You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Νεκρός 25χρονος σε συμπλοκή οπαδών!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα psaxnw(1)
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 921
- Εμφανίσεις 49K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Καλό ταξίδι Μιχαλάκη...
νικ,αυτό το έχω διακρίνει από την πρώτη στιγμή του σκηνικού μεταξύ dark-germaon και έγραψα χθες πως ελπίζω να μην "ψάρωσα" και να πήρα θέση σε καθαρά προσωπική κόντρα,η οποία και δεν με αφορά καθόλου!τον dark,όπου και όποτε τον έχω πετύχει(εννοώ όπου έχω δει γραφόμενα του)έχωάλλοτε γελάσει με το χιουμορ του και άλλοτε συμφωνήσει όποτε μιλάει σοβαρά!και ποτέ δεν έχω σκεφτεί "τι γράφει ο μ....ς"!αλλά δεν είμαι και "δικηγόρος" κανενός.εγώ-όταν ο germaon έγραψε πράγματα σαν "Γαύρος" του το έγραψα πως δεν γράφει και πολύ σωστά-κατά τη γνώμη μου,πάντα-απ'ο΄κει και πέρα.....εσυ πας πασο αλλα ο αλλος βρηκε ευκαιρια να την πεσει στον dark.....
σάυτο το θρεντ δεν έχω μπει ποτέ-είμαι Βάζελος-οπότε και δεν μπορώ να ξέρω-κρίνω.σ'αυτό το-μη οπαδικό-θρεντ δεν νομίζω πως έχει "ενοχλήσει" κανέναν,εκτός από την διαμάχη με τον germaon,την οποία και αναλύσαμε-μάλλον-πάρα πολύo dark εδειξε ολη την ειρωνια του στο θρεντακι ''ρε μονο η χανουμα........''
μπες σε παρακαλω....σελ 256σάυτο το θρεντ δεν έχω μπει ποτέ-είμαι Βάζελος-οπότε και δεν μπορώ να ξέρω-κρίνω.σ'αυτό το-μη οπαδικό-θρεντ δεν νομίζω πως έχει "ενοχλήσει" κανέναν,εκτός από την διαμάχη με τον germaon,την οποία και αναλύσαμε-μάλλον-πάρα πολύ
JOHNNYDMAX
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2006
- Like
- 28
- Πόντοι
- 16
Γεια σου φίλε johnnydmax(με το όνομα που παραπέμπει στο αμάξι που πάει στην Ανταρκτική).Λοιπόν ο Germaon,έφυγε καθαρά λόγω του ότι είδε ότι κάποιοι - πιθανόν mods- του διέγραψαν μηνύματα.ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ,ΜΑ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ,ΔΕΝ ΕΦΥΓΕ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΜΟΥ.Νομίζω ο εγωισμός του-κ καλά θα έκανε-δεν θα τον άφηνε να φύγει εξαιτίας μου.Δήλωσα ότι κακώς παρασύρθηκα κ έγραψα-απάντησα περί Ντέμη στο συγκεκριμένο ''λεπτό'' topic.Επίσης δήλωσα ότι κακώς ειρωνεύτηκα τον Germaon,όταν είπε ότι απεχώρησε.Τώρα όσον αφορά την αποχώρηση του,που σε καμμία περίπτωση δεν έχει να κάνει με μένα,προσωπικά ούτε κρύο ,ούτε ζέστη.
Πάντως μην στενοχωριέστε πολύ.Εδώ θα είναι κ ΠΑΛΙ γρήγορα.ΟΣΟΙ ΑΥΤΟΔΙΕΓΡΑΨΑΝ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ,ΟΛΟΙ ΓΥΡΙΣΑΝ ΠΙΣΩ.ΜΑ ΟΛΟΙ.Είναι ζήτημα πάλι κανά-δυο ημερών.Όταν επανέλθει ο Germaon,πάλι ούτε κρύο θα μου κάνει,ούτε ζεστη.
Κ βέβαια συμφωνω μαζί σου ,ότι πρέπει να σταματήσουν οι εντ΄σαεις.Κάποιοι όμως ΔΥΣΤΥΧΩΣ,με περιμένουν στην γωνία.Θα προσπαθήσω να βάλω ''στεγανά'' στο τι γράφω & να σταματήσω να απαντάω σε προκλήσεις-ψεύδη.
dark μπορεί να κατάλαβα και λάθος.
Φαίνεται άλλωστε από το πμ που προσπάθησα να στείλω στον germaon.
Μπήκα σήμερα και είδα μόνο ότι υπάρχει στο φόρουμ ΤΩΡΑ και δεν ήξερα ότι έχουν σβηστεί κάποια πόστ.
Νόμιζα ότι μόνο λόγω ειρωνικών σου σχολίων έφυγε.
Αν κάτι παρεξήγησα ζητώ συγγνώμη.
Δεν νομίζω να στην έπεσα άτσαλα πάντως έτσι ;
Γενικά προσπαθώ πολύ να είναι η συζήτηση και τα γραφόμενα μου ήπια.
Υ.Γ. : Δεν είναι το D-max που παέι στην Ανταρκτική. !
Απλώς η εταιρία χρησιμοποιεί το γεγονός πως οι κινητήρες στα ειδικά οχήματα της αποστολής, καθώς και στις γεννήτριες (που εκεί σημαίνουν τη διαφορά ανάμεσα στη ζωή και το θάνατα , σε -90 βαθμούς, ) έχουν επιλεχθεί να είναι ISUZU.
Φιλικά.
JOHNNYDMAX
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2006
- Like
- 28
- Πόντοι
- 16
εσυ πας πασο αλλα ο αλλος βρηκε ευκαιρια να την πεσει στον dark.....
Δεν είχα ρε σύ πρόθεση να του την πέσω...(Aν ανφέρεσαι σε μένα περί αποχώρησης του germaon)
Δεν μου άρεσε που είδα το germaon να φεύγει, και με τα ποστ σβησμένα , νόμισα ότι έφυγε αποκλειστικά από τα σχόλια του dark....
δεν λεω για σενα !!!!!για τον τυπο που εχει αβαταρ βαζελες ρουφιανοι της πολης λεω....Δεν είχα ρε σύ πρόθεση να του την πέσω...
Δεν μου άρεσε που είδα το germaon να φεύγει, και με τα ποστ σβησμένα , νόμισα ότι έφυγε αποκλειστικά από τα σχόλια του dark....
καλά,ο......"τυφλός"!χαχαχαχαχαχα(για μένα λέω!)δεν είχα δει ρε φίλε-νικ-την σελίδα που έγραψες και διάβαζα συνέχεια-είχα φτάσει μεχρι 250(προς τα πίσω)για να βρω κάτι!χαχαχαχα!εντάξει,έτσι κι αλλιώς δεν νομίζω να έχεις δει να έχω πει εγώ κάτι στον dark-θυμάται και ο ίδιος άλλωστε,σίγουρα-απλά είχα γράψει τότε να "ηρεμήσουμε" όλοι
οχι ρε φιλε!!!μετα εβαλα την σελιδα........φτου!!!ο αλήτης(στο κατάστημα οπτικών!)"μούφες" φακούς επαφής μου έδωσε!!!χαχαχαχαχαχαχαχα
οκ!χαχαχαχαχαχα!λέω και'γω,τι έπαθα ρε γαμώτο και δεν βλέπω!χαχαχαχαχαχα!οχι ρε φιλε!!!μετα εβαλα την σελιδα........
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Το θέμα τράβηξε ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ πάααααααααααρα πολύ.
Λοιπόν για να τελειώνουμε γιατί κουράστηκα.
1)Ο Germaon έφυγε,λόγω των σβησμένων post.ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ.Δεν είμαι mod ,άρα δεν διέγραψα μηνύματά του,άρα δεν ευθύνομαι γι αυτό.
2)Δεν αισθάνομαι Johnnydmax,ότι μου την πέφτεις κ είσαι καθόλα ηπιος στις κρίσεις σου απέναντί μου.Απλά σε κάποιους ''φίλους'' με ''ομορφους'' χαρακτηρισμούς απέναντί μου,απλά σιωπώ & τους αφήνω στην κρίση του καθενός
3)Νομίζω ότι το εξαντλήσαμε πολύ το συγκεκριμένο
4)Για όσους καίγονται πολύ,ο Germaon θα γυρίσει,αλλά όπως προέγραψα ''ούτε κρύο,ούτε ζέστη''.Επί προσωπικού δεν έχω κάποιο πρόβλημα μαζί του-δεν με έβρισε ποτέ,όπως άλλοι-απλά με ενοχλεί η διαστρέβλωση που εσκεμμένα κάνει πολλές φορές σε θέματα της Α.Ε.Κ.
5)Ευχαριστώ όσους με υποστήριξαν με τα γραφόμενά τους
6)Ευχαριστώ Johnnydmax για τα περί ISUZU
1)Ο Germaon έφυγε,λόγω των σβησμένων post.ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ.Δεν είμαι mod ,άρα δεν διέγραψα μηνύματά του,άρα δεν ευθύνομαι γι αυτό.
2)Δεν αισθάνομαι Johnnydmax,ότι μου την πέφτεις κ είσαι καθόλα ηπιος στις κρίσεις σου απέναντί μου.Απλά σε κάποιους ''φίλους'' με ''ομορφους'' χαρακτηρισμούς απέναντί μου,απλά σιωπώ & τους αφήνω στην κρίση του καθενός
4)Για όσους καίγονται πολύ,ο Germaon θα γυρίσει,αλλά όπως προέγραψα ''ούτε κρύο,ούτε ζέστη''.Επί προσωπικού δεν έχω κάποιο πρόβλημα μαζί του-δεν με έβρισε ποτέ,όπως άλλοι-απλά με ενοχλεί η διαστρέβλωση που εσκεμμένα κάνει πολλές φορές σε θέματα της Α.Ε.Κ.
5)Ευχαριστώ όσους με υποστήριξαν με τα γραφόμενά τους
6)Ευχαριστώ Johnnydmax για τα περί ISUZU
Το θέμα τράβηξε ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ πάααααααααααρα πολύ.
end of topic
πάντως-σχετικά με το "κυρίως" θέμα του θρεντ-για να δούμε τώρα τι θα κάνουν!επιτέλους-ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ-έκαναν "ντου" σε συνδέσμους και-....ω του θαύματος-βρέθηκαν ουκ ολίγα....πραγματάκια!οι συλληφθέντες λοιπόν,ελπίζω να μην είναι σε κανένα...κλαμπάκι δίπλα μας να τα πίνουν τώρα τις γιορτές
γιατι? φοβασε μην σε ''κερασουν'' καμια ''μπομπα''?πάντως-σχετικά με το "κυρίως" θέμα του θρεντ-για να δούμε τώρα τι θα κάνουν!επιτέλους-ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ-έκαναν "ντου" σε συνδέσμους και-....ω του θαύματος-βρέθηκαν ουκ ολίγα....πραγματάκια!οι συλληφθέντες λοιπόν,ελπίζω να μην είναι σε κανένα...κλαμπάκι δίπλα μας να τα πίνουν τώρα τις γιορτές
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Να κλείσουν όλοι μα όλοι οι σύνδεμοι
Εξάλλου δεν προσφέρουν ΤΙΠΟΤΑ.Το μόνο που προσφέρουν είναι πρέζα,μίζες,ξύλο & βία
Εξάλλου δεν προσφέρουν ΤΙΠΟΤΑ.Το μόνο που προσφέρουν είναι πρέζα,μίζες,ξύλο & βία
γιατί αυτό "κολλάει" σ'υτό που είχα γράψει εξαρχής,πως όταν μπουν "μέσα" χωρίς εξαγοράσιμες ποινές και "χάδια" οι πρώτοι,έχω την εντύπωση πως θα την "κάνουν με ελαφρά" από τις μάχες,όσοι δεν έχουν....κάψει το κεφάλι τους ακόμα και έχουν κάποια οικογένεια και ζωή εκτός γηπέδων και μαχών!και ας μείνουν οι υπόλοιποι μετά(σαφέστατα μειοψηφία)που κάνουν αυτό και μόνο αυτό στη ζωή τους.τότε θα είναι πολύ πιο εύκολο να τους εξαρθρώσουν,πιστεύω!όταν η μάζα γίνει-αισθητά-μικρότερη,τότε θα είναι πολύ πιο εύκολα τα πράγματα
όχι νικ.έτσι κι αλλιώς εγώ βάζω τα ποτά οπότε δεν έχω τέτοιο φόβο))))γιατι? φοβασε μην σε ''κερασουν'' καμια ''μπομπα''?
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 12
- Εμφανίσεις
- 1K