Νέα

Νεκρός ένας 44χρονος στο κέντρο της Αθήνας για μία κάμερα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIM
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 112K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
Μπορεί ναι γιατί;;;;
μηπως για παραεμποριο;πληρωνει τους φορους απο την δουλεια που κανει;γιατι εγω σαν μαλακας τους πληρωνω,και μην μου πεις οτι αν μπορουσα δεν θα πληρωνα γιατι μπορω να το κανω επειδη εχω μαγαζι,πραθυρα υπαρχουν,σε καμμια περιπτωση δεν λεω οτι εχει κανει φονο η κλοπη γιατι απλα δεν το ξερω

Επισκέπτης
μηπως για παραεμποριο;πληρωνει τους φορους απο την δουλεια που κανει;γιατι εγω σαν μαλακας τους πληρωνω,και μην μου πεις οτι αν μπορουσα δεν θα πληρωνα γιατι μπορω να το κανω επειδη εχω μαγαζι,πραθυρα υπαρχουν,σε καμμια περιπτωση δεν λεω οτι εχει κανει φονο η κλοπη γιατι απλα δεν το ξερω
Εχει καμμια σχεση ενας τυπος που πουλαει μαιμουδιες με οσους καθαρισαν εχθες τον 44χρονο?
Υποψιν,οτι πρεπει ΚΑΠΩΣ να την βγαλει και αυτος,ετσι?Η,οχι?
Γιατι απο την στιγμη που θα στερηθουν ΚΑΙ ΑΥΤΟ το,παρανομο μεν αλλα οχι εγκληματικο,τροπο να εχουν ενα εισοδημα,ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ θα στραφουν προς το εγκλημα.

Επισκέπτης
Α,και κατι ακομη.
Απο την στιγμη που δεν υπαχουν συλληψεις,οι τυποι ενδεχομενως να μην ειναι αλλοδαποι.
Μπορει καλλιστα να ειναι γηγενη ζακια,που στις φερμες τους μπορουν να γινουν τελειως αδιστακτα:Τα ζακια γενικως λεω,οχι συγκεκριμενα τα γηγενη.
Οχι πως αλλαζει τιποτε,αλλα ΟΛΟ το νημα παταει επανω στο"οι μεταναστες εφαγαν τον ελληνα".

Επισκέπτης
Σοβαρα τωρα,μερικοι πιτσιρικαδες χανουν την μπαλα πανω στην πρεμουρα τους.
Ελπιζω να μην ποσταρει κατι παρομοιο ο Σεβαλιε.

Αυτοι λοιπον οι "πιτσιρικαδες" που δεν ειναι και τοσο πιτσιρικαδες ορισμενοι, νομιζουν οτι κανουν πολιτικη και οτι αυτοι εχουν το αλαθητο κι ολοι οι αλλοι ειναι φασιστες, κρατιστες, σταλινικοι, αριστερουλιδες κτλ. κτλ. Ειναι αυτοι που γιαουρτουσαν τον Τσιπρα οταν πηγε να μιλησει στην πλατεια Εξαρχειων οταν ηταν υποψηφιος δημαρχος. Ειναι αυτοι που διεκοψαν την ομιλια του Γουατσον σην Πατρα και επιχειρησαν να τον χτυπησουν, ειναι αυτοι που επιτιθονται σε φοιτητες της αριστερας στα πανεπιστιμια και στις σχολες επειδη και καλα ειναι εναντια στις εκλογες, ειναι αυτοι που εριξαν τις μολοτωφ στην Marfin και πηγαν ενα ολοκληρο κινημα πισω, ειναι αυτοι που με τις πραξεις και τα λογια τους οσον αφορα το μεταναστευτικο στρωνουν το δρομο για την ανοδο της ακροδεξιας στην Ελλαδα. Κατι ξερει το ΚΚΕ που τους απομονωνει και επιστρατευει τα Κνατ ορισμενες φορες. Αυτο πρεπει να κανει κι ο ΣΥΡΙΖΑ το ΕΕΚ και τα λοιπον κομματα της αριστερας που τους χαιδευουν τα τελευταια χρονια. Οι αυτοαποκαλουμενοι αναρχικοι στην Ελλαδα, εκτος λιγων εξερεσεων θελουν το ιδιο ξυλο με τους χρυσαυγητες.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Α,και κατι ακομη.
Απο την στιγμη που δεν υπαχουν συλληψεις,οι τυποι ενδεχομενως να μην ειναι αλλοδαποι.
Μπορει καλλιστα να ειναι γηγενη ζακια,που στις φερμες τους μπορουν να γινουν τελειως αδιστακτα:Τα ζακια γενικως λεω,οχι συγκεκριμενα τα γηγενη.
Οχι πως αλλαζει τιποτε,αλλα ΟΛΟ το νημα παταει επανω στο"οι μεταναστες εφαγαν τον ελληνα".

τυπε πολυ αλαζονικο τσιρακι εισαι  :grin:
πολυ καχυψοψια... χαμηλωσε το λιγο θα βρεις.

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Εχει καμμια σχεση ενας τυπος που πουλαει μαιμουδιες με οσους καθαρισαν εχθες τον 44χρονο?
Γιατι απο την στιγμη που θα στερηθουν ΚΑΙ ΑΥΤΟ το,παρανομο μεν αλλα οχι εγκληματικο,τροπο να εχουν ενα εισοδημα,ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ θα στραφουν προς το εγκλημα.
Δηλαδή σε όλους τους Μαου Μαου που μπουκάρουν με τσαμπουκά στη χώρα ειμαστε υποχρεωμένοι να τους εξασφαλίσουμε εργασία [size=14pt]αλλιώς δικαιολογημένα θα μας γαμησουν[/size]? :boobies:
[size=14pt]Δηλαδη ειμεθα και κερατάδες και δαρμένοι[/size] :grin:
Ετσι έτσι καλά τα λέτε :2funny: :2funny:

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
απο εναν ομοιδεατη σου σημερα ακουσα οτι ειναι και παιδια ψυχολογικα πιεσμενα επειδη τα βομβαρδιζει η δυση και εχουν στραφει στο εγκλημα..εχουν και οικογενειες να ταισουν λεει εκει στις χωματερες που μενουν.οποτε καπως πρεπει να βγαλουν λεφτα..μεχρι εκει φτανει η μαλακια σας..αηδια μου προκαλειτε..αηδια και εμετο..

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
απο εναν ομοιδεατη σου σημερα ακουσα οτι ειναι και παιδια ψυχολογικα πιεσμενα επειδη τα βομβαρδιζει η δυση και εχουν στραφει στο εγκλημα..εχουν και οικογενειες να ταισουν λεει εκει στις χωματερες που μενουν.οποτε καπως πρεπει να βγαλουν λεφτα..μεχρι εκει φτανει η μαλακια σας..αηδια μου προκαλειτε..αηδια και εμετο..

τυπε ειχα εναν αναρχικο συμφοιτητη ο οποιος
παραπονιοταν λεει γιατι να βγει στην αγορα εργασιας και να παιρνει μονο 900
(πριν 2-3 χρονια) ο συγκεκριμενος δεν ειχε πατησει ποτε σε αμφιθεατρο στο μεταξυ
ειχε φθασει 3ο ετος και χρωστουσε σχεδον ολα τα μαθηματα  :2funny: :2funny:
πρεπει να παρει παραπανω επειδη ειναι αυτος που ειναι  :2funny: :2funny: :2funny:
εγω πιστευω πως απλα την βρισκουν με την φασαρια κατι τετοιοι οπως ο αβραμης με τις μονομαχιες
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
δεν τους νοιαζει τιποτα αλλο , προφασεις βρισκουν απλα να μην δουλευουν. Στο πουτσο τους λουλουδια
αλαζονοτσιρακια ειναι αυτοι τυπε δεν βγαζεις ακρη. Μονιμως να προαγουν την ανακατοσουρα

sexpistols

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Like
1
Πόντοι
1
θυματα προπαγανδας ειναι φουφουτε και πλυσης εγκεφαλου.Εφτιαξαν τετοιες ομαδες εδω και μια δεκαετια για να δημιουργησουν στην κοινωνια διχασμο.Μεσα τους ξερουν οτι υποστηριζουν παραλογο πραγματα τα πιο πολλα απο αυτα.Ομως η πλυση εγκεφαλου ειναι δυνατο πραγμα.Τωρα δεν μπορουν να αντιδρασουν σε αυτο και με την πρωτη ευκαιρια πιστευουν οτι ο διπλανος τους ειναι φασιστας και ρατσιστης.Αδερφε γαμησε τα και αφησε τα...

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166

Μωρε γιδι καταλαβαινεις που ειναι το προβλημα σου ????

Καταλαβες εσυ οτι ειναι ομοιδεατης του ε ?
Δεν εχεις τι να απαντησεις και λες μαλακιες ??
Μπραβο σαΐνι  :jerking:...

υγ : αθλιο αβαταρ  :shit:

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Τύπε αυτοι καλά κανουν και τα λένε η αποχαυνωμένη πλέμπα που τους ανέχεται και που δολοφονειται καθημερινα πότε θα ξυπνησει.
Αν και κανα 2 σφαξιματα και λίγη πεινα να πέσει ακόμα και οι μπάτσοι δε θα μπορουν να τους γλυτώσουν...freikorps που έλεγε και ο άλλος χτες :2funny:

Επισκέπτης
Και εγω ακουσα κατι απο τον ετσι,του ειπε ο γιουβετσι,θα καθαρισει το κοτετσι.

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
υπομονη και η πεινα και η νηστεια καθαριζει το μυαλο..

Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
1
δεν γραφουν οι γκομενες με τα βυζια που ειναι στις φοτο..γραφουν χρηστες..λιγος σεβασμος ποτε δεν εβλαψε κανεναν..ή μηπως εβλαψε?
σε ενοχλησε το ευρωαλβανος?
συντομα θα εισαι αλβανος σκετο..οποτε καλα θα επρεπε να νιωθεις

Ή έχεις αδυναμία προσαρμογής στο εκάστωτε περιβάλλον που βρίσκεσαι ή τον ρουφάς τον κουραμπιέ. Άνθρωπε μου, ανοίχτηκε θέμα σε σάιτ με πουτάνες για τον θάνατο ενός ανθρώπου (το οποίο από μόνο του αποτελει ασέβεια) κι απαιτείς σεβασμό από τα μέλη που εξαπανέκαθεν μας έχουν αποδείξει τη στενή συγγένεια του ανθρώπου με τον αυστραλοπίθηκο; Κάτσε κι απόλαυσε λέμε την κατάντια αριστεροδεξιομαλακιστηρίων ένθεν κακείθεν.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ή έχεις αδυναμία προσαρμογής στο εκάστωτε περιβάλλον που βρίσκεσαι ή τον ρουφάς τον κουραμπιέ. Άνθρωπε μου, ανοίχτηκε θέμα σε σάιτ με πουτάνες για τον θάνατο ενός ανθρώπου (το οποίο από μόνο του αποτελει ασέβεια) κι απαιτείς σεβασμό από τα μέλη που εξαπανέκαθεν μας έχουν αποδείξει τη στενή συγγένεια του ανθρώπου με τον αυστραλοπίθηκο; Κάτσε κι απόλαυσε λέμε την κατάντια αριστεροδεξιομαλακιστηρίων ένθεν κακείθεν.

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
διαφωνω φιλε..εαν διαβασεις τις σελιδες ολες που εχουν γραφτει μεχρι τωρα για τον μακαριτη ολα τα παιδια γραφουν καθαρες και σωστες σκεψεις..τις ανησυχιες τους..ειναι απλως 3-4 οι οποιοι πανω στην γραμμη του τοπικ τραβηξαν και μια δικη τους..

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306

λες εεεε... και γιατί ρε φίλε δεν στράφηκαν στο έγκλημα οι πρόσφυγες το '22 ??? γιατί δεν στραφήκανε στο έγκλημα οι έλληνες στην Κατοχή?
είχανε να φάνε? δεν πεινούσανε?

απλά ήταν ΑΝΘΡΩΠΟΙ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom