Νέα

Νεκρός ένας 44χρονος στο κέντρο της Αθήνας για μία κάμερα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIM
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 112K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Ο Λαζόπουλος πουλάει ανθρωπισμό όπως κ η ράδιο αρβύλα κ αμφότεροι είναι μεγάλοι υποκριτές,τίποτε άλλο.

Η πολιτική δεν γίνεται μέσα από σατυρικές εκπομπές μία φορά την εβδομάδα.

Έχει ακουστεί ότι σταματάει φέτος,θα δείξει.

Όταν σταματήσει αν πέσει η αριστερά θα έχετε δίκιο......
και η σατιρα του αριστοφανη βαθια πολιτικη ηταν...

kongas

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
O Λαζοπουλος ειναι γνωστος παιδεραστης! κι ο Κανακης εχει μαγαζι που γινεται "διακινηση"

Επισκέπτης
Αν έχεις το 1) δεν χρειάζονται 2'' και με παραπάνω κάνεις δουλειά, οπότε λέω εγώ θα μπορούσες να έχεις safe box
To 2) και το 3) δεν πάνε μαζί
Επίσης πες μου αν αύριο ανοίξεις την πόρτα σου για να πας στο περίπτερο και σου την πέσουν 2-3 και σε ξαναβάλουν μέσα στο σπίτι με κάτι κρύο κολλημένο στην πλάτη σου, τι θα κάνεις ?
Η πας και στο περίπτερο με πιστόλι ?

Δεν ξέρω γιατί απαντώ.
Μερικές φορές, γράφω πολλά χωρίς λόγο.
1)Δεν έχω πεισθεί ότι αποκλείεται να αποπειραθεί κανείς να μπει μέσα όταν δεν λείπω λόγω συναγερμού. Ο δικός σου ισχυρισμός δεν μου αρκεί.
2)Τα όπλα είναι σε ντουλάπια που έχουν κλειδαριά με κωδικό.Αδύνατον να ανοιχτούν από παιδιά και οποιοδήποτε δεν έχει τον κωδικό.Για να τα ανοίξω εγώ, ό,τι κι αν λες εσύ, είναι αρκετά τα 2".
3)Φεύγω με αυτοκίνητο συνήθως, από κλειστό γκαράζ.Περιφερικά ο χώρος , ελέγχεται από κάμερες, οπότε αν με περιμένει κάποιος, τον έχω πάρει πρέφα.

Προσωπικά (χωρίς την άδειά σου) αισθάνομαι ασφαλέστερος με όλα αυτά,
παρά χωρίς αυτά.

fantaros25

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
καλα, δε νομιζω να προκαλεσε και τιποτα κοσμογονικες αλλαγες στην τοτε αθηναικη κοινωνια...

χυδαιο-πολιτικη ηταν.. .σαν τις επιθεωρησεις με το σταθη ψαλτη, μονο πιο ευρηματικη και ευγλωτη...

Επισκέπτης
Ντάξει αν συγκρίνεις τώρα Λαζόπουλο με Αριστοφάνη η κουβέντα μάλλον τελείωσε.

Φαινόμενα τύπου Λαζόπουλου κ Ράδιο Αρβύλα είναι εποχιακά,η πολική είναι σε βάθος χρόνου.

Επηρεάζουν πρόσκαιρα ίσως αλλά είναι αέρας αυτό...

fantaros25

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Δεν ξέρω γιατί απαντώ.
Μερικές φορές, γράφω πολλά χωρίς λόγο.
1)Δεν έχω πεισθεί ότι αποκλείεται να αποπειραθεί κανείς να μπει μέσα όταν δεν λείπω λόγω συναγερμού. Ο δικός σου ισχυρισμός δεν μου αρκεί.
2)Τα όπλα είναι σε ντουλάπια που έχουν κλειδαριά με κωδικό.Αδύνατον να ανοιχτούν από παιδιά και οποιοδήποτε δεν έχει τον κωδικό.Για να τα ανοίξω εγώ, ό,τι κι αν λες εσύ, είναι αρκετά τα 2".
3)Φεύγω με αυτοκίνητο συνήθως, από κλειστό γκαράζ.Περιφερικά ο χώρος , ελέγχεται από κάμερες, οπότε αν με περιμένει κάποιος, τον έχω πάρει πρέφα.

Προσωπικά (χωρίς την άδειά σου) αισθάνομαι ασφαλέστερος με όλα αυτά,
παρά χωρίς αυτά.
χωρις να κατακρινω ή οτιδηποτε τετοιο, μιας και δεν εχω παιδια ωστε να ξερω πως σκεφτεσαι...

μηπως ειναι λιγο φοβικα ολα αυτα ?
καμερες παντου... παντα φευγω απο κλειστο γκαραζ... οπλα σε καθε δωματιο...

θελω να πω, οκ ολοι περνουμε μετρα , ολοι λιγο πολυ προσεχουμε... μηπως ομως τελικα ζεις ομηρος του εαυτου σου ?

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
καλα, δε νομιζω να προκαλεσε και τιποτα κοσμογονικες αλλαγες στην τοτε αθηναικη κοινωνια...

χυδαιο-πολιτικη ηταν.. .σαν τις επιθεωρησεις με το σταθη ψαλτη, μονο πιο ευρηματικη και ευγλωτη...
εισαι πραγματι αριστερος  :2funny: :2funny:

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Ντάξει αν συγκρίνεις τώρα Λαζόπουλο με Αριστοφάνη η κουβέντα μάλλον τελείωσε.

Φαινόμενα τύπου Λαζόπουλου κ Ράδιο Αρβύλα είναι εποχιακά,η πολική είναι σε βάθος χρόνου.

Επηρεάζουν πρόσκαιρα ίσως αλλά είναι αέρας αυτό...
οπως και τον δεκεμβρη του 08, και εκει αερας, μαζι και σταχτη και μπουρμπερη

Επισκέπτης
Στο κολωνακι εχει σπιτωσει σε χλιδατο σπιτι εναν μαυρο
Μας μπερδέψατε τώρα...αν ο μαύρος είναι ενήλικος δεν στέκει η μαλακία που είπε ο άλλος παραπάνω....

Εσύ για την μαλακία που γράφεις από πού έχεις ενημέρωση,μήπως είσαι ο μαύρος;;;;; :2funny:

Doberman.gr

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Μας μπερδέψατε τώρα...αν ο μαύρος είναι ενήλικος δεν στέκει η μαλακία που είπε ο άλλος παραπάνω....

Εσύ για την μαλακία που γράφεις από πού έχεις ενημέρωση,μήπως είσαι ο μαύρος;;;;; :2funny:
Θα το ηθελες ε?

fantaros25

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16

οχι ρε... του το πε ενας γνωστος που εχει μια γκομενα που παει κομμωτηριο απεναντι απο το χλιδατο σπιτι...

Επισκέπτης
οπως και τον δεκεμβρη του 08, και εκει αερας, μαζι και σταχτη και μπουρμπερη
O Δεκέμβρης του 08 έχει υπογραφή Λαζόπουλου δηλάδη;;;;;
Πες ρε από πού τις ξέρεις αυτές τις αποκαλύψεις που κάνεις κ άσε τα κορδελάκια!!!!

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
O Δεκέμβρης του 08 έχει υπογραφή Λαζόπουλου δηλάδη;;;;;Πες ρε από πού τις ξέρεις αυτές τις αποκαλύψεις που κάνεις κ άσε τα κορδελάκια!!!!
δεν συμφωνουμε, δεν εχει νοημα να συζητησουμε, ειναι και περασμενη η ωρα...

fantaros25

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
δεν συμφωνουμε, δεν εχει νοημα να συζητησουμε, ειναι και περασμενη η ωρα...
κοιτα... δεν προκαλεσε τα γεγονοτα ο λαζοπουλος...
απλα ειδε οτι εκει παει το ρευμα και σα κλασσικος καιροσκοπος καβαλησε το κυμα και πηγαινε...

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
κοιτα... δεν προκαλεσε τα γεγονοτα ο λαζοπουλος...
απλα ειδε οτι εκει παει το ρευμα και σα κλασσικος καιροσκοπος καβαλησε το κυμα και πηγαινε...
αντε να του το εξηγησεις του αλλου αυτο;; θα μου πει τα δικα του και δεν εχω την υπομονη σου..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom