Νέα

Νεκρός ένας 44χρονος στο κέντρο της Αθήνας για μία κάμερα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIM
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 112K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

nixermanie

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Καθισα και διαβαζα απο την αρχη το θρεντ. Εφτασα μεχρι την τριτη σελιδα. Ωραιες εμπειριες να τις θυμαται κανεις,ε? Το θεμα ειναι τι κανουμε για ολα αυτα? Καθομαστε ολοι μπροστα απο μια οθονη υπολογιστη ή μπροστα απο μια τηλεοραση και απλα παρακολουθουμε τις εξελιξεις σαν ζωα. Σκοτωνονται συνανθρωποι μας και νομιζουμε οτι βλεπουμε περιπετεια! Την επομενη μερα παμε στη δουλεια μας και απλα παρακαλαμε να μη μας συμβει κατι αναλογο. Δε φτιαχνουν ομως ετσι τα πραγματα. Οσο στηνεις κωλ0 τοσο θα σε πηδαν3! Απλα ειναι τα πραγματα... ευχαριστω για τον χρονο σας

ΥΣ. Δεν μιλαω πολιτικα

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
αυτο μπορει να εκληφθει διαφορετικα;;;;τι θες και μπλεκεσαι;;;

"ξεκαθαρα ειναι τα πραγματα"

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ρε τι έχετε πάθει???

Ο χριστός και η μάνα του.

Ποστάρει ο σεβαλιέ αυτό

ρε φιλαράκι υπάρχουν άτομα που υποστηρίζουν μια ορισμένη κατάσταση? [size=20pt]Αν δε πεις άμεσα και ξάστερα ΝΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΘΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ,= υποστηρίζεις τέτοια φαινόμενα.[/size] Πολύ περισσότερο αν κατονομάζεις ως φασίστες άτομα που ουδεμία σχέση έχουν με το φασισμό και απλά επιζητούν το αυτονόητο. Για να μην έρθει ο πραγματικός φασισμός και ψαχνόμαστε και είναι αργά. Άντε με τις πηγές και τις ραχούλες και τις μαλακίες.

Και να στο πω στα ίσια. [size=20pt]Είσαι υπέρ ή δεν είσαι του να φύγουν όλοι οι παράνομως εισελθόντες στη χώρα? Αν ναι οκ το καταδικάζεις. Αν όχι το στηρίζεις γιατί ξέρεις ότι ο παρανόμως εισελθών αύριο θα τραβήξει μαχαίρι[/size] ( αφού ως τότε κανείς δε τον πείραζε) και σε άλλον και άλλον και άλλον και τελειωμό δε θα έχει αυτή η ιστορία. Ωσπου η κοινωνία να ζητήσει πράγματα αδιανόητα.

Ξεκάθαρα τα πράγματα.

Και απαντάω αυτό

Όποιος δεν είναι μαζί μας είναι εναντίον μας, είχε πει κάποιος κάποτε.

Ξεκάθαρα τα πράγματα.

Πόσο γαμημένο μυαλό θέλει για να καταλάβει κανείς ότι τη φράση του Μπους (γνωστού αριστερού τον οποίο θαυμάζω  :jerking:) την πόσταρα ως ειρωνικό σχόλιο σε αυτό που είπε ο Σεβαλιέ?

Ρε θα με τρελάνετε εσείς σήμερα (κι εχθές)......

Επισκέπτης
Πολιτικά εγκλήματα θα μπορούσαν να θεωρηθούν αυτά που διαπράττονται από ή/και κατά ατόμων που έχουν την ιδιότητα του πολιτικού, και έχουν πολιτικούς σκοπούς.
Το σωστο θα ηταν το εξης.
Πολιτικά εγκλήματα θα μπορούσαν να θεωρηθούν αυτά που διαπράττονται από ή/και κατά ατόμων που έχουν την ιδιότητα του πολιτικού, η/και έχουν πολιτικούς σκοπούς.
ΥΓ εκανα λαθος στο προηγουμενο ποστ.

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Θεση Ενα.Θεση δυο,aka κωλοτουμπα.Κωλοτουμπας συνεχεια,"με λενε στριτουωκερ και εχω χομπυ τις σοφιστειες".Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Κύττα, ξέρω ότι σαν ορκ έχεις τσακωθεί με την λογική και την νοημοσύνη, αλλά θα μπω στο κόπο να στο ζωγραφήσω μια και μοναδική φορά, μπας και το καταλάβεις. Περισσότερο δεν θα προσπαθήσω, γιατί εμφανώς είσαι χαμένος χρόνος.

>Πολιτικά εγκλήματα θα μπορούσαν να θεωρηθούν αυτά που (1) διαπράττονται από ή/και κατά ατόμων που έχουν την ιδιότητα του πολιτικού,  και (2) έχουν πολιτικούς σκοπούς. Η δολοφονία Μπακογιάννη ή Λαμπράκη είναι πολιτικά εγκλήματα, γιατί τα θύματα ήταν (1) πολιτικοί.
Ομοίως οι εκτοπίσεις μιας χούντας θα μπορούσαν να θεωρηθούν πολιτικά εγκλήματα μιας και διατάχθηκαν (1) από (ντε φάκτο) πολιτικούς.

Η ψυχρή εκτέλεση ενός αστυνομικού από τρομοκρατική οργάνωση, (1) δεν έχει ούτε πολιτικό πρόσωπο ως θύμα, ούτε ως θύτη.
Κοινό ποινικό δίκαιο λοιπόν, ή για την ακρίβεια τρομονόμος.

> Δύο προϋποθέσεις λοιπόν, (1) και (2).

Στην περίπτωση Μπακογιάννη/Λαμπράκη πληρώνεται η (1). Για την (2) δεν έγραψα τίποτα, γιατί την θεώρησα αυτονόητη.
Δεν θεωρείται πολιτικός ο σκοπός (ήταν πχ. προσωπικά θέματα; ). Πάσο.

Στην περίπτωση της Χούντας, ομοίως πληρώνεται η (1) και παρέλειψα την (2).
Δεν είναι πολιτικός ο σκοπός; Ομοίως Πάσο.

Στην περίπτωση της τρομοκρατικής, δεν πληρώνεται η (1) συνεπώς είναι αλυσιτελής η έρευνα της (2).

Επισκέπτης
Απαντησα προηγουμενως διορθωνοντας το πρωτο ποστ σου.
Στο πρωτο σχολιο μου εκανα λαθος καθως δεν προσεξα το"και",που ηταν μονο του.

Η λογικη του"πολιτικα αδικηματα διαπρατονται μονο απο πολιτικους,η μονο σε πολιτικους"ειναι η λογικη της"Βαρκιζας".

Τα γνωστα.

ΥΓ Εχει και ο Ντεμπορ ενα σχετικο αποσπασμα στα"σχολια"παντως-για οποιον ενδιαφερεται.

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Απαντησα προηγουμενως διορθωνοντας το πρωτο ποστ σου.
Στο πρωτο σχολιο μου εκανα λαθος καθως δεν προσεξα το"και",που ηταν μονο του.

Η λογικη του"πολιτικα αδικηματα διαπρατονται μονο απο πολιτικους,η μονο σε πολιτικους"ειναι η λογικη της"Βαρκιζας".

Τα γνωστα.

ΥΓ Εχει και ο Ντεμπορ ενα σχετικο αποσπασμα στα"σχολια"παντως-για οποιον ενδιαφερεται.

Χαίρομαι που συμφωνούμε τουλάχιστον στα ελάχιστα.
Δεν είχα διαβάσει το τελευταίο μήνυμα σου, οπότε και απάντησα.

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
Πω πω το κεφάλι μου με έχει πιάσει.

Ο ίσος χθες νόμιζε ότι το μαλτιπλ τσόις που πόσταρα για να κράξω τον τριαντατρία και τον παραλογισμό του ήταν η θέση μου στο ζήτημα.

Ο χίτμαν σήμερα πήρε τη φράση του Μπους και μου την πρόσαψε για δική μου.

Ο ίσος δεν απάντησε μετά. Ο χίτμαν ακόμα όχι.

Και να πω ότι είναι και τίποτα βλαμμένοι πάει στο διάολο.

Μυαλό έχουν και οι δύο μπόλικο.

Είχα πει ότι δε θα πιω σήμερα αλλά πάλι εκεί με βλέπω.

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Αν υπηρχε Ελληνικο κρατος και Ελληνικη δικαιοσυνη τωρα ολοι οι προδοτες της βουλης θα ειχαν εκτελεστει.

Οι προδοσιες που εχουν διαπραξει ειναι αμετρητες και πολυ βαριες!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom