Νέα

Νεκρός ένας 44χρονος στο κέντρο της Αθήνας για μία κάμερα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIM
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 113K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

RPM

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Eπειδή έχω πάρε-δώσε με Ουγγαρία (έχω ένα συνεργείο που βάζουμε τέντες) βρίσκω ότι η χωρα αυτή έχει αρκετές ομοιότητες με τη δικη μας.

Ο Chevalier δε λέει μαλακίες. Ας διαβάσει για το Jobbik οποιος έχει χρόνο. Ίσως το βρει ενδιαφέρον

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
για το μπάτσο άντε πες ότι εκφράζει εξουσία και τέλοσπάντων δεν είναι εντελώς τυχαία η στοχοποίησή του. Για το χθεσινό έγκλημα όμως δε μπορείς να το πεις αυτό.

Υπάρχει και για εδώ κανά βίντεο ή καμιά φωνή αναρχικού από κανά πηγαδι που να λέει ότι ορθώς δολοφονήθηκε ο άνθρωπος?

Έχω αρχίσει να έχω αμφιβολίες πια.... Ρε μήπως τονε διάβαζα τον Μπακούνιν με σβηστά τα φώτα και πήδηξα κανά κεφάλαιο που να λέει για φόνους σε όσους κρατούν κάμερες?  :think:

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.606
Πόντοι
6.515
επειδη το κουρασαμε, και οι θεωριες καλες ειναι αλλα απο πραξεις ειμαστε αδυναμοι, εγω για αρχη θα προσυπογραψω τη θεση φιλου 2 ωρες πριν.
ΔΕΝ ΞΑΝΑΒΑΖΩ ΒΕΝΖΙΝΗ ΣΕ ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΜΕ ΞΕΝΟΥΣ, ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΣ ΠΛΗΡΩΣΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.
ΔΕΝ ΜΟΥ ΞΑΝΑΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΤΖΑΜΙΑ
ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΩ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΛΑΝΟΔΙΟΥΣ

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Αυτα τα αδικηματα/εγκληματα εχουν ΠΟΛΙΤΙΚΟ χαρακτηρα.
Ο καθενας μπορει να παρει θεση για αυτα,και να τα θεωρει χαμερπη η οχι.
Πχ ο Λακης ειναι φαν του Μαγγανα.
Γουστο του και καπελο του.

Μιλησα συγκεκριμενα για ΠΟΙΝΙΚΑ.

πολιτικό χαρακτήρα θα μπορούσε να πει κανείς ότι είχε π.χ. η δολοφονία του Μπακογιάννη, αν και στο τέλος μία εν ψυχρώ δολοφονία είναι δολοφονία.

την εν ψυχρώ τυφλή εκτέλεση ενός ειδικού φρουρού, την ώρα που έβγαζε το μεροκάματό του για να συντηρήσει την οικογένειά του, πώς μπορεί κανείς να την χαρακτηρίσει ως πολιτική?

με την ίδια λογική και η δολοφονία του άτυχου άνδρα για τον οποίον γίνεται η όλη κουβέντα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί από κάποιους ότι έγινε για λόγους επιβίωσης (αν δεν λήστευαν οι δράστες δεν θα είχαν τα προς το ζην και αν δεν τον σκότωναν πιθανότατα θα έχαναν την ελευθερία τους επειδή είχε δει τα πρόσωπά τους)

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
μικρέ η κατάσταση έχει ξεφύγει απ τον ελεγχο.
η κοινωνία δεν μπορεί να ελέγξει πλέον ούτε τα νορμάλ ατομά της.
βλέπεις οικογενειάρχες ή φοιτητές με μάτι που γυαλίζει.
κάποιοι που κάποτε είχαν στο μυαλο τους το DVD ή τα πάρτυ στην παραλία.

Υπάρχει πρόβλημα πέρσυ, και ποτέ δεν υποστήριξα το αντίθετο.

Στον τρόπο επίλυσής του διαφωνώ.

Εσύ είσαι της άποψης του να φορτωθούν βαπόρια με λαθρό?

ΥΓ. Τι διάολο ρε, έκατσες και διάβασες 120 σελίδες και τώρα πρωτολές κουβέντα?

Vagelis_20

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Θα πω κάτι φίλοι μου..Οι λαθρομετανάστες μένουν σκόπιμα και δεν διώκονται από την πολιτεία αφού θέλουν ο κόσμος να ξεφευγει από τα πραγματικά προβλήματα,δηλαδή το κούρεμα των πενιχρών μισθών που παίρναμε,των συντάξεων,τις απολύσεις,το μνημόνια και το ΔΝΤ που μας κυβερνούν παρά τη θέλησή μας...

Γαμώ το στανιό μου με το μπουρδέλο το κράτος

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Υπάρχει πρόβλημα πέρσυ, και ποτέ δεν υποστήριξα το αντίθετο.

Στον τρόπο επίλυσής του διαφωνώ.

Εσύ είσαι της άποψης του να φορτωθούν βαπόρια με λαθρό?

ΥΓ. Τι διάολο ρε, έκατσες και διάβασες 120 σελίδες και τώρα πρωτολές κουβέντα?

χρειάζεται να με ρωτήσεις για τον τρόπο που παραθέτεις;
χρειάζεται να απορρίπτω το αυτονόητο;
χρειάζεται να φέρομαι ανθρώπινα σε άνθρωπο και να θεωρείται αυτό εξσέπσιοναλ και όχι ο κοινός τόπος;

εγώ απλά καταγράφω μια πραγματικότητα.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Eπειδή έχω πάρε-δώσε με Ουγγαρία (έχω ένα συνεργείο που βάζουμε τέντες) βρίσκω ότι η χωρα αυτή έχει αρκετές ομοιότητες με τη δικη μας.

Ο Chevalier δε λέει μαλακίες. Ας διαβάσει για το Jobbik οποιος έχει χρόνο. Ίσως το βρει ενδιαφέρον

Η Ουγγαρια εχει καποιες ομοιοτητες με την Ελλαδα.Με τη διαφορα οτι εκει υπαλληλοι στις ΔΕΚΟ δεν παιρνουν μισθο 2000+ Ευρω το μηνα αλλα μερικες φορες λιγοτερα.Και οι μισθοι ειναι παντου πολυ μικροτεροι

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
Ναι αυτό κάνω και δε μπορώ να κάνω αλλιώς. Τουλάχιστον είμαι ειλικρινής. Όταν εσύ μπορείς να λύσεις τα όποια προβλήματα στην Αλγερία, το Μαρόκο, τη Σρι Λάνκα, το Μπαγκλαντές και το Σουδάν, έλα και πες μου πως το έκανες για να συνδράμω με όλη μου την καρδιά.

Και δε με λες...

Άντε εγώ έχω και τις διαφωνίες μου με την αστυνομία. Πάω στο διάολο εγώ.

Εσύ έχεις τέτοιο θέμα?

Γιατί δε φωνάζεις για περισσότερη αστυνόμευση λοιπόν και καθάρισμα του κέντρου από την πρέζα και τα συναφή? Και μετά φτάνεις και στους μαϊμουδοπωλητές. Κι όποιος παρανομεί, απέλαση.

Αντ'αυτού προτείνεις βαπόρι με όλους τους λαθρό.

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Ναι, αλλά από το άρθρο δεν προκύπτει ότι ήταν διαμελισμένη που έλεγε ο Μέμος, ούτε ότι βιάστηκε ομαδικά και οι δράστες ήταν αλλοδαποί.

Διαμελισμένη δεν ήταν, το κεφάλι της είχε πολτοποιηθεί. Αυτό για την ακριβολογία, μιας και δεν βλέπω να έχουν ουσιαστική διαφορά.
Από εκεί και πέρα, θα το ψάξω για τους δράστες, πάντως θυμάμαι το internet είχε πλημμυρίσει εκείνες τις μέρες με δημοσιεύματα.

Μιλάμε για Γενάρη του 2010.

RPM

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Η Ουγγαρια εχει καποιες ομοιοτητες με την Ελλαδα.Με τη διαφορα οτι εκει υπαλληλοι στις ΔΕΚΟ δεν παιρνουν μισθο 2000+ Ευρω το μηνα αλλα μερικες φορες λιγοτερα.Και οι μισθοι ειναι παντου πολυ μικροτεροι

Έτσι είναι όπως τα λες.

Αναφερόμουν περισσότερο στις συνθήκες που δημιούργησαν μια πολιτική κατάσταση στην οποια οι ναζιστές έχουν 15% με τους ακροδεξιούς να κυβερνάνε

Επισκέπτης
πολιτικό χαρακτήρα θα μπορούσε να πει κανείς ότι είχε π.χ. η δολοφονία του Μπακογιάννη, αν και στο τέλος μία εν ψυχρώ δολοφονία είναι δολοφονία.

την εν ψυχρώ τυφλή εκτέλεση ενός ειδικού φρουρού, την ώρα που έβγαζε το μεροκάματό του για να συντηρήσει την οικογένειά του, πώς μπορεί κανείς να την χαρακτηρίσει ως πολιτική?

με την ίδια λογική και η δολοφονία του άτυχου άνδρα για τον οποίον γίνεται η όλη κουβέντα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί από κάποιους ότι έγινε για λόγους επιβίωσης (αν δεν λήστευαν οι δράστες δεν θα είχαν τα προς το ζην και αν δεν τον σκότωναν πιθανότατα θα έχαναν την ελευθερία τους επειδή είχε δει τα πρόσωπά τους)
Αφηστε τις παπαριες και τους χαρακτηρισμους τυπου"τυφλη εν ψυχρω".
Απλα και καθαρα ζητησα πολυ συγκεκριμενη πηγη(και οχι τρολια,σαν και αυτες που εχουν κανει και εδω μερικοι)για πολυ συγκεκριμενο πραμα.
Και μου αρχισατε τις μαλακιες και τα αβαβα,τον κακομοιρη τον μεροκαματιαρη μπατσο,και την αφγανοπουλα την ερμη(που μερικοι πολυ θα γουσταραν να την πνιξουν στο Αιγαιο),και την Μαρφιν και το λουρι της μανας.
Συγκεκριμενο ΚΕΙΜΕΝΟ,που να στηριζει πολιτικα απο αριστερη/αναρχικη κλπ.,μερια"χαμερπη και γλοιωδη εγκληματα".
ΠΟΙΝΙΚΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ.Μαφιοζους,πουτανες,πρεζα κλπ.
Η επιτελους πειτε"δεν υπαρχει τετοιο πραμα".

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Του άρεσε το επιχείρημα λέει ότι αφού το κεφάλαιο θέλει τους λαθρομετανάστες, κι αφού τους θέλουν και τα αναρχοκουμμούνια, είναι λογικό να καταλήξουμε στο ότι τα αναρχοκουμμούνια είναι πιόνια του κεφαλαίου.
Απλά πράγματα. Κοινή λογική  :knockinb:
Aφου οι μεγαλυτεροι ανάρχες ειναι οι καπιτάλες φίλε.
Αναρχία θέλει και το κεφάλαιο για να αλωνιζει .
Αναρχοκαπιταλισμός
και έτσι να 'ούμ.. :humpleg:
Με πιό απλά λογια,
...παραγγελιά το κουμπί με το γκερλφρε ρε τύπε :rockon:
Τυπε δε ξέρω πως τους έχεις κόψει τους Ουγγρους αλλά  εγω δε νομίζω οτι μοιάζουμε και ιδαίτερα.Δεν είναι οι Ελληνες για Γιομπικ αντε για κάνα Δημαρά το πολυ πολύ :grin:

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
χρειάζεται να με ρωτήσεις για τον τρόπο που παραθέτεις;
χρειάζεται να απορρίπτω το αυτονόητο;
χρειάζεται να φέρομαι ανθρώπινα σε άνθρωπο και να θεωρείται αυτό εξσέπσιοναλ και όχι ο κοινός τόπος;

εγώ απλά καταγράφω μια πραγματικότητα.

Τίποτα από όλα αυτά δε χρειάζεται.

Και καταλαβαίνω γιατί πόσταρες αυτό που πόσταρες πριν.

Τέσπα.

Επισκέπτης
Ναι, αλλά από το άρθρο δεν προκύπτει ότι ήταν διαμελισμένη που έλεγε ο Μέμος, ούτε ότι βιάστηκε ομαδικά και οι δράστες ήταν αλλοδαποί.
Ε,καλα τωρα...
πάντως θυμάμαι το internet είχε πλημμυρίσει εκείνες τις μέρες με δημοσιεύματα.

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
Ποιός μορφωμένος άνθρωπος θέλει το φασισμό ρε φίλε;Αυτό που θέλι ο κοσμάκης είναι να ακουστεί μια έστω προσποιητή ελληνική φωνή.Κάτι να γίνει να σπάσει τον τσαμπουκά των θρασύτατων αλοδαπών που πλέον μας κάνουν όιτ θέλουν.Δν μπορούμε να οδηγούμε βράδυ μην μας την πέσουν..Δεν μπορούμε να κυκλοφορούμε κοπέλα μην την βιάσουν,δεν μπορούμε να πάμε για τσιγάρα κάτω από την πολυκατοικία μας μετά τις 8 μην μας γδάρουν ζωντανούς.Ε όχι!!
ακριβως,αλλα αν τα πεις αυτα εισαι αμεσως φασιστας για καποιους

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom