Νέα

Νεκρός ένας 44χρονος στο κέντρο της Αθήνας για μία κάμερα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIM
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 112K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
ε για να μην επέλθει αυτό, δε πρέπει να "χαμηλώσεις " τη φωτιά στην κατσαρόλα που βράζει? Ήδη έχει φτάσει στο κόκκινο.
Στο ξαναλεω:Απαξ και αρχιζουν οι ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ο κατηφορος δεν εχει τελος.

Kαι ξαναλεμε,πηγη για αυτο που εγραψες περι"ευθαρσους υποστηριξης".

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
περασα κατα τις 5 απο ηπειρου και γ σεπτεμβριου,ειναι μαζεμενοι κατοικοι και το τι κυνηγι πεφτει και φαπα ειναι ανευ προηγουμενου,οποιος ξενος περασει απο εκει την εβαψε,η βια φερνει βια δυστυχως,θα το καταλαβει οποιος περασει απο εκει...και δεν ειναι χρυσαυγιτες ολοι,προσωπικα εβλεπα κατι γερους και κατι γυναικες να τους κυνηγανε

Επισκέπτης
ακουγεται σε καποιο απο τα βιντεο που τραβαγανε. σιγα μη κατσω να ψαχνω. θες να μου πεις οτι δε το θυμασαι?  ;)

Δε νομίζω να ζήτησε ο πόντικας κάααποια φωνή σε κάααααααααποιο βίντεο που δεν υπάρχει διαθέσιμο κιόλας..

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Στο ξαναλεω:Απαξ και αρχιζουν οι ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ο κατηφορος δεν εχει τελος.

Kαι ξαναλεμε,πηγη για αυτο που εγραψες περι"ευθαρσους υποστηριξης".

ρε φιλαράκι ξαναλέω. τεχνικό είναι το ζήτημα . όταν σε ένα ΠΕΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΜΙΚΡΟ χώρο ΞΑΦΝΙΚΑ σε ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ αυξάνεται ΡΑΓΔΑΙΑ και ΑΕΝΑΩΣ ΜΕ ΤΑΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟ... ΑΠΕΙΡΟ ο πλυθησμός , ΜΟΙΡΑΙΑ ΑΝΑΓΚΑΙΑ θα έχεις ΑΠΟΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ της κοινωνίας, στρέβλωση , κλονισμό. Αυτό εκφράζεται με όλα τα παρατράγουδα που βιώνουμε με αποκπορύφωμα γεγονότα όπως το χθεσινό. Δε θέλει πολύ για να το καταλάβει κανείς.

Καθαρά και ξάστερα λοιπόν. ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΕΝΑΗ ΚΑΙ ΡΑΓΔΑΙΑ ΕΙΣΡΟΗ ΠΛΥΘΗΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΙΤΙΘΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΕΤΡΟ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥ ΤΟΥ, ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΕΠΙΦΕΡΕΙ. ΜΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΜΕ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΕΣ ΡΟΕΣ ΠΛΥΘΗΣΜΩΝ? ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΠΙΦΕΡΟΥΝ.

Επισκέπτης
α ετσι πες. θυμασαι οτι το φωναξαν αλλα δε ξερεις ποιος το φωναξε  :grin:
Αυτο καταλαβες?
Για να το καταλαβεις λοιπον,μιας και παριστανεις τον χαζο,σου λεω οτι ΔΕΝ φωναχτηκε απο κανεναν.
Τωρα αν ενα μπατσοσκυλο σαν και λογου σου τρολαρει στο νετ,στ'αρχιδια μας.

RPM

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
το μεγάλο πανηγύρι έχει να γίνει αν πιάσουν τους δολοφόνους. Εκεί θα ξεκινήσει ο χαμός. Όταν η κλούβα πάρει το δρόμο προς την απονομή της δήθεν ελληνικής δικαιοσύνης.

Μέχρι τότε, θα την πληρώσουν άλλοι

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Δε νομίζω να ζήτησε ο πόντικας κάααποια φωνή σε κάααααααααποιο βίντεο που δεν υπάρχει διαθέσιμο κιόλας..

οτι μπορουμε κανουμε ρε παιδι. αν φτιαξουν ηχητικη αναζητηση των βιντεο στο γιουτιουμπ τοτε να μας ξαναρωτησετε. σιγα μη κατσω να ακουσω ολα τα βιντεο για να το βαλω  :2funny:

υ.γ. δηλαδη αν καταλαβα καλα ουτε εσυ το θυμασαι αυτο, εεεεεεεεε?

Επισκέπτης
ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΕΣ ΡΟΕΣ ΠΛΥΘΗΣΜΩΝ? ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΠΙΦΕΡΟΥΝ.
Εγω ΔΕΝ υποστηριζω ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ με κανει μελος σε μια φασιστικη κοινωνια.

Πες μου τωρα ΠΩΣ θα εμποδισεις ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ολους αυτους τους τυπους που βγαινουν στα νησια ξεβρακωτοι.

Ξαναλεω,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ.

Επισκέπτης
ουτε συ το θυμασαι κοκονα μου? αφου ειχε γινει ντορος γιαυτο

Ο πόντικας ζήτησε αυτό:

Και τριτον,θα ηθελα μια ανακοινωση,αναλυση κλπ.,απο οποιαδηποτε αναρχικη/αριστερη οργανωση/ομαδα(οποιαδηποτε αλλα ξανελεμε ΠΗΓΗ,και οχι τρολια)που να"υποστηριζει ευθαρσως γλοιωδη χαμερπη εγκληματα και κτηνωδιες".

Έχουμε????

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Αυτο καταλαβες?
Για να το καταλαβεις λοιπον,μιας και παριστανεις τον χαζο,σου λεω οτι ΔΕΝ φωναχτηκε απο κανεναν.
Τωρα αν ενα μπατσοσκυλο σαν και λογου σου τρολαρει στο νετ,στ'αρχιδια μας.

συ κανεις πολλα τωρα. κανεις τον κουφο, τον χαζο, τον ανηξερο, τον αυτοπτη στη μαρφιν κλπ  :2funny:

Επισκέπτης
υ.γ. δηλαδη αν καταλαβα καλα ουτε εσυ το θυμασαι αυτο, εεεεεεεεε?
Εγω ΔΕΝ το θυμαμαι.
Εν πασει περιπτωσει,ΔΕΝ ζητησα τις φημες που αμολανε τρολαριζοντες η/και εν υπηρεσια τυποι στο νετ,ζητησα οφισιαλ πραμα.
Εχετε?ΟΚ.
Δεν εχετε?Τονμπουλο,η παραδεχτειτε οτι λετε μαλακιες.

RPM

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ.

Συγγνώμη που παρεμβαίνω στο διάλογο - δεν είμαι πολύ έξυπνος αλλα προσπαθώ να παρακολουθήσω τη συζήτηση

Μπορείς σε παρακαλώ να ορίσεις τι σημαίνει φασίστας?

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Εγω ΔΕΝ υποστηριζω ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ με κανει μελος σε μια φασιστικη κοινωνια.

Πες μου τωρα ΠΩΣ θα εμποδισεις ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ολους αυτους τους τυπους που βγαινουν στα νησια ξεβρακωτοι.

Ξαναλεω,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ.

Aυτό που δε καταλαβαίνετε είναι πως ο κόσμος ο απλός λαικός κόσμος που δεν έχει την πολυτέλεια, τη δυνατότητα , το χρόνο, οτιδήποτε αν θέλεις να κάνει αναλύσεις επί μακρό και να να κοιτάει τα πράγματα σε πολύ πολύ βάθος, απλά προτιμά να είναι φασίστας ή να έχει φασιστικές λύσεις, από το να είναι σφαγμένος, να τον έχουν ληστέψει κλπ. Είναι πολύ πολύ απλό.

Προτιμά αυτόν που θα του υποσχεθεί ( ψευδώς? με απάτη? πες το όπως θες πάντως εγώ περιγράφω την πραγματικότητα, δε προτείνω! ) ΑΣΦΑΛΕΙΑ και προστασία της ζωής.

Με άλλα λόγια δεν έχει νόημα για τον χθεσινό νεκρό ή την ορφανή κόρη του αν η κοινωνία που θα ζούμε δεν έχει ίχνος φασισμού. Θα προτιμούσε να έχει και " λίγο φασισμό" ( ή και πολύ... ενίποτε) και να ανέπνεε.
Προσπάθησε να το καταλάβεις, όπως και το πνεύμα που τα λέω αυτά φυσικά...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom