Νέα

Νεκρός ένας 44χρονος στο κέντρο της Αθήνας για μία κάμερα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIM
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 112K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Ναι ρε αν έχω τομπούλο κι αυτή λέμε..
Να πιάσει και η κυρά σφουγγαρίστρα, να διώξω κι εγώ τ'αλβανά απ'το μαγαζί γιατί είναι πουστόγαυροι και μου το παίζουν πρωταθλητές.
Τομπούλο λέμεεεεεεεεεεεεεεε

Τε λερε να 'ουμ; Για τα φιλαράκια σου τα λιμανίσα το λες αυτό;

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
ωραία η ιδέα σου! Οι αλλοδαποι πριν μαχαιρώσουν να παιρνουν μια μινι-συνεντευξη απο τα θυματά τους.
Πως δεν το ειχαμε σκεφτει ως τωρα?

ΤΡΕΜΕ ΙΣΙΔΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Δεν νομιζω οτι τιθεται θεμα οικονομικης βοηθειας.
Γιατρος ειναι η κοπελα.

Σε δημόσιο νοσοκομείο, άρα μην παίρνεις και όρκο ότι δεν τρέχει κάτι.
Μην ξεχνάς ότι η περιοχή διαμονής δεν δείχνει και την τεράστια οικονομική επιφάνεια...

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Ποιες είναι οι πιο επικίνδυνες “πλατείες” της Αθήνας

Κι όμως στη μαύρη λίστα δεν είναι ούτε η Ομόνοια, ούτε και ο Άγιος Παντελεήμονας, όπως οι περισσότεροι φαντάζονται.
Οι γειτονικές πλατείες Αμερικής και Κολιάτσου αλλά και οι πλατείες Αττικής και Θεάτρου είναι πολύ πιο επικίνδυνες περιοχές.

www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=77343&catid=4]http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=77343&catid=4[/url]

nikos111969

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
6
Τα πραγματα θα φτιαξουν μονο οταν βαλουν σε καραβια μαυρους πακιστανους αλβανους κ.τ.λ. και τους βουλιαξουν μεσο πελαγα οπως οι Ιταλοι.

Vagelis_20

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Εγώ το αποφάσισα.Χρυσή Αυγή θα ψηφίσω.Και εγώ είμαι από τα Πατήσια μια περιοχή που υποφέρει απο κάθε λογής παράνομο..Έναν Έλληνα ρε γαμώτο δε βλέπω πια!Και στο σχολείο που πήγαινα οι μισοί είναι αλλοδαποί.

Δεν θέλω άλλο να φοβάμαι να βγαίνω έξω το βράδυ μη με σφάξουν για το κινητό μου ή το πορτοφόλι.Στα παπάρια μου.Ας ψηφίσουν οι Κολωνακιώτες ΠΑΣΟΚ και ΝΔ..Επειδή δεν είμαι κάφρος να πάρω το τσεκούρι και να τους κυνηγάω θα τους αντιμετωπίσω με νόμιμα πολιτικά μέσα.Άντε γιατί δεν πάει άλλο...

nikos111969

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
6
Εγώ το αποφάσισα.Χρυσή Αυγή θα ψηφίσω.Και εγώ είμαι από τα Πατήσια μια περιοχή που υποφέρει απο κάθε λογής παράνομο..Έναν Έλληνα ρε γαμώτο δε βλέπω πια!Και στο σχολείο που πήγαινα οι μισοί είναι αλλοδαποί.

Δεν θέλω άλλο να φοβάμαι να βγαίνω έξω το βράδυ μη με σφάξουν για το κινητό μου ή το πορτοφόλι.Στα παπάρια μου.Ας ψηφίσουν οι Κολωνακιώτες ΠΑΣΟΚ και ΝΔ..Επειδή δεν είμαι κάφρος να πάρω το τσεκούρι και να τους κυνηγάω θα τους αντιμετωπίσω με νόμιμα πολιτικά μέσα.Άντε γιατί δεν πάει άλλο...
:rockon: :rockon:  Σωστος φιλε μου

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
Τα πραγματα θα φτιαξουν μονο οταν βαλουν σε καραβια μαυρους πακιστανους αλβανους κ.τ.λ. και τους βουλιαξουν μεσο πελαγα οπως οι Ιταλοι.
μπα θα ειναι υποψιασμενοι,εκτος αν τους πουνε οτι τους πανε κρουαζιερα στα ελληνικα νησια :2funny: :2funny:

nikos111969

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
6
τόσα χρόνια ψηφίζαμε σωστά(νομίζαμε), τώρα πρέπει να πάμε σε κάτι τόσο ακραίο που μάλλον δεν υπάρχει :think: ;)
  Μιλας σωστα και οι 300 ειναι για τα σκατα. Ασ παρουν την μαυριλα απο το κεντρο και ας τους πανε Ψυχικο Φιλοθεη Κηφησια Εκαλη κ.τ.λ.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.107
Πόντοι
6.515
παιδια τα εχουμε ολοι "παρει χοντρα" απο χθες. Εγω δεν εχω ορεξη για τιποτα. Σκεπτομαι οτι θα βρεθει συμπολιτης μου να αγορασει τη κλεμενη βιντεοκαμερα στο Μοναστηρακι οπως κανουν πολλοι καθε μερα.
Τετοια παλιοφαρα ειμαστε. Να γινει συνθημα μας.

ΠΟΤΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ ΚΟΜΠΙΝΑΔΟΡΟΥΣ

ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ. ΟΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΝΑ ΣΥΝΔΡΑΜΟΥΝ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ. ΑΛΛΙΩΣ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ???

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
παιδια τα εχουμε ολοι "παρει χοντρα" απο χθες. Εγω δεν εχω ορεξη για τιποτα. Σκεπτομαι οτι θα βρεθει συμπολιτης μου να αγορασει τη κλεμενη βιντεοκαμερα στο Μοναστηρακι οπως κανουν πολλοι καθε μερα.
Τετοια παλιοφαρα ειμαστε. Να γινει συνθημα μας.

ΠΟΤΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ ΚΟΜΠΙΝΑΔΟΡΟΥΣ

ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ. ΟΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΝΑ ΣΥΝΔΡΑΜΟΥΝ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ. ΑΛΛΙΩΣ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ???
γιατι εχουμε ενα ανικανο κρατος που εχει κανει το κεντρο σκουπιδοτενεκε ετσι απλα

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
ΟΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΝΑ ΣΥΝΔΡΑΜΟΥΝ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ. ΑΛΛΙΩΣ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ???

Οι ειδικες δυνάμεις δεν ειναι για να συνδραμουν την αστυνομία, εχουν άλλο ρόλο και τους πληρωνουμε για άλλο λόγο.
Αν οι μπατσοι δεν τα καταφέρνουν, να γινουν αλλαγες στην αστυνομία. Να απολυθουν και να παρουμε άλλους.

Αμαν πια, όποτε τα σκατώνει η αστυνομία, η προσβεστικη, το λιμενικό να φωνάζουμε το στρατό, λες και ειναι ο μαλάκας της υποθεσης. Αν θελουν ας απολυσουν ολους τους άλλους και να κρατησουμε το στρατο. Ας φυγουν και οι 300 να ξανακυβερνησει ο στρατός.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.107
Πόντοι
6.515
Πιθανοτατα θα τους βρουν και η τιμωρια θα ειναι ισοβια.
Και λοιπον?

ποια ισοβια αδελφε? θα πληρωσουν καποιο καθικι δικηγορο, καποιο καθικι εφετη, καποιο καθικι διευθυντη φυλακης, θα παρουν σε 3-4 χρονια καποια 3ημερη αδειουλα, (γιατι αλλιως θα διαμαρτηρηθουν οι ΜΚΟ του Τσιπρα) και θα βγουν εξω να σφαξουν αλλον.

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
+1.
gt na πανε xarami και τα καραβια?
αποβαση σε ξερονησι λεμεεεε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom