memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
θα αστειευεσαι.....Προβλεπετε νεος Δεκεμβρης.
το ΠΑΣΟΚ κυβερνα φιλε....
θα αστειευεσαι.....Προβλεπετε νεος Δεκεμβρης.
Κλεβανε ομως.
ΚΛΕΒΑΝΕ.
Οσο για τους προσφυγες το κρατος τοτε εκανε μερικα πραματα για να τους ενσωματωσει.
Τους μεταναστες σημερα(υποψιν οτι ΕΣΥ τους συγκρινεις με τους προσφυγες του 1922,δεν θελω να ακουω μαλακιες μετα)τους κραταει παρανομους,με αλλα λογια δεν κανει ΤΙΠΟΤΕ-και αυτο πολιτικη ειναι παντως.
Τι δουλεια με φανταζεσαι οτι κανω?
Πες το ειλικρινα,να το επαναλαβω για να την βρεις.
Και μετα αιντε ν'ανοιξεις τον χαρυ ποτερ.
Ενα κειμενο του ιδιου του γεροντα που σου ταιριαζει γαντι..Μωρε γιδι καταλαβαινεις που ειναι το προβλημα σου ????
Καταλαβες εσυ οτι ειναι ομοιδεατης του ε ?
Δεν εχεις τι να απαντησεις και λες μαλακιες ??
Μπραβο σαΐνι ...
υγ : αθλιο αβαταρ
φιλε εχεις απολυτο δικιο...οι αριστερο-αναρχικοι πρεπει να καταλαβουν οτι οι μεταναστες δεν ειναι 'φιλοι'και τις περισοτερες φορες ουτε θελουν να γινουν(κατι που φαινεται εντονα με τους μουσουλμανους μεταναστες)...επισης δεν μπορει να κατηγορουν ως ρατσιστικο καθε εγκλημα που γινεται σε βαρος μεταναστη απο εναν ελληνα και να κλεινουν τα ματια τους σε ρατσιστικες συμπεριφορες αλλοδαπων σε βαρος ελληνων..καταντανε αντοστροφοι ρατσιστες ετσι...'πας μη ελλην φιλος' κτλ..Εχει απολυτο δικιο. Ειναι αλλο να στηριζεις τον αγωνα καποιων ξενων εγραζομενων για ισα δικαιωματα με τους Ελληνες εργατες κι αλλο να λες οτι ολοι οι μεταναστες ειναι καλοι και οι Ελληνες ρατσιστες. Οι Ελληνες εγιναν ρατσιστες απο την συμπεριφορα ορισμενων μεταναστων που δεν σεβονται τον τοπο και τους κατοικους που τους φιλοξενουν. Πριν λιγες μερες πηγαινοντας για το χωριο μου ειδα σ΄ενα εκκλησακι να εχουν γραψει <<δεν θελουμε εκκλησιες, θελουμε τζαμια>> και απο κατω antifa. Αναθεμα κι αν ηξεραν οι ηλιθιοι που το εγραψαν τι συμβαινει στις μουσουλμανικες χωρες απο θεματα ελευθεριας και δικαωματων των πολιτων. Η κοντρα αντιφασιστων και φασιστων στην Ελλαδα ειναι σαν Ολυμπιακος-Παναθηναικος. Στην προσπαθεια μας να την πουμε στους εχθρους φτανουμε στο αλλο ακρο και υποστηριζουμε τον εθνικισμο των Αλβανων, Σκοπιανων, Τουρκων και παει λεγοντας. Αυτο δεν κανει καλο στην αριστερα, αντιθετα ειναι βουτηρο στο ψωμι των ακροδεξιων.
Ενα κειμενο του ιδιου του γεροντα που σου ταιριαζει γαντι..
Εδω που τα λεμε τα μπορδελα τις εποχης ειχαν γεμισει απο Σμυρνιες και λοιπες προσφυγοπουλες. Οσο για τους αντρες ηταν και οι πρωτοι μαχαιροβγαλτες και χασισεμποροι. Βεβαια ησαν Ελληνες και τους δικαιολογουμε σημερα. Τοτε ομως οι γηγενεις δεν ειχαν και την καλυτερη αποψη για τους μικρασιατες προσφυγες.
Οπως γινεται συνηθως ο διαλογος με περιπτωσεις σαν τη δικη σου εχει καποια ορια.
Ο LS εχθες εκατσε και εξηγουσε τις παλαβομαρες του τριαντατρια.
Σορυ,δεν θα μπω στον ιδιο κοπο.
Αντε γεια.
ειπες οτι πρεπει και αυτοι με τις μαιμουδες να την βγαλουν καπως,μα αυτοι μπουκαραν τσαμπουκα εδω θα πρεπει να τους χρηματοδοτησουμε κιολας;τελικα ο μαλακας ειμαι εγω που πληρωνω φορους και ασφαλιστικα ταμειαΞαναγραψτο γιατι δεν βγαζω νοημα.
και η πορνεία δεν είναι κάτι επιλήψημο.. ένα επάγγελμα είναι .. και μεταξύ μας το έχω σε μεγαλύτερη υπόληψη από μερικά άλλα επαγγελματα την σήμερον ημέραν..
Δυο.ναι έκανε γιατί ήταν δικοί του άνθρωποι και ξεριζωθήκανε εξ αιτίας του και από λάθος χειρισμούς και πολιτικές του..
Τρια.και δεν συγκρίνω επ ουδενί τους έλληνες πρόσφυγες του '22 με τους λαθρομετανάστες
Αχαχαχαχαχαχα,συνεχισε να ΜΗΝ κανεις συγκρισεις.Οι λαθρομετανάστες σηκωθήκανε και φύγανε από την πατρίδα τους πιστεύοντας ότι στην Ευρώπη το χρήμα πέφτει από τον ουρανό και ότι θα πάνε και θα έχουν την απαίτηση να μεταφέρουν τον τρόπο ζωής τους στις χώρες αυτές..
και καλά τους κάνει και τους κρατάει παρανόμους (για να μπορέσει κάποια στιγμή να τους διώξει) γιατί δεν τους κάλεσε ήρθαν παράνομα και πάνω από όλα ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ η ΕΛΛΑΔΑ για την κατάσταση στην χώρα τους..
η κατασταση του νεαρου ειναι πολυ ασχημη..
ασχημα μαντατα τζεφρυ μου..
μετα την απαγορευσαν και να που εφτασε η χωρα τυπεκαι κάτι ακόμη .. μέχρι το 1925 η παραγωγή και εμπορία ινδικής κάνναβης (χασίς) δεν απαγορευόταν στην ΕΛΛΑΔΑ
ειπες οτι πρεπει και αυτοι με τις μαιμουδες να την βγαλουν καπως,μα αυτοι μπουκαραν τσαμπουκα εδω θα πρεπει να τους χρηματοδοτησουμε κιολας;τελικα ο μαλακας ειμαι εγω που πληρωνω φορους και ασφαλιστικα ταμεια
Στο ιδιο ποστ.
Ενα.Δυο.Τρια. Αχαχαχαχαχαχα,συνεχισε να ΜΗΝ κανεις συγκρισεις.
τραμουντανα ασε τον τυπο σουπερ μαους να μας απαντησει
αν δουλευει πουθενα ή αν την βγαζει συνεχεια εδω γραφοντας αμπελοφιλοσοφιες
Πληροφοριακα ,καμποσοι μεταναστες θα ηθελαν παρα πολυ να πληρωνουν ασφαλιση,απο τα ενσημα αλλωστε εξαρταται και η αδεια παραμονης τους.ειπες οτι πρεπει και αυτοι με τις μαιμουδες να την βγαλουν καπως,μα αυτοι μπουκαραν τσαμπουκα εδω θα πρεπει να τους χρηματοδοτησουμε κιολας;τελικα ο μαλακας ειμαι εγω που πληρωνω φορους και ασφαλιστικα ταμεια
ναι ρε γαμώτο ένα κάρο έσοδα έχασε το μαλακιοσμένο το δημόσιομετα την απαγορευσαν και να που εφτασε η χωρα τυπε
Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα,στρακιιιιιι!δειξε μου τα ενσημα σουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ τωραααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα