Ιταλοι.
τόσα χρόνια ψηφίζαμε σωστά(νομίζαμε), τώρα πρέπει να πάμε σε κάτι τόσο ακραίο που μάλλον δεν υπάρχει ;)Σωστος φιλε μου
Μιλας σωστα και οι 300 ειναι για τα σκατα. Ασ παρουν την μαυριλα απο το κεντρο και ας τους πανε Ψυχικο Φιλοθεη Κηφησια Εκαλη κ.τ.λ.τόσα χρόνια ψηφίζαμε σωστά(νομίζαμε), τώρα πρέπει να πάμε σε κάτι τόσο ακραίο που μάλλον δεν υπάρχει ;)
γιατι εχουμε ενα ανικανο κρατος που εχει κανει το κεντρο σκουπιδοτενεκε ετσι απλαπαιδια τα εχουμε ολοι "παρει χοντρα" απο χθες. Εγω δεν εχω ορεξη για τιποτα. Σκεπτομαι οτι θα βρεθει συμπολιτης μου να αγορασει τη κλεμενη βιντεοκαμερα στο Μοναστηρακι οπως κανουν πολλοι καθε μερα.
Τετοια παλιοφαρα ειμαστε. Να γινει συνθημα μας.
ΠΟΤΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ ΚΟΜΠΙΝΑΔΟΡΟΥΣ
ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ. ΟΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΝΑ ΣΥΝΔΡΑΜΟΥΝ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ. ΑΛΛΙΩΣ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ???
ΟΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΝΑ ΣΥΝΔΡΑΜΟΥΝ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ. ΑΛΛΙΩΣ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ???
Πιθανοτατα θα τους βρουν και η τιμωρια θα ειναι ισοβια.
Και λοιπον?
+1.Τα πραγματα θα φτιαξουν μονο οταν βαλουν σε καραβια μαυρους πακιστανους αλβανους κ.τ.λ. και τους βουλιαξουν μεσο πελαγα οπως οι Ιταλοι.