baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.401
- Πόντοι
- 5.097
λαθος! Μας εχουν κανει να κανουμε τους κινεζους
οταν χρειαζεται τυπε
λαθος! Μας εχουν κανει να κανουμε τους κινεζους
οταν χρειαζεται τυπε
Μια μεση κατασταση,ειναι η καλυτερη...δεν καταλαβα. Τελικα σ αρεσει το δικο τους συστημα απονομης δικαιοσύνης σε σημείο που να θες να εφαρμοστεί και στην Ελλάδα ή οχι?
εκατσες και εγραψες ολο αυτο για να μας πεις οτι εισαι χακερας τωρα?
Τύπε νομίζω πρέπει ν' ανακαλέσεις το provisional membership. Ακόμα δεν είναι έτοιμη για την υπόγα.
ειστε οι γνωστες ηλιθιες Ελλεηνιδες που δε νομιζετε οτι ολος ο κοσμος γυρνα γυρω απο σας....
Εκτός από συμπάθειά μου είναι και αντίβαρο άμα σκάσει καμμιά Ισιδώρα! ;)
Βββββββζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζ....αν κρίνω απο το γεγονός οτι εσυ ασχολεισαι εδω και ωρα μονο με ελλεηνιδες και αγνοείς τους αντρες που ποσταρουν, δεν το νομίζουμε, απλα εσυ γυρνας γυρω γυρω απο μας σαν τη μυγα.
τυπε μηπως σε περασε για νερντουλα?τυπε εγω ειπα οτι τα ζητουσε αυτος
οχι οτι τα υλοποιησα εγω...
απλα ηθελα να σου πω πως οταν καποιος εχει αγνοια
απο πρακτικη.... ξερει μονο να παπαγαλιζει και να λεει
οταν με το καλο κατεβει απο τον θρονο του και αναγκαστει να πιασει
και αυτος δουλεια τοτε ή θα τα παρατησει ή θα αλλαξει αποψεις.
Π.Σ Για τον καθηγητη ηταν ευκολο να πει ας πουμε.... καντε εγκατασταση σε αυτο το σαιτ το ταδε λογισμικο... μετα καντε και μια DOS ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΑΤΕ...
για αυτον ειναι μια προταση τυπε... επειδη δεν ξερει απο πρακτικη... για οσους ξερουν ομως ειναι 1 μηνας δουλεια.
Ας μεινω τότε λίγο σε καραντινα μεχρι να πεισω και τα υπολοιπα μελη.
τι θες να κανω δηλαδη? να παρω το δικανο και να βγω στους δρομους? εγω την αποψη μου για το προβλημα την εξεθεσα στα πρωτα πρωτα ποστς....απο κει και περα, αυτες που σπαμαρουν και γραφουν ενα καρο μπουρδες για να απαλυνουν τη δικαιολογημενη οργη του κοσμου εναντι στα ανθρωποειδή καθιζηματα που δρουν ανεξελεγκτα στο κεντρο της Αθηνας, ειστε οι γνωστες ηλιθιες Ελλεηνιδες που δε νομιζετε οτι ολος ο κοσμος γυρνα γυρω απο σας....
τυπε μηπως σε περασε για νερντουλα?
νταξει δικε μου η φωτο δεν υπαρχει λεμε!!τυπε μηπως σε περασε για νερντουλα?
κι εμεις οι ελλεεινιδες τι θες να κανουμε δλδ? να παω να προσφερω αγκαλια σε ολες τις κακοποιημενες? ε δεν εχω χρονο *κ διαθεση για να μη λεω κ μαλακιες*.
λυπαμαι τον ανθρωπο που σκοτωθηκε, κ πολυ περισσοτερο λυπαμαι για οσα αφησε πισω του κ ιδιως τη γυναικα του, αλλα δεν προκειται να τσουβαλιασω οοοολους τους μεταναστες κ ολες αυτες τις μαλακιες που λετε κ κυριως να επικροτησω την ανεξελεγκτη βια.
πως σκατα βγηκε το συμπερασμα οτι ολος ο κοσμος νομιζουμε οτι γυρνα γυρω απο εμας, μονο εσυ το ξερεις.
οσο φασιστικο και να σου ακουστει, ενας ανθρωπος δεν χαρακτηριζεται ως ανθρωπος επειδη εχει την μορφη ανθρωπου! υπαρχουν παρα πολλα στοιχεια τα οποια απαρτιζουν εναν ανθρωπο! Μεγαλυτερο απο ολα ειναι η επιβολη της λογικης επι του ενστικτου! Οποιος δεν μπορει να το επιτυχει, για μενα, δεν ειναι ανθρωπος και δεν του αξιζει κανενα ανθρωπινο δικαιωμα! Και τετοια ανθρωποειδή θα πρεπει να εκτελουνται διχως κανενα ελαφρυντικό! Στις χώρες τους λοιπόν, επειδή γνωρίζουν οτι ΔΕΝ ειναι ανθρωποι, τους φερονται αναλογα! Εμεις επειδή ειμαστε και καλά πολιτισμένοι, προσπαθούμε να αντιμετωπίσουμε ως ιδιους, ανθρώπους οι οποίοι δεν δικαιούνται να χαρακτιρίζονται ως άνθρωποι!δεν καταλαβα. Τελικα σ αρεσει το δικο τους συστημα απονομης δικαιοσύνης σε σημείο που να θες να εφαρμοστεί και στην Ελλάδα ή οχι?
αν δεν νομιζες οτι οοοολος κοσμος γυρνα γυρω απο εσας θα λυποσουν και για τα παιδια που αφηνει πισω του, οχι μοοονο για την γυναικα του....κι εμεις οι ελλεεινιδες τι θες να κανουμε δλδ? να παω να προσφερω αγκαλια σε ολες τις κακοποιημενες? ε δεν εχω χρονο *κ διαθεση για να μη λεω κ μαλακιες*.
λυπαμαι τον ανθρωπο που σκοτωθηκε, κ πολυ περισσοτερο λυπαμαι για οσα αφησε πισω του κ ιδιως τη γυναικα του, αλλα δεν προκειται να τσουβαλιασω οοοολους τους μεταναστες κ ολες αυτες τις μαλακιες που λετε κ κυριως να επικροτησω την ανεξελεγκτη βια.
πως σκατα βγηκε το συμπερασμα οτι ολος ο κοσμος νομιζουμε οτι γυρνα γυρω απο εμας, μονο εσυ το ξερεις.
Ρωτα και μαθε ποσοι ειναι οι ξενοι στις φυλακες.Ρωτα και μαθε ποσο ειναι το ποσοστο εγκληματων απο ξενους και ποσο απο Έλληνες.
Αφηστε αυτη την καραμελα με το τσουβαλιασμα.
Και να πεις οτι λενε και κατι ουσιαστικο...87 σελίδες από χθες το πρωί
κάνετε λες και ξαφνικά ανακαλύψατε την Αμερική