kolovi8ometro
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Άμα σας πιάσουν τίποτα λυσσασμένοι και σας βιάσουν στον κώλο ασάλιωτα ελάτε μετά να μου πείτε πορνίδια για τα δικαιώματα και τον ανθρωπισμό σας!
επίσης η βίλμα να πάει γρήγορα για διάβασμα
Εσύ δηλαδή δεν είσαι ανθρωπιστής επειδή σε έχουν βιάσει ασάλιωτα από τον κώλο;;;;Άμα σας πιάσουν τίποτα λυσσασμένοι και σας βιάσουν στον κώλο ασάλιωτα ελάτε μετά να μου πείτε πορνίδια για τα δικαιώματα και τον ανθρωπισμό σας!
[size=5pt] δε θα γινεις Ελληνας ποτε πουστη Αλβανε και τετοια [/size]
Δεν νομιζω Βιλμα.μμμ...
[size=5pt]Σκεφτομαι οτι στην εκθεση θα πεσει κατι που θα εχει να κανει με την μεταναστευση ή εγκληματικοτητα και παιρνω καμια ιδεα ... ας τους σφαξουμε ολους , δε θα γινεις Ελληνας ποτε πουστη Αλβανε και τετοια [/size]
Ως ''σκουπιδί'' από το κράτος δεν φταίει,κάπως πρέπει να επιβιώσει.
Βελβακι τι γινεσαι? Καλησπερα.
και συ μαλακιζεσαι οπως παντα....μεμο παραληρεις once again.
Με τα κουμμουνια που κυβερνανε μετα το 74,εχουμε παραληρησει ολοι...μεμο παραληρεις once again.
Στην αναμονή λοιπόν κ μετά αν δεν δείτε μπορείτε να κατακρίνετε όσο σκληρά θέλετε.
Απο κονδυλωματα? Προφανως.ρε αλανια, να ρωτησω και κατι ουσιωδες
δηλαδη οντως κινδυνευουμε στις τσαρκες μετα τις 8-9 το βραδακι
στην ΦΥλης - αχαρνων - λιοσιων κτλπ ??
και συ μαλακιζεσαι οπως παντα....
μμμ...
[size=5pt]Σκεφτομαι οτι στην εκθεση θα πεσει κατι που θα εχει να κανει με την μεταναστευση ή εγκληματικοτητα και παιρνω καμια ιδεα ... ας τους σφαξουμε ολους , δε θα γινεις Ελληνας ποτε πουστη Αλβανε και τετοια [/size]
Δεν νομιζω Βιλμα.
Κατι για την οικονομικη κριση θα πεσει.
"Ποιες αρετες πρεπει να βγαινουν στην επιφανεια σε περιοδους κρισης" και τετοια.
Το μεταναστευτικο καιει, δεν θα το βαλουν.
Ναι στο σύστημα έτσι έχουν τα πράγματα,αν θες απλά να επιβιώσεις βαφτίζεσαι ''εγκληματίας''."σκουπίδι" (χρησιμοποιώ την λέξη που ανέφερες) του δικού του κράτους είναι όμως, όχι του δικού μου ή κανενός άλλου
ξέχωρα από την όποια ανθρωπιστική διάθεση για βοήθεια έχουμε ως λαός, το κράτος ως φορέας καμία υποχρέωση δεν έχει να ανέχεται την όποια παρανομία (ακόμα και όταν προέρχεται από αλλοδαπούς για την επιβίωσή τους), τουναντίον μάλιστα.
Δεν νομιζω Βιλμα.
Κατι για την οικονομικη κριση θα πεσει.
"Ποιες αρετες πρεπει να βγαινουν στην επιφανεια σε περιοδους κρισης" και τετοια.
Το μεταναστευτικο καιει, δεν θα το βαλουν.