Νέα

Νεκρός ένας 44χρονος στο κέντρο της Αθήνας για μία κάμερα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIM
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 112K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
εγώ σου λέω ότι σε λίγο καιρό θα υπερθεματίζουνε οι απλοί κάτοικοι τους ίδιους τους πρεζο-χρυσαυγίτες μαχαιροβγάλτες. Θα γίνουν χειρίοτεροι. Και κάτσε να δεις άμα σκάσει και καμιά κρισούλα ή στάση πληρωμών τι θα κάνουν οι διάφορι ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ...

Μήπως θα δούμε τίποτα  freikorps και ψαχνόμαστε... Αλλά εγώ λέω μαλακίες , δε ξέρω τι μου γίνεται...

Aντε ντε να αρχισουμε το πλιατσικο. Να δεις καποιοι που νομιζουν οτι ειναι καβατζωμενοι ποσο λαθος ειχαν κανει.

Επισκέπτης
υ.γ.η επικοινωνιακη ηττα δεν εχει ποτε πατερα...
φανταζομαι πως τον 16χρονο πακη και την αδερφη του που διασκορπιστηκαν στα 4 σημεια του οριζοντα τους θυμασαι..
αληθεια ποιος ανελαβε την ευθυνη τοτε;;;
Πηγη για την ΜΑΛΑΚΙΑ που ειπε ο Σεβαλιε και αφηστε τις ντριπλες.

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
Οπως γινεται συνηθως ο διαλογος με περιπτωσεις σαν τη δικη σου εχει καποια ορια.
Ο LS εχθες εκατσε και εξηγουσε τις παλαβομαρες του τριαντατρια.
Σορυ,δεν θα μπω στον ιδιο κοπο.
Αντε γεια.

:2funny: :2funny:

ΑΑΑΑΑΑΑΑ υ.π. σε παρακαλώ να μου κάνεις τη χάρη.

Δε θα μου συγκρίνεις τον τριαντατρία με κάθε τυχαίο τραμουντάνα.

Είχε και αβάντα από άλεξ και ίσο όχι μαλακίες.

Το καθήκον μου έκανα.  :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

παρε πηγη ρε μπουρδουμπουα που κολλησε η βελονα :grin:
panelinio_2008_piyi.jpg

μας βαζει και ασκησεις για το σπιτι με απαιτηση ο κος καθηγητης  :2funny:

Επισκέπτης
εγώ σου λέω ότι σε λίγο καιρό θα υπερθεματίζουνε οι απλοί κάτοικοι τους ίδιους τους πρεζο-χρυσαυγίτες μαχαιροβγάλτες. Θα γίνουν χειρίοτεροι. Και κάτσε να δεις άμα σκάσει και καμιά κρισούλα ή στάση πληρωμών τι θα κάνουν οι διάφορι ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ...
Ποτε δεν προκειται να γινει κατι τετοιο.

Στο Ιρακ πριν μερικα χρονια πλερωναν τους μπατσους κανα 600αρι ντολαρς,οι γιατροι στα νοσοκομεια επαιρναν κανα 150αρι.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

ρε φιλαράκι υπάρχουν άτομα που υποστηρίζουν μια ορισμένη κατάσταση? Αν δε πεις άμεσα και ξάστερα ΝΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΘΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ,= υποστηρίζεις τέτοια φαινόμενα. Πολύ περισσότερο αν κατονομάζεις ως φασίστες άτομα που ουδεμία σχέση έχουν με το φασισμό και απλά επιζητούν το αυτονόητο. Για να μην έρθει ο πραγματικός φασισμός και ψαχνόμαστε και είναι αργά. Άντε με τις πηγές και τις ραχούλες και τις μαλακίες.

Και να στο πω στα ίσια. Είσαι υπέρ ή δεν είσαι του να φύγουν όλοι οι παράνομως εισελθόντες στη χώρα? Αν ναι οκ το καταδικάζεις. Αν όχι το στηρίζεις γιατί ξέρεις ότι ο παρανόμως εισελθών αύριο θα τραβήξει μαχαίρι ( αφού ως τότε κανείς δε τον πείραζε) και σε άλλον και άλλον και άλλον και τελειωμό δε θα έχει αυτή η ιστορία. Ωσπου η κοινωνία να ζητήσει πράγματα αδιανόητα.

Ξεκάθαρα τα πράγματα.

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
Καλα ο ισιος,ο αλεξ?
Μπας και ητανε πιωμενος?

Του άρεσε το επιχείρημα λέει ότι αφού το κεφάλαιο θέλει τους λαθρομετανάστες, κι αφού τους θέλουν και τα αναρχοκουμμούνια, είναι λογικό να καταλήξουμε στο ότι τα αναρχοκουμμούνια είναι πιόνια του κεφαλαίου.

Απλά πράγματα. Κοινή λογική  :knockinb:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Ποτε δεν προκειται να γινει κατι τετοιο.

Στο Ιρακ πριν μερικα χρονια πλερωναν τους μπατσους κανα 600αρι ντολαρς,οι γιατροι στα νοσοκομεια επαιρναν κανα 150αρι.

εκεί έριχνε το χρήμα ο αμερικάνος , πέτσινο δολλάριο... Εδώ έτσι να νομίζεις.... θα βρέξει από τον ουρανό χρήμα και θα τους δόσει... καλά... Και έχουν και όπλα όλοι αυτοί υπόψιν. Δες λίγο πως έγιναν τα freikorps στη Γερμανία... Οι συνθήκες έχουν πολλές ομοιότητες.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
εγω σου εγραψα κατι...
ειναι αδυνατο να βγει καποιος και να επικροτησει μια πραξη οταν ξερει πως θα βρει ολη την κοινωνια απεναντι του...
αλλο τρανο παραδειγμα ηταν η περιπτωση των πακηδων που κατελαβαν τη νομικη και εκλεψαν και τα μαχαιροπηρουνα στο τελος(σικ)...
στην αρχη ο συριζα δε διεψευδε εμπλοκη του...μολις ειδε πως βρηκε απεναντι του την κοινωνια αρχισε τα τσαλιμακια...

δεν ειναι καιρος για να κανεις εχθρους...ο ρολος του κυνηγημενου αποδιδει μια χαρα απο το 74 και μετα...
ομαδα που κερδιζει δεν αλλαζει λενε..

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
ρε φιλαράκι υπάρχουν άτομα που υποστηρίζουν μια ορισμένη κατάσταση? Αν δε πεις άμεσα και ξάστερα ΝΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΘΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ,= υποστηρίζεις τέτοια φαινόμενα. Πολύ περισσότερο αν κατονομάζεις ως φασίστες άτομα που ουδεμία σχέση έχουν με το φασισμό και απλά επιζητούν το αυτονόητο. Για να μην έρθει ο πραγματικός φασισμός και ψαχνόμαστε και είναι αργά. Άντε με τις πηγές και τις ραχούλες και τις μαλακίες.

Και να στο πω στα ίσια. Είσαι υπέρ ή δεν είσαι του να φύγουν όλοι οι παράνομως εισελθόντες στη χώρα? Αν ναι οκ το καταδικάζεις. Αν όχι το στηρίζεις γιατί ξέρεις ότι ο παρανόμως εισελθών αύριο θα τραβήξει μαχαίρι ( αφού ως τότε κανείς δε τον πείραζε) και σε άλλον και άλλον και άλλον και τελειωμό δε θα έχει αυτή η ιστορία. Ωσπου η κοινωνία να ζητήσει πράγματα αδιανόητα.

Ξεκάθαρα τα πράγματα.

Όποιος δεν είναι μαζί μας είναι εναντίον μας, είχε πει κάποιος κάποτε.

Ξεκάθαρα τα πράγματα.

Vagelis_20

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
αυτος ειναι και ο λογος που ο μιχαλολιακος πηρε μεγαλο ποσοστο στην αθηνα
αφου καταφερε και αυτος να παει καλα στις εκλογες που ειναι μαλακας τι να πεις
φαντασου ποσο απογοητευμενος ειναι ο κοσμος στην αθηνα

Και τι να κάνει ο κόσμος;;Δεν είναι απλά αντίδραση που ψηφίζουν Χρυσή Αυγή.Ο Κακλαμάνης ήταν από τους πιο αδιάφορους και τεμπέληδες δημάρχους.Μονο το αξίωμα..Ο Καμίνης ένας ανίδεος από θέματα πολιτικής και διαχείρησης του Δήμου.Η Πορτάλιου η μόνη της έννοια να περάνε καλά οι λαθρομετανάστες.Οι του Ανταρσυα πάλι με το μέρος των αλλοδαπών..Οι του ΚΚΕ η έννοια τους να αγωνιστούν να δωθεί άσυλο σοτυς λαθρομετανάστες..

Αν όντως ήσασταν πατριώτες ρε κομμουνιστές γιατί αγωνίζεστε μόνο να νομιμοποιηθούν ο ι τριτοκοσμικοί λαθρομετανάστες και δεν αγωνίζεστε να δωθεί άσυλο και στους Έλληνες που θέλουν να μεταναστεύσουν στον Καναδά και την Αμερική..Γιατί οι Έλληνες αν το πάρουν έτσι κι αυτοί δεν έχουν δικαίωμα να τους δωθεί άσυλο και να δουλεύουν με καλύτερα λεφτά και ζωή χωρίς VISA;;

Ποιό είναι το πραγματικό πρόβλημα της Αθήνας;Οι λαθρομετανάστες.Έχουν μαζευτεί όλοι οι εγκληματίες που όχι μόνο μας σφάζουν αλλά μας λένε και στα μούτρα ότι είναι δικές τους οι γειτονιές και ότι πρέπει να τους φοβόμαστε...

Εδώ να δεις πόσο μπουρδέλο είναι αυτή η Πρωτεύουσα είπαμε με την κοπέλα που τα χα πέρσυ να πάμε βόλτα στο Σύνταγμα στη γιορτή του Δήμου για την Πρωτοχρονιά.Δεν φτάσαμε στα Mac Donald's και εκεί αστυνομικοί να μην αφήνουν τον κόσμο να πλησιάσει την πλατεία Συντάγματος..Λέγαν για την ασφάλιά μας γιατί οι αλλοδαποί Αλβανοί,Πακιστανοί,Αλγερινομαροκινοί λεει δέρναν τον κόσμο και κάναν φασαρία!!!Του λέω "Μα καλά ρε φίλε λες ότι οι αλλοδαποί δέρνουν τους Έλληνες και τους διωχνουν και αντι να επεμβετε να τουσ συλλάβετε έστω να τους διώξετε διώχνετε εμάς;;"Η αναίδειά του ήταν τέτοια που μου ζήτησε την ταυτότητά μου αφού λέει απαράδεκτος ο τόνος μου..Σιγά μην του δειχνα ταυτότητα...

Μόνο ο Μιχαλολιάκος θίγει αυτή την πληγή και της πόλης και της χώρας σε σύνολο..Και γι'αυτό πήρε 5,3% και κάπου τόσο θα πάρει και στις Βουλευτικές

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Όποιος δεν είναι μαζί μας είναι εναντίον μας, είχε πει κάποιος κάποτε.

Ξεκάθαρα τα πράγματα.

όχι. είσαι υπέρ των συνθηκών που με μαθηματική ακρίβεια γεννάν κάποια φαινόμενα, αλλά τα φαινόμενα τα καταδικάζεις και λυπάσαι για αυτά. Μήπως μιλάμε για υποκρισία και παπάτζα?

Επισκέπτης
Είσαι υπέρ ή δεν είσαι του να φύγουν όλοι οι παράνομως εισελθόντες στη χώρα? Αν ναι οκ το καταδικάζεις. Αν όχι το στηρίζεις γιατί ξέρεις ότι ο παρανόμως εισελθών αύριο θα τραβήξει μαχαίρι ( αφού ως τότε κανείς δε τον πείραζε) και σε άλλον και άλλον και άλλον και τελειωμό δε θα έχει αυτή η ιστορία. Ωσπου η κοινωνία να ζητήσει πράγματα αδιανόητα.
Τι λες ρε Σεβαλιε τωρα?
Απο που και ως που ο"χωρις χαρτια"θεωρεις οτι ειναι ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ και μαχαιροβγαλτης δλδ?

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
όχι. είσαι υπέρ των συνθηκών που με μαθηματική ακρίβεια γεννάν κάποια φαινόμενα, αλλά τα φαινόμενα τα καταδικάζεις και λυπάσαι για αυτά. Μήπως μιλάμε για υποκρισία και παπάτζα?
Δεν ταιριάζει ιδεολογικά τύπε :cheesy:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Και τι να κάνει ο κόσμος;;Δεν είναι απλά αντίδραση που ψηφίζουν Χρυσή Αυγή.Ο Κακλαμάνης ήταν από τους πιο αδιάφορους και τεμπέληδες δημάρχους.Μονο το αξίωμα..Ο Καμίνης ένας ανίδεος από θέματα πολιτικής και διαχείρησης του Δήμου.Η Πορτάλιου η μόνη της έννοια να περάνε καλά οι λαθρομετανάστες.Οι του Ανταρσυα πάλι με το μέρος των αλλοδαπών..Οι του ΚΚΕ η έννοια τους να αγωνιστούν να δωθεί άσυλο σοτυς λαθρομετανάστες..

Αν όντως ήσασταν πατριώτες ρε κομμουνιστές γιατί αγωνίζεστε μόνο να νομιμοποιηθούν ο ι τριτοκοσμικοί λαθρομετανάστες και δεν αγωνίζεστε να δωθεί άσυλο και στους Έλληνες που θέλουν να μεταναστεύσουν στον Καναδά και την Αμερική..Γιατί οι Έλληνες αν το πάρουν έτσι κι αυτοί δεν έχουν δικαίωμα να τους δωθεί άσυλο και να δουλεύουν με καλύτερα λεφτά και ζωή χωρίς VISA;;

Ποιό είναι το πραγματικό πρόβλημα της Αθήνας;Οι λαθρομετανάστες.Έχουν μαζευτεί όλοι οι εγκληματίες που όχι μόνο μας σφάζουν αλλά μας λένε και στα μούτρα ότι είναι δικές τους οι γειτονιές και ότι πρέπει να τους φοβόμαστε...

Εδώ να δεις πόσο μπουρδέλο είναι αυτή η Πρωτεύουσα είπαμε με την κοπέλα που τα χα πέρσυ να πάμε βόλτα στο Σύνταγμα στη γιορτή του Δήμου για την Πρωτοχρονιά.Δεν φτάσαμε στα Mac Donald's και εκεί αστυνομικοί να μην αφήνουν τον κόσμο να πλησιάσει την πλατεία Συντάγματος..Λέγαν για την ασφάλιά μας γιατί οι αλλοδαποί Αλβανοί,Πακιστανοί,Αλγερινομαροκινοί λεει δέρναν τον κόσμο και κάναν φασαρία!!!Του λέω "Μα καλά ρε φίλε λες ότι οι αλλοδαποί δέρνουν τους Έλληνες και τους διωχνουν και αντι να επεμβετε να τουσ συλλάβετε έστω να τους διώξετε διώχνετε εμάς;;"Η αναίδειά του ήταν τέτοια που μου ζήτησε την ταυτότητά μου αφού λέει απαράδεκτος ο τόνος μου..Σιγά μην του δειχνα ταυτότητα...

Μόνο ο Μιχαλολιάκος θίγει αυτή την πληγή και της πόλης και της χώρας σε σύνολο..Και γι'αυτό πήρε 5,3% και κάπου τόσο θα πάρει και στις Βουλευτικές
ε οχι και κουμμουνιστης ρε τυπε :2funny:
απο φασιστακι θα με βγαλεις εσυ αριστερο τωρα? :2funny: :2funny:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Τι λες ρε Σεβαλιε τωρα?
Απο που και ως που ο"χωρις χαρτια"θεωρεις οτι ειναι ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ και μαχαιροβγαλτης δλδ?

Κάποιος από τους χωρίς χαρτιά θα είναι μαχαιροβγάλτης. Εξάλλου εγώ δε μιλάω θεωρητικά, βλέπω ότι αυτίο ήδη γίνεται. Είναι για πολλούς λόγους. Γιατί έτσι έχει μάθει, γιατί δεν έχει να χάσει κάτι, γιατί έτσι ζει, γιατί δε μπορεί να ζήσει αλλιώς, γιατί συν τοις άλλοις εύκολο είναι. Δε λέω ότι όλοι είναι μαχαιροβγάλτες αλλά ότι οι πιθανοί μαχαιροβγάλτες από αυτή τη δεξαμενή θα βγουν. Όταν στριμώχνεται πολύς κόσμος σε μερικά τετραγωνικά λογικό είναι ο τελευταίος στη σειρά, να θέλει να σπρώξει να βολευτεί καλύτερα.

Το ίδιο σε μακροσκοπικό επίπεδο συμβαίνει με τον ιμπεριαλισμό π.χ. Η Γερμανία εισήλθε πολύ αργότερα από Ολλανδία, Αγγλία ,ΗΠΑ .Σε επίπεδο κρατών ήταν ο " μαχαιροβγάλτης".Το ίδιο πχ  κάνει η Κίνα σήμερα όπου είναι ο αντίστοιχος " μαχαιροβγάλτης" πρώτα στο εσωτερικό της και σιγά σιγά με τους υπερ-εξοπλισμούς της στο εξωτερικό. Έτσι πάνε αυτά.

Φυσικά και δεν  είμαι υπέρ του να μην έρχονται " ξένοι" στην Ελλάδα κλπ. Το επιχείρημά μου είναι ο ΡΥΘΜΟΣ ΜΕΤΑΒΟΛΗΣ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ και το ανεξέλεγκτο. Σε αστική κοινωνία ζουμε, με τους νόμους της κοινωνίας αυτής πρέπει να πάμε στο μεταξύ. Δε γίνεται να αλλαχθούν αυτά από τη μία μέρα στην άλλη και το ξέρουμε όλοι. Είναι μη βιώσιμο οτιδήποτε άλλο.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Τι λες ρε Σεβαλιε τωρα?

να τον σχωρνας, δεν ενημερωθηκε οτι μονο εσυ εχεις το δικαιωμα της θεωρησης  :crazy:  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom