Επισκέπτης
Aν ο άλλος είμαι εγώ δεν διαφωνώ κ αυτό ακριβώς λέω.αντε να του το εξηγησεις του αλλου αυτο;; θα μου πει τα δικα του και δεν εχω την υπομονη σου..
Εσείς έχετε κάνει τον Λαζόπουλο ήρωα της αριστεράς αν κ είναι απλά πωλητής της.
Aν ο άλλος είμαι εγώ δεν διαφωνώ κ αυτό ακριβώς λέω.αντε να του το εξηγησεις του αλλου αυτο;; θα μου πει τα δικα του και δεν εχω την υπομονη σου..
μαγγακο ηρεμα. Πηρες φορα. Στο Κολωνακι δουλευει χρονια ενας φιλος μου και τον βλεπουν ολοι τις γειτονιας μεχρι και ο περιπτερας.Ό,τι μαλακία τους κατεβάσει η κούτρα την αμολάνε ρε γμτ!!!!!!
Χωρίς κανένα έλεος!!!!!
Καλά ντάξει....έγκυρες πληροφορίες μιλάμε.μαγγακο ηρεμα. Πηρες φορα. Στο Κολωνακι δουλευει χρονια ενας φιλος μου και τον βλεπουν ολοι τις γειτονιας μεχρι και ο περιπτερας.
Στο Κολωνακι δουλευει χρονια ενας φιλος μου και τον βλεπουν ολοι τις γειτονιας μεχρι και ο περιπτερας.
Το τι κανει ο καθενας στη ζωη του δεν με ενδειαφερει. Ουτε με ενδειαφερει επισεις αν θα πιστεψεις εσυ η οχι.Καλά ντάξει....έγκυρες πληροφορίες μιλάμε.
Μπαίνει μαύρος στο σπίτι του Λαζόπουλο κ πρέπει ντε κ καλά να'ναι ο εραστής του!!!!
Συνέχισε κ πες κ άλλα ''έγκυρα''....
αφου δε σ ενδιαφερει γιατι το αναπαραγεις τοτε ρε χριστιανε ?Το τι κανει ο καθενας στη ζωη του δεν με ενδειαφερει. Ουτε με ενδειαφερει επισεις αν θα πιστεψεις εσυ η οχι.
Εεε φαίνεται....γι'αυτό άλλωστε έσπευσες να γράψεις για τον μαύρο εραστή του Λαζόπουλου....Το τι κανει ο καθενας στη ζωη του δεν με ενδειαφερει. Ουτε με ενδειαφερει επισεις αν θα πιστεψεις εσυ η οχι.
Στο κολωνάκι έχω δει κι εγώ το Λαζόπουλο , με παρέα νεαρών πάντα.
Αποκλειστικά ανδρών.
Μελαχροινών , τριχωτών συνήθως.
Πολλών.
http://[URL unfurl="true"]www.nautical.gr/nautical_images/diakosmitika/2000s-f.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Εσυ οταν βγαινεις βγαινεις με παρεα 5-6 ατριχων κοριτσιων, για καφε ας πουμε. Καλη φαση.
εσυ γιατι ιδρωνεις? Γιατο το λογο ειναι και το μπου, ενημερωση. Ειπα κατι που γνωριζα και δεν το κακοσχολιασαΕεε φαίνεται....γι'αυτό άλλωστε έσπευσες να γράψεις για τον μαύρο εραστή του Λαζόπουλου....
Καλά βρε κουτσομπόλα μου,καλά....μην ιδρώνεις σε πιστεύω.....εσυ γιατι ιδρωνεις? Γιατο το λογο ειναι και το μπου, ενημερωση. Ειπα κατι που γνωριζα και δεν το κακοσχολιασα
καλά μπούληΚαλα βρε κουτσομπόλα μου,καλά....μην ιδρώνεις σε πιστεύω.....
Να ενημερωθώ προσπαθώ όπως θες,αλλά με πηγές έναν φίλο σου,την γειτονιά κ τον περιπτερά δεν λέγεται ενημέρωση αλλά κουτσομπολιό,να ξέρεις κ τις έννοιες των λέξεων δηλαδή να μην τα μπερδεύεις τα πράγματα!!!!![]()
καλά μπούλη
Πλακωσανε και οι κωλοι τωρα. Ασε με τωρα ρε κυνηγε του κωλου, με τον vcb εχω καλυτερη συζητησηΒρηκες βημα να πεις πεντε μαλακιες γιατι εισαι κλασσικος ελληνας πουστοκουτσομπολακος και την ειδες και ιστορια.
Πλακωσανε και οι κωλοι τωρα. Ασε με τωρα ρε κυνηγε του κωλου, με τον vcb εχω καλυτερη συζητηση
Ω ρε ενα ταρίχευμα που με βρηκεΠοιοι κωλοι ρε μαλακα. Ασχολεισαι με την κωλοτρυπιδα του λαζοπουλου. Ποσο σιχαμενος μπορει να εισαι. Γαμημενο σκουπιδι.
Σκατοσμπρωχτη,ξυνομουνα φαε κανα λουκανικο μπας και ηρεμησεις. Αντε με την λογοτεχνια σου εδω μεσα.Ποιοι κωλοι ρε μαλακα. Ασχολεισαι με την κωλοτρυπιδα του λαζοπουλου. Ποσο σιχαμενος μπορει να εισαι. Γαμημενο σκουπιδι.
Ω ρε ενα ταρίχευμα που με βρηκε
τυπε μηπως ηθελες να πεις οτι "Ω ρε με ενα θυμιατο που μπλεξαμε" και μπερδευτηκες?![]()
![]()
![]()
Επειδή με τον αδελφό μου έχουμε ασχοληθεί (και) με οικοδομές
και επειδή μου αρέσουν σπάνια σχέδια σε πλακάκια,
τα οποία μετά το τέλος της κατασκευής μπορεί να μην ξαναβρεθούν,
ας πούμε ότι κρατάω καβάτζα μερικές κούτες πλακάκια, κόλλα, ασβέστη , τσιμέντο,
κόφτη πλακιδίων , μυστριά, σπάτουλες, τσάπες , φτυάρια κτλ.
Αν σπάσει κανένα πλακάκι στο δάπεδο , ακόμη και νύχτα,
είμαι έτοιμος να το αντικαταστήσω αμέσως.
Δεν μου αρέσει να μένουν μερεμέτια ...