strobita
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
κι αυτο αποτελεσματικο δεν ειναι? σταματησαν να μπαινουν!τοσο αποτελεσματικα που εχτισαν τοιχος στα συνορα με το μεξικο........
κι αυτο αποτελεσματικο δεν ειναι? σταματησαν να μπαινουν!τοσο αποτελεσματικα που εχτισαν τοιχος στα συνορα με το μεξικο........
1. δεν εκανα εγω τη συγκριση , αλλα άλλος.
2. ηταν μια χωρα μονο μεταναστων με την εννοια ότι πλέον δεν πας μεταναστης στην αμερικη για δουλεια ευκολα.
Παρολα αυτα τους δικους τους "λαθρομεταναστες" (έχουν πολλους από χώρες της λατινικής αμερικής), και αυτούς εννοούσα, τους αντιμετωπίζουν με μεγαλύτερη αποτελεσματικοτητα.
πες μου ποτε η αριστερα δεν πουληθηκε;;;;;;;; η ποτε δεν ξεπουλησε οσους ηταν εμποδιο στα σχεδια της;;;;;;;;;ενταξει... αμα εχεις τοσο σοβαρα επιχειρηματα, παω πασο...
Η αργια και πνευματικη εργασια δεν ειναι ταυτοσημες εννοιες.Αργία μήτηρ πάσης κακίας....
Ανώνυμος αρχαίος...
ελα τυπισσα μου και σε εψαχνα..
εδω εισαι?
Εμένα? γιατι τι σου εκανα???
η σταματησαν να βγαινουν ;) ;)κι αυτο αποτελεσματικο δεν ειναι? σταματησαν να μπαινουν!
Nα o κύριος που τον εκτελέσαν οι ''κακοί'' κομμουνιστές:Η τύχη του Αντονέσκου, ηγέτη της Ρουμανιας ,
κι αυτο σωστο ;)η σταματησαν να βγαινουν ;) ;)
που χαθηκε αληθεια αυτο το παλλικαρι;;
Η αργια και πνευματικη εργασια δεν ειναι ταυτοσημες εννοιες.
Εμένα? γιατι τι σου εκανα???
για να βρηκε γκομενα δεν το κοβω..Το απόγευμα εδώ ήταν ρε! Πάντως έχει μειώσει τον αριθμό τον ποστς του. Λες να τον απασχολουν οι προοπτικές του κριτικού οικομαρξισμού και να μην έχει κέφι;
Δεν είπε κανείς ότι είναι...
Έχει κανά άλλο ρητό ο καραγατσης για τους gauche caviar?
κατσε να παρω κωδικαγια να μου κανεις σε ψαχνω
1)να τους πιστολιάσει αφού γυρνάγαν πλάτη. Και μετά τι θα γινότανε ? Οι άλλες συμορίες θα διαβάζαν εφημερίδες ελληνικές και θα τρομάζανε ? τίποτα δεν θα άλλαζε.
2)Ή σπίτι που λέει ο άλλος έχει όπλα. Ωραία έχεις προσβάσιμα όπλα για 1-2 φορές το πολύ στην ζωή σου που θα τύχει να σου την πέσουν σπίτι σου και εσύ θα το πάρεις χαμπάρι και θα τους έχεις.Αλλά αυτό θέλει και συναγερμό για να δουλέψει και άλλα συστήματα. Δεν περιμένεις πότε θα ακούσεις θόρυβο στον ύπνο σου. Οπότε τι είναι πιο πιθανό τελικά να χρησιμοποιήσεις το όπλο για να προστατευτείς ή να το βρει κανένα παιδάκι και να σκοτωθεί ?
Δεν εχεις τους 4 + 12 της νομικης βιβλιοθηκης?κατσε να παρω κωδικα
Να υποθεσω οτι εχεις προετοιμασει και τη διαδικασια εξαφανισης του πτωματος?1)θα ζούσε αυτός και θα έστελνε τους εγληματίες στον τάφο.
Λίγο το έχεις αυτό;;;;
Οι ίδιοι εγκληματίες, δεν θα ξανα-παρανομούσαν ποτέ!
Και παρόλο που οι ομοεθνείς τους, δεν διαβάζουν ελληνικές εφημερίδες,
κάτι θα μάθαιναν. Κουτί δεν είναι!
Στην Κρήτη και στα χωριά της Μάνης γιατί δεν πάνε να κάνουν μαγκιές;;;
Λες να διάβασαν σε εφημερίδες ότι ... παίζουν αυτόματα;;;
Σίγουρα πάντως το έμαθαν από κάπου.
Και κάποιοι λίγοι που έκαναν μαγκιές,
είναι κάτω από θυμάρια τώρα, φυτεμένοι και ήσυχοι.
2) Επειδή αναφέρθηκες σε μένα. Όπλα έχω παντού , σε κάθε χώρο ,πρόχειρα και έτοιμα.
Και βέβαια υπάρχουν και τα απαραίτητα συνοδευτικά ,
για να με προειδοποιούν. Συναγερμοί με όλα τα παρελκόμενα , Κάμερες, οθόνες, σειρήνες, ανιχνευτές κίνησης , παγίδες σε πόρτες & παράθυρα , τα πάντα.Οπότε αν κάποιος μπει , οπουδήποτε δικό μου χώρο , οποιαδήποτε ώρα και σειρήνα θα βαρέσει
και εικόνα θα έχω και για να βγεί το όπλο απαιτείται χρόνος 2"
Όσο για τα παιδιά μου, δεν χρειάζεαι να ανησυχείς εσύ.
Είναι ασφαλή από τα όπλα, αλλά ενημερώνονται κι όλας.
Οπότε δεν κινδευνεύουν καθόλου από τα όπλα.
Το να βλεπεις σφαιρικα τα πραγματα δε σε κανει σοσιαλιστη ποσο μαλλον gauche caviar.
αν αναφερεσαι στον καθε συριζα η κκε εχεις δικιο..πες μου ποτε η αριστερα δεν πουληθηκε;;;;;;;; η ποτε δεν ξεπουλησε οσους ηταν εμποδιο στα σχεδια της;;;;;;;;;
Nα o κύριος που τον εκτελέσαν οι ''κακοί'' κομμουνιστές: