Νέα

Νεκρός ένας 44χρονος στο κέντρο της Αθήνας για μία κάμερα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIM
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 112K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
Αδελφέ, πόση ωρα σου πηρε ολο αυτο?????????
Και τι αποδεικνυει τελικα?

Όχι πολύλή (κάτι έχω πάθει εγώ με το "πολύ" και το "πολλή" αυτές τις μέρες. Δε μας το έχουν κάνει ακόμα στη δευτέρα φαίνεται).

Ένα τσιγάρο δρόμος ήτανε.

Σχετικά με το αν και τι απποδεικνύει, μη ρωτάς εμένα.

Αν και το'χει η βραδιά φαίνεται σήμερα να τα κάνουμε όλα νιανιά (ακόμα και πιο νιανιά από νιανιά) , εγώ αρνούμαι.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Ο Λαζόπουλος σάτυρα κάνει,όχι πολιτική.

Αν περιμένεις πολιτική από Λαζόπουλο είσαι λάθος.

Όπου κ όποτε το κάνει φάουλ του....
Εισαι λαθος φιλε.
Κάνει ΚΑΤ ΕΞΟΧΗΝ πολιτική.
Εκτός αν εχουμε διαφορετικη εκτιμηση απο το τι σημαινει "κανω πολιτικη".
Επηρεαζει την κοινη γνωμη, ναι ή οχι?
Φυσικα ναι.
Αρα ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
δεν τον εβγαλα δεξιο.. τον εβγαλα ασυνεπη αριστερο απλα...

ΥΓ.. ο Μικης ειναι ενας απο τους βουλευτες που ζητανε σε καιρο κρισης αναδρομικη βουλευτικη αποζημιωση...
αλλα κατα τ αλλα "Σπιθα"....
Δεν το γνωριζα.
Διαθετεις σχετικη πηγη?
Αν ειναι αληθές, ειναι απαραδεκτο.

fantaros25

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Εισαι λαθος φιλε.
Φυσικα ναι.
Αρα ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.
ακριβως...
εκει που θελει κανει πολιτικη... αλλα πολυ επιλεκτικα...

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
ποσως με απασχολει ποια ηταν η θεση του ΚΚΕ ή οποιουδηποτε αυτοκλητου εκφραστη της που εκανε κωλοτουμπα το 75...
και σου ξαναλεω οτι αυτοι ηταν πουλημενοι οπως ειπες... και απο τους αριστερους που ηταν στο πολυτεχνειο
δεν εγιναν ολοι υπουργοι σα τη δαμανακη... των περισσοτερων το ονομα δε το εμαθες ποτε.
επειδη βλεπω οτι το κατεχεις το θεμα, ποσο λογικο θεωρεις να υπαρχει η ταμπελα '' δημοκρατης'' η '' αντιστασιακος'' η '' προοδευτικος'' , ποση ειναι η ευθυνη της αριστερας και των αριστερων ωστε οι παραπανω ταμπελες να αποτελουν κολυμπηθρα του σιλωαμ για το καθε λαμογιο και καθαρμα;;

Doberman.gr

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Και πανω που θα ρωταγα,αν ο λακης εκανε καποια αναφορα στο τραγικο συμβαν.

Λαζόπουλοι, μετανάστες, και λοιποί...

Έτσι απο περιέργεια, κάθισα να δω πώς θα αρχίσει την εκπομπή του ο Λαζόπουλος. Καλά έκανε βέβαια και αναφέρθηκε στον... αείμνηστο μεγάλο Θανάση Βέγγο.Βέβαια,μέχρι τις 9:15 τουλάχιστον ούτε κουβέντα για τον άτυχο άνθρωπο που δολοφονήθηκε το πρωί στην Αθήνα από αλλοδαπούς.Αν είχε όμως δολοφονηθεί με ανάλογο τρόπο κάποιος αλλοδαπός, ολόκληρο αφιέρωμα θα έκανε.Απορώ με όσους πάνε και χειροκροτάνε σαν "πρόβατα" σ' ό,τι κι αν πει. Πόσες φορές θυμάμαι υπερασπίστηκε τρομοκρατικές ενέργειες στην Αθήνα και όχι μόνο.Τις ονόμαζε "αντιδράσεις". Επίσης να στείλω έστω και αργοπορημένα τα "συγχαρητήριά" μου και στον κ.Σταύρο Θεοδωράκη για το αφιέρωμα-αγιοποίηση που έκανε στους Ρομά,τσιγγάνους ή ό,τι άλλο πριν λίγο καιρό.Να τους πάρετε και στο σπίτι σας.Λείψτε καμιά ωρίτσα, κι ούτε τασάκι δεν θα βρείτε.Αν ζήσετε βέβαια για να δείτε τί σας έκλεψαν.Καλώς ή κακώς έτσι έχουν τα πράγματα.Και δεν είμαι ρατσιστής.Υπάρχουν φυλές που ποτέ δεν ενόχλησαν και δεν δολοφόνησαν.Με ελάχιστες εξαιρέσεις βέβαια.Πχ οι Φιλιππινέζοι.Εργατικοί και συμπαθητικοί άνθρωποι.Χαμηλών τόνων.Καμία σχέση με τους άλλους μετανάστες που ήρθαν στη χώρα μας.Που καταντήσαμε...

www.pixhost.org/show/688/7137411_tromaktiko.jpg] [/url]

Μεγαααλη κουφαλιτσα κι αυτη η τσουπρα. "Πουλαει" ανθρωπισμο κι αυτη

Επισκέπτης
Εισαι λαθος φιλε.
Φυσικα ναι.
Αρα ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.
Έλα,σοβαρέψου.

Παπάρια επηρεάζει ο Λαζόπουλος....του χρόνου που δεν θα κάνει εκπομπή θα πέσουν τα ποσοστά της αριστεράς λες;;;;

Αυτά όλα είναι στιγμιαία......

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
επειδη βλεπω οτι το κατεχεις το θεμα, ποσο λογικο θεωρεις να υπαρχει η ταμπελα '' δημοκρατης'' η '' αντιστασιακος'' η '' προδευτικος'' , ποση ειναι η ευθυνη της αριστερας και των αριστερων ωστε οι παραπανω ταμπελες να αποτελουν κολυμπυθρα του σιλωαμ για το καθε λαμογιο και καθαρμα;;
Αποτελούσαν.
Τωρα πια καθε κατεργαρης στον παγκο του.
Τα ψεμματα τελειωσαν.

Daylen

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
0
1) Συναγερμοί με όλα τα παρελκόμενα , Κάμερες, οθόνες, σειρήνες, ανιχνευτές κίνησης , παγίδες σε πόρτες & παράθυρα , τα πάντα.Οπότε αν κάποιος μπει , οπουδήποτε δικό μου χώρο , οποιαδήποτε ώρα και σειρήνα θα βαρέσει
και εικόνα θα έχω και
2) για να βγεί το όπλο απαιτείται χρόνος 2"
3) Όσο για τα παιδιά μου, δεν χρειάζεαι να ανησυχείς εσύ.
Είναι ασφαλή από τα όπλα, αλλά ενημερώνονται κι όλας.
Οπότε δεν κινδευνεύουν καθόλου από τα όπλα.
Αν έχεις το 1) δεν χρειάζονται 2'' και με παραπάνω κάνεις δουλειά, οπότε λέω εγώ θα μπορούσες να έχεις safe box
To 2) και το 3) δεν πάνε μαζί
Επίσης πες μου αν αύριο ανοίξεις την πόρτα σου για να πας στο περίπτερο και σου την πέσουν 2-3 και σε ξαναβάλουν μέσα στο σπίτι με κάτι κρύο κολλημένο στην πλάτη σου, τι θα κάνεις ?
Η πας και στο περίπτερο με πιστόλι ?

OP
OP
C

CIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Like
30
Πόντοι
66
Εννοειται οτι ανεμενα κι εγω σημερα την αντιδραση του Λαζοπουλου.
Μεχρι τις 9.30 εκανα υπομονη. Τιποτα, περα βρεχει.
Μετα τον μουτζωσα και γυρισα καναλι.
Μερικες φορες κρινομαστε και απο αυτα που ΔΕΝ κανουμε, ωστε να κριθουμε αναξιοπιστοι μετα για οσα κανουμε.
Κριμα.

+1

Επισκέπτης
Φυσικα ναι.
Αρα ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.

Και φυσικά προσπαθεί να μειώσει με οποιδήποτε μέσο,
οποιονδήποτε (και μη πολιτικό) δεν ανήκει στον δικό του ιδεολογικό (υπό)κοσμο,
καθώς και τις οικογένειές τους.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Έλα,σοβαρέψου.

Παπάρια επηρεάζει ο Λαζόπουλος....του χρόνου που δεν θα κάνει εκπομπή θα πέσουν τα ποσοστά της αριστεράς λες;;;;

Ειμαι σοβαροτατος.
Ποιος δεν θα κανει εκπομπη, αυτος???
Δεν νομιζω.
Φυσικα αν δεν κανει εκπομπη παντως, η αριστερά θα χασει ποσοστα.

medaphoar

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2007
Κριτικές
41
Like
0
Πόντοι
11
Και θεωρείς ότι όλα αυτά τα παδάκια που κάνουν "επανάσταση" με τα λεφτά και τις πλάτες του μπαμπα έχουν σφαιρική άποψη;
Η λογικη αυτη ειναι κυκεωνας.Απο τη στιγμη που το υπαρχον κοινωνικοοικονομικο συστημα αναγνωριζει την ιδιοκτησια,ο καθενας δυναται να αξιοποιησει διαφορετικα τη δυναμη που του προσδιδει αυτη.
Απαγορευεται το καπνσιμα σε εσωτερικους χωρους γι'αυτο αργησα να σου απαντησω.

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Έλα,σοβαρέψου.

η μαλβινα που επηρεαζε [αρνητικα] τα ποσοστα του κινεζου γιατι κοπηκε απο το μεγκα αφου και αυτη σατιρα εκανε;;

fantaros25

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
επειδη βλεπω οτι το κατεχεις το θεμα, ποσο λογικο θεωρεις να υπαρχει η ταμπελα '' δημοκρατης'' η '' αντιστασιακος'' η '' προοδευτικος'' , ποση ειναι η ευθυνη της αριστερας και των αριστερων ωστε οι παραπανω ταμπελες να αποτελουν κολυμπυθρα του σιλωαμ για το καθε λαμογιο και καθαρμα;;
εγω ειμαι μαζι σου οτι το δημοκρατης και το αντιστασιακος και το προοδευτικος το εχουν παρει μονοπωλιο και το βαζουν μπροστα για
να δικαιολογησουν τα παντα...

αλλα φιλε μου συνεχιζεις να ταυτιζεις τους αριστερους στο συνολο τους, με τον καθε Γιαννοπουλο που επειδη ειχε πολεμησει το 40 (οπως ολοι τοτε) μας τα εκανε
νταουλια για 60 χρονια και τον καθε αλαβανο που επειδη γουσταρει το gay parade και κανει οτι λυπαται τους μεταναστες νομιζει οτι ξεχναμε οτι δεν ξερει τι εχει...

και οποιος εχει στοιχειωδη εγκεφαλο καταλαβαινει οτι και δεξιοι ειναι δημοκρατες και ηταν αντιστασιακοι, και φυσικα μπορει να ειναι και προοδευτικοι...

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Πάντως οι λεγόμενοι "αριστερο-αναρχικοί" απλά κάνουν αγαπητό το φασισμό στο λαό. Δε μιλαω για φασισμό και καλά, αλλά για τον καθαρό απροκάλυπτο ναζισμό. Με το να υποστηρίζουν ευθαρσώς τέτοια γλοιώδη και χαμερπή εγκλήματα και κτηνωδίες , οι ίδιοι πέρα από  το ότι εκτίθενται, θεοποιούν και τους " αντιπάλους".

Βλέπει κανείς πως ούτε καν επιχειρήματα δεν προσπαθούν να έχουν. Απλά βρίζουν και λοιδωρούν. Λες και έτσι θα κάνουν τι?

Υπόψιν δεν μιλάω για άτομα από το φόρουμ .

Επισκέπτης
Ειμαι σοβαροτατος.
Ποιος δεν θα κανει εκπομπη, αυτος???
Δεν νομιζω.
Φυσικα αν δεν κανει εκπομπη παντως, η αριστερά θα χασει ποσοστα.
η μαλβινα που επηρεαζε [αρνητικα] τα ποσοστα του κινεζου γιατι κοπηκε απο το μεγκα αφου και αυτη σατιρα εκανε;;
Ο Λαζόπουλος πουλάει ανθρωπισμό όπως κ η ράδιο αρβύλα κ αμφότεροι είναι μεγάλοι υποκριτές,τίποτε άλλο.

Η πολιτική δεν γίνεται μέσα από σατυρικές εκπομπές μία φορά την εβδομάδα.

Έχει ακουστεί ότι σταματάει φέτος,θα δείξει.

Όταν σταματήσει αν πέσει η αριστερά θα έχετε δίκιο......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom