Νέα

Νεκρός ένας 44χρονος στο κέντρο της Αθήνας για μία κάμερα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIM
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 112K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Τέλος να σημειώσω ( κατ εξαίρεση, δε μιλάω ποτέ με προσωπικά στοιχεία), ότι εγώ ο ίδιος δουλεύω ανασφάλιστα. Είμαι μήπως μετανάστης? Όχι ντόπιος είμαι αλλά παρόλα αυτά έχω δει μείωση των δικαιωμάτων μου. Ξέρω πολύ καλά και ποιοι ευθύνονται φυσικά κλπ.

Αλλά ο ντόπιος χρήζει περισσότερης υποστήριξης γιατί ο μετανάστης σε κάθε περίπτωση έχει " καβάτζα" τη χώρα του, όσο άσχημα μπορεί να είναι εκεί. Ο ντόπιος άμα η χώρα του σμπαραλιαστεί τι θα κάνει? Θα πάρει τα βουνά? Ή θα αυτοκτονήσει?

Επισκέπτης
οποτε;μηπως θα ηταν καλυτερα να τα μαζευουν και να την κανουν απο εδω;πιστευεις οτι αυτη η κακομοιρα η χωρα μπορει να τους δωσει καποια δουλεια να κανουν;εχουμε αναγκη για εργατικα χερια οταν η ανεργια βαραει κοκκινο;
Αυτο ισχυει ΓΕΝΙΚΑ?
Γιατι απ'οτι φαινεται τα εργατικα χερια περισσευουν γενικως,οχι μονο αυτα των μεταναστων.

Και για δες τι ωραιο που ειναι το κολπο ρε συ λαγουδακη...
Οταν υπαρχουν δουλειες"οι κακοι μεταναστες δουλευουν μαυρα και παιρνουν τις δουλειες απο τους ελληνες".
Οταν πεσει κριση"τον πουλο οι μεταναστες,ειναι εγκληματιες".

Μονα ζυγα δικα μας...

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
Όταν δεν υποστηρίζεις την άρση των συνθηκών που προκαλούν τέτοια εγκλήματα, ναι είναι σαν να τα υποστηρίζεις. Ένα και ένα κάνουν δύο, απλό είναι. Και καλώς ή κακώς μέσα σε αυτά περιλαμβάνεται ΚΑΙ η μείωση της ανεξελεγκτης εισροής πλυθησμών.

Όσο για τα χαρτιά το ζήτημα είναι απλό. Όποιος θέλει να εισέλθει στη χώρα, ανάλογα με τη χώρα που προέρχεται και τι ισχύει διακρατικά, έχει τα ανάλογα ντοκουμέντα. Άμα πρόκειται για ΕΕ μια απλή ταυτότητα, σε άλλες χώρες διαβατήριο, σε άλλες χώρες αιτείται θεώρησης εισόδου ( βίζας ) ανάλογα με τις εκάστοτε προυποθέσεις. Και έτσι έχεις χαρτιά και τα πάντα. Τώρα όταν ο άλλος παρακάμψει τις διαδικασίες αυτές , ε ναι δεν θα έχει "Χαρτιά " και θα είναι παράνομος. Η χώρα όπως κάθε χώρα στον πλανήτη, έχει θέσει κάποια κριτήρια για την είσοδο και την παραμονή στη χώρα και για την άδεια εργασίας και για όλα. Δεν είναι κακό αυτό και υπάρχει λόγος που το έχει κάνει. Επομένως όποιος εισέρχεται δίχως τα απαραίτητα " χαρτιά" το κάνει εν γνώσει του και δεν φταίει  η χώρα αλλά ο ίδιος. Κανονικά δεν θα έπρεπε να βρίσκεται εδώ.

Τέλος επειδή είναι κάτι από παραπάνω προφανή τα ανωτέρω, όσο υπάρχουν αντιδράσεις στο να εμποδιστεί να εφαρμοστεί το αυτονόητο, τόσο η κοινωνία θα βράζει. Και δυστυχώς οδεύουμε σε "ισραηλινοποίηση" της κοινωνίας. κάτι που δε θα το ήθελα προσωπικά. Επομένως καλύτερα να εκτονωθεί ΤΩΡΑ η κατάσταση, γιατί όσο καθυστερεί, τόσο το χειρότερο. Το να ΜΗΝ εκτονωθει είναι απλά Α Δ Υ Ν Α Τ Ο.
+10000000000

Επισκέπτης
Αλλά ο ντόπιος χρήζει περισσότερης υποστήριξης γιατί ο μετανάστης σε κάθε περίπτωση έχει " καβάτζα" τη χώρα του, όσο άσχημα μπορεί να είναι εκεί. Ο ντόπιος άμα η χώρα του σμπαραλιαστεί τι θα κάνει? Θα πάρει τα βουνά? Ή θα αυτοκτονήσει?
Μπα,θα παει αμβουργο για να πλενει τζαμια στις διασταυρωσεις.

Το αλλο που σε ρωτησα,μη το ξεχνας.

thessalos

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
8
Πόντοι
16

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Δευτερον,εκατονταδες χιλιαδες ανθρωποι στην Ελλαδα αυτη τη στιγμη(απανταω και στον Λαγουδακη εδω)βρισκονται χωρις χαρτια,αρα στερουνται οχι απλα στηριξης αλλα αυτης της ιδιας της υπαρξης τους,που"παρανομοποιειται"-παρεπιπτοντως κατι τετοιο τους κανει υποψηφιους για στρατολογηση απο μαφιοζους,νταβατζηδες κλπ.

κάποιος εδώ μέσα είχε ποστάρει ένα βίντεο με τον Καμίνη που μιλούσε προεκλογικά στην "Ζούγκλα" και έλεγε ότι η επαναπροώθηση των λαθρομεταναστών "εδώ και τώρα" είναι αδύνατη καθ' ότι ερχόμενοι χωρίς χαρτιά πλέον δεν τους αναγνωρίζουν/δέχονται ούτε οι χώρες τους...

τους ανθρώπους αυτούς φαντάσματα, τους οποίους προκλητικά δεν τους δέχονται πίσω οι ίδιες τους οι χώρες, για ποιόν λόγο μια τρίτη χώρα να τους εντάξει στο δυναμικό της?

και όταν μιλάμε για λαθρομετανάστες, αναφερόμαστε κατά κύριο λόγο (να μην πω εξ ολοκλήρου) σε ανειδίκευτους εργάτες...ακόμα και να τους δώσεις χαρτιά δεν σημαίνει ότι θα έχουν και καλύτερες προϋποθέσεις για επαγγελματική αποκατάσταση.

εδώ π.χ. πλέον οι εργοδότες δεν ασφαλίζουν τους έλληνες εργαζομένους, θα νοιαστούν  να ασφαλίσουν τους πακιστανούς?

στις δουλειές που εργάζονται μια χαρά το κάνουν και χωρίς χαρτιά.

άλλο βέβαια να ξέρουμε πόσοι είναι και ποιοί είναι και άλλο να τους νομιμοποιήσουμε, δεν βλέπω γιατί θα τους ήταν τόσο σημαντικό στην παρούσα φάση (εκτός και αν σχεδιάζουν να φέρουν και τις οικογένειές τους εδώ πέρα για μόνιμη εγκατάσταση, οπότε κλάφτα χαράλαμπε...)

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
Αυτο ισχυει ΓΕΝΙΚΑ?
Γιατι απ'οτι φαινεται τα εργατικα χερια περισσευουν γενικως,οχι μονο αυτα των μεταναστων.

Και για δες τι ωραιο που ειναι το κολπο ρε συ λαγουδακη...
Οταν υπαρχουν δουλειες"οι κακοι μεταναστες δουλευουν μαυρα και παιρνουν τις δουλειες απο τους ελληνες".

Μονα ζυγα δικα μας...
βρε μιλαμε για τους παρανομους οπου αναγκαστικα θα στραφουν σε αλλες λυσεις για την επιβιωση τους,βλεπεις να υπαρχουν δουλειες;

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Τέλος να σημειώσω ( κατ εξαίρεση, δε μιλάω ποτέ με προσωπικά στοιχεία), ότι εγώ ο ίδιος δουλεύω ανασφάλιστα. Είμαι μήπως μετανάστης? Όχι ντόπιος είμαι αλλά παρόλα αυτά έχω δει μείωση των δικαιωμάτων μου. Ξέρω πολύ καλά και ποιοι ευθύνονται φυσικά κλπ.

Mωρέ τώρα τα αυτονόητα συζητάμε. Οι εργολάβοι τους κουβαλήσανε για να τη βγάλουν φτηνά με τους συνεταίρους Πασόκ- ΝΔ. Το πούλο.

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66

Μονα ζυγα δικα μας...

Oσο υπάρχουν δουλειες "καλοί οι μετανάστες όταν ερχονται νόμιμα και ειναι υποχρεωτικη η ασφάλισή τους"
Πως σου φαινεται μια τετοια δήλωση?

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Μπα,θα παει αμβουργο για να πλενει τζαμια στις διασταυρωσεις.

Το αλλο που σε ρωτησα,μη το ξεχνας.

Ποιο ? το που είδα υποστήριξη? Σου είπα όταν τάσεται κάποιος υπέρ της ανεξέλεγξτης ροής πλυθησμών αενάως σε έναν δεδομέν πεπερασμένο χώρο, ε ναι μαθηματικά βέβαια θα επιφέρει τέτοιου είδους προβλήματα και εγκλήματα και τα πάντα. Είναι δεδομένο αυτό, επομένως η υπηστήριξη στις ΣΥΝΘΗΚΕΣ που γεννάν τέτοια φαινόμενα, σημαίνει υπηστήριξη στα φαινόμενα.

Αυτό  το να πάει αμβούργο δηλαδή είναι η λύση? Δηλαδή να καταστρέψουμε όλοι τις χώρες ολονών και να μαστε όλοι καλά. Ωραία οράματα δε λέω.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Και τριτον,θα ηθελα μια ανακοινωση,αναλυση κλπ.,απο οποιαδηποτε αναρχικη/αριστερη οργανωση/ομαδα(οποιαδηποτε αλλα ξανελεμε ΠΗΓΗ,και οχι τρολια)που να"υποστηριζει ευθαρσως γλοιωδη χαμερπη εγκληματα και κτηνωδιες".

"αφηστε τους να καουν αφου δουλευουν"

τραπεζα μαρφιν 5/5/2010

Επισκέπτης
Τέλος επειδή είναι κάτι από παραπάνω προφανή τα ανωτέρω, όσο υπάρχουν αντιδράσεις στο να εμποδιστεί να εφαρμοστεί το αυτονόητο, τόσο η κοινωνία θα βράζει. Και δυστυχώς οδεύουμε σε "ισραηλινοποίηση" της κοινωνίας. κάτι που δε θα το ήθελα προσωπικά. Επομένως καλύτερα να εκτονωθεί ΤΩΡΑ η κατάσταση, γιατί όσο καθυστερεί, τόσο το χειρότερο. Το να ΜΗΝ εκτονωθει είναι απλά Α Δ Υ Ν Α Τ Ο.
Το εχω ξαναγραψει και το επαναλαμβανω.
Η"εκτονωση"που προτεινεις το ΜΟΝΟ που κανει ειναι να ανοιγει τον δρομο στην φασιστικοποιηση της κοινωνιας που ζεις,τιποτε αλλο.
Οχι απαραιτητα στους φασιστες,παροτι υιοθετει εν μερει την ατζεντα τους.
Και μετα τα εργατικα χερια των μεταναστων που"περισσευουν",θα ελθει αυτοματα και η σειρα των ντοπιων εργατικων χεριων που"περισσευουν":Αρκει να μπουμε(σαν κοινωνια)στο τριπακι του"αυτος περισσευει"και μονο.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
τι δουλεια κανεις αν επιτρεπεται και σ εχουν ανασφαλιστο; :think:

δε θα κάτσω να βγάλω στη φόρα τέτοια πράγματα και δεν αφορούν κανένα. Ωστόσο προσωπικά με ξέρει το ... μισό σάιτ και ξέρουν πολύ καλά αυτοί... ;)

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Το εχω ξαναγραψει και το επαναλαμβανω.
Η"εκτονωση"που προτεινεις το ΜΟΝΟ που κανει ειναι να ανοιγει τον δρομο στην φασιστικοποιηση της κοινωνιας που ζεις,τιποτε αλλο.
Οχι απαραιτητα στους φασιστες,παροτι υιοθετει εν μερει την ατζεντα τους.
Και μετα τα εργατικα χερια των μεταναστων που"περισσευουν",θα ελθει αυτοματα και η σειρα των ντοπιων εργατικων χεριων που"περισσευουν":Αρκει να μπουμε(σαν κοινωνια)στο τριπακι του"αυτος περισσευει"και μονο.

ε για να μην επέλθει αυτό, δε πρέπει να "χαμηλώσεις " τη φωτιά στην κατσαρόλα που βράζει? Ήδη έχει φτάσει στο κόκκινο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom