Νέα

Νεκρός ένας 44χρονος στο κέντρο της Αθήνας για μία κάμερα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIM
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 112K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
χμ, δεν βαζω στην ιδια κατηγορια υλικες ζημιες με υπερβολικη σωματικη βια.
Ακομα και ο ιδιαιτερα σκληρος μωσαικος νόμος μιλουσε για "οφθαλμόν αντι οφθαλμου"

Υπερβολική σωματική βία δεν ξέρω να υφίσταται ως όρος. Καθαρά προσωπική κρίση, με τεράστια περιθώρια εννοιολογικής ερμηνείας.

Από εκεί και πέρα, υπάρχει ο βρασμός ψυχής, το γενικό αίσθημα ανημποριάς απέναντι σε τέτοιες πράξεις, η οργή από την ανικανότητα του κράτους ή από τις μαλακίες που αφειδώς εκστομίζονται από άσχετους με καταστάσεις ή με το σύνολο της πραγματικότητας. Μακάρι να μπορούσαν να επιχειρηματολογήσω υπέρ του κράτους δικαίου, του σεβασμού των νόμων και των δικαστηρίων και κατά της αυτοδικίας, αλλά δυστυχώς έχω χάσει κάθε πίστη σε αυτά. Ίσως γιατί ξέρω την κατάληξη: το πιο πιθανό ήταν τον αλλοδαπό να τον άφηναν ελεύθερο, λόγω φόρτου ποινικών δικαστηρίων, μεγέθους εγκλήματος ή πληρότητας φυλακών. Δηλαδή, ατιμωρησία.

Και φυσικά δεν μπορώ να προβλέψω εδώ τον lex talionis... έχει το αλλοδαπό κλεφτρόνι διαθέσιμο αμάξι για να του το σπάσουν;

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
Οτι και να πεσει χεστηκα  :sunglasses:
θα παω με τσαμπουκα  :sunglasses:
και θα γραψω 17  :sunglasses:

ασχετο :sunglasses: : αλλα κειμενα θελω Πολυδουρη ετσι για το γαμωτο .... :sunglasses:

Ευχαριστω για τον χωρο που μου δοθηκε να πω και γω τη μαλακια μου ...  :sunglasses:

Eυχαριστω δασκαλε  :grouphug: :-*
και οι ευχές μου σε συνοδεύουν, μπιζουδάκι δώστους να καταλάβουν ;) :-*

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ρε εδώ είπε ότι τον προέτρεψε ο αστυνομικός να τον δείρει και ότι αποσύρθηκε σε άλλο δωμάτιο διακριτικά. Κι άμα πεθαινε μέσα στο τμήμα θα τον πετούσαν σε κανένα κάδο.

Μιλάμε Highlight!
ο φραντζεσκος θα ηταν ο μπατσος :2funny:

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Ρε εδώ είπε ότι τον προέτρεψε ο αστυνομικός να τον δείρει και ότι αποσύρθηκε σε άλλο δωμάτιο διακριτικά. Κι άμα πεθαινε μέσα στο τμήμα θα τον πετούσαν σε κανένα κάδο.

Μιλάμε Highlight!
Μπα...Μη νομιζεις...Δε πιστευω να ετυχα εγω ειδικα στη περιπτωση..
Μαλλον για παγιομενη τακτικη μου εμοιαζε...
Οποιον πιανουν πρεπει να τον ξυλοφορτωνουν εκει μεσα...
και αν βαριουνται οι μπατσοι,βαζουν τους αγανακτισμενους πολιτες να κανουν τη δουλεια...

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
χμ, δεν βαζω στην ιδια κατηγορια υλικες ζημιες με υπερβολικη σωματικη βια.
Ακομα και ο ιδιαιτερα σκληρος μωσαικος νόμος μιλουσε για "οφθαλμόν αντι οφθαλμου"

εδω αξιζει να σημειωθει πως στις χωρες τους, αυτοι οι ιδιοι, εαν συλληφθουν να κλεβουν τους αλυσοδενουν και τους κοβουν τα χερια παρουσια κοινου....

για τους ιδιους λοιπον, το να φανε μερικες μπουφλες επειδη εκλεψαν ειναι οχι απλα χαδι..... ειναι ανευ σημασιας!

καλο θα ηταν λοιπον, οι υπερ το δεον ανθρωπιστριες του κωλου Ελλεηνιδες, να αφησουνε τις μαλακιες και να νιωσουν και λιγο συμπαρασταση για τις δεκαδες γυναικες καθε μερα, νεαρες ή ηλικιωμενες, που βιάζονται, διαμελίζονται χτυπιούνται και ληστευονται απο ανθρωποειδή δίποδα τα οποία νομίζετε οτι εχουν σχεση με ανθρώπους!

αντε το μπουλο λοιπον  :birdman:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
τυπε στον αβραμη εκανες μαγκιες ομως :2funny:

επιτηδες τυπε , ηξερα πως δεν θα εδινε διευθυνση  :2funny:
και αν εδινε θα χεζοταν για κανα μηνα μετα .
Ή θα τον εστηνα σε καμια σταση να παει να περιμενει
αλλα τελικα τον λυπηθηκα λεω αστο

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Παναγιά μου ενα σκληρό αντράκι!!!! Πες μου όμως να ξεροχύσω... Πόσο ΑΝΗΜΠΟΡΟΣ να αντιδράσει ηταν ο κλέφτης. Ποσο καβλα ειναι να χτυπας κάποιον που δεν μπορει να ανταποδώσει? Και ακόμη ποσο περισσότερο ηδονικό ειναι να ξεσκίζεις κάποιον επειδη σου εκλεψε μερικά μικροπράγματα!!
Το χάρηκες πολύ ε? Ε, υπομονη μεχρι να ξαναβρεις μπροστα σου κανα σιδηροδέσμιο.

Μην κυκλοφορείς μόνος τα βραδια όμως ε? ειναι επικινδυνα εκει εξω! Κυκλοφορουν και άτομα χωρίς χειροπεδες και μπορεί να κάνουν κακο στο ευαισθητο δερματακι σου.

Πωπω!! Ε βεβαια, το άλλο που θα έλεγα είναι αυτο. ΠΟΤΕ ΜΗ ΒΑΡΑΣ ΜΟΝΟΣ! το σπορ ειναι ομαδικο.
ΝΑΙ! η μεγαλυτερη καβλα ειναι να τους βαρας δεμενους..ακομα και πεθαμενους

honda27

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
εδω αξιζει να σημειωθει πως στις χωρες τους, αυτοι οι ιδιοι, εαν συλληφθουν να κλεβουν τους αλυσοδενουν και τους κοβουν τα χερια παρουσια κοινου....

για τους ιδιους λοιπον, το να φανε μερικες μπουφλες επειδη εκλεψαν ειναι οχι απλα χαδι..... ειναι ανευ σημασιας!

καλο θα ηταν λοιπον, οι υπερ το δεον ανθρωπιστριες του κωλου Ελλεηνιδες, να αφησουνε τις μαλακιες και να νιωσουν και λιγο συμπαρασταση για τις δεκαδες γυναικες καθε μερα, νεαρες ή ηλικιωμενες, που βιάζονται, διαμελίζονται χτυπιούνται και ληστευονται απο ανθρωποειδή δίποδα τα οποία νομίζετε οτι εχουν σχεση με ανθρώπους!

ΧΙΛΙΑ ΔΙΚΙΑ ΕΧΕΙΣ ΦΙΛΕ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166

φανταζομαι με το να ποσταρεις εδω μεσα, συμπαριστασαι κ εσυ στον 44χρονο.

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
θα μπορουσε να ειναι και παραμυθι. αλλα κακως μεν, συμβαινει.

Συμφωνώ ως προς το κακώς. Απλά η κατάσταση δείχνει τεράστια ελλείμματα αλλού.

Θα συμφωνησω για το κακομοιρη το ναυτεργατη...
Γιατι να μη γινει "θεμα" οπως ο Γρηγοροπουλος ας πουμε που καψανε την Αθηνα?
Οντως..2 μετρα και 2 σταθμα...

Δεν πουλάει το θέμα στους τσοπάνηδες, άρα τα πρόβατα δεν χρειάζεται να ξέρουν.

Επιτρέψτε μου αγαπητέ, αλλά εδώ υπάρχει μια ειδοποιός διαφορά. Ο Ναυτεργάτης πράγματι σκοτώθηκε (ίσως και από εγκληματική αμέλεια). Ο άλλος μακαρίτης δολοφονήθηκε.

Αν ο ναυτεργάτης σκοτώθηκε από εγκληματική αμέλεια είναι δολοφονία πάλι.

Η δολοφονία χρειάζεται εμφανώς εννοιολογικά δόλο (δόλος+φον-ία).
Συνεπώς η εγκληματική αμέλεια, αποκλείει τον δόλο, μιας και είναι... αμέλεια.

Τώρα για την περίπτωση Γρηγορόπουλου... μόνο στην χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας θα ήταν δόλος και μάλιστα α' βαθμού.

Τον πετάμε στον κάδο και τερμα να 'ούμε.
Οι νεκροί δε σκοτώνουν...

Τύπε νομίζω πρέπει ν' ανακαλέσεις το provisional membership. Ακόμα δεν είναι έτοιμη για την υπόγα.

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66

δεν καταλαβα. Τελικα σ αρεσει το δικο τους συστημα απονομης δικαιοσύνης σε σημείο που να  θες να εφαρμοστεί και στην Ελλάδα ή οχι?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

τυπε ειπαμε και πριν...
ο καθενας στα κυρηγματα ειναι πολυ καλος!
Και ενας καθηγητης παλια καθοταν πισω απο το γραφειακι του
και ζητουσε ολοκληρα χακιν προτζεκτς με τοση απλοτητα και ευκολια
και ο ιδιος δεν ειχε ποτε ιδεα για αυτα ουτε καν ποσο χρονο παιρνουν
παρολαυτα τα ζητουσε και εδινε διαταγες τι ψαχνεις να βρεις τωρα... :2funny: :2funny: :2funny:
ΓΝωστη ρηση -> Οποιος ειναι εξω απο τον χορο πολλα τραγουδια λεει  :grin:

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
φανταζομαι με το να ποσταρεις εδω μεσα, συμπαριστασαι κ εσυ στον 44χρονο.
τι θες να κανω δηλαδη? να παρω το δικανο και να βγω στους δρομους? εγω την αποψη μου για το προβλημα την εξεθεσα στα πρωτα πρωτα ποστς....απο κει και περα, αυτες που σπαμαρουν και γραφουν ενα καρο μπουρδες για να απαλυνουν τη δικαιολογημενη οργη του κοσμου εναντι στα ανθρωποειδή καθιζηματα που δρουν ανεξελεγκτα στο κεντρο της Αθηνας, ειστε οι γνωστες ηλιθιες Ελλεηνιδες που δε νομιζετε οτι ολος ο κοσμος γυρνα γυρω απο σας....

sexpistols

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Like
1
Πόντοι
1

ΕΔΩ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΦΙΛΟΣ.

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
τυπε ειπαμε και πριν...
ο καθενας στα κυρηγματα ειναι πολυ καλος!
Και ενας καθηγητης παλια καθοταν πισω απο το γραφειακι του
και ζητουσε ολοκληρα χακιν προτζεκτς με τοση απλοτητα και ευκολια
και ο ιδιος δεν ειχε ποτε ιδεα για αυτα ουτε καν ποσο χρονο παιρνουν
παρολαυτα τα ζητουσε και εδινε διαταγες τι ψαχνεις να βρεις τωρα... :2funny: :2funny: :2funny:
ΓΝωστη ρηση -> Οποιος ειναι εξω απο τον χορο πολλα τραγουδια λεει  :grin:

εκατσες και εγραψες ολο αυτο για να μας πεις οτι εισαι χακερας τωρα?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
τι θες να κανω δηλαδη? να παρω το δικανο και να βγω στους δρομους? εγω την αποψη μου για το προβλημα την εξεθεσα στα πρωτα πρωτα ποστς....απο κει και περα, αυτες που σπαμαρουν και γραφουν ενα καρο μπουρδες για να απαλυνουν τη δικαιολογημενη οργη του κοσμου εναντι στα ανθρωποειδή καθιζηματα που δρουν ανεξελεγκτα στο κεντρο της Αθηνας, ειστε οι γνωστες ηλιθιες Ελλεηνιδες που δε νομιζετε οτι ολος ο κοσμος γυρνα γυρω απο σας....

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom