αυτος ειναι και ο λογος που ο μιχαλολιακος πηρε μεγαλο ποσοστο στην αθηνα
αφου καταφερε και αυτος να παει καλα στις εκλογες που ειναι μαλακας τι να πεις
φαντασου ποσο απογοητευμενος ειναι ο κοσμος στην αθηνα
Και τι να κάνει ο κόσμος;;Δεν είναι απλά αντίδραση που ψηφίζουν Χρυσή Αυγή.Ο Κακλαμάνης ήταν από τους πιο αδιάφορους και τεμπέληδες δημάρχους.Μονο το αξίωμα..Ο Καμίνης ένας ανίδεος από θέματα πολιτικής και διαχείρησης του Δήμου.Η Πορτάλιου η μόνη της έννοια να περάνε καλά οι λαθρομετανάστες.Οι του Ανταρσυα πάλι με το μέρος των αλλοδαπών..Οι του ΚΚΕ η έννοια τους να αγωνιστούν να δωθεί άσυλο σοτυς λαθρομετανάστες..
Αν όντως ήσασταν πατριώτες ρε κομμουνιστές γιατί αγωνίζεστε μόνο να νομιμοποιηθούν ο ι τριτοκοσμικοί λαθρομετανάστες και δεν αγωνίζεστε να δωθεί άσυλο και στους Έλληνες που θέλουν να μεταναστεύσουν στον Καναδά και την Αμερική..Γιατί οι Έλληνες αν το πάρουν έτσι κι αυτοί δεν έχουν δικαίωμα να τους δωθεί άσυλο και να δουλεύουν με καλύτερα λεφτά και ζωή χωρίς VISA;;
Ποιό είναι το πραγματικό πρόβλημα της Αθήνας;Οι λαθρομετανάστες.Έχουν μαζευτεί όλοι οι εγκληματίες που όχι μόνο μας σφάζουν αλλά μας λένε και στα μούτρα ότι είναι δικές τους οι γειτονιές και ότι πρέπει να τους φοβόμαστε...
Εδώ να δεις πόσο μπουρδέλο είναι αυτή η Πρωτεύουσα είπαμε με την κοπέλα που τα χα πέρσυ να πάμε βόλτα στο Σύνταγμα στη γιορτή του Δήμου για την Πρωτοχρονιά.Δεν φτάσαμε στα Mac Donald's και εκεί αστυνομικοί να μην αφήνουν τον κόσμο να πλησιάσει την πλατεία Συντάγματος..Λέγαν για την ασφάλιά μας γιατί οι αλλοδαποί Αλβανοί,Πακιστανοί,Αλγερινομαροκινοί λεει δέρναν τον κόσμο και κάναν φασαρία!!!Του λέω "Μα καλά ρε φίλε λες ότι οι αλλοδαποί δέρνουν τους Έλληνες και τους διωχνουν και αντι να επεμβετε να τουσ συλλάβετε έστω να τους διώξετε διώχνετε εμάς;;"Η αναίδειά του ήταν τέτοια που μου ζήτησε την ταυτότητά μου αφού λέει απαράδεκτος ο τόνος μου..Σιγά μην του δειχνα ταυτότητα...
Μόνο ο Μιχαλολιάκος θίγει αυτή την πληγή και της πόλης και της χώρας σε σύνολο..Και γι'αυτό πήρε 5,3% και κάπου τόσο θα πάρει και στις Βουλευτικές