Νέα

Νεκρός ένας 44χρονος στο κέντρο της Αθήνας για μία κάμερα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIM
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 111K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
Oπως μπορεί να θυμούνται κάποιο , μένω στην περιοχή , ούτε 500 μέτρα από το συμβάν...

Κάποιοι ανακαλύψατε τώρα την Αμερική?

ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΚΕΦΑΛΟ
οσοι μενουν σε αυτες τις περιοχες στο κεντρο ειναι για μενα πραγματικα ηρωες!!προσωπικα δεν θα την παλευα

Επισκέπτης
Aν και αριστερων πεποιθησεων δεν εκρυψα ποτε οτι ειναι ρατσιστης με τους εβραιους και τους γυφτους. Με τους μεταναστες που ηρθαν για να φανε ενα κοματι ψωμι δεν εχω προβλημα αρκει να μην με ενοχλουν. Αν μ΄ενοχλησουν ειμαι εχθρος τους.

Ἔ τὶ "ἀριστερὲς πεποιθήσεις" εἶναι αὐτὲς τότε;

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
Ειπα κι εγω, δε θα βρεθει ενας κατηγορισει το ΣΥΡΙΖΑ και για αυτο. Αφου καιει την Αθηνα καθε τρεις και λιγο ειναι υπευθυνος και για τα εγκληματα των χιμπατζιδων που εκαναν το κεντρο ζουγκλα.  :jerking: :jerking: :jerking:
εαν σ ενοχλησουν εντονα θα υποστηριζεις ακομα συριζα?δηλαδη εαν κανουν κακο σε πολυ δικο σου ομοιο μ αυτο που εγινε..
πολυ θα ηθελα να μου απαντησεις..να καταλαβω τα ορια που φτανει η ιδεολογικη υποστηριξη  σας για τσιπρες,αλαβανους, παπανδρεηδες..
ή μηπως δεν μας ενδιαφερει αν σφαζουν αλλους αρκει να μην σφαζουν εμας?
αν δεν κανω λαθος ο συριζας δεν ειναι Αυτος που κοπτεται για τα δικαιωματα των ΟΛΩΝ ΤΩΝ μεταναστων?

Επισκέπτης
Ο τσύριζα και οι πολιτικοί χώροι πέριξ αυτού, στοχοποιούνται διότι ήταν οι πιο ένθερμοι προπαγανδιστές της καταστάσεως αυτής.
Δεν είναι κακό να μένεις πιστός στην ιδεολογία σου, αλλά πρέπει να είσαι περισσότερο πιστός στην πραγματικότητα.
Και αν δεν μπορείς, καλύτερο είναι να σωπαίνεις, και όχι να σκούζεις σαν υστερικός σε κάθε ευκαιρία.

Ο ΣΥΡΙΖΑ και η αριστερα δεν κυβερνησε ποτε την Ελλαδα. Το ΄91 ο Σαμαρας και ο Μητσοτακης ανοιξαν τα συνορα για να μπουν οι Αλβανοι. Λιγα χρονια αργοτερα το ΠΑΣΟΚ εφερε τους και καλα ομογενεις απο την πρωην Σοβιετικη Ενωση. Ε, αφου μαθανε οτι γαμιωμαστε πλακωσαν ολες οι φιλες του Ισραηλ στην Ελλαδα. Τωρα πληρωνετε-νουμε τις επιλογες και τα λαθη αυτων που μας κυβερνανε χρονια.

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
που είναι όλοι οι αγαπούντες τους μετανάστες και τους κακόμοιρους??
αν χτυπάγαν έναν πακιστανό όλοι θα κάνανε πορεία
είναι απόδειξη ότι είναι οι πραγματικοί ρατσιστές

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
που είναι όλοι οι αγαπούντες τους μετανάστες και τους κακόμοιρους??
αν χτυπάγαν έναν πακιστανό όλοι θα κάνανε πορεία
είναι απόδειξη ότι είναι οι πραγματικοί ρατσιστές

περίμενε σε λίγο θα βγούν να τους υπερασπιστούν.. δεν είχανε να φάνε θα λένε...

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
εαν σ ενοχλησουν εντονα θα υποστηριζεις ακομα συριζα?δηλαδη εαν κανουν κακο σε πολυ δικο σου ομοιο μ αυτο που εγινε..
πολυ θα ηθελα να μου απαντησεις..να καταλαβω τα ορια που φτανει η ιδεολογικη υποστηριξη  σας για τσιπρες,αλαβανους, παπανδρεηδες..
αν δεν κανω λαθος ο συριζας δεν ειναι Αυτος που κοπτεται για τα δικαιωματα των ΟΛΩΝ ΤΩΝ μεταναστων?
κατι ερωτησεις που κανεις και εσυ τωρα

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.406
Πόντοι
2.606
Oπως μπορεί να θυμούνται κάποιο , μένω στην περιοχή , ούτε 500 μέτρα από το συμβάν...

Κάποιοι ανακαλύψατε τώρα την Αμερική?

ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΚΕΦΑΛΟ
ΨΙΤ! ΣΕ αυτο το χαλι εφτασαν την περιοχη που ζεις τα ρεμαλια οι πολιτικοι που την κανανε χωματερη ανθρωπων....καταλαβαινω την οργη σου απολυτα...το πακιστανοκεφαλος μου θυμισε λιγο το μαυροκεφαλος που μας φωναζανε κατι σουηδοι στην στοκχολμη οταν ειχα παει να δω τα ξαδερφια μου...
ΔΕΝ ειδα τα μουνια να τραβανε τιποτα αστεγους σομαλους στην εκαλη???που χει και πιο πολλα οικοπεδα εκει!ΜΗ ΓΙΝΕΤΕ ρατσιστες...οι ελληνες ποτε δεν ηταν και ουτε θα γινουν...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Λέτε νὰ κοιμοῦνται ἀκόμη λόγῳ νυκτερινῶν διασκεδάσεων;

πολύ πιθανόν... είναι τοις πάσι γνωστόν ότι συμμετείχαν εις τα παίγνια εξουσίας, λαμβάνοντας ικανόν μερίδιον εκ των κλοπιμαίων..

οπότε λογικώς διαθέτουν τους ικανούς και αναγκαίους πόρους δια την νυκτερινήν κραιπάλην...

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
περίμενε σε λίγο θα βγούν να τους υπερασπιστούν.. δεν είχανε να φάνε θα λένε...
εδω δεν εχουνε να φανε οι ελληνες με τα αρχιδια που μας κυβερνανε τα τελευταια χρονια θα ψαξω να δω αν εχει να φαει ο πακις;και στο φιναλε αν τους αγαπανε τοσο πολυ γιατι δεν τους περνουνε στα σπιτια τους;να τους δινουν να φανε να ριχνουνε και κανενα πουτσο στις γυναικες τους και στις αδελφες τους και στους ιδιους αν γουσταρουν

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.722
Πόντοι
3.715
προς γνώσιν και συμμόρφωσιν αυτά μάγκες...

όπως βλέπετε δεν χωράνε πλέον ηρωισμοί, δώστε τους και το βρακί σας αν σας το ζητήσουν...
νέου τύπου εγκληματίες-φαντάσματα που δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα αφού δεν έχουν να χάσουν και τίποτα.

καλώς ήρθατε στο μπρονξ.

τελικά ναι, οι ράτσες που έχουν κατσικωθεί διαφέρουν παρά σάγκας από την κλασσική ελληνική μαγκιά. Δεν έχουν τίποτε μα τίποτε να χάσουν, επομένως δίνεις και το βρακί και λες κι ευχαριστώ.

Από την άλλη όμως τέτοια συμβάντα αποτελούν την τέλεια αφορμή για να κάνω οπλοχρησία. Αν γίνει σπίτι μου, απλά δε θα μείνει αποδεικτικό γιατί θα ταϊσω όλα τα αδέσποτα της περιοχής μου με φρέσκο κρεατάκι.

Επισκέπτης

Εσυ επιλεγεις ποιον υποστιριζεις και τι θα ψηφισεις μονο απο τις θεσεις του στο μεταναστευτικο ? Ο ΣΥΡΙΖΑς κοπτεται και για τα δικαιωματα των ημεδαπων κατι που δεν κανουν οι πασοκονεοδημοκρατες.

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
Εσυ επιλεγεις ποιον υποστιριζεις και τι θα ψηφισεις μονο απο τις θεσεις του στο μεταναστευτικο ? Ο ΣΥΡΙΖΑς κοπτεται και για τα δικαιωματα των ημεδαπων κατι που δεν κανουν οι πασοκονεοδημοκρατες.
υπαρχει ελπιδα δηλαδη...
πανω που την ειχα χασει..
%CE%A4%CE%A3%CE%99%CE%A0%CE%A1%CE%91%CE%A32.jpg

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Νεκρος για μια καμερα λεει ο τιτλος του θρεντ... που ειναι το περιεργο? στις κεντρικες περιοχες της αθηνας σε σφαζουν για ενα 5ευρω θα κολησουμε σε αυτον που μαχαιρωσαν για ολοκληρη καμερα?
Μαγκες δυστηχως η κατασταση στη χωρα μας δεν υπαρχει καμια περιπτωση να αλαξει προς το καλυτερο... την ευθυνη την εχουν τα πολιτικα κομματα και οσοι τα ψηφησαν τα τελευταια 20 χρονια,οποτε δεχτειτε το... σε οσα συμβαινουν ολοι οι ψηφοφοροι-προβατακια ειναι συνενοχοι...

vigilante

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2010
Like
6
Πόντοι
0
ελεος που φτασαμε κ μη χειροτερα.. :o ..μακαρι αυτα τα ζωα να παθουν αυτο που τους αξιζει..

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
εδω δεν εχουνε να φανε οι ελληνες με τα αρχιδια που μας κυβερνανε τα τελευταια χρονια θα ψαξω να δω αν εχει να φαει ο πακις;και στο φιναλε αν τους αγαπανε τοσο πολυ γιατι δεν τους περνουνε στα σπιτια τους;να τους δινουν να φανε να ριχνουνε και κανενα πουτσο στις γυναικες τους και στις αδελφες τους και στους ιδιους αν γουσταρουν

ναι αλλά ε έλληνας δεν θα σκοτώσει με δικαιολογία ότι δεν έχει να φάει...

Xeiroglykanos

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2010
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
16
ΨΙΤ! ΣΕ αυτο το χαλι εφτασαν την περιοχη που ζεις τα ρεμαλια οι πολιτικοι που την κανανε χωματερη ανθρωπων....καταλαβαινω την οργη σου απολυτα...το πακιστανοκεφαλος μου θυμισε λιγο το μαυροκεφαλος που μας φωναζανε κατι σουηδοι στην στοκχολμη οταν ειχα παει να δω τα ξαδερφια μου...
ΔΕΝ ειδα τα μουνια να τραβανε τιποτα αστεγους σομαλους στην εκαλη???που χει και πιο πολλα οικοπεδα εκει!ΜΗ ΓΙΝΕΤΕ ρατσιστες...οι ελληνες ποτε δεν ηταν και ουτε θα γινουν...

Σίγουρα,με είδες να υπερασπίζομαι κανέναν? Αυτοί κιαν φάνε κλωτσοπατινάδα άμα έρθουν εδώ.

Πραγματικά ζώντας φουλ τάιμ στην περιοχή , και όχι μόνο αν έρχεσαι για τσάρκες ή δουλειές , βλέπεις περιστατικά και πλέον τα θεωρείς καθημερινότητα που δεν πρόκεται να φανταστείς ποτέ σου.

KOSTAS_23

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
Καλά ρε γαμώτο πως στο διάολο ένας άνθρωπος σκοτώνει κάποιον για μια κάμερα;;;Αυτοί οι ανθρωποι δεν έχουν ίχνος συμπόνιας και ανθρωπιάς;;Δυστυχώς με τέτοιες κολοσυμπεριφορές τους παίρνει όλους η μπάλα.Και όλο και κάποιοι είναι καλοί.Εμένα στο λεοφορείο μια φορά επειδή δεν είχα εισιτήριο μου έδωσε Πακιστανος και δεν δέχτηκε να του το πληρώσω.

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
Καλά ρε γαμώτο πως στο διάολο ένας άνθρωπος σκοτώνει κάποιον για μια κάμερα;;;Αυτοί οι ανθρωποι δεν έχουν ίχνος συμπόνιας και ανθρωπιάς;;Δυστυχώς με τέτοιες κολοσυμπεριφορές τους παίρνει όλους η μπάλα.Και όλο και κάποιοι είναι καλοί.Εμένα στο λεοφορείο μια φορά επειδή δεν είχα εισιτήριο μου έδωσε Πακιστανος και δεν δέχτηκε να του το πληρώσω.
ειπε κανεις οτι ολοι οι μεταναστες εχουν ερθει εδω να σκοτωσουν?
αλλα εαν αυριο το πρωι σφαξουν την μανα σου μεταναστες και ερθω να σου πω δεν ειναι ολοι οι μεταναστες ετσι, πως θ αντιδρασεις?
και στην απορια σου εαν εχουν ιχνος ανθρωπιας σου απαντω και σου λεω οτι δεν εχουν..κανενα συναισθημα..ουτε φοβο ουτε τπτ..γιατι πολυ απλα δεν εχουν να χασουν τιποτα..σκουπιδια ειναι..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom