Νέα

Νεκρός ένας 44χρονος στο κέντρο της Αθήνας για μία κάμερα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIM
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 112K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
όχι. είσαι υπέρ των συνθηκών που με μαθηματική ακρίβεια γεννάν κάποια φαινόμενα, αλλά τα φαινόμενα τα καταδικάζεις και λυπάσαι για αυτά. Μήπως μιλάμε για υποκρισία και παπάτζα?

Μαθηματική ακρίβεια????

Ποια μαθηματική ακρίβεια? Ότι ο λαθρό έχει DNA φονιά?

Όοοοχιι..... Δε θα έλεγες εσύ κάτι τέτοιο. Αυτό είναι θέση άλλων.

Εσύ υποθέτω υποστηρίζεις ότι οι λαθρομετανάστες είναι άνθρωποι οι οποίοι πιθανόν να στραφούν στο έγκλημα λόγω ανάγκης και πείνας.

Φταίνε αυτοί για τις καταστάσεις που τους οδηγούν εκεί?

Όχι. Αλλά εσύ τα βάζεις με αυτούς γιατί μόνο με αυτούς μπορείς να τα βάλεις κι όχι με τις καταστάσεις που τους οδηγούν εκεί.

-Τι έπαθες ρε Κώστα?
-Άσε έχασα τα κλειδιά μου. Μου πέσαν στην κουζίνα.
-Καλά και γιατί ψάχνεις στο σαλόνι?
-Γιατί στο σαλόνι έχει φως.

Κι επειδή πρέπει να βάζουμε και ντισκλέιμερ να μη μας πουν ότι δεν τα λέμε και ξεκάθαρα, δεν υποστηρίζω κανένα τέτοιου είδους έγκλημα είτε το έκανε λαθρομετανάστης, νόμιμος μετανάστης, αναρχικός, κομμουνιστής, εθνικιστής, ή ότιδήποτε άλλο.

Επισκέπτης
εκεί έριχνε το χρήμα ο αμερικάνος , πέτσινο δολλάριο... Εδώ έτσι να νομίζεις.... θα βρέξει από τον ουρανό χρήμα και θα τους δόσει... καλά... Και έχουν και όπλα όλοι αυτοί υπόψιν. Δες λίγο πως έγιναν τα freikorps στη Γερμανία... Οι συνθήκες έχουν πολλές ομοιότητες.
Δεν υπαρχει κρατος στον πλανητη,κρατος σαν μηχανισμος εννοω,που να κανει κατι τετοιο,να αφησει δλδ. τον ΠΥΡΗΝΑ του εκθετο και χωρις στον ηλιο μοιρα.
Ουτε το ελληνικο,ουτε το ιρακινο ουτε ΚΑΝΕΝΑ και ΠΟΥΘΕΝΑ.
Τελεια και παυλα.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Και για πιο φασισμό μιλάμε όταν πχ η αστυνομία βγάζει ανακοίνωση να μη κυκλοφορεί ο κόσμος το βράδυ σε συγκερκιμένες περιοχές? Ή πχ σφάζεται με το παραμικρό ή τον δέρνει η φτώχια ? Όταν οι συνέπεις ΗΔΗ τώρα είναι εφιαλτικές, οι συνέπεις από έναν επελαύνοντα φασισμό ( ήδη είναι σε εξέλιξη) θα... φαντάζουν βάλσαμο. Φυσικά απάτη είναι αυτό, για αρχή θα φαντάζουν βάλσαμο, αλλά μετά θα είναι αργά...

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Μαθηματική ακρίβεια????

Εσύ υποθέτω υποστηρίζεις ότι οι λαθρομετανάστες είναι άνθρωποι οι οποίοι πιθανόν να στραφούν στο έγκλημα λόγω ανάγκης και πείνας.

Όχι. Αλλά εσύ τα βάζεις με αυτούς γιατί μόνο με αυτούς μπορείς να τα βάλεις κι όχι με τις καταστάσεις που τους οδηγούν εκεί.

-Τι έπαθες ρε Κώστα?

Κι επειδή πρέπει να βάζουμε και ντισκλέιμερ να μη μας πουν ότι δεν τα λέμε και ξεκάθαρα, δεν υποστηρίζω κανένα τέτοιου είδους έγκλημα είτε το έκανε λαθρομετανάστης, νόμιμος μετανάστης, αναρχικός, κομμουνιστής, εθνικιστής, ή ότιδήποτε άλλο.

Και φυσικά φταίνε, και αυτοί και αυτοί που τους κουβάλησαν.
Οι πρώτοι, ήρθαν σε μία ξένη χωρίς κανένα εφόδιο.
Οι δεύτεροι, επιβιώνουν της συγκεκριμένης πολιτικής καταστάσεως που τους επιτρέπει να δρουν απεριόριστα

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
η τυφλή εν ψυχρώ εκτέλεση ειδικού φρουρού από τρομοκράτες είναι γλοιώδες χαμερπές έγκλημα?
ή και εκεί δεν υπάρχει καμία αναρχικη/αριστερη οργανωση/ομαδα που να εκδηλώνει την συμπάθειά της προς τους δράστες? :think:

Μπίνγκο.

τη σφραγιδα την εχει ο ΠΠ...αυτος απλα συνταγογραφει...

:2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Και για πιο φασισμό μιλάμε όταν πχ η αστυνομία βγάζει ανακοίνωση να μη κυκλοφορεί ο κόσμος το βράδυ σε συγκερκιμένες περιοχές? Ή πχ σφάζεται με το παραμικρό ή τον δέρνει η φτώχια ? Όταν οι συνέπεις ΗΔΗ τώρα είναι εφιαλτικές, οι συνέπεις από έναν επελαύνοντα φασισμό ( ήδη είναι σε εξέλιξη) θα... φαντάζουν βάλσαμο. Φυσικά απάτη είναι αυτό, για αρχή θα φαντάζουν βάλσαμο, αλλά μετά θα είναι αργά...
Και ποια ειναι η πολιτικη λυση που υιοθετεις(ως"τακτικο ελιγμο"-λεμε τωρα)?
Να διωχθουν οι μισοι και παραπανω κατοικοι των ανω περιοχων γιατι εχουν αλλο χρωμα στο πετσι τους.
Κατι που τους κανει και εν δυναμει μαχαιροβγαλτες αλλωστε.

Vagelis_20

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6

Ποιός μορφωμένος άνθρωπος θέλει το φασισμό ρε φίλε;Αυτό που θέλι ο κοσμάκης είναι να ακουστεί μια έστω προσποιητή ελληνική φωνή.Κάτι να γίνει να σπάσει τον τσαμπουκά των θρασύτατων αλοδαπών που πλέον μας κάνουν όιτ θέλουν.Δν μπορούμε να οδηγούμε βράδυ μην μας την πέσουν..Δεν μπορούμε να κυκλοφορούμε κοπέλα μην την βιάσουν,δεν μπορούμε να πάμε για τσιγάρα κάτω από την πολυκατοικία μας μετά τις 8 μην μας γδάρουν ζωντανούς.Ε όχι!!

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Μαθηματική ακρίβεια????

-Τι έπαθες ρε Κώστα?

Μα φυσικά και τα βάζω με τις καταστάσεις που τους οδηγούν εκεί. Αλλά από την άλλη οποιαδήποτε κατάσταση οδηγεί τον καθένα οπουδήποτε στον πλανήτη εκεί, ευνόητο είναι ότι είναι πεπερασμένες οι δυνατότητές μου και σαν άτομο και σαν κοινωνία να τις πολεμήσω αποτελεσματικά. Στη δική μου κοινωνία πάντως μετά κόπων και βασάνων κατάφερα να μην έχω τέτοιες καταστάσεις.

Δείτε πάντως πως οι άρχουσες τάξεις με το μηχανισμό της ανεξέλεγξτης μετανάστευσης ( και νόμιμης) κρατάνε το πάνω χέρι στις Η.Π.Α.

Μια χώρα και μια κοινωνία πρέπει να είναι υγιής και δυνατή η ΙΔΙΑ πρώτα για να μπορέσει να βοηθήσει και άλλες κοινωνίες ή μερίδες των κοινωνιών αυτών.

Και φυσικά η ανάμιξη των πλυθησμών και οι μετακινήσεις είναι κάτι το απόλυτα ΥΓΙΕΣ ΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΕΠΙΘΥΜΗΤΟ. Αλλά να γίνονται σεβαστά κάποια ΟΡΙΑ. Εδώ είναι το παράδειγμα " είπαμε στη γριά να χεστεί και αυτή..."

Επισκέπτης
η τυφλή εν ψυχρώ εκτέλεση ειδικού φρουρού από τρομοκράτες είναι γλοιώδες χαμερπές έγκλημα?
ή και εκεί δεν υπάρχει καμία αναρχικη/αριστερη οργανωση/ομαδα που να εκδηλώνει την συμπάθειά της προς τους δράστες?
Αυτα τα αδικηματα/εγκληματα εχουν ΠΟΛΙΤΙΚΟ χαρακτηρα.
Ο καθενας μπορει να παρει θεση για αυτα,και να τα θεωρει χαμερπη η οχι.
Πχ ο Λακης ειναι φαν του Μαγγανα.
Γουστο του και καπελο του.

Μιλησα συγκεκριμενα για ΠΟΙΝΙΚΑ.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Και ποια ειναι η πολιτικη λυση που υιοθετεις(ως"τακτικο ελιγμο"-λεμε τωρα)?
Να διωχθουν οι μισοι και παραπανω κατοικοι των ανω περιοχων γιατι εχουν αλλο χρωμα στο πετσι τους.
Κατι που τους κανει και εν δυναμει μαχαιροβγαλτες αλλωστε.

Ναι φίλε μου αυτό. είναι. Να διωχτούν. Και άσε τις κλαψες με τα χρώματα. Δεν έχει κάτι με το χρώμα κάποιος που πάει και κουρεύεται στον πακιστανό και συχνάζει σε αιγυπτιακή καφετέρια και στη Μενάνδρου για φαλάφελ ή κεμπαμπ. Το κριτήριο δεν είναι το χρώμα, αλλά ο τρόπος εισόδου. Ο καθένας έχει μια χώρα, μπορεί να πάει εκεί.

Φυσικά όχι μόνο αυτό αλλά ΚΑΙ αυτό. Εκτός και αν θες να δεις μια Ελλάδα με φράχτες, συρματοπλέγματα, στρατοχωροφυλακή, check points κλπ κλπ κλπ ωραία...

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

για το μπάτσο άντε πες ότι εκφράζει εξουσία και τέλοσπάντων δεν είναι εντελώς τυχαία η στοχοποίησή του. Για το χθεσινό έγκλημα όμως δε μπορείς να το πεις αυτό.

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
Μα φυσικά και τα βάζω με τις καταστάσεις που τους οδηγούν εκεί. Αλλά από την άλλη οποιαδήποτε κατάσταση οδηγεί τον καθένα οπουδήποτε στον πλανήτη εκεί, ευνόητο είναι ότι είναι πεπερασμένες οι δυνατότητές μου και σαν άτομο και σαν κοινωνία να τις πολεμήσω αποτελεσματικά. Στη δική μου κοινωνία πάντως μετά κόπων και βασάνων κατάφερα να μην έχω τέτοιες καταστάσεις.

Δείτε πάντως πως οι άρχουσες τάξεις με το μηχανισμό της ανεξέλεγξτης μετανάστευσης ( και νόμιμης) κρατάνε το πάνω χέρι στις Η.Π.Α.

Μια χώρα και μια κοινωνία πρέπει να είναι υγιής και δυνατή η ΙΔΙΑ πρώτα για να μπορέσει να βοηθήσει και άλλες κοινωνίες ή μερίδες των κοινωνιών αυτών.

Και φυσικά η ανάμιξη των πλυθησμών και οι μετακινήσεις είναι κάτι το απόλυτα ΥΓΙΕΣ ΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΕΠΙΘΥΜΗΤΟ. Αλλά να γίνονται σεβαστά κάποια ΟΡΙΑ. Εδώ είναι το παράδειγμα " είπαμε στη γριά να χεστεί και αυτή..."

"Μα φυσικά και τα βάζω με τις καταστάσεις που τους οδηγούν εκεί, αλλά επειδή τώρα δεν είμαι δυνατός να τα βάλω με τις καταστάσεις, τα βάζω με τους πειναλέους και τους φορτώνω στα βαπόρια."

Μάλιστα.

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Τα ειπες ολα φιλε σε 8 γραμμες υποκλινομαι :kissass:

Με πιό απλά λογια,

ας ετοιμαζόμαστε για την επόμενη εθνική τραγωδία,...

ΕΚΤΟΣ

Εκτός και αν ο Περικλής, πάρει αγκαλιά το Βενιζέλο
να βάλουν τέλος επιτέλους στο μπουρδέλο
Εκτός και αν  ο Λεωνίδας και οι τρακόσιοι του ξυπνήσουν
και τους Εφιάλτες τους κρεμάσουν !

Εκτός αν ο Καραϊσκάκης πεί πως φτάνει πιά
τ΄αρχίδια μου, μού πρήξατε μουνιά
και βγάλει έξω τη ψυχή , την αντρειά του
και ξαναστείλει στο γκουβέρνο του, μιά μούντζα
και παραγγείλει να του κλάσουνε τη μπούτζα !

Μα δεν υπάρχουν σήμερα αθρώποι τέτοιοι
να λεν τα σύκα σύκα και τη σκάφη σκάφη
μόνο λοιμοκοντόροι, ασπόνδυλοι, προσκυνημένοι
τσανακογλύφτες, άκαπνοι, δειλοί, κατουρημένοι !

:(

Επισκέπτης

Τὸ πολιτικὸν ἑνὸς εἶναι τὸ ποινικὸν ἑτέρου (κατὰ τὸ one man's meat is another man's poison). Ὑπῆρχαν/ὑπάρχουν π.χ. πολιτικὰ ἐγκλήματα ἐν Ρωσσίᾳ;

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
"Μα φυσικά και τα βάζω με τις καταστάσεις που τους οδηγούν εκεί, αλλά επειδή τώρα δεν είμαι δυνατός να τα βάλω με τις καταστάσεις, τα βάζω με τους πειναλέους και τους φορτώνω στα βαπόρια."

Μάλιστα.

Ναι αυτό κάνω και δε μπορώ να κάνω αλλιώς. Τουλάχιστον είμαι ειλικρινής. Όταν εσύ μπορείς να λύσεις τα όποια προβλήματα στην Αλγερία, το Μαρόκο, τη Σρι Λάνκα, το Μπαγκλαντές και το Σουδάν, έλα και πες μου πως το έκανες για να συνδράμω με όλη μου την καρδιά.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

Μάλιστα.
μικρέ η κατάσταση έχει ξεφύγει απ τον ελεγχο.
η κοινωνία δεν μπορεί να ελέγξει πλέον ούτε τα νορμάλ ατομά της.
βλέπεις οικογενειάρχες ή φοιτητές με μάτι που γυαλίζει.
κάποιοι που κάποτε είχαν στο μυαλο τους το DVD ή τα πάρτυ στην παραλία.

Επισκέπτης
Ναι φίλε μου αυτό. είναι. Να διωχτούν. Και άσε τις κλαψες με τα χρώματα. Δεν έχει κάτι με το χρώμα κάποιος που πάει και κουρεύεται στον πακιστανό και συχνάζει σε αιγυπτιακή καφετέρια και στη Μενάνδρου για φαλάφελ ή κεμπαμπ. Το κριτήριο δεν είναι το χρώμα, αλλά ο τρόπος εισόδου. Ο καθένας έχει μια χώρα, μπορεί να πάει εκεί.
Καμμια κλαψα.
Απλα τα ΒΑΣΙΚΑ δικαιωματα σε οσους μενουν εδω.
Το να ειναι η ιδια τους η υπαρξη ΝΟΜΙΜΗ.
Φυσικά όχι μόνο αυτό αλλά ΚΑΙ αυτό. Εκτός και αν θες να δεις μια Ελλάδα με φράχτες, συρματοπλέγματα, στρατοχωροφυλακή, check points κλπ κλπ κλπ ωραία...
Μα αυτο ζητας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom