kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
Αντε ρε παλικαροι. Τι περιμενετε? Βγειτε στους δρομους να τα γαμησετε τα μαλακισμενα να ησυχασουμε. Τι περιμενετε?
να μοιράσεις τις ματσέτες
Αντε ρε παλικαροι. Τι περιμενετε? Βγειτε στους δρομους να τα γαμησετε τα μαλακισμενα να ησυχασουμε. Τι περιμενετε?
Τὴν περαιτέρω ἰσχυροποίησιν τῶν καταλλήλων πολιτικῶν δυνάμεων. Συντόμως.Αντε ρε παλικαροι. Τι περιμενετε? Βγειτε στους δρομους να τα γαμησετε τα μαλακισμενα να ησυχασουμε. Τι περιμενετε?
ειπες εξυπναδα..κερδισες λεμοναδα..Αντε ρε παλικαροι. Τι περιμενετε? Βγειτε στους δρομους να τα γαμησετε τα μαλακισμενα να ησυχασουμε. Τι περιμενετε?
Ο Χιτλερ αγαπητε μου δεν τα εβαλε με δολοφονους.Κορακας κορακου δεν βγαζει ματι.Αθωους λαους σκοτωνε και αυτοςΤὴν περαιτέρω ἰσχυροποίησιν τῶν καταλλήλων πολιτικῶν δυνάμεων. Συντόμως.
τι πιθανόν??!! τι αλλο θα ηταν εκει μονο μαυρους εχει.... ελεος ετσι θα γινει ολη η αθηνα σε λιγο.. μπραβο στους αξιους καραμανλη κ παπανδρεου π γεμιζουν τις τσεπες τους με καθε τροπο ακομα κ με τον θανατο αυτον π τους ψιφιζουν!! ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΚΡΑΤΟΣ...Για μία κάμερα, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, άγνωστοι σκότωσαν με μαχαίρι έναν 44χρονο, ελληνικής υπηκοότητας, την ώρα που πήγαινε να πάρει το αυτοκίνητό του, για να μεταφέρει στο μαιευτήριο την ετοιμόγεννη γυναίκα του, που θα γεννούσε το δεύτερο παιδί τους. Το περιστατικό συνέβη στις 05:00 τα ξημερώματα, στην οδό Γ' Σεπτεμβρίου 57, στο κέντρο της Αθήνας.
Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, ο 44χρονος βγήκε από το σπίτι του στην οδό Ηπείρου και πήγαινε σε πάρκινγκ στην οδού Ιουλιανού, όπου είχε το αυτοκίνητό του, όταν δέχθηκε επίθεση από τρία άτομα. Οι δράστες τον τραυμάτισαν με μαχαίρι τουλάχιστον τρεις φορές στην πλάτη, στα χέρια και στον λαιμό, επειδή αντιστάθηκε και προσπάθησε να διαφύγει, του άρπαξαν μία κάμερα και εξαφανίστηκαν.
Η γυναίκα του και η πεθερά του που τον περίμεναν στο διαμέρισμα, επειδή άργησε να εμφανιστεί, κατέβηκαν να τον περιμένουν στον δρόμο και εκεί τον βρήκαν νεκρό.
Οι δύο γυναίκες υπέστησαν ισχυρό σοκ, ενώ γείτονες κάλεσαν ασθενοφόρο που τον μετέφερε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε απλώς ο θάνατός του.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει οι αστυνομικοί, οι δράστες ήταν τρία άτομα μελαψοί, πιθανόν αλλοδαποί. Από την Ασφάλεια γίνεται έρευνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.
Ὀρθόν φυσικά. Ἀλλὰ τὸ ἔβαλα πρὸς ...χορδισμὸν τῶν δοκησισόφων ἀκροαριστερῶν.Ο Χιτλερ αγαπητε μου δεν τα εβαλε με δολοφονους.Κορακας κορακου δεν βγαζει ματι.Αθωους λαους σκοτωνε και αυτος
ΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΧΡΩΜΑ Η ΦΥΛΗ
τα εχουμε πει αυτα..Έχω πει πολλές φορές ότι είναι φτωχοί άνθρωποι που θέλουν να ζήσουν σε μιά άλλη υποτίθεται καλύτερη κοινωνία απ την δικιά τους, τους έχω λυπηθεί βλέποντας την ζωή που κάνουν,αλλά όπως δείχνει το πράγμα...δεν είναι έτσι.Νομίζω πως ο "σωστός" δεν θα μπει σε διαδικασία ούτε να κλέψει,ούτε να σκοτώσει...Υπάρχουν τέτοιοι- σωστοί εννοώ,αλλά μάλλον είναι η μειοψηφία.Φάγαμε ότι σκατά φάγαμε απ τους αλβανούς όταν μαζεύτικαν εδώ,σκάσανε μετά οι ρουμάνοι..άλλα καλά παιδιά αυτά,ρώσσοι,βούλγαροι,όλα τα αποβράσματα που ασχολούνται με πορνεία,μπραβιλίκια κτλ,γεμίσαμε και από τους πάκιδες....και όλο το κακό συμαπάντημα που έχει καταλάβει το κέντρο της Αθήνας και τελικά έχει γίνει γκέτο.Ποιός να το διανοηθεί...στην ίδια σου την χώρα,στο κέντρο της πρωτεύουσας,να είσαι μειοψηφία και εκτεθιμένος ανά πάσα στιγμή,σε κλοπή,ξυλοδαρμό,φόνο...Έλεος πια...αλλά τι να λέμε...δεν μπορεί να είναι έτσι απλά τα πράγματα.Θέλουν και τους αφήνουν.Δηλαδή τα μουνιά τι ξέρουν να κάνουν? να κρύβονται πίσω από πινακίδες και να δίνουν κλήσεις για ζώνη και υπερβολική ταχύτητα?Γιατί δεν ξεβρωμίζουν την πόλη?? Θα μου πεις δεν έχουν τέτοιες εντολές..μάλλον έτσι θέλουν να είναι τα πράγματα οι από πάνω μας.
Οταν θα αρχησουν οι κατοικοι των εκει περιοχων να πουλανε τις περιουσιες τους για ενα κομματι ψωμι θα δεις πως θα καθαρισει η πολη.Έχω πει πολλές φορές ότι είναι φτωχοί άνθρωποι που θέλουν να ζήσουν σε μιά άλλη υποτίθεται καλύτερη κοινωνία απ την δικιά τους, τους έχω λυπηθεί βλέποντας την ζωή που κάνουν,αλλά όπως δείχνει το πράγμα...δεν είναι έτσι.Νομίζω πως ο "σωστός" δεν θα μπει σε διαδικασία ούτε να κλέψει,ούτε να σκοτώσει...Υπάρχουν τέτοιοι- σωστοί εννοώ,αλλά μάλλον είναι η μειοψηφία.Φάγαμε ότι σκατά φάγαμε απ τους αλβανούς όταν μαζεύτικαν εδώ,σκάσανε μετά οι ρουμάνοι..άλλα καλά παιδιά αυτά,ρώσσοι,βούλγαροι,όλα τα αποβράσματα που ασχολούνται με πορνεία,μπραβιλίκια κτλ,γεμίσαμε και από τους πάκιδες....και όλο το κακό συμαπάντημα που έχει καταλάβει το κέντρο της Αθήνας και τελικά έχει γίνει γκέτο.Ποιός να το διανοηθεί...στην ίδια σου την χώρα,στο κέντρο της πρωτεύουσας,να είσαι μειοψηφία και εκτεθιμένος ανά πάσα στιγμή,σε κλοπή,ξυλοδαρμό,φόνο...Έλεος πια...αλλά τι να λέμε...δεν μπορεί να είναι έτσι απλά τα πράγματα.Θέλουν και τους αφήνουν.Δηλαδή τα μουνιά τι ξέρουν να κάνουν? να κρύβονται πίσω από πινακίδες και να δίνουν κλήσεις για ζώνη και υπερβολική ταχύτητα?Γιατί δεν ξεβρωμίζουν την πόλη?? Θα μου πεις δεν έχουν τέτοιες εντολές..μάλλον έτσι θέλουν να είναι τα πράγματα οι από πάνω μας.
μαγος εισαι?Οταν θα αρχησουν οι κατοικοι των εκει περιοχων να πουλανε τις περιουσιες τους για ενα κομματι ψωμι θα δεις πως θα καθαρισει η πολη.
ηδη εχουν αγορασει πολλα...πολλοι..εχουν αμολησει τα διποδα αυτα σιχαματα εκει και αλωνιζουν για ν αλωνιζουν αυτοι μετα απο χρονια..Οταν θα αρχησουν οι κατοικοι των εκει περιοχων να πουλανε τις περιουσιες τους για ενα κομματι ψωμι θα δεις πως θα καθαρισει η πολη.
δεν κανω πολιτικη υπερ κανενος μεσιε.ΟΙ φονιαδες να πιαστουν και να πληρωσουν,αυτο θελω και μονο...και αν γινετε να μην ξαναπεθανει κανενας ετσι αδικα...δεν μπορω να βλεπω ομως σβαστιγκες σε μια χωρα που ο 1στους 5 το 1940-45 πεθανε απο κατι αρεια μουνοπανα...τα κοκκαλα του παππου μου ειναι ακομα στο μπελες...Κοιτάξατε πάλι γύρω σας καὶ μὴν μηρυκάζετε πολιτικῶς ὀρθὰ συνθήματα
εβλεπες λαμψη?καλημερα ζωη?Σε φίλο μέλος, του την πέσανε αραπάδες στο Μετάξι βραδάκι, τον σαπάκιασαν στο ξύλο και του πήραν ότι είχε. Ήταν μόνος με τόσους.
Άλλος φίλος, εκτός σάιτ, πηγαίνοντας κέντρο, μέρα μεσημέρι, σε φανάρι σταματημένος πίσω από άλλα οχήματα, του άνοιξαν τη πόρτα δήθεν ότι κάτι κρεμόταν έξω και ενώ τον απασχολούσε ο ένας μαύρος, ο άλλος είχε ανοίξει τη πόρτα του συνοδηγού και του πήρε laptop και GPS. Του συνέβη το ίδιο περιστατικό 2 φορές (!!!!!!!!!!) μέσα σε λίγους μήνες με απώλεια 2 laptop και 2 GPS!!!Ευτυχώς όχι τη ζωή του...
Κι εμένα στον Ασπρόπυργο, πηγαίνοντας για δουλειά, με ένα βανάκι σε στενό δρόμο υπό δυνατή βροχή, μου κλείσαν το δρόμο 3 τσιγγάνοι πεζοί γύρω στα 18, κάνοντάς μου νόημα ότι κάτι έχει το αμάξι μπροστά...όπως εκοψα ταχύτητα, ενστικτωδώς είδα στον πλευρικό καθρέφτη τον ένα που άρπαξε ν'ανοίξει την πόρτα μου..ευτυχώς είχα βάλει ασφάλεια. Κι ενώ ο ένας μπήκε μπροστά να με σταματήσει, πάλι ενστικτωδώς πάτησα γκάζι και τον "ξύρισα" με το πλαινό μέρος. Ούτε που θυμάμαι πότε σταμάτησα την ξέφρενη πορεία μου. Στον ίδιο δρόμο προ καιρού κυνηγούσαν 3 τσιγγάνοι με ένα ρημάδι HUNDAI S COUPE ένα βανάκι λευκό που ήταν μπροστά μου δεύτερο αμάξι. Του έκλεισαν το δρόμο κάθετα, βγήκαν 3 μαντραχαλέοι και τον σάπισαν στο ξύλο κοιτώντας εμένα και τον μπροστινό μου με νόημα μη κάνουμε κίνηση να βοηθήσουμε τον άλλον. Σκηνές DUKE'S, βία, μίσος χωρίς έλεος.
Δε μ'αρέσει ο ρατσισμός αλλά στο διάολο να πάνε όλα αυτά τα σκουλήκια που μας φέρανε και τα συντηρούν στην ατιμωρισία και την ασυλία τους!
Για να προστατευτούμε πρέπει να έχουμε μόνιμα τις ασφάλειες στα αυτοκίνητά μας, να μην έχουμε πολλά χρήματα και κάρτες απάνω μας, να μη κυκλοφορούμε σε σκοτεινά μέρη ειδικά αργά το βράδυ κι αν μας την πέσει κάποιος να του δώσουμε και τα κλειδιά του σπιτιού μας ή ακόμη καλύτερα να τον πάμε και σπίτι μας να τα πάρει όλα.
Κύριοι πολιτικάντηδες βάλτε τη δημοκρατία σας βαθειά στον πάτο σας!!!!! Ζούμε μιά άνευ προηγούμενου χούντα και φταίνε όλοι όσοι αδιαφορούν, ανέχονται, στηρίζουν, ωφελούνται, προωθούν αυτή την κατάσταση στους δρόμους, τα γήπεδα, ΠΑΝΤΟΥ!
Το παιδάκι, κουτσά στραβά θα μεγαλώσει χωρίς πατέρα, η μαμά θα αργήσει αλλά θα στηριχτεί στα πόδια της να μεγαλώσει το σπλάχνο της....αυτός ο έρμος ο πατέρας όμως? Πόση αδικία Θεέ μου.......