Νέα

Νεκρός ένας 44χρονος στο κέντρο της Αθήνας για μία κάμερα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIM
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 112K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Απο κονδυλωματα? Προφανως.

ελα τυπε μην γινεσαι υποχονδριος
θα αρρωστησεις γρηγορα ...

αμα δεν περπατησει και λιγο μικροβιο πανω σου
δεν εχει νοημα η τσαρκα...

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Αλλα θα τους γαμηκω ολους θα χαλασω την αρια ελληνικη φυλη χοχοχοχο  :sunglasses:.... εβραιοτουρκαλα ειμαι  :sunglasses:

Δε νομιζω για τη κριση το ακουγεται πολυ οποτε ...  :-
Μεταναστευτικο στα πλαισια ανθρωπισμου πιστευω ναι ...  :-
Τεςπα θα σας πω αυριο  :'( :P

αύριο γράφεις; :huh:  καλή επιτυχία :-*

Επισκέπτης
το παρακατω κειμενο ειναι αφιερωμενο στους δηθεν προοδευτικους που υπερασπιζονται τους λαθρομεταναστες.. :birdman: σκουπα κ ολοι πισω στις χωρες τους.. ..

Με αφορμή την άγρια δολοφονία συμπατριώτη μας στο κέντρο της Αθήνας, θα ήθελα να δώσω την εικόνα του κέντρου της πρωτεύουσας, έτσι όπως τη βίωσα και τη βιώνω.
Συμμορίες αλλοδαπών κυρίως Αλβανών ελέγχουν απόλυτα την πορνεία. Μάλιστα είναι πρωτοφανής η εκτόπιση των Ελληνίδων έναντι Αλβανίδων για να υπάρχει απόλυτος έλεγχος. Σωκράτους, Μάρνη, Σοφοκλέους, πλατεία Βάθης έχουν περάσει στην Αλβανική μαφία. Μάλιστα ξενοδοχείο στη Σωκράτους ημιδιαμονής (κέντρο πορνείας και ναρκωτικών) έχει περάσει σε χέρια Ρώσων. Τα ινστιτούτα μασάζ (τα περισσότερα είναι και πορνεία) τα ελέγχουν ξένες συμμορίες και φαίνεται λόγω των ανύπαρκτων ελέγχων (δεν είδα κανένα να κλείσει) υπάρχει διαπλοκή με τις αρμόδιες αρχές. Στη Μενάνδρου και στους παραπλήσιους δρόμους ως και την Πειραιώς τον έλεγχο τον έχουν Μαύροι κάθε προέλευσης. Είναι αδιανόητο στους δρόμους αυτούς να περάσει γυναίκα με ασφάλεια. Επειδή ταξιδεύω συχνά με πρωινές πτήσεις και μένω στο κέντρο της Αθήνας, δεν υπάρχει περίπτωση πρωινές ώρες να μην παρενοχληθείς από πρεζόνια, μικροκλεφτόνια και απατεώνες. Οι ελάχιστοι Έλληνες καταστηματάρχες πουλούν τα μαγαζιά τους στους ξένους. Οι Κινέζοι είναι εργασιομανείς και όχι επικίνδυνοι. Σκοτώνουν μόνο τους εκβιαστές τους. Δυστυχώς, οι Έλληνες του κέντρου θα εξοριστούν και θα υπάρχει κοινωνικός αποκλεισμός για αυτούς. Σύμφωνα δε με έρευνα του καθηγητή Κατσανέβα το 2015 θα τριπλασιαστεί ο αριθμός των μεταναστών στην Ελλάδα. Κατά τα άλλα ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ μιλούν για καταπάτηση δικαιωμάτων των ξένων. Για τους Έλληνες του κέντρου ποιο κόμμα θα ενδιαφερθεί;
Μεγάλε εσύ το έγραψες;;;;;

Ντάξει καλούτσικη πορσπάθεια.

Φταίει φυσικά πάλι το ΚΚΕ κ ο ΣΥΡΙΖΑ ω συνήθως για όλα!!!!

Αστείοι που είστε.......

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Παναγιά μου ενα σκληρό αντράκι!!!! Πες μου όμως να ξεροχύσω... Πόσο ΑΝΗΜΠΟΡΟΣ να αντιδράσει ηταν ο κλέφτης. Ποσο καβλα ειναι να χτυπας κάποιον που δεν μπορει να ανταποδώσει? Και ακόμη ποσο περισσότερο ηδονικό ειναι να ξεσκίζεις κάποιον επειδη σου εκλεψε μερικά μικροπράγματα!!
Το χάρηκες πολύ ε? Ε, υπομονη μεχρι να ξαναβρεις μπροστα σου κανα σιδηροδέσμιο.

Fair enough.

Βέβαια, και ο άλλος όταν του έσπαγε το αμάξι, πόσο ανήμπορος ήταν αυτός να αντιδράσει, όταν δεν ήταν καν παρών;

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Fair enough.

Βέβαια, και ο άλλος όταν του έσπαγε το αμάξι, πόσο ανήμπορος ήταν αυτός να αντιδράσει, όταν δεν ήταν καν παρών;

Ο ενας εσπαγε αμαξι, ο αλλος αρχιδια κοιλια και μουρη.

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Fair enough.

χμ, δεν βαζω στην ιδια κατηγορια υλικες ζημιες με υπερβολικη σωματικη βια.
Ακομα και ο ιδιαιτερα σκληρος μωσαικος νόμος μιλουσε για "οφθαλμόν αντι οφθαλμου"

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
ξέχνα το :sunglasses:

δεν πρόκειται να πέσει τρανταχτό θέμα επικαιρότητας (εγκληματικότητα, μετανάστες, οικονομική κρίση κτλ).

γνώμη μου :sunglasses:

Οτι και να πεσει χεστηκα  :sunglasses:
θα παω με τσαμπουκα  :sunglasses:
και θα γραψω 17  :sunglasses:

ασχετο :sunglasses: : αλλα κειμενα θελω Πολυδουρη ετσι για το γαμωτο .... :sunglasses:

Ευχαριστω για τον χωρο που μου δοθηκε να πω και γω τη μαλακια μου ...  :sunglasses:

αύριο γράφεις; :huh:  καλή επιτυχία :-*

Eυχαριστω δασκαλε  :grouphug: :-*

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.285
Πόντοι
8.006
Μεγάλε εσύ το έγραψες;;;;;

Ντάξει καλούτσικη πορσπάθεια.

Φταίει φυσικά πάλι το ΚΚΕ κ ο ΣΥΡΙΖΑ ω συνήθως για όλα!!!!

Αστείοι που είστε.......
....................ΠΑΠΑΖΟΛΗ??????????????????

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Εγω ευχομαι να σκοτωσουν τη γκομενα του Τσιπρα προσπαθωντας να της κλεψουν τη τσαντα...
Πλακα θα εχει...

Εντάξει, έχουμε αρχίσει και ξεφεύγουμε.

Όχι τίποτε άλλο ρε μάγκα αλλά δίνεις και τροφή σε supermouse, πορνόπαπους, Ισιδώρες και σκασκοσουασίξιδες να λένε περί φασισμού, φανατισμού, βίας, ΥΠΟΓΑΣ και λοιπών.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.390
Πόντοι
5.097
ρε αλανια, να ρωτησω και κατι ουσιωδες  :grin:

δηλαδη οντως κινδυνευουμε στις τσαρκες μετα τις 8-9 το βραδακι

στην ΦΥλης - αχαρνων - λιοσιων κτλπ ??  :think: :think: :think: :think:
ορε φοβουντε οι αντρες :sunglasses:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
τσου, οταν μιλαω σοβαρα το χρησιμοποιω κανονικα :P

εξηγούμαι :sunglasses:

αυτό---> :) είναι κατά κανόνα ανωμαλιάρικο/ψυχασθενές ιμοτ

αλλά

όταν χρησιμοποιείται σοβαρά στο τέλος μιας πρότασης, και πάλι έχει αρνητική χρειά καθώς υποδεικνύει νεύρα απέναντι στον συνομιλητή (  :) = συνέχισε να λες μαλακίες και θα δεις εσύ...)

γνώμη μου πάντα :sunglasses:

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Οτι και να πεσει χεστηκα  :sunglasses:
θα παω με τσαμπουκα  :sunglasses:
και θα γραψω 17  :sunglasses:

ασχετο :sunglasses: : αλλα κειμενα θελω Πολυδουρη ετσι για το γαμωτο .... :sunglasses:

Ευχαριστω για τον χωρο που μου δοθηκε να πω και γω τη μαλακια μου ...  :sunglasses:

Eυχαριστω δασκαλε  :grouphug: :-*

Θα πατωσεις βασικα. Ολη μερα στο bourdela εισαι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom